22. ledna 2016

Islámský stát snižuje platy bojovníků o 50%, odvolává se na „výjimečné okolnosti“

Islámský stát snížil platy bojovníků o 50%, odvolává se na „výjimečné okolnosti“

Zdroj: http://www.zerohedge.com/news/2016-01-20/isis-cuts-fighters-pay-50-cites-exceptional-circumstances
Submitted by Tyler Durden on 01/20/2016 17:15 -0500
Překlad: Orgonet




Jak dobře ví v Americe za současných podmínek dvakrát upravovaného „oživení“ každý, kdo vykonává „nenadřízené“ zaměstnání, růst mezd se v USA nekoná.

Váš šéf možná dostal přidáno, ale vy pravděpodobně ne, a stav lze dobře charakterizovat počtem lidí s dvojím zaměstnáním http://www.zerohedge.com/news/2016-01-08/why-no-wage-growth-multiple-jobholders-surge-highest-august-2008 . A rychlá transformace Ameriky z utopie střední třídy k feudálnímu systému pravděpodobně bude pokračovat i v dohledné budoucnosti.

Samozřejmě nejen Američané se musejí potýkat s ekonomickou realitou, jako je rychle rostoucí cena bydlení, zatímco mzdy zůstávají stát.

Například Japonci zjišťují, že žádný ze tři „šípů“ ministra ekonomiky Abeho nedosáhl svého cíle. https://en.wikipedia.org/wiki/Abenomics

A pak je tu Islámský stát, jehož tok peněz byl omezen díky stovkám náletů na jeho ropnou infrastrukturu, které odhodlaně provedl Vladimír Putin.

Dle překladu dokumentu, který zveřejnil badatel webu Middle East Forum, Aymen Jawad Al-Tamini, http://www.aymennjawad.org/2016/01/archive-of-islamic-state-administrative-documents-1, Islámský stát právě snížil plat svých bojovníků na polovinu a zdůvodnil to „výjimečnými okolnostmi“. Původní dokument a jeho překlad je níže.


Je podivné, že během oněch 14 měsíců, které USA strávily „pokořováním a ničením“ této skupiny, nebylo potřeba žádného „snižování platů“, ale po třech měsících ruského bombardování je ho náhle potřeba. 


* * *

Překlad: 

Snížení platu bojovníků o 50%
Islámský stát
Bayt Mal al-Muslimen
Wilayat al-Raqqa
Rozhodnutí číslo: n/a
Měsíc Safr 1437 AH [listopad-prosinec 2015]


Ve jménu Boha milostivého a shovívavého

Všemocný Bůh řekl: „Jděte vpřed, lehce či těžce ozbrojeni. A veďte džihád svým majetkem a duší po cestě Boha. To je pro vás nejlepší, jak víte.“ (al Tawba 41), [Pozn. Orgonet: Korán 9:41] A citát z Anase [Pozn. Orgonet: jeden ze zakladatelů islámu] (kéž je mu Bůh milostiv), kterýžto prorok řekl: „Provádějte džihád proti nevěřícím svým jměním, duší i jazykem.“ Musnad Ahmad: Musnad Anas Malek (11798)

Džihád majetkem je zmiňován spolu s džihádem duší v Koránu v deseti případech, a v devíti z těchto případů je džihád majetkem kladen před džihád duše, a pouze v jednom případě je džihád duše kladen před džihád bohatstvím. A citát z Omara bin al-Khattaba (kéž je mu Bůh milostiv): „Posel Boží (SAWS)  [Pozn. Orgonet: "sallallahu alayhi wa salaam" "kéž je s ním Boží modlitba a mír"] nám přikázal dávat milodary, a to se shodovalo s dobou, kdy jsem měl majetek. Takže jsem řekl: „Dnes překonám Abú Bakra, pokud je možné ho překonat. A přišel jsem k němu s polovinou svého majetku, a Posel Boží (SAWS)  řekl: „Co jsi zanechal pro svou rodinu?“ Řekl jsem: „Stejnou sumu.“ A Abú Bakr přišel se vším, co měl, a řekl: „Oh Abú Bakře, co jsi ponechal pro svou rodinu?“ A pak řekl: "Nechal jsem pro ně Boha a jeho Posla.“ Řekl jsem: „Při Bohu, nedokážu ho překonat v ničem.“ 

A tak vzhledem k výjimečným okolnostem, jimž čelí Islámský stát, bylo rozhodnuto snížit platy vyplácené všem mudžahedinům o polovinu, a z tohoto rozhodnutí nemá výjimek, bez ohledu na postavení. Platy budou nadále vypláceny dvakrát v měsíci jako obvykle.

Bůh je zárukou úspěchu.

* * *













6 komentářů:

  1. tha to ich nas.re, :-) Každý baží po prachoch. Ten pánbožko je božský... :-D

    OdpovědětVymazat
  2. cvičené loutky,matrixem opepřené jsou hříčkou idiotských bitev o Gaiu http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=48

    OdpovědětVymazat
  3. Už od začátku píšu , že se zahubí sami, Evropu ani svět nikdy neovládnou ..., pokud se necháte neustále strašit, je to váš problém .

    OdpovědětVymazat
  4. Co sa im tlaciarne pokazili?

    OdpovědětVymazat
  5. Zde jsou zprávy o tom, jak se situace postupně zlepšuje: Syrian Army Comes Close to Another Major Victory in Eastern Aleppo. Source: http://www.veteranstoday.com/2016/01/24/suppressed-war-news-january-24-2016/ http://www.veteranstoday.com/2016/01/24/putins-truth-the-ultimate-secret-weapon-against-the-khazarian-mafia/ http://cz.sputniknews.com/svet/20160124/2200450/syrska-armada-kontrola-mesto-rabia.html http://cz.sputniknews.com/svet/20160123/2198192/rusti-vojaci-zapadni-media-osada-salma.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.