17. srpna 2015

Meteorologové nic nepředpovídají, pouze papouškují plány klimateroristů na základě modelu z yr.no

Ještě příspěveček; deštivé počasí mi přineslo nečekanou volnou chvilku (:-) Sorry, nestačí to zatím bohužel na přečtení mailů ani komentářů.


Meteorologové nic nepředpovídají, pouze papouškují plány klimateroristů na základě modelu zveřejněného na yr.no
Sepsal Orgonet
17. 8. 2015

Sledujte yr.no, najdete tam plány klimateroristů, které nám naši mediální meteurologové vydávají za své předpovědi.

Na této adrese najdete animace/model/mapy plánovaných srážek, teplot, tlaku, větru: 




Na této adrese najdete plán pohybu omezujících chemtrailsových pásů. 


Přečkali jsme právě období uměle vytvořeného extrémního horka, a přešli do období uměle vytvořeného trvalejšího deště, který je klimateroristy plánován v tuto chvíli na příští 3 dny (vše se může kdykoli změnit) a tipuji, že má vést opět k extrému, čili k záplavám… (A už to hlásí i novinky, viz Teď pro změnu opačný extrém. (:-)))  Sledujte, zda dešťová oblačnost má tendenci točit se nad naším územím ... zdá se mi, že už teď má ... v tom případě klimateroristé jasně pracují na povodních.)

Obama hrozí: Pokud bude Trump zavražděn, Hillary Clintonová bude zatčena

Sorry, ale stále nemám vůbec čas na blog... aspoň jeden malý zábavný příspěvek z letního dětského tábora, když mi vyšla chvilka  (:-))) ...
Zdraví Orgonet


Obama hrozí: Pokud bude Trump zavražděn nebo nějak poškozen, zatknu Hillary Clintonovou
August 16, 2015
Obama Orders Hillary Clinton Arrest If Trump Assassinated
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Zajímavá zpráva obsažená v denním komuniké mezi Ambasádou Ruské federace ve Washingtonu, D.C. http://www.russianembassy.org/ , a ruským Ministerstvem zahraničních věcí http://archive.mid.ru/brp_4.nsf/main_eng konstatuje, že president Obama vydal „jasnou hrozbu“ „politické mašině“ Clintonových, že pokud bude newyorský miliardář Donald Trump zavražděn, nebo jakýmkoli způsobem poškozen, dá okamžitě zatknout Hillary Clintonovou.

Podle této zprávy předal tuto hrozbu president Obama bývalému presidentu Clitonovi osobně ve čtvrtek 14. srpna, kdy povolal bývalého amerického vůdce k setkání v golfovém klubu Farm Neck v Oak Bluff, Massachusetts. 

Zpráva uvádí, že americká propagandistické média představila tuto náhlou schůzku mezi Obamou a Clintonet jako „překvapivé setkání“ http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/251187-obama-bumps-into-bill-clinton-on-golf-course , ale jak dodávají analytikové ruské výzvědné služby, toto označení je „absurdní“, jelikož Secret Service (Tajná služba), která oba dva ochraňuje, zná každou vteřinu každého dne jejich přesné umístění, takže překvapující setkání je nemožné.