5. ledna 2016

Američtí a britští vojáci zahájili invazi do Libye; objev dalších „mimozemských“ nacistických artefaktů.


Američtí a britští vojáci zahájili invazi do Libye; nalezeny další „mimozemské“ nacistické artefakty
http://www.whatdoesitmean.com/index1975.htm
January 4, 2016
US-British Troops Begin Libyan Invasion As More Nazi “Alien” Artifacts Discovered
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
(Odkazy vedou na články v angličtině.)


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznámilo, že více než 6 000 vojáků západních států pod vedením USA, Británie, Francie a Itálie zahájilo invazi do Libye, poté, co terorističtí bojovníci Islámského státu (ISIS/ISIL/Daesh) zaútočili na klíčový ropný přístav Es Sider, čímž hrozí, že celá ropná struktura severoafrických států, v současnosti podporovaná Západem, padne do moci těchto barbarů. 



Podle této zprávy byla Libye svévolně zničena dle rozkazů vydaných americkou státní tajemnicí Hillary Clintonovou v roce 2011, která, zastupujíc mocné elitní americko-evropské ropné zájmy, si umínila vypudit z Libye Čínu. Čína si totiž již dříve zajistila v Libyi obrovské nové kontrakty na rozvoj bohatého potenciálu nevyužité libyjské ropy, avšak po zahájení „Hillariiny války“ byla nucena evakuovat více než 30 000 svých dělníků z libyjských ropných polí.

Zpráva uvádí, že ještě horší než to, že tajemnice Clintonová zničila Libyi kvůli svým podporovatelům ze západních ropných společností, bylo to, že nejen v rozporu s mezinárodním právem nařídila dodávky amerických zbraní libyjským teroristům, ale když už Libye byla zničena, rozkázala, aby libyjské zbraně byly dodány dále do Sýrie, aby i tento stát byl zničen.

Poté, co „kariérní kriminálnice“ Hillary Clintonová zničila Libyi i Sýrii, pokračovala dále v realizaci svého „mistrovského plánu“: využila svých pravomocí tajemnice amerického státu a schválila dodávky zbraní dalším islámským státům, obávajícím se rostoucího chaosu kolem nich. Tento chaos vytvořila sama Hillary Clintonová, výměnou za stovky miliónů dolarů „darů“ jejímu soukromému fondu „Clintonova nadace“



Pokud jde o to, zda president Obama podporuje tento „mistrovský plán Clintonové“, zpráva varuje, že nepochybně ano, vzhledem k tomu, že nedávno vyšly najevo nové skutečnosti, které způsobily, že špičkový americký generál nanejvýš znepokojený jejich činy inicioval tajné spiknutí Pentagonu na podporu syrského vůdce Assada a napomohl Rusům vstoupit do tohoto konfliktu, dříve než se svět ponoří do totální války.

I když americká mainstreamová média a o povstání Pentagonu proti presidentu Obamovi a tajemnici Clintonové absolutně pomlčela, zpráva uvádí, že činy těchto dvou „šílenců“ nicméně přivedly náš svět na pokraj zkázy, protože způsobily , že na Středním východě se nyní odehrává extrémně nebezpečný vývoj.

Jak uvádí dále zpráva, tuto krizi ještě více rozdmýchává hlavní spojenec presidenta Obamy a tajemnice Clintonové, Saudská Arábie, která před dvěma dny popravila jednoho z nejmírumilovnějších a nejuctívanějších šíitských kleriků na Středním východě.

Šíitský klerik Nimr al-Nimr byl na rozkaz saudského režimu popraven kvůli kázání, které pronesl v roce 2009, a v němž protestoval proti brutálnímu zacházení s ženami a homosexuály v Saudské Arábii, kde mimo jiné řekl: „Naše důstojnost je zpochybňována, a pokud nebude obnovena, budeme volat po odtržení. Naše důstojnost je cennější než jednota této země.“

Šok a hrůza celého šíitského světa z činu, kdy Saudská Arábie 2. ledna popravila tohoto milovaného a ctěného klerika, se rozlehly po celém světě, a íránský nejvyšší vůdce Ajatolláh Khomejní dokonce požádal Západ, aby vysvětlil, jaký je rozdíl mezi Saudskou Arábií a teroristy Islámského státu, protože tomu již vůbec nikdo nerozumí. 




„Černý Daesh (Islámský stát), bílý Daesh (Saudská Arábie). Ten první podřezává hrdla, zabíjí, kamenuje, řeže hlavy, ničí společné dědictví lidstva a pohrdá archeologií, ženami a ne-Muslimy. Ten druhý je lépe oblečen a čistěji upraven, ale dělá stejné věci.“ Ajatolláh Ali Khomejní

Přestože president Putin pozval do Moskvy zástupce jak Íránu, tak Saudské Arábie, aby zabránil této krizi propuknout v totální válku, škody učiněné Obamovým režimem podporovaným Saudskou Arábií mohou být již „příliš hluboké, aby se daly napravit“; důkazem toho je, že Saudská Arábie dnes přerušila diplomatické vztahy s Íránem, a rovněž tak učinili saudští spojenci Bahrain, Súdán a Spojené arabské emiráty.

K tomu Islámský stát nyní vyhlásil, že plánuje v roce 2016 masakry tisíců civilistů na veřejných místech celého světa, protože se zoufale snaží vtáhnout Západ do titánské „konečné bitvy“. Zpráva varuje, že Obamův režim však nadále pokračuje ve fingovaném boji vůči této hrozbě, jak dokazuje jeho halasné vytrubování minulý týden, že byl zatčen „terorista“ Islámského státu, což, jak se ukázalo, byl duševně nemocný bezdomovec, který byl agenty FBI naveden ke koupi nože, na který by nikdy sám neměl peníze, a ani nevěděl, co se vlastně děje.

Proti této „zlé“ propagandě Obamova režimu, která je rozšířena po celé Americe, však stojí kandidát na presidentský úřad Donald Trump, který tento týden začal otevřeně hlásat svým příznivcům pravdu, že Islámský stát je výtvorem presidenta Obamy a tajemnice Clintonové



Experti ruského Ministerstva obrany ve zprávě praví, že „zásadní a historický“ význam Donalda Trumpa, který říká americkému lidu pravdu o presidentu Obamovi a tajemnici Clintonové, je spjat v americkém politickém životě se zjevným oživením tajného řádu Templářských rytířů, s nímž je jeho skotská rodina dávno spojena.

I když je to americkému lidu málo známo, Trumpova matka, Mary Anne MacLeod, se narodila na ostrově Lewis ve Skotsku, kde ona a její galsky hovořící předkové byli „strážci“ Callanishských megalitů, které, jak se mnozí domnívají, byly vztyčeny jako geografické „markery“ mapující cesty Templářských rytířů z Evropy do Ameriky.



O těchto Templářích ruská vojenská rozvědka GRU v roce 2010 oznámila, že lord James of Blackhead ze Spojeného království učinil šokující nabídku z jejich strany, že zachrání světovou ekonomiku svými rozsáhlými zlatými rezervami, které jsou údajně „větší než vše, co bylo vydolováno ve světové historii“.




Donald Trump je nyní prvním „viditelným“ členem Templářských rytířů, který se objevil na americké politické scéně od doby, kdy president Gerald Ford „zachránil“ USA od hrůz vietnamské války a Watergate (a zahrnuje presidentskou linii jdoucí zpět až k Georgi Washingtonovi). Jak uvádí zpráva, „mistrovským plánem“ této tajné organizace by mohla velmi dobře být záchrana tohoto státu před nacismem.

Jelikož president Obama a tajemnice Clintonová zničili stát Ukrajina, aby tam nastolili pronacistický režim, zpráva dále varuje, že jejich hlavní středovýchodní spojenec, Turecko, podobně nyní vyznal svou „lásku k Hitlerovi“, s tím, že jeho president v minulém týdnu přísahal, že znovunastolí svou vládu jako zrcadlový obraz nacistického Německa, což dokazuje, nakolik jsou tito „šílenci“ okouzleni nacistickou mocí. 



A pokud jde o to, že plné nebezpečí nacismu se nevztahuje jen na Ameriku, ale na celý svět,zpráva uvádí, že nedávno byl v horách Kavkazu, v Adygejské republice, objeven kufřík náležející Hitlerově nejtajnější organizaci Ahnenerbe, a spolu s ním „interdimenzionální mimozemšťané“, s nimiž se tento režim spojoval, a jejichž „lebky bohů“ mrazivě připomínají, o co ve skutečnosti jde v současné globální krizi.





Ahnenerbe (Dědictví předků) byl Hitlerův Institut „runového jazyka“ v nacistickém Německu, který se údajně věnoval archeologickému bádání o kulturní historii árijské rasy. Založili ho 1. července 1935 Heinrich Himmler, Herman Wirth a Richard Walther Darré, a jejich skutečným cílem bylo vytvořit „kontakt s bohy“ - což se jim podařilo v roce 1944, kdy „létající stroje“ těchto „interdimenzionálních mimozemšťanů“ (nazývaných piloty Spojenců „Foo Fighters“, „Neexistující bojovníci“) začaly být pozorovány nad Evropou i Asií.

A i když moc Ruska rozdrtila tyto nacisty za cenu více než 20 miliónů životů ruských občanů, zpráva uzavírá, že „tajemství bohů“ objevené nacisty bylo přeneseno na Západ tajnou americkou Operací Paperclip, která nejen ušetřila životy několika nejsadističtějších a nejkrutějších lidských bytostí, jaké kdy existovaly, ale také umožnila, aby zdokonalili svůj „interdimenzionální“ komunikační nástroj, kterému nyní říkají Evropská organizace pro jaderný výzkum (CERN). Jeho skutečný účel byl odhalen v roce 2009, kdy jejich špičkový vědec, Sergio Bertolucci, směle prohlásil: „Těmito dveřmi by mohlo něco přijít, anebo bychom my jimi mohli něco poslat.“ 

 

January 4, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

44 komentářů:

  1. A jiných informací, než na jaké jsme zvyklí, bude v r. 2016 víc a víc: Např. něco velmi ovlivňuje celou sluneční soustavu - magnetické pole slunce je významně silnější; řada lidí má info o mimozem. civilizacích, ale masám se to doposud utajuje; nová genetická studie předpokládá, že řada faraónů ve starém Eg. byli hybridi pozemšťana i mimozemšťanem; najednou se začíná více hovořit o utajované planetě X a o Blue Avians, píše se i o utajovaném kosmickém programu fašounů, kdy se za druhé světové létalo v talířích; píše se i jiných možnostech zkráceného cestování prostřednictvím hvězdných bran. Více zde: http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/top-20-articles-of-2015-for-galatic/ A také např. zde: http://www.theeventchronicle.com/study/top-20-articles-2015-research/... např. hlavní fašoun odjel v utajení žít do jižní Ameriky atd.
    A také zde: http://www.theeventchronicle.com/intel/will-document-dumps-reveal-secret-space-programs-aliens-in-2016/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/another-interesting-leak-a-second-nasa-scientist-tells-us-that-somebody-else-is-on-the-moon/
    A možná nové zprávy pro vědce: http://www.theeventchronicle.com/science/top-20-articles-of-2015-for-science/ Součástí tohoto článku jsou zjišťování nukleárního vědce o otravování hliníkem prostř. sprejování...Takže ten vědec mimo jiné říká, kdo že nám to čmárá po obloze ty roztodivné čáry máry.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.theeventchronicle.com/science/top-20-articles-of-2015-for-science/

    Takže pokud jsem to pochopil správně tak nám tady nejvíce sprejují mocní z Velké Británie.
    Doufám jak to čtu, že v dohledné době dojde k tomu očekávanému odhalení a že spousta věcí se změní ( k lepšímu). Do té doby to bude ještě náročné. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to paradoxní, že globální prediktor se skládá ze dvou osob. Jedna vše řídí, druhá vykonává rozhodnutí té prvé. Tou první je černý papež, tou druhou je anglická královna. Sledujte obě linie, a dovíte se více.

      Vymazat
    2. Tyto jmenované linie vlastní naprostou většinu pozemků světa.

      Vymazat
  3. cit.: "Donald Trump, který tento týden začal otevřeně hlásat svým příznivcům pravdu, že Islámský stát je výtvorem presidenta Obamy a tajemnice Clintonové "

    Ano, výborně ! To je typické pro "národ vyvolených ".Nyní začnou házet vlastní špínu na všechny okolo (kteří se jim už nehodí do krámu) Aneb, není třeba počítat oběti, důležitý je zisk, úspěch. Už také chápu lépe, proč Smolíček měl zakázáno pustit do chaloupky Jeziňky. Stejná metafora .Když srovnáme od roku 1989 ku dnešku.
    Co se těch lebek týče... alepoň máme představu, komu se parta vyvolených šílenců dodnes klaní. ve všech náboženských spisech celého světa je zlá bytost spodobňována jako cosi rohatého. Kozel či čert aj. A z prstu si to generace před námi jistě nevycucaly. Ale tito démoni byli dávno před námi poraženi, sraženi do podsvětí. Naše Země již není v rukách cizích bytostí. Ale jejich duch tu "straší" bohužel stále. Viz. např.exortismus

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Exortismus není nic. Správně je pouze exorcismus (vymítání ďáblů). Čtěte po sobě lidi ! Je to hrůza po vás kolikrát číst ty gramatické a pravopisné prasárny.

      Vymazat
    2. Každý si všímá toho, na co stačí...
      Horší jsou zásahy trolů...Úkolem placených trollů je rozbíjet diskuse, zpochybňovat nepohodlnou pravdu a podpořit hloupost a lež. A diskuse usměrňovat žádoucím směrem tak, jak vyhovuje vládnoucí elitce.

      Vymazat
    3. ...Naše Země již není v rukách cizích bytostí....

      podľa toho, čo som počula, myslim, že nemate pravdu

      Vymazat
  4. Info o Duté ZEMI sem skvěle zapadá .Odkud a kam létají talíře ?
    Pohádka o mimozemšťanech v talířích bude brzo odhalena...

    OdpovědětVymazat
  5. tohle slyším skoro denně na německém folk internet radiu https://www.youtube.com/watch?v=7JKar_hChU4 poněkud v nové verzi...Taková utěcha při invazi osmahlých diverzantu...Ostatně je zajímavé,jak noví adepti vládnutí,např.nějaký Bělobrádek letí do Spokojených Státu na stáž,těsně před nástupem do funkce..Oni mají takovou základnu,která je na youtube,odkud cestují červí dírou na Mars,kde jim přejinačí mozky,Bělodrádek se stal odporným zmetkem,dle ZADÁNÍ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejen základu. Prý ne jedné univerzitě v Kalifornii (myslím) je výtah přímo v kampusu, kde jsou tlačítka A a B. Jedním se dostane člověk na Mars a druhým na LOC na měsíci. Akorát to mám háček, člověk býti tím vyvoleným, kterého tlačítko rozpozná podle scanu papilár na prstíčku nebo tak něco. Takhle se prý dá dostat do cílové destinace v nulovém čase. Max kapacita asi 4 lidi. Dokonalé utajení, že?

      Vymazat
    2. Zapomeňte na Mars, tomu stačí ukázat naditou šrajtofli.

      Vymazat
    3. A zadarmo exotickou dovču, zadarmo nadstandardní papu a chlast, zadarmo escort holky, zadarmo vládní fáro i s řidičem, zadarmo plat ... no komu by se takový život nezalíbil ?!

      Vymazat
    4. Moc často se díváte na scifi a pak vám to přefikuje mozkové laloky.

      Vymazat
    5. V rámci doposud utajovaného vesmírného programu je cestování např. na Mars zcela běžné. Však uvidíte, již se do dostává do mainstreamu

      Vymazat
  6. Souhlasím s názorem, že lidstvo spěje do ctěného rekta a že tento proces již nelze zastavit...

    OFFTOPIC: Tuto středu 6.1. a čtvrtek 7.1. se jako každý rok konají pravoslavné Vánoce - ještě jednou a naposledy vám všem přeji poklidné dny a vše nejlepší v roce 2016! A pokud chcete, zkuste nasát trochu pravdy, zejména té duchovní: http://albafos.wbs.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Ivoš Benda,jo,tehdy začínal v roce 1997..

      Vymazat
    2. anglická královna na kamery koncem roku řekla, že vánoce 2015 jsou pro Evropany posledními. Cenzura to z vysílání TV vystřihla, ale někdo ten originální záznam nahrál na youtube, a tak jsme se to dověděli. Naznačila tím asi, že v roce 2016 bude v Evropě asi silně "horko", a že mnozí se dalších vánoc (budou-li vůbec)už nikdy nedožijí.

      Vymazat
    3. Copak Ivoš, ten je silně pomýlený, a už mu to zůstalo.

      Vymazat
    4. K.a.b.a.l.A. už není jednotná a ví, že ji zvoní hrana a že spěje do očistných zařízení, a tu věc se snaží oddalovat, co jí síly stačí

      Vymazat
  7. Jsem celkem důvěřivý ke všem podobným teoriím, smířen, že jsou všechny reálně možné(včetně spekulace, že Supermanovo nejoblíbenější pyžamo je s Chuckem Norrisem). Naštěstí je neznám všechny, neodvážil bych se pak ani ráno probudit :)) Pak si to ale začnu skládat dohromady .... Ženy si sprejují vlasy mikročástmi laku, shora je sprejují nanočásticemi letadla, která shora sprejují pikočástice mimozemského původu z lodí s nasprejovaným hákovým křížem. A to všechno dokázal nasprejovat někdo během sedmi dnů .... klobouk dolů :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  8. Clintonku a Obamu to chce rychle poslat do kytiček ! A jestli pomůže zničit nacisty Trump hurá do toho nápady ma zřejmě doporučený ale jsou to pro svět zprávy a nápady dobré !! Navíc má podporu i u Putina takže do toho!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoro mám strach, že si D. Trump už dlouho nepožije - a že dopadne stejně, jako J. F. Kennedy. Moc jim vidí do pařátů.

      Vymazat
    2. Pro ty, kdo nevládnou angličtinou, ale ještě si slušně pamaatují ruštinu, je na tohle téma na YT docela zajímavý dokument:
      https://www.youtube.com/watch?v=h6fh_ENI3KM

      Vymazat
    3. Asi nic nevíš o Trumpovi ....

      Vymazat
    4. Jasně, tajnospolkaři nikdy nepřinesli lidem nic dobrého. Pokud mají templáři tolik zlata,jak hlásají do světa, kolik ho nebylo nikdy na Zemi vykutáno, odkud ho tedy mají ? Mají snad mimozemské důlní kolonie ? Zase jen další dobře sehraný komplot pro ovčany.

      Vymazat
    5. Výše uvedený T. není ze světelných sil

      Vymazat
  9. Dobře jste to napsal-je třeba aby se lidi konečně probudili a pokud chtějí vědět o čem to píšete tak podrobnější informace najdete na matrix 2001.cz v českém jazyku.-LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nástroji propagandy si věřte, když vás to baví. Ale nikomu nic podobného nenuťte. Lidi si sami rozhodnou, čemu budou věřit i bez vás.

      Vymazat
  10. Odhalení je blízko, protože Světelným silám vzdáleným i blízkým se daří!
    Orgo-net: Anonymní 23. října 2014 21:31
    Velmi blízko .... však to rozuzlení zažije mnohý z nás s velkým překvapením ... kdo je kdo, a co je co ...
    Anonymní 23. října 2014 21:33
    Temnáři kalí vody Pravdy, co jim síly stačí, ale nic jim to není platné, svůj boj o moc nad lidmi prohráli, jen to zatím není vidět.
    Svetlolej 5. listopadu 2014 11:22
    Jo prohráli a už je to i VIDĚT :-)
    Anonymní 17. února 2015 14:01
    Nevědomost nebolí - nic Vám nebrání sehnat si informace z různých zdrojů - budete velmi překvapen, až se dozvíte, jak s námi
    je - bylo manipulováno - čas se krátí - velké změny - události jsou za dveřmi - je na každém, jak tím projde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Méně hlavy a více srdce.., a poznáš a uvidíš to taky !!!

      Vymazat
  11. VÝZVA ČESKÉ KONFERENCE K DIALOGU MEZI VLÁDOU A LIDEM ČESKÉ REPUBLIKY
    http://ceska-konference.cz/aktualne/100-novorocni-vyzva-ck

    OdpovědětVymazat
  12. reakce na: Takže pokud jsem to pochopil správně tak nám tady nejvíce sprejují mocní z Velké Británie.
    pochopitelně. Globální prediktor je Velká Británie. To je velký loutkář v pozadí. Klacek globálního pregiktora je USA. Čína je záloha Velké Británie a do Číny už byla převedená část řízení a výkonné moci globálního prediktora. Pravděpodobně se počítá s obřím kolapsem západních ekonomik a masivní destrukcí materiálních statků na jejich územích. Ať už otevřenou válkou, tak nájezdy loupeživých hord z osmanské říše, tak občanskými válkami z toho vzniknuvšími. Čína spolu s Ruskem převezme úlohu V. Británie a USA. Pouze původní loutkáři zůstanou titíž, pouze přesídlí.
    Jak jsem koupil, tak prodávám. Není to můj výmysl, ale tohle bylo v plánu už 40 let a oni nemají ve zvyku měnit plány. Vždy dosáhli svých cílů. Pokud mají v plánu depopulaci na úroveň půl miliardy pologramotných otroků, dosáhnou toho. Čas nehraje zas až tak důležitou roli. Pokud vidíme nějaký převrat v mezinárodním dění a my užuž se radujeme, že se ledy pohnuly, tak chyba lávky. Jede to podle plánu. Amatér šachista se raduje, že soupeři vyfouknul obě věže a po třech tazích dostane mat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněl jsi na rozpuštění firmy Vatikán, ta se taky chystá. :-)

      Vymazat
    2. Nemáte pravdu, kdyby měli vždy dosáhnout svých cílů, tak už tady máme třetí světovou a n.w.o. v plné síle:
      COBRA – "OK. Neřekl bych, že nic z toho nebude úspěšné, ale řeknu, že většina jejich plánů nebude úspěšná. Víte, stále se snaží omezit pohyb, podněcovat války, dělají, co mohou, aby zavedli Nový světový řád, ale já tady mohu říct, že v zásadě jejich plán ohledně Nového světového řádu - měli v plánu ukončit ten proces v r. 2000. A je zřejmé, že se to nestalo. Plánovali, že v r. 2000 budou mít totalitní světovou vládu. Nyní, o 15 let později, stále nebyli úspěšní a je to z jediného důvodu: je to existence světelných sil, tj. nás, tj. Hnutí odporu, tj. různých typů vesmírných bratrů a sester a mnoha dalších pozitivních bytostí, které denně jejich plány maří. Takže bych řekl, že 80 - 90 % jejich plánů nebude nikdy uskutečněno, protože jsou a budou pozastaveny"...
      Rob – .."Budeme my, jako lidé, schopni toho, aby se nám vrátila všechna chybějící vlákna DNA, a budeme schopni používat na 100% svůj mozek a spojit se s naším Božským já? Jasně je zde plán. Stane se nám to, samozřejmě, s ohledem na věk, v tomto životě anebo to bude postupná změna, probíhající v každém individuálně a u někoho k tomu nedojde?"
      COBRA – "Událost to zahájí. Jistě, vyžádá si to čas, případ od případu. Každý projde svým vlastním procesem, ale ten proces začne Událostí. Tehdy dojde k obrovskému vylepšení - ke kvantovému skoku. Budou další. Událost je okamžikem, kdy bude na planetě přítomno kritické množství vědomí. Když vy, jako rasa, jako kolektiv, použijete svých schopností na aktivaci spící části vašeho mozku a spící části vaší DNA. A pak to již nebude problém. Dojde jednoduše k velmi urychlené evoluci. Problémem je doba před událostí, kdy je každý uměle potlačován. Kabala a Chimera stále potlačují kolektivní vývoj lidstva. To je příčina, proč se tolik lidí cítí v této situaci nešťastně." Přeloženo zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/interview-s-cobra-ze-dne-15122015-rob.html
      Další překlady: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/hnuti-odporu.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/velke-zapomneni-1996.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/aktualizace-situace-leden-2016.html

      Vymazat
    3. A co také dělají: http://geopolitics.co/2015/12/28/french-police-seized-vatican-car-with-cocaine-and-cannabis/

      Vymazat
    4. Potřebují lidské oběti, aby si z toho brali sílu pro své příjemné přebývání mezi námi: např.:
      http://www.theeventchronicle.com/news/europe/vatican-reeling-pope-francis-admits-army-8000-pedophile-priests/

      Vymazat
  13. Všichni čekají na nějakej zázrak zhury,jsem však přesvědčen že nám nikdo nepomůže a že přes celou evropu přejde občanská válka nastartovaná muslimáky,totální masakr,již brzy .......

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    přečtěte si Tajemství Amenti autora Petra Penguina a nemusíte plýtvat časem a energií. Je velmi mnoho zmanipulovaných zdrojů informací. Pravda byla a je všem manipulujícím nebezpečná.Na tomto světě je vše velmi, velmi jinak, než je nám podáváno. Protože ten, kdo nezná pravdu o realitě, v níž se nachází, kdo neví kým ve skutečnosti je, nezná svou skutečnou historii, je snadno manipulovatelnou a ovladatelnou loutkou v rukou padlých entit a jejich vesměs podobně nevědomých, či málo vědomých illuminátských loutek. Po konci roku 2012 se v tu dobu jakž takž jednotná protilidská liga rozpadla na jednotlivé „smečky“, jak tomu bylo dříve a ty se nyní přetahují o kořist. Tou je pochopitelně pozemské lidstvo. Jako vždy nezáleží na nás, jsme pro ně postradatelní, lidstvo, zvláště zde v Evropě se pomalu začíná probouzet z amnézie a entity, kontrolující své illuminátské kolektivy je poňoukají k realizaci svých protilidských, ale vzájemně si konkurujících agend. Rozbroje, války, násilí, teror...to jsou snadné a osvědčené způsoby snížení navyšujících se evolučně progresívních(tedy krystických)frekvenčních charakteristik pozemského lidstva. Budou se spolu jako vlci prát o kost, nikdy však nedopustí(umožníme-li jim to svými přístupy)osvobození lidstva a planety od jejich zhoubného vlivu, potažmo jejich sponzorů. Zápletka je velmi rozsáhlá, jen málo z nás je skutečně online s těmi bytostmi, jež za námi skutečně stojí. Mějte hezký den
    Alladin

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní 7. ledna 2016 23,40 hod zde podává zkreslené informace. Autorem Tajemství Amenti není P. Penguin - ten to pouze přeložil (překlady před několika lety vyvěsilo několik českých alternativních webovek). Skutečnými autory jsou 3 Američané, z nichž ta hlavní se jmenuje Ashayana Deane. Asi před 5 lety dávala i rozhovory pro projekt Camelot. Sdělení je popsáno v rozsáhlé knižní sérii Voyager books. K dostání na Amazonu.
    Ale má to háček v tom, že to míchá pravdu se lží. Např. uváděné info o implantátech (a nejen to) je zcela chybné. Na druhou stranu je tam řada pravdivých informací... Jsou lepší zdroje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aký význam má komentár ukončený vetou "Jsou lepší zdroje..." bez ich uvedenia ?
      IvH

      Vymazat
    2. Nepohoršujte se nad podobnými aktivitami. Užitečný idiot se na propagandu najde všude a vždycky.

      Vymazat
  16. Někteří lidé jsou tak velmi myšlenkově naprogramovaní, že jsou jako archonské loutky, jejichž chování lze předvídat a také, kdy vybuchnou.
    http://2012portal.blogspot.cz/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.