29. ledna 2016

Kdepak virus zika: i Mexiko podezírá z mikrocefalie vakcínu TDAP


Co může za enormní výskyt mikrocefalie v Brazílii?
Sepsal Orgonet
29. 1. 2016 


V tuto chvíli už máme slušný výběr konspiračních možností:
  • Benigní virus zika? 
  • (Uměle) zmutovaný virus zika roznášený (GMO) komáry (Billa Gatese)? 
  • Jiný uměle vyrobený neznámý virus roznášený (GMO) komáry (Billa Gatese)?  
  • Povinná (sabotovaná?) vakcína TDAP pro těhotné ženy v Brazílii zavedená začátkem roku 2015? 
  • Předešlé kampaně plošného očkování mládeže proti MMR (2008, 2014?) (spalničky, zarděnky, neštovice)?
K tomu přistupují stále přibývající mediální "hypotézy" (neboli lži) ohledně souvislosti viru zika a současného enormního nárůstu mikrocefalie v Brazílii, mající utvrdit veřejnost v tom, že viníkem je virus zika, a odradit od hledání jiné souvislosti. Například že se virus možná šíří sexuálním stykem, anebo že velké rozšíření viru je možná způsobeno tím, že virus zika se nějak dostal i do normálních komárů. Jsou to čisté výmysly, nic z toho není ani sebeméně prokázáno. 

Informaci, že přesně devět měsíců před začátkem abnormálního výskytu mikrocefalie, počátkem roku 2015, bylo v Brazílii zahájeno povinné očkování těhotných žen proti TDAP (tetanus, záškrt, černý kašel), média samozřejmě tají!!!

Informaci o zavedení této vakcíny v Brazílii lze nalézt na webu Amerického státního institutu zdraví http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4584662/:

".... in late 2014, the Ministry of Health announced the introduction of the Tdap vaccine for all pregnant women in Brazil.28 Argentina, Uruguay, Costa Rica, Mexico, Panama, Israel, New Zealand, and Belgium—among other countries—also implemented maternal vaccination programs for pertussis during pregnancy, following the examples from the US and the UK.29 "

Překlad: "Koncem roku 2014 Ministerstvo zdravotnictví oznámilo zavedení vakcíny Tdap pro všechny těhotné ženy v Brazílii. I další státy, mezi nimi Argentina, Kostarika, Mexiko, Panama, Izrael, Nový Zéland a Belgie, zavedly očkovací programy proti černému kašli během těhotenství, dle příkladu US a UK."


A ještě překlad nových informací od Jima Stona: 

Mexiko si už zřejmě uvědomilo, že vinu za poškození mozku má vakcína TDAP!
January 28 2016
Mexico may have figured out the TDAP SHOT!
Jim Stone


Anonymní napsal: Jime, mám spolupracovnici, jejíž manžel je z Mexika. Informoval jsem ji o očkování TDAP a zika. Řekla, že se dívala včera na mexickou televizi a tam poučovali těhotné ženy, že si nemají nechat dát očkování proti TDAP. Nevím, nakolik je to pravda, ale možná že jsi to už slyšel odjinud.

Odpověď Jim Stone: Posledních pár večerů jsem se nedíval na zprávy, ale asi před týdnem jsem mluvil s jedním renomovaným a velmi aktivním mexickým lékařem, ten potvrdil, že příčinou vady MUSÍ být vakcína TDAP, a informoval mě, jak výrobci vakcín reprogramují makrofágy imunitního systému, aby ovlivnili lidi tím, že jim vytvoří „imunitu“ na takové věci jako je inteligence, silná vůle a další rysy, které potřebuje vládnoucí struktura ke svým cílům. Diskutovali jsme i o viru zika a jakým způsobem by mohl být příčinou vrozeného poškození mozku, a zmínil jsem i to, že nová formule vakcíny TDAP, kterou začali podávat těhotným ženám v Brazílii začátkem roku 2015, dokonale časově odpovídá vzniku velkého počtu vad.
Měl jsem štěstí, protože tento konkrétní lékař si byl dobře vědom možnosti sabotování vakcín, přesně tak, jak jsem se domníval i já, a to, co jsem řekl, bral vážně. Bylo by stačilo, aby tento renomovaný lékař zveřejnil své varování a celé Mexiko by se rychle dovědělo, co se děje. Od té doby jsem s ním nemluvil, ale pomyslel jsem na tento možný vliv.

K další lži, která označuje virus zika za pandemii: Zika je mírný virus, který nikdy za 70 let, co je znám, nezpůsobil žádné úmrtí. 80% lidí, kteří ho dostanou, nemají žádné symptomy, a odejde sám. Zbývajících 20% lidí má jen mírné bolení hlavy a podobné mírné symptomy. Ale zika je strašidelný název; stačí to samo, aby lidé uvěřili lži? Ne, pokud já budu mít poslední slovo!


Bomba: Virus zika si můžete objednat a zakoupit v e-shopu!!

Anonymní poslal odkaz a napsal:
Jime, přečti si drobný tisk: Uloženo Rockefellerovou nadací.
Vytvořte si vlastní pandemii svou vlastní soupravou viru Zika!


Jim Stone: Takže teď víme, že se virus zika může dostat skutečně všude. Je tu skutečný odkaz na skutečný web, kde ho prodávají. https://www.lgcstandards-atcc.org/Products/All/VR-84.aspx?slp=1#history 
Screenshot:




Dodatek Orgonet:

Myslím, že by se neměla opomíjet ani tato souvislost s vakcínou MMR, kterou jsem zveřejnil už začátkem ledna v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/pozor-dulezita-oprava-nova-vakcina.html

Z článku: 

"A zde je ta velmi zajímavá a podezřelá skutečnost: vehementnost brazilské vlády, s níž bojuje proti zarděnkám.

 V roce 2008 proběhla v Brazílii největší očkovací kampaň, jaká kdy na světě proběhla, akce pod záštitou UNICEF a WHO (Světová zdravotnická organizace), při níž bylo povinně proočkováno 95-98% cílové populace (67 miliónů mužů a žen) ve věku někde 12-19, někde 20-39 let. Akce se týkala severovýchodních oblastí Brazílie. Zdroj: http://www.unicef.org/brazil/pt/activities_12639.htm

 Brazílie dosáhne cíle největšího očkovací kampaně někdy podniknutý ve světěhttp://www.unicef.org/brazil/pt/media_14230.htm(Přeloženo překladačem)
S podporou organizátorů UNICEF pečeť, severovýchod dosáhl nejvyššího pokrytí v zemiBrasilia, 4. března - V srpnu 2008 ministerstvo zdravotnictví vyvolal největší očkovací kampaň k odstranění zarděnkám a vrozenému syndromem někdy podniknutý ve světě.Na 20 týdnů, od 9. srpna do 30. prosince 2008, bylo očkováno více než 67,1 milionů Brazilců. Cíl byl překročen a dosáhl 95.79% z cílové populace. V kampani, bylo zapojeno více než 220 000 lidí, mezi partnery, dobrovolníky a zdravotnických pracovníků, s investicí 130,5 milionu U $.Pozoruhodné je mezirezortní dílem Pan American Health Organization / Světová zdravotnická organizace (PAHO / WHO) a Dětského fondu OSN (UNICEF), k dosažení tohoto vynikající výsledek mezinárodního veřejného zdraví. Mezi společné akce, jako způsob, jak mobilizovat brazilskou semi-vyprahlé oblasti, to bylo připravila brožuru "Semi-vyprahlý bez zarděnkám - dotace pro organizátory UNICEF Městského pečeť", zaměřených na organizátory více než 1100 obcí. Regionu Severovýchod, který pokrývá většinu z polosuché, získá 98,98% pokrytí, nejvyšší v zemi.Dne 3. března, v obřadu, který se zúčastnili prezident Luiz Inácio Lula da Silva, brazilská vláda předložila zprávu Národního očkovací kampaně PAHO / WHO.Podle Diego Victoria, PAHO zástupce v Brazílii, "ještě jednou, Brazílie je příkladem pro svět tím, že demonstruje význam politického závazku k provedení globální a regionální strategie potřebné k odstranění nemoci."
Marie-Pierre Poirier, UNICEF zástupce v Brazílii, "je akce, jako je tato, které znovu potvrdit závazek vlády a brazilské lidi s práv každého dítěte a dospívajícího po celé zemi. Díky obětavosti tisíců lidí, jako je například Organizátoři UNICEF Městského pečeť, můžeme zahlédnout semi-vyprahlé oblasti a zbytek Brazílie Free zarděnek ".


Takže, dle institucí jmenovaných ve výše uvedené tiskové zprávě se můžeme oprávněně domnívat, že Brazílie se stala již v roce 2008 pokusnou zemí Světové zdravotnické organizace, a že dnešní stav (epidemie mikrocefalie) může být důsledkem tehdejšího experimentu s proočkováním věkové skupiny 12-19, která je dnes v nejplodnějším věku.

Také je zajímavou souvislostí, že očkovací kampaň 2008 se týkala severovýchodních - nejchudších regionů Brazílie, (chudé země jsou typicky ideální pro experimenty s vakcínami), právě tam, kde se dnes rodí mikrocefalické děti.

Ve výše odkazovaném videu je i zmínka o tom, že před několika měsíci proběhla v některých oblastech severovýchodu podobná masová očkovací kampaň mládeže. Více o tom zatím nenacházím, ale dávalo by absolutní smysl, že by se teď s odstupem měsíců v těch regionech projevily důsledky experimentu s (kontaminovanou) vakcínou."


11 komentářů:

  1. Takže ti, kdož si hrají na bohy, to "stvořili" v laboratoři...
    http://www.theeventchronicle.com/study/depopulation-zika-virus-funded-by-bill-gates/
    http://www.theeventchronicle.com/ebola/us-bioweapons-lab-links-bill-melinda-gates-foundation-core-ebola-epidemic/
    http://www.theeventchronicle.com/study/bill-gates-investing-monsanto-gmos/
    http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/bill-gates-calls-for-global-government/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/the-ongoing-historic-fall-of-the-khazarian-empire/ - překlad názvu: nadcházející pád chazoimpéria

    OdpovědětVymazat
  2. Na pořad dne přicházejí i jiné věci - v amerických státních orgánech se pod tlakem okolností začínají pouštět informace např. o mimozemských bytostech i o tom, že volná energie je reálná. Elity, které to tady chtěly zdecimovat, se najednou bojí a snaží si hrát na někoho jiného, např. rudoštítovci na mecenáše a podporovatele rozvoje umění a poznávání kosmu...
    https://www.cia.gov/news-information/blog/2016/take-a-peek-into-our-x-files.html
    http://www.theeventchronicle.com/study/us-military-free-energy-cia-ufo-disclosures-are-here/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/take-a-peek-at-our-x-files-cia-releases-their-top-10-declassified-ufo-files/
    http://www.theeventchronicle.com/media/clip/huge-spherical-object-near-the-sun-caught-by-nasas-sdo/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS, přátelé, MMS! Říká vám to něco - na to není žádný patogen na zemi rezistentní...

      Vymazat
    2. Jj,MMS používám pár let a neznám chřipku,ani nic jiného.Výborné i na léčení domácích zvířat.Vše o tomto přípravku je na internetu.

      Vymazat
  3. Nadace Billa+Melindy je jeden ze sedmi největších donátorů jiné nadace a to nadace Hillary+Billa+Chelsey. Čím to jenom je, že se té Hillary v prezidentské kampani tak nějak nedaří http://www.activistpost.com/2016/01/hillary-and-bill-gates.html

    OdpovědětVymazat
  4. Zvoní olympiádě umíráček kvůli viru zika? Atletky i divačky země varují před zúčastněním.
    Takhle nějak se dnes válčí.Přidělíte olympiádu,necháte zemi investovat miliardy dolarů a pak zaútočíte.Ne bombami,armádou,letadly,ale pěkně podle a na ty nejslabší.Vyvoláte paniku a ekonomika té země to má spočítané.
    Globální konflikt je dnes moc velké riziko.Očkování je přesně cílené a na rozdíl od virů nezmutuje a nemůže napadnout své tvůrce.A že se náhodou jedná o země Jižní Ameriky o země BRIX?To se stává,na rozdíl od afričanů přece nemají imunitu!Jak hned vykládal jeden odborník na ČT.
    I ta válka je nakonec řešením.Bohužel může být posledním.
    Těch epidemií co nás měly pozabíjet už tady bylo hodně,já se v tom sám přestávám orientovat.Byl tu i jeden prý omyl,kdy firma Baxter rozeslala očkovací látky proti chřipce s aktivním a vysoce nebezpečným virem.Naštěstí na to jeden český laborant včas přišel a očkování se ještě před použitím stáhlo.Stálo to život jenom dvě laboratorní fretky.
    Mengele má velmi dobré následníky,řekl bych,že proti nim byl jenom amatér.Je to smutné,ale je to tak.
    Možná jde i o snahu vytvořit dementní,hloupé otroky,s nevyvinutým mozkem.Dělej,mlč a poslouchej.To bude krásná zem,pár vyvolených a naprosto tupé,poslušné stádo otroků.

    OdpovědětVymazat
  5. Yes! This shrunken brain problem directly coincides with the introduction of a new Tdap (Tetanus, Diphtheria,Pertussis) vaccine in Brazil, which was announced in Dec 2014 and went into use in 2015. One comment from http://www.activistpost.com/2016/01/zika-outbreak-epicenter-in-same-area-where-gm-mosquitoes-were-released-in-2015.html

    OdpovědětVymazat
  6. Proto se nikdy nedám očkovat.to již vím dost dlouho.Nevěřím.že to pomáhá.Ty časy jsou už dávno pryč,kdy jsem
    tomu dávala důvěru.Ještě,že se Iluminátům čas krátí. LM

    OdpovědětVymazat
  7. Troška z iného súdku ale čo sa vlastne deje v Oregone o čo tam ide o Urán na pozemkoch tých farmárov ten google preklad teda nič moc konečne som to pochopil kto za tým bordelom je 3x hadajte

    http://www.sott.net/article/311086-The-new-normal-Martial-law-and-the-psychology-of-lockdown-in-the-US?utm_content=buffercc3b8&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

    OdpovědětVymazat
  8. Pozrite si komentár pod člankom to som zabudol napisať tam je o Oregone podla mńa to má zmysel preložiť

    OdpovědětVymazat
  9. - "Koncom roka 2014 brazílske Ministerstvo zdravotníctva zaviedlo očkovanie vakcínou TDAP (proti Tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu) pre všetky tehotné ženy v krajine a stalo sa povinnou súčasťou očkovacieho programu krajiny. Vakcína ani nebola dostatočne testovaná."
    Takze:
    - "Podľa FDA (Food and Drug Administration USA) teda nebolo vykonané dostatočné testovanie tejto vakcíny na ľuďoch, aby sa preukázala
    bezpečnosť vakcíny."
    a preto:
    - "FDA licencovalo TDAP vakcíny, pričom tie mali byť podávané ako jednorázová dóza proti čiernemu kašľu."
    - "Zase su v tom američania,nechceli toto svinstvo skusat v USA,tak si urobili z brazilskych žien a deti pokusnych potkanov a takto to dopadlo!"
    - "Tetanus, zaskrt, cierny kasel - fantasticky kokteil do novo vyvijajuceho sa organizmu!"
    http://www.hlavnespravy.sk/virus-zika-alebo-ockovanie-za-epidemiou-postihnuti-novorodencov-mozno-stoji-vakcina/738854

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.