24. prosince 2015

Vánoce jsou tady

Přeji všem čtenářům, aby si v pohodě užili nastávajících svátků vánočních.

Letos jsem nebyl schopen udělat ani na jednu fotku s trošku vánočním motivem na tradiční přání, jelikož ani ta umělá námraza u nás letos ještě nebyla. Ledaže bych byl zobrazil letošní typický jev těchto dní - nemálo lidí v těchto dnech vyráží do ulic "v tričku s krátkým" a/nebo kraťasech, což vypadá v tom krátkém dni a zimním (avšak ostrém) slunečním svitu velmi surrealisticky, ale to mě napadlo až teď, pozdě. Ale my si zvyknem, teplé Vánoce jsou vlastně velmi příjemné (:-))). A kdoví co nám geoinženýři ještě dále naplánují: příbuzní z New Yorku právě hlásí, že je tam přes 20°C, kdežto loni tam měli rekordní sníh a mrazy.

Takže místo nostalgické zimní fotky dám jako vánoční pozdrav aspoň krásnou koledu a capella.

https://youtu.be/ifCWN5pJGIE




Stará pověst: Když Slunce bylo Bohem

Děkuji čtenářce za odkaz na videa pro dlouhé zimní večery...


Podívejte se na video „Stará povesť: Keď Slnko bolo Bohom, 1.časť“ na YouTube♡♥♡♥♡doporucuji. . . jsou to 3 dily k laskavym dlouhym zimnim vecerum♡♥♡♥♡slunovratove objima Helena


Publikováno 18. 1. 2014
Prekrásny film o živote, zvykoch, múdrosti, statočnosti starých Slovanov a ich boji za slobodu.

"NIE JE HODNÝ BYŤ PRI MOCI TEN, KTO TÚTO MOC ZNEUŽÍVA"

https://youtu.be/F_CeUYnA0pM


22. prosince 2015

Čína zavádí "kreditní skóre", které měří občanskou poslušnost

Zajímavé informace: Čína provedla velmi chytrý tah, využívající k výchově občanů k poslušnosti toho, že většina lidí miluje počítačovou soutěživost a získávání různých skóre, levelů a pořadí ... propaganda hrou neboli "gamifikace" propagandy... =Orgonet=


Čína zavádí "kreditní skóre", které je ovlivněno i politickými názory a názory vašich přítel
Zdroj: https://www.privateinternetaccess.com/blog/2015/10/in-china-your-credit-score-is-now-affected-by-your-political-opinions-and-your-friends-political-opinions/
3. 10. 2015
Překlad: Orgonet


Čína právě zavedla univerzální kreditní skóre pro všechny občany, které je vyjádřeno v číslech od 350 do 950. Ale toto skóre není ovlivněno jen tím, jak dobře spravujete finance – odráží také to, nakolik jsou vaše politické názory shodné s čínskými oficiálními názory, a zda jsou shodné i názory vašich přítel.

Na Západě se sledovací agentury snaží být tak neviditelné, jak je to jen možné, když vás odposlouchávají či sledují. Čína přišla s odlišným přístupem: sledování je nyní zcela otevřené, a dokonce permanentně vede lidi k tomu, aby se dobrovolně srovnali do správné linie.

Toto čínské kreditní skóre, které se nejprve zdálo nevinné, bylo zavedeno letos v létě. Přesněji, bylo zavedeno ve společnostech Alibaba a Tencent, což jsou čínské IT giganty, provozující čínské ekvivalenty sociálních sítí, a tím pádem mají o vás všechny údaje. Lidé si mohou stáhnout ze sítě Alibaba aplikaci zvanou „Sesame Credit“, a skóre se stává soutěžením o body a levely, které lze interpretovat jako „občanský status“. Již asi 100 000 lidí si vystavilo svůj „status“ online na Weibo, což je čínský ekvivalent Twitteru. 



Ranní počasí nad Tromsø a mořský led v Arktidě

Od čtenářky:


- Dobrý večer,
chtěla jsem Vám zaslat fotografie, které poukazují na zvláštní jev nad městem, kde již nějakou dobu žiji. Fotil je ovšem místní fotograf, našla jsem jeho fotografie i v místních novinách.
Je to velmi podivné, již v minulosti vycházela zvláštní duha směrem k nebi ale tohle je úplně něco jiného.

Krásný zbytek dne
K.

https://www.facebook.com/truls.melbyetiller/media_set?set=a.1053478181343732.1073741908.100000446803997&type=3


Orgonet: Ahoj, děkuji, mohla bys upřesnit, kterou z fotografií máš na mysli? Jsou tam u vás nádherné polární záře....
Máte tam poblíž taky HAARP zvaný EISCAT https://en.wikipedia.org/wiki/EISCAT , takže co to světelných jevů je tam možné ledacos.
Zdraví Orgonet

- Zdravím. Konkrétně tuto fotografii mám na mysli. Bylo takové duhové nebe.
Záře tu máme opravdu dokonalé a pokud není zataženo, je vidět aspoň slabá každý den. Pokud je storm, je opravdu nepopsatelná. Jezdí ke mě spousta známých právě na záře.
Tady jedna focena na začátku zimy přítelem: 


A tady je ta podivná duha či co to je. O radaru právě vím ještě s pár lidma, co se o to zajímají ale moc jich není. Dá se k němu dostat dokonce skrze jednu stezku v horách. Je přímo mezi horama. 


Přeji příjemný podvečer
K.


Dodatek Orgonet:

Instituce EISCAT, které je pravděpodobným původcem neobvyklých světelných jevů nad Norskem, provozuje ve Skandinávii několik zařízení. Podrobnosti o nich viz https://en.wikipedia.org/wiki/EISCAT. V blízkosti Tromsø (Ramfjordmoen) je vedle jiných zařízení výkonný ionosférický ohřívač.



Nejznámějším světelným jevem vyvolaným zřejmě EISCATem je "norská spirála" z roku 2012. 




Umělé rozehřívání arktického ledu (dle http://www.geoengineeringwatch.org/?s=arctic+ice)

Oblasti v blízkosti polárního kruhu jsou v současné době místem horečných geoinženýrských aktivit pomocí haarpových technologií (zejména USA a Ruska); tato oblast je totiž obrovským potenciálním novým zdrojem nerostných surovin, a z ledu se těží těžko...

Takže, vedle přírodního ohřívání planety, které nepochybně existuje, probíhá v Arktidě i vydatné geoinženýrské ohřívání atmosféry a ledu/vody, které se může projevovat zvláštními světelnými jevy na obloze.

Geoinženýři jednak ohříváním led rozpouštějí, ale na druhé straně ho zase vyrábějí, a to leteckým zaséváním umělých nukleačních jader.  Asi aby vyvolali před světem dojem, že Arktida je zaledněná ve stejném rozsahu jako předtím, a aby trochu napravili vlivy na světové klima. Takže někdy dokonce to vypadá, že zalednění je rekordní... 

Publikované údaje o množství ledu připomínají ovšem houpačku, NASA třeba téměř současně vydá zprávu, že množství ledu v Arktidě je rekordně nejvyšší (https://www.nasa.gov/content/goddard/antarctic-sea-ice-reaches-new-record-maximum), i že je rekordně nejnižší (http://www.theguardian.com/environment/2015/sep/16/arctic-sea-ice-shrinks-to-fourth-lowest-extent-on-record). 

Rozdíl je v tom, že předtím byla Arktida zaledněna "starým" velmi silným ledem, ale dnes je ho již velmi málo; místo něj geoinženýři vytvářejí každoroční led umělý, který mrzne/taje při vyšší teplotě než normální led. Jeho rozsah tedy může být i rekordní, jak udávají některé zprávy, ale objem mořského ledu stále klesá, a současné nízké množství je vysoce alarmující. 

Následující video ukazuje ubývání starého ledu (9 a více let; bílá barva) v Arktidě. V roce 2014 ho bylo už velmi málo.




Oteplená Arktida má samozřejmě vliv na klima na celé planetě...

Naše současné "unylé" evropské počasí je zřejmě důsledkem toho, že síly geoinženýrů jsou právě soustředěny do severních oblastí, kde vyrábějí rekordní tlakové níže a megabouře (v prosinci tam proběhly 3 monstrózní, dosud nikdy nevídané bouře u Aljašky a Aleut). http://www.weather.com/news/weather/news/aleutian-storm-alaska-bering-sea-record


Vzdělávání a rovnost někdy v budoucnosti (2016?)

Děkuji čtenáři za odkaz na dvě videa s českými titulky, která původně natočil australský herec a komik Neel Kolhatkar (Jméno se má vyslovovat jako Coal - Hat - Car (:-)). Obě videa mají na youtube obrovský počet zhlédnutí.

Na české poměry je to zatím trochu nadsazené, ale i u nás jsou již náznaky, že to nebude jen legrace. Ale co se týče třeba USA, kdyby se mi chtělo dát si tu práci, tak prakticky každou absurdní repliku z obou videí bych mohl doložit článkem o reálné události... stačilo by sledovat pár dní třeba Prison Planet... A podobně to šílí na celém Západě...

Tuto vizi je možno srovnat s filmem Idiokracie (Absurdistán)...
=Orgonet=


https://youtu.be/HFwwAnsMQsU



https://youtu.be/gDDkMKRG-ZM




Dodatek Orgonet:
Sem budu sbírat kuriozity tématicky související s výše uvedenými videi. První dnešní úlovek:
Studenti College sepsali petici požadující zákaz rasistické písně "Bílé Vánoce": http://www.prisonplanet.com/students-sign-petition-to-ban-racist-song-white-christmas.html

21. prosince 2015

Jak Edison usmažil slona aneb Tajemství volné energie

Díky čtenáři za odkaz.


Jak Edison usmažil slona aneb Tajemství volné energie
Převzato: http://www.casopis-sifra.cz/jak-edison-usmazil-slona-aneb-tajemstvi-volne-energie/

10.9.2015

Může být energie zadarmo? Šifra neblouzní, když se takto ptá. Historie vynálezů je totiž poněkud jiná, než jakou jsme se učili ve školách. I budoucnost bude, doufejme, jiná, než založená na ropě a uhlí…


„Mým záměrem, a jsem si jist, že ho dokážu uskutečnit, není pouhé posílání zpráv, ale přenášení elektrické energie po celém světě. Jediná elektrárna o výkonu sta koňských sil by mohla pohánět stovky milionů zařízení!“ řekl vynálezce Nikola Tesla svému mecenášovi, oligarchovi J. P. Morganovi. Ten se vyděsil.

Uvědomil si, že z výroby energie, dostupné zdarma a pro všechny, neplynou zisky. Přestal projekt financovat, a geniální Nikola Tesla se tak rychle ocitl na mizině, propadl melancholii a jeho výzkum byl rozkraden. Bankéř John Pierpont Morgan byl totiž i vlastník monopolu na měděné dráty. Jakmile mu došlo, že Tesla nemá v plánu naplnit mu kapsy, podpořil raději jiné vynálezce, například Thomase Alvu Edisona či Itala Marconiho.

Marconi čerpal hned ze 17 Teslových patentů, a tak je dodnes v učebnicích ne zcela spravedlivě uváděn například jako vynálezce rádia. Stejně tak vychází z Teslovy práce radar či první vodní elektrárna na Niagarských vodopádech. Největší génius v moderních dějinách Nikola Tesla dále objevil systémy využívající střídavý proud, princip bezdrátové komunikace, neonová světla nebo moderní elektrické motory.

Tesla byl sice fantastický vynálezce, ale naprosto mizerný obchodník. Naproti tomu Edison, kterému bývá připisován například vynález žárovky – ačkoli ji vynalezl Heinrich Göbel, jenž však na rozdíl od Edisona neměl peníze na patentové řízení –, nebyl ani zdaleka takový vizionář, jak se o něm traduje. Spíš než vynálezce to byl tvrdý byznysmen, který zaměstnával nejlepší mozky a za to si řadu jejich nápadů běžel patentovat jako vlastní.

19. prosince 2015

Film na víkend: Vrtěti psem

Vrtěti psem...

... je anglické přísloví, které znamená "odvádět pozornost", a je to také pěkná komedie z roku 1997 na téma mediálních manipulací.
(České podobné přísloví: Chceš-li psu vzíti kost, musíš mu dát jinou.)
(Ten film jsem neznal, a kdybych ho byl v době jeho vzniku znal, tak bych se byl se bavil, jaká je to chytrá komediální nadsázka. Tenkrát se to ještě divákům zdálo jako fikce, a zatím to už tehdy byla realita...
Změnilo se jen to, že nyní, ani ne za 20 let, už k trikům na blue/green screen není třeba hollywoodské filmové studio, nýbrž může je vyrábět kdokoli, kdo má zelené/modré prostěradlo a potřebný software, třeba i doma.  (:-)))



Ke stažení např. na uložto: http://uloz.to/xkFST1DH/vrteti-psem-1997-cz-avi


Hrají:
Dustin Hoffman, Robert De Niro, Anne Heche,  a další.

Obsah:
Čtrnáct dní před volbami se provalí sexuální skandál amerického prezidenta. Jeho poradce Robert De Niro povolá hollywoodského producenta Dustina Hoffmana, aby narychlo vyrobili jinou aféru, která by odlákala pozornost veřejnosti... V Americe vrcholí předvolební kampaň a současný prezident má výborné vyhlídky na znovuzvolení, jenže čtrnáct dnů před volbami se v médiích objeví informace o jeho sexuálním styku s mladistvou. Okamžitě se sejdou prezidentovi nejbližší spolupracovníci, aby se dohodli na dalším postupu. Dobrou pověst prezidenta má – jako ostatně pokaždé – zachránit Conrad Brean. Ten hned ví, co je potřeba udělat, a odletí za producentem Stanleyem Motssem. Vysvětlí mu, že je nutno vymazat prezidentův skandál z myslí voličů a že už ve své vizi rozpoutal válku s Albánií. Stanley na jeho vizi hned naváže: za pomocí triků a dalších pomocníků natočí šot z války, který hned druhý den vysílají všechny televize v zemi. Všechna média informují pouze o válce v Albánii a nikdo už se nevěnuje prezidentovu skandálu. Ovšem jen do chvíle, než vystoupí se svým proslovem druhý kandidát na prezidentský úřad John Neal. Oznámí, že válka v Albánii není, CIA nemá žádné informace o teroristickém útoku a vyzve současného prezidenta, aby se konečně vyjádřil ke skandálu týkajícímu se jeho osoby. Stanley musí vymyslet novou strategii…(oficiální text distributora)

Video s Kubrickem je totální podvod. Jakou pravdu má zakrýt?

V minulých dnech jste mi posílali odkaz na video, které udělalo rozruch na webu, a které mělo být konečným důkazem, že přistání Američanů na Měsíci v roce 1969 byl podvod. Slavný (a kontroverzní) režisér Stanley Kubrick (zemřel v r. 1999) se v tomto videu přiznává, že přistání natočil ve studiu. 

Mně se to moc nezdálo, jelikož zahraniční weby u toho vždy měly výhradu (i důkaz), že je to asi hoax, protože muž na videu není Kubrick, nýbrž herec jménem Tom. 

Sice už dávno věřím tomu, že mise Apollo 11 v roce 69 byla podvodem, v němž Kubrick měl své místo (viz např. články Matrixu z r. 2009), ale nechápal jsem důvod, proč by o tom někdo točil a nyní zveřejňoval falešné video?

Taky vím, že Američané v rámci tajných programů už i dávno předtím na Měsíc a na Mars létali (viz např. článek o Supervojácích). 

Tak jsem počkal, až to někdo chytřejší pospojuje do souvislostí, a myslím, že to, jak to propojil Christophe z francouzského webu stopmensonges.com, dává dobrý smysl... 

=Orgonet=


Video s Kubrickem je totální podvod. Jakou pravdu má zakrýt?
Zdroj: http://stopmensonges.com/la-video-de-kubrick-est-totalement-fausse-volonte-de-cacher-la-supercherie/
par christophe - déc 16, 2015
Překlad: Orgonet



Video s režisérem Stanley Kubrickem, kde odhaluje, že nafilmoval přistání na Měsíci, je falešné. Toto video sice způsobilo na internetu rozruch, ale člověk, který v něm vystupuje, není Kubrick, nýbrž je to herec zvaný Tom, jak můžete vidět níže.

Celé se to jeví jako špatný vtip. Jaký zájem mohl někdo mít, aby udělat takové video? Diskreditovat hledače pravdy? Trošku si z lidí vystřelit? Komu je prospěšný tento vtip, kterému se dostalo tak velké propagace?

Je silně možné, že toto video bylo vypuštěno kvůli tomu, aby byla diskreditována hypotéza, že sám Kubrick osobně natočil videa s přistáními na Měsici. Je to stará dobrá metoda, jak smíchat pravdu se lží.

18. prosince 2015

Kremlík: Globální oteplování? Máme větší problémy, nedostatek lyžařů a sněhuláků nás nezahubí

Video: Vítězslav Kremlík: Globální oteplování? Máme větší problémy, nedostatek lyžařů a sněhuláků nás nezahubí.
18. 12. 2015
Výborná řeč Vítězslava Kremlíka na aktuální téma Pařížské konference o klimatu.

http://video.aktualne.cz/dvtv/kremlik-globalni-oteplovani-mame-vetsi-problemy-nedostatek-l/r~0c7a1622a58211e58c6b0025900fea04/

Ilustrace:




Tajný katalog vybavení americké vlády pro špionáž na mobilních telefonech

Tajný katalog vybavení americké vlády pro špionáž na mobilních telefonech

Zdroj:
https://theintercept.com/2015/12/17/a-secret-catalogue-of-government-gear-for-spying-on-your-cellphone/
Jeremy Scahill, Margot Williams
17. 12. 2015
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


The Intercept získal tajný interní katalog několika desítek sledovacích přístrojů používaných americkou armádou a výzvědnými službami. Dokument, obsahující dosud nezveřejněné informace, nabízí rovněž vzácný pohled na špionážní možnosti státní i místní policie uvnitř Spojených států.

Katalog obsahuje detaily o dobře známé značce sledovacího vybavení "Stingray", i o "špinavých krabičkách" Boeingu, a tucty dalších obskurních přístrojů, které mohou být namontovány na vozidlech, dronech a pilotovaných letadlech. Některé jsou určeny k použití na statických lokacích, jiné mohou být diskrétně nošeny člověkem. Jsou pojmenovány například Cyberhawk, Yellowstone, Blackfin, Maximus, Cyclone, Spartacus. Jako prodejce je uvedena u některých přístroju FSA, některé byly vyvinuty pro použití CIA, a jiné pro požadavky speciálních jednotek. Téměř třetina položek je vybavení, které zřejmě dosud na veřejnosti nebylo popsáno.


The Intercept získal katalog z výzvědné komunity od zdroje, který je znepokojen militarizací domácích policejních sil. (Originál je zde.) 

17. prosince 2015

John McAfee: Přichází kyberválka s ISIS, mnohem ničivější než jaderná válka


John McAfee: Přichází kyberválka s ISIS, mnohem ničivější než jaderná válka

Zdroj: https://www.rt.com/usa/326181-world-war-cyber-attacks-mcafee/
‘More devastating than any nuclear war’: John McAfee on the coming cyber war with ISIS
Published time: 17 Dec, 2015 04:48
Překlad: Orgonet


Každý uchazeč o presidentství říká, že chce zničit Islámský stát, ale John McAfee je jediný z nich, který předpovídá válku s IS spočívající v kyberútocích, nikoli na konvenčních zbraních. „Musíme se připravit na nepřítele, který je daleko chytřejší“, řekl McAfee v interview pro RT. 



Když byl McAfee dotázán, zda strategie republikánského kandidáta Donalda Trumpa proti IS je rozumná, řekl: „Ne, absolutně ne.“ S touto odpovědí by většina jeho soupeřů souhlasila , ale McAfee ví, že nejde o to, kdy a jak použít vojsko. K porážce ISIS se musí Amerika vyrovnat se svou vlastní „kybernegramotností“ a dalšími nedostatky, nežli se pustí do boje, jaký McAfee předpokládá: další světovou válkou bude kyberválka.

Obamova "kapitulace" před Putinem způsobila "naprostý kolaps" amerických médií

Obamova „kapitulace“ před Putinem uvrhla americká média do „naprostého kolapsu“

http://www.whatdoesitmean.com/index1963.htm
December 17, 2015
Obama “Surrender” To Putin Throws US Media Into “Complete Meltdown”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Nová zpráva připravená Úřadem presidenta (OP) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že historickou událost, k níž došlo v minulých 72 hodinách mezi Ruskou federací a Spojenými státy, lze korektně charakterizovat jako „naprostou kapitulaci“ presidenta Baracka Obamy před presidentem Putinem, vedoucí ke „strategickému stažení kvůli přeskupení“ amerických sil operujících proti teroristům Islámského státu (ISIS/ISIL/DAESH) ve válečné zóně Levantu – což ve svém důsledku vede k „naprostému kolapsu“ establishmentu amerických médií, zejména jejich „propagační osy“, zpravodajství The New York Times a tha Washintgton Post, jejichž lži o tomto konfliktu jsou nyní vystaveny před zraky celého světa. 


Podle této zprávy během série schůzí konaných v Moskvě mezi americkým státním tajemníkem Johnem Kerrym, tajemníkem pro zahraničí Lavrovem a presidentem Putinem osobně byl Obamův režim „přímo upozorněn“ Ruskou federací, že „dětinské hraní“ Spojených států v Sýrii a Iráku skončilo, a že nyní „je na stole“ hrozba jaderné války mezi Amerikou a Ruskem.

Poté, co bylo tajemníku Kerrymu předloženo celé portfolio ruských důkazů o tom, které státy a výzvědné služby podporují Islámský stát, a Američanům byly předány tajné e-maily od bývalé státní tajemnice Hillary Clintonové a současného tajemníka obrany Ashe Cartera, získané Federální bezpečnostní službou (FSB) ze soukromých nezabezpečených e-mailů těchto dvou amerických představitelů, Obamův režim okamžitě „kapituloval“ a oznámil tyto historické kroky k možnému míru v této oblasti:

16. prosince 2015

USA žádají Rusko o pomoc kvůli hrozbě teroristického sarinového útoku v Evropě


USA žádají Rusko o pomoc: teroristický útok plynem v Evropě může být otázkou několika dní
http://www.whatdoesitmean.com/index1962.htm
December 16, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Strohá zpráva připravená Federální bezpečnostní službou FSB pro vnitřní potřeby Kremlu dnes konstatuje, že americký státní tajemník John Kerry a americký tajemník pro obranu Ash Carter doslova „prosili“ o pomoc Ruské federaci při nalezení teroristické buňky Islámského státu, operující v Evropské unii, jelikož je domněnka, že tato skupina připravuje velký plynový útok sarinem proti některému evropskému hlavnímu městu – mnozí výzvědní experti varují, že tento provedení tohoto útoku může být „otázkou dní“. 



Plyn sarin, pokračuje zpráva, je bezbarvá tekutina bez vůně, používaná jako chemická zbraň kvůli své extrémní schopnosti působení na nervovou soustavu, a byl v Rezoluci 687 OSN označen jako zbraň masového ničení. Tajemník obrany Carter během své náhlé neohlášené návštěvy ve Spojeném informačním centru Ruska, Iránu a Sýrie v Bagdádu vyjádřil před několika hodinami své závažné obavy a žádal, aby americké vojenské výzvědné síly směly vstoupit kvůli pátrání do válečné zóny Levantu, která je v současné době přístupná jen pro povolané, a je pod vzdušnou kontrolou Ruska.

Dokument BBC: Extrémní rozmary počasí - Voda.

Dobrý den,

zde prosím odkaz  (pokud ho znáte/máte na stránkách, omlouvám se):

nenásilné potvrzení chemtrails? - dokument na youtube :)


Zajímavé to začíná být ca. od 16:35 :)

Přeji mnoho síly a vytrvalosti :)
Helena.

Díky, Heleno! To tu nemáme, a hodí se. Jde o dokument BBC, jehož českou verzi vyrobila Česká televize v roce 2003.

(Nemohu nepoznamenat, že ve srovnání s dnes vyráběnými televizními překlady to má vysokou kvalitu projevu, tehdy totiž bylo nemyslitelné, aby se pro mluvený komentář dokumentárních filmů používaly dnes módní, nakřáplé a rozjívené hlasy mlaďochů a řinčivá vlezlá hudba ... v tomto dokumentu mě jako pamětníka přímo hladí kultivovaný projev Richarda Honzoviče...)

K obsahu:
Od 16:35 začíná pasáž ukazující umělé spouštění deště nad Texasem, které provádí na objednávku (za dolary samozřejmě) geoinženýrská společnost. - Možná to pomůže nevěřícím tomášům (hlavně meteorologům (:-) ) pochopit, že řízení deště/sněhu je nejen možné, ale je běžně již desítky let v USA prováděno, pro účely zemědělství, rekreačních center atd... 

Další pasáž je o hurikánu Mitch, který zničil v roce 1998 záplavami a sesuvy půdy celý stát Honduras, přes 19 000 obětí... (- Dokument se o tom samozřejmě nezmiňuje, ale na satelitních snímcích dokumentu mohou vědomí sledovatelé vidět onu známou pavučinovou strukturu chemtrails, která svědčí o tom, že i tato "přírodní katastrofa" byla nepochybně podpořena zásahy lidských technologií, pokud ne zcela jimi řízena...)



I další pasáže jsou poučné, a opět nabízejí otázku, zda ke katastrofám náhodu nepřispěly i zásahy lidí. Přeji příjemné pokoukání.

Něco hezkého: Hang

Díky čtenáři za následující, paráda!

Hudba z tohohle zvláštního bubnu vás přenese do jiného světa!

Hang, tak se nazývá tento velmi zvláštní nástroj ze Švýcarska, který navzdory svému vzhledu nemá s bubnem nic společného. Ale hudba je z něj dokonalá!

https://www.youtube.com/watch?v=747hJQNJpeg

Chemtrails - oprava modré oblohy: kličky, háčky, obloučky


Ahoj, dnes večer jsem nafotil zatahování modré oblohy leteckým sprejováním Východočeský kraj. Příspěvek do galerie sprejování. Oldarthur




15. prosince 2015

Dopis Putinovi

Díky čtenáři za odkaz. K dopisu můžete připojit svůj podpis na stránce odkazu.

Zdroj: http://dearputin.com/cs/#prettyPhoto



Vážený prezidente Putine,

jako členové globální komunity žijící v realitě bychom rádi rozšířili naše uznání a podporu rozhodnutí Ruské federace zajistit humanitární a vojenskou pomoc Sýrii, jejím vojskům a demokraticky zvolenému lídrovi Bašáru al-Assadovi v jejich boji proti mezinárodním teroristům podporovaným Spojenými Státy.
Zahájení leteckých úderů v Sýrii proti teroristům z ISIL přišlo v kritický moment1, stejně jako v případě intervence, která zabránila západní vojenské invazi v roce 2013. Jako hlasu rozumu a síly pro spravedlnost vám patří dík a podpora Syřanů, Rusů a lidí se svědomím z celého světa.

14. prosince 2015

Klimatická dohoda OSN v Paříži k ničemu nezavazuje

Klimatická dohoda OSN v Paříži státy k ničemu nezavazuje
Sepsal Orgonet 14. 12. 2015


Pařížská fraška zvaná Konference OSN o klimatické změně (COP21) právě (12. 12.) vyrobila další nic neřešící dokument/dohodu, k níž si asi 200 účastníků konference v jejím závěru vzájemně upřímně a dojatě blahopřálo a nešetřilo superlativy, jak je úžasná.


Je to pochopitelné: dohoda totiž nikoho k ničemu nezavazuje, od nikoho nic nechce, což je přesně to, co si elita přála, aby mohla nerušeně pokračovat ve své výdělečné agendě ať už v podobě obchodu s fosilními palivy, tak v podobě uhlíkových daní ukládaných obyvatelstvu, a dalších možností, které jim přináší zástěrka "změny klimatu", jako je například tzv. katastrofický průmysl. (Poznámka: K pochopení zbytečnosti dohody není třeba být konspiračním teoretikem: i běžní čeští čtenáři internetových médií (idnes, novinky) okamžitě po zveřejnění šmahem psali do komentářů, že dohoda je k ničemu...)

Sám "otec názoru o antropogenním globálním oteplování", bývalý vědec NASA James Hansen, řekl o pařížské dohodě:
„Je to podvod, prostě lež,“ řekl a třel si hlavu. „Je od nich úplná pitomost, když říkají: „My máme cíl oteplení 2°C, a budeme se snažit každých pět let to trochu zlepšit.“ Jsou to jen bezcenná slova. Není tu žádná akce, jen sliby. Dokud budou fosilní paliva nejlevnější volbou, budou se dále spalovat.“ (The Guardian.)

12. prosince 2015

Falešná zpravodajství, krizové herectví a počítačově generované obrazy

Falešné zpravodajství, krizové herectví a počítačově generované obrazy
Sepsal Orgonet 12. 12. 2015

V poslední době mě zaujalo téma "krizoví herci" a trochu se tím probírám. Má to neuvěřitelný rozsah. Pokud si zagooglujete na výraz "crisis actors", eventuelně i s místem děje (San Bernardino, Syria, Paris, Bataclan, Boston, Sandy Hook, cokoliv si vzpomenete), najdete na youtube množství přesvědčivých videí od nezávislých sledovatelů, dokladujících, že světová zpravodajství své tragické a dramatické reportáže inscenují pomocí najatých herců, eventuelně používají CGI - computer generated images. Vypadá to tak, že ani jediná medializovaná dramatická událost posledních X let (možná desítek let?) se bez tohoto falešného zpravodajství a krizového herectví neobešla.

Foto: Ukázka odhalené krizové herečky a jejích rolí při různých příležitostech. (Sandy Hook 2012 - přítelkyně matky masového střelce; Exploze v Bostonu 2013 - očitý svědek; Střelba ve Watertown po Bostonu - očitý svědek; Stětí Jamese Foleyho Islámským státem 2014 - matka Jamese Foleyho.)

(Role téže dámy na videu i s odhalením totožnosti: https://www.youtube.com/watch?v=xg-ojFIjBhA)



BBC (vysmívaná jako "British Bullshit Creator") byla nezávislými sledovateli přistižena, že  v roce 2013 vyrobila falešné zpravodajství tím, že inscenovala nemocniční scény zraněných při údajných napalmových a chemických útocích v Sýrii, na jejichž základě byl Assad obviněn z útoků na vlastní obyvatelstvo a vznikla záminka pro vojenský zásah v Sýrii.

11. prosince 2015

Novinky: Islámský stát potřebuje internet a Evropa mu ho ochotně poskytuje

Jak je to zábavné, když česká MSM (mainstreamová média) v jakési slabé chvilce napomohou šíření protievropských, potažmo protiamerických alternativních informací (:-))). Článek byl dnes v 9 hodin ráno ještě na prvním místě hlavní stránky Novinek, pak si ale asi uvědomili ten propagandistický lapsus, takže ve 14.00, když jsem ho znovu hledal, byl článek již k nenalezení, zasunut v propadlišti dějin. Ještě že si nevymazávám tak rychle historii hledání, jinak bych do už nenašel. =Orgonet=


Islámský stát potřebuje internet a Evropa mu ho ochotně poskytuje

Dnes 5:24 - Berlín

Klíčovým nástrojem propagandy, verbování a zřejmě i koordinování teroristických útoků Islámského státu je internet. A jelikož džihádisté operují na územích, kde je webová infrastruktura z velké části zničena, nebo nikdy nebyla zavedena, musí být spojení zajištěno mimo jiné i evropskými satelity. Jejich majitelé by mohli spojení snadno přerušit, zjistil deník Der Spiegel a položil si otázku, proč to neudělají.



Dokumenty a informace, které německý list shromáždil, sice neprokazují, že evropští poskytovatelé internetového připojení teroristům web zpřístupňují vědomě, Spigel ale naznačuje, že tomu tak pravděpodobně je.



Sunnitští radikálové v ukořistěných obrněncích


Rusko drtí ISIS leteckými útoky, ale není jasné, kde a proti komu bojuje koalice USA


Ruská vojenská akce „Děs dne zkázy“ drtí Islámský stát, zatímco Obama připravuje k invazi 100 000 vojáků 

Russian “Doomsday Fury” Pummels Islamic State As Obama Prepares 100,000 Invasion Troops
http://www.whatdoesitmean.com/index1958.htm
December 10, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes (10. 12.) oznámilo, že ruské Letecké síly operující ve válečné zóně Levantu rozpoutaly v minulých 5 dnech bombardovací kampaň proti teroristickým silám ISIS operujícím v Iráku, kterou označují jako naprosté „Děs dne zkázy“; mezitím přicházejí nové zprávy, že Obamův režim připravuje rovněž k boji invazní sílu o 100 000 členech. 

https://youtu.be/nboHQgBLzvw


Podle této zprávy Letecké síly Ruska zahájily tuto akci mezi 5. a 8. prosincem, přičemž vypustily na teroristické síly Islámského státu 1 920 bomb a nejméně 15 střel z ponorek; kromě toho proběhly v posledních 24 hodinách útoky, které MO popisuje takto:

Příští rok o 30% chemtrails méně

Díky čtenáři za upozornění na nový počin popíračů chemtrails - srandistický facebook, pod jménem Jiřího Ovčáčka. Věřím, že vás to zláká přihlásit se do diskuse. - Je možné, že diskuse je celá falešná, že to vše je dílem jediného pověřeného placeného propagandisty, který přišel na to využít záliby mládeže ve facebooku.

Má to být výsměch/sarkasmus zaměřený proti těm, kteří informují o chemtrails, ale podle mě tento počin skrývá velký potenciál procitnutí dalších lidí.

Těším se, že se aktivně dle svých sil zapojíte. (:-)))

Uvidíme, jak dlouho vydrží tento účet, než propagandistické cenzuře dojde, že se to obrací proti původnímu účelu - diskreditaci informací o chemtrails. 

(Taky se těším, jak mi někteří "bystří" čtenáři napíší rozhořčené komentáře FAKE! FAKE! FAKE!)

=Orgonet=

https://www.facebook.com/jiriovcacekunofficial/photos/a.485331804938223.1073741828.485320041606066/602945326510203/?type=3&theater

Ukázky:


10. prosince 2015

Část k celku: Rozhovor s Paulem Craigem Robertsem

Dobry den,
Prosim o sdileni-uverejneni  tohoto noveho videa, [ poprve na Youtube-nikdy pred tim nezverejnene],
rozhovoru s  USA vyznamnym politikem a ekonomikem,
Paul Craig Roberts na tema EU a take soucasne situaci v CR
vcetne jeho doporuceni pro Cesky lid.
Poznamka redakce : Omluvte kvalitu prekladu, delaneho narychlo .

https://www.youtube.com/watch?v=pXNDE-ywDmY&feature=youtu.be

Srdecne
Josef Dolezal

Orgonet: Velice děkuji! Paul Craig Roberts je i můj oblíbený a dobře známý výtečný politický a ekonomický analytik.
(Jeho zde dříve zveřejněných 11 článků najdete kliknutím na štítek dole.)
Rozhovor je tlumočen do češtiny.
Díky panu Doležalovi za tento zajímavý počin. (:-)))


Sýrie - válka podvodu. Ken O´Keefe odhaluje.

Díky čtenáři za odkaz.

Ken O´Keefe, bývalý americký mariňák z války v Zálivu, nyní politický aktivista, odhaluje okolnosti války v Sýrii na PressTV.

(Video z LiveLeak, září 2014).

Aolian: Novinky ze západního Pošumaví

Sláva, ozval se nám zase Aolian! Už se mi po jeho přírodě a bytostech stýskalo! (Pro nové čtenáře: vše dříve zveřejněné od Aoliana najdete kliknutím na štítek pod článkem.) =Orgonet=


Novinky ze západního Pošumaví
Sepsal Aolian
10. 12. 2015

…Úvodem

Po letošním shonu a celé té obrovské záplavě událostí valících se přes naše pošumavské končiny se mi konečně podařilo najít chvilku času na sepsání těch nejúdernějších novinek, prožitých na vlastní kůži a pečlivě zapsaných do našeho rodinného deníčku:-)))). Své vyprávění započnu naprosto klasickou, ba přímo nesmrtelnou otázkou, která je naprosto typická pro celý náš region Klatovska: „Hele, copa je u vás novýho?“


Země klidu a míru

V letošním roce mi bylo dopřáno průběžně navštěvovat jeden moc hezký a útulný přírodní koutek ležící v Klatovské kotlině, v úseku s pěknými přírodními zákruty řeky Úhlavy. V tom hezkém přírodním koutku je klidné zátiší s mělkým rybníkem hostícím pestrou vodní faunu. Potkáme zde čolky i žáby, včetně zákonem chráněné blatnice skvrnité i rosničky zelené. Svůj domov tu mají také drobní vodní korýšci, vážky, vodní šneci a další a další větší či menší zvířátka. Za potravou sem zaletuje celá řada ptáků včetně čápů bílých i černých. Zatímco v rozlehlých rákosinách za rybníčkem hnízdí náš vzácnější druh dravce moták pochop, ve vrbových křovinách se tajnůstkářsky ukrývá drobný ptáček slavík modráček středoevropský. V mokřinách za hrází rybníka se daří vlhkomilné květeně včetně dekorativní mochny bahenní. Ve střední části území se můžete pro změnu pokochat pestrobarevným kvítím zaplavujícím v průběhu května až července zdejší druhově bohaté vlhké louky. Díky pravidelnému kosení porostů zde mají perspektivu květnatá společenstva se vzácnými orchidejemi: prstnatcem májovým a vemeníkem dvoulistým. V menším remízu obklopeným loukami tiše odpočívá několik tůněk vzniklých po dávné těžbě písku.

V průběhu svých návštěv jsem také rád zacházel ke statným stromům, v nichž sídlí moudré Strážné bytosti. Vzrostlé duby na hrázi rybníka, mohutné vícekmenné vrby, vytáhlé olše, solitérní bříza v lukách… Všem těmto přívětivým a sečtělým přátelům jsem vděčný za povzbuzující pozdravy i praktické rady a také za nové, zcela netradiční náhledy na celou řadu věcí souvisejících s očistou naší planety. Svůj přírodní domov s láskou nazývají „Na tich našich behniskach a mokřadlech“.

Pro své návštěvy spojené s mapováním územím jsem si obvykle vybíral pokud možno příznivé počasí. Nikdy však nezapomenu na jedinečný zážitek, kdy jsem jednoho melancholického deštivého dne s naprostým klidem a mírem v duši celostně vplul do laskavé náruče Moudrého vědomí zdejší krajiny. Od té doby nemám pro tento požehnaný přírodní koutek jiného pojmenování než „Země klidu a míru“.

Obr. 01: Zátiší s rybníkem

9. prosince 2015

Jak Turecko soudí lékaře, který přirovnal Erdogana k Gollumovi

Turecko soudí lékaře za přirovnání Erdogana ke Gollumovi

Zdroj:_http://www.zerohedge.com/news/2015-12-08/turkey-puts-medical-doctor-trial-comparing-erdogan-lord-rings-character
Submitted by Tyler Durden on 12/08/2015
Překlad: Orgonet


Zdá se, že Turci by se měli v této době v něčem poučit, a to, že se za žádnou cenu nesmějí posmívat presidentu Recepu Erdoganovi.

Ani by neměli říkat, že vláda je zkorumpovaná, že PKK (Strana kurdských pracujících) možná nejsou „teroristé“, že volby byly možná podvodně zmanipulované, že turecká výzvědná služba MIT pašuje zbraně bojovníkům do Sýrie. Za všechny tyto věci můžete, ba budete zatčeni, nebo i něco mnohem horšího.

V minulých dvou týdnech jsme byli svědky zatčení a zadržení dvou vysokoprofilových novinářů z novin Cumhuriyet, zatčení dvou generálů, kteří byli odpovědní za vyšetřování těchto novinářů z Cumhuriyetu, protože o tom podali zprávu, a rezignace šéfeditora zpravodajství Today´s Zaman Bulenta Kenese.

Novináři Cand Dundar a Erdem Gul z novin Cumhuriyet byli obviněni ze špionáže a pomoci teroristické skupině, policie z „formování a vedení teroristické organizace“ a Bulent Kenes vede s vládou soudní spory ohledně své rezignace.

To je typické pro průběh událostí v Turecku. Jsou tomu tři měsíce, co byli zatčeni tři novináři Vice News (dva Britové a jeden Iráčan) za údajné „angažování v teroristické aktivitě“ ve prospěch ISIS, Jejich skutečným „zločinem“ bylo, že informovali o konfliktu se Stranou kurdských pracujících.

Ti, co navštěvují tyto stránky, jistě dobře vědí, že Erdogan přišel o rozum od té doby, kdy AKP (Strana spravedlnosti a rozvoje) poukázala na průběh nových voleb, které president Erdogan zinscenoval začátkem listopadu. Navíc k tvrdému zátahu proti médiím sestřelil ruské bojové letadlo a vtrhl do Iráku.

Když už by se vám zdálo, že věci v Turecku nemohou být surrealističtější, dozvíte se, že dr. Bilgin Ciftci, lékař Veřejné zdravotní instituce Turecka přišel o zaměstnání a hrozí mu dva roky vězení za to, že sdílel na sociální síti následující:

Pharma Consulting radí, jak provádět/manipulovat testy léků

Od čtenářky - díky!!! Je dobré si občas připomenout, že se máme o své tělo starat tak, abychom nemuseli využívat služeb lékařského a farmaceutického průmyslu, pokud to není nezbytně nutné. 
Nedělejme si iluze, že některá farmaceutická firma se chová jinak, než jak zde učí Pharma Consulting Group=Orgonet= 


Tak se koukněte, jak se o nás starají naši zdravotničtí odborníci. Přehrejte si ten tajně pořízený záznam a nestačíte se divit. Proto já už dávno nespoléhám pouze na naše zdravotnictví.
Je to ostuda, jak se u nás obchoduje s nemocemi a nadějemi lidí.
       ŠOKUJÍCÍ  farmaceutické  školení, jak léčit a přitom neléčit, ale vydělávat prachy - pozorně poslouchejte a  pošlete co nejvíce lidem !!!
Konečně měl někdo odvahu natočit bílou mafii v akci



https://www.youtube.com/watch?v=bgV5cKGWm_





Plodná diskuse k požárům autobusů v Praze

Od čtenáře:

... za roky jsem se tak nenasmál!!




nejlepší jsou ty diskuse pod článkem

Zdraví Petr


Orgonet: 
Díky, taky jsem se nachechtal (:-))).... 
Krásně to tam jiskří, český smysl pro nadhled a humor žije!!! To je taky pro mě důkaz, že ty úzkoprsé, vyděšené a nenávistné příspěvky pod propagandisticky sledovanými články jsou dílem propagandistického průmyslu, a nikoliv normálních českých lidí se zdravým rozumem! 

Jak velká je skutečná hrozba terorismu?

Je dobré si občas uvědomit, že mediálně vnucované strachy jsou naprosto iracionální, ba směšné ... =Orgonet=

Jak velká je skutečná hrozba terorismu?

Zdroj: http://www.washingtonsblog.com/2015/12/just-dangerous-terrorism-really.html
Just How Dangerous Is Terrorism, Really?
Překlad Orgonet (Zkráceno.)


Je daleko větší šance, že zemřete neobvyklou smrtí, jako je zabiti divokým zvířetem, krávou, psem, parazity požírajícími mozek, batoletem, bleskem, pádem z postele, alkoholismem, otrávenou potravou, zadušením se špatně spolknutým soustem, finančním krachem, obezitou, lékařským omylem a autoerotickým samoškrcením, nežli že zemřete při útoku teroristy. 

Hrozba terorismu je vysoce přeceňována. Protiterorističtí experti, kteří často vystupují v mainstreamových zpravodajstvích, mají velkou motivaci k tomu, aby nafukovali hrozbu terorismu, protože je to pro ně výborný byznys., zvaný dokonce „teroristický průmysl“.

Totéž platí pro vládní zaměstnance. Bývalý asistent ředitele FBI Thomas Fuentes řekl letos toto:
"Když podáváte návrh na rozpočet pro policejní organizaci, výzvědnou organizaci, nebudete tam psát „Vyhráli jsme válku s terorismem a všechno je skvělé“, protože první věc, která se stane, bude, že váš rozpočet bude snížen o polovinu. Víte, Jesse Jackson napsal „Udržujte naději“, a tady je to obráceně: „Udržujte strach.“ 

Šíření strachu slouží i politickým účelům. Napříklat agenti FBI a představitelé CIA, nejvyšší ústavní a vojenský expert na právo, magazín Time, Washington Post i jiní řekli, že představitelé americké vlády „se snaží vytvářet atmosféru strachu, v níž jim americký lid přenechá větší moc“. Bývalý tajemník Vnitřní bezpečnosti Tom Ridge připustil, že je na něj vyvíjen nátlak, aby šířil poplašná varování před terorem, že to pomůže Bushovi vyhrát volby. Bývalý poradce americké Státní bezpečnosti Zbigniew Brzezinski – rovněž poradce pro zahraniční politiku presidenta Obamy. - řekl v senátu, že válka s terorem je „mytický historické povídání“.

8. prosince 2015

Americká letadla bombardovala ruské elitní jednotky Spetsnaz v Sýrii


USA bombardovaly ruské elitní jednotky Spetsnaz v Sýrii, které odhalily "krysí kanál" na výcvikovou základnu teroristů v Tennessee


US Bombs Russian Troops Who Discovered Obama’s Terror Leaders In Tennessee
December 7, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruské Ministerstvo obrany (MO) 7. 12. 2015 oznámilo, že americká bojová letadla operující ve válečné zóně Levantu provedla bombový útok proti zařízení Syrské arabské armády umístěné v syrské provincii Deir ez Zor, přičemž se pokusila zabít elitní ruské speciální jednotky Spetsnaz, které tam působí; tyto jednotky odhalily tajný „krysí kanál“ americké CIA, kterým převádí teroristické vůdce Islámského státu z této bojové zóny do Doveru v Tennessee.

Podle této zprávy čtyři americká bojová letadla vystřelila včera večer na toto zařízení Syrské armády devět raket, jimiž zabila nejméně tři lidi a zranila dalších 13. Syrská vláda tento akt označila jako „akt agrese“, a syrské ministerstvo zahraničí poslalo o tom oficiální protest Radě bezpečnosti OSN.

Počet zabitých při tomto svévolném válečném činu Obamova režimu proti ruským a syrským vojenským silám bojujícím proti teroristům Islámského státu by dle zprávy byl výrazně větší, ale Ruské letecké síly, monitorující vzdušný prostor této válečné zóny v době útoku, daly vojákům předběžné varování. 

Assad pro ČT: Rebelové jsou jako žoldáci, většina plní zájmy jiných

Díky čtenáři za odkaz. Michal Kubal si asi naivně myslel, že snad Assada svým podstrkováním notoricky známé lživé propagandy zažene do úzkých, ale na to nemá. Nebo snad opravdu chtěl nechat v ČT zaznít pravdě? V každém případě dobrý dokument.
=Orgonet=

Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1628712-asad-pro-ct-rebelove-jsou-jako-zoldaci-vetsina-plni-zajmy-jinych

1. 12. 2015, Damašek

Syrský konflikt je střetem vlády s rebely, které podporují různé regionální a mezinárodní mocnosti, jež chtějí změnit politický systém v Sýrii, aniž by se ptali samotných Syřanů, uvedl syrský prezident Bašár Asad. „Když se bavíte s rebely, oni nemají vlastní zájmy, politické požadavky, jenom mají rádi peníze. Jsou jako žoldáci, většina plní zájmy jiných,“ prohlásil Asad v exkluzivním rozhovoru se zpravodajem ČT Michalem Kubalem.


https://youtu.be/M8XL_sJQO7Q





Pane prezidente, díky za váš čas.

Vítejte v Damašku.

Díky. Začal bych osobní otázkou. Jste lékař. V roce 2011 jste řekl, že jste si vybral oční chirurgii, protože v ní je málo mimořádných situací a teče při ní málo krve. To bylo v březnu 2011, přesně v době, kdy propukla syrská válka, nejkrvavější konflikt dneška, jedna velká mimořádná situace. Jak se s tím vyrovnáváte?

Jestli chcete srovnávat tuhle práci nebo jakoukoli jinou práci chirurga s tím, co se děje v Sýrii, podstatný je záměr. V chirurgii vždycky teče krev, ale tohle krvácení vede k záchraně života pacienta, nezabíjí ho. Zatímco krev v Sýrii, tu prolévají teroristi, aby Sýrii zabili. A úkolem vlády je zachránit životy tím, že zničíme teroristy. Tohle je jediné spojení a doufám, že jsem rozuměl vaší otázce dobře.

Česká vláda uzákonila dvojnásob tolerantní limity neionizujícího záření

Díky čtenáři za následující informaci, která se nás na rozdíl od falešně inscenovaných tragédií skutečně týká. =Orgonet=

Nově platné nařízení vlády o ochraně zdraví před neionizujícím zářením má dvojnásob tolerantní limity!

Zdroj:
http://www.elektrosmog-zony.cz/


12.11.2015

Vyšel NOVÝ AKTUÁLNÍ PŘEDPIS s dvojnásob tolerantními limity!!!

291/2015 Sb.- Nařízení vlády o ochraně zdraví před neionizujícím zářením

Co z toho vyplývá? Jak se limity nově posunuly? (Platnost od 18.11.2015)

50 Hz (fáze) = limit 10 000 V/m! (dosud 5000 V/m, škodí již 3-5 V/m)10 MHz - 400 MHz = limit 61 V/m900 MHz = limit 90 V/m! (dosud 41 V/m)1,8 GHz = limit 127 V/m! (dosud 63 V/m)2 GHz a více = limit 137 V/m

Předpis je na webu psp.cz a nebo v PDF na tomto webu.
Přehledněji: zakonyprolidi.cz a z toho PDF na tomto webu.

2x tolerantnější limit umožní instalovat BTS 1,2m od obydlí!
Zdraví však poškozuje již VF nad 0,6 V/m!
Ochranné pásmo od vedení velmi vysokého napětí bude poloviční, atd...

V podstatě, nový předpis dovolí pobyt či instalaci vysílačů a drátů vysokého napětí ještě o polovinu blíže, než do 18.11.2015 a v případě dalšího přiblížení mobilních vysílačů, nebo zdvojnásobení počtu těch, jejichž výkon byl předtím již "na hraně", se nedovoláme zákonné ochrany zdraví, protože podle nového výkladu - předpisu - jsme najednou 2x odolnější vůči umělému elektromagnetickému záření! To je překvapení, viďte.... Někdo nás chce skutečně plošně likvidovat. 

O připravovaném novém předpisu se samozřejmě nejednalo veřejně. Široká veřejnost nejen, že neměla možnost tomuto zabránit, ale nadále většinou nemá z 90 % o této problematice žádné povědomí a tak je naprosto snadné uzákonit ještě dvojnásobnou možnost zatížení elektrosmogem, než dosud - nejspíše i kvůli chystané 5G nejrychlejší síti. Na druhou stranu, dvojnásobné zatížení způsobí dvojnásob nemocí a snad se konečně více lidem rozsvítí, že tady je něco velmi špatně!