11. ledna 2016

Jak se mohlo sejít 1 000 muslimských sexuálních násilníků na jednom náměsí? Zeptejte se CIA.

Některé úvahy Jima Stona na téma"muslimské sexuální násilí"
Zdroj: http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisi8.html
Překlad: Orgonet



Kolem „muslimských sexuálních násilníků“ byla v poslední době vytvořena spousta válečné propagandy, nejnověji kolem silvestrovských událostí v Kolíně. Ale ty jsou zcela nemožné, pokud nebyly zorganizovány tajnými službami. Prostá logika faktů ukazuje toto:

Za prvé: v islámské společnosti už jenom to, že muž a žena spolu mají nezávazný mimomanželský sex pro potěšení, s nímž oba souhlasí, může často vést k tomu, že oba jsou zabiti nebo uvězněni. Tým válečných propagandistů sice přesvědčil svět, že v takovém případě ukamenují ženu a muž z toho vyjde jako by se nic nestalo, ale NENÍ TOMU TAK! Podobné vztahy ho v mnoha oblastech muslimského světa vedou do vězení. Ale je jedna záležitost, při níž je muž zabit všude, a tou je znásilnění. Muslimové se nedívají na sex jako na doplňkovou aktivitu příležitostných vztahů, jako se na něj dívají mnozí lidé v Americe a v Evropě, ale je to u nich vážná záležitost, držená v nejvyšší úctě. A na tomto kulturním pozadí je znásilnění automatickým koncem existence, a prakticky nikdo by tam o něm nikdy neuvažoval. Toto jsou základní tvrdá fakta, berme v úvahu jejich logiku.

Váleční propagandisté rovněž přesvědčili svět, že muslimští muži nemají žádnou věrnost, zatímco muslimské ženy mají vysokou věrnost. Pokud je tomu tak, kde potom muslimští muži najdou ženy, s nimiž podvádějí? Veřejné domy a prostituce v muslimském světě jsou kategoricky zakázány.

Tito lidé nepřicházejí z arabského světa s tím, že se tu budou okamžitě chovat jako totální kříženci ras, jakmile se dostanou do USA nebo jinam – pořád jsou velmi kulturně rezervovaní. Takže, jak by se v Německu na náměstí mohlo jen tak najednou sejít „1000 sexuálních násilníků“ a začít útočit? Jak by se mohlo stát, že těchto 1000 sexuálních násilníků, kteří se i tak těžko hledají, octlo společně a současně jen tak pro zábavu na jednom náměstí? Odpověď je: Zeptejte se CIA.

Zbytek záležitosti dokončí převažující nevědomost cílové populace, a tato cílová populace je tím dostatečně vyděšena a rozzuřena na to, aby šla do války. A kdo chce válku? To je prostá odpověď, prostá rovnice.

Nakolik je těžké zaplatit nějakým zoufalcům, aby šli na náměstí, prohlásili se za muslimy a způsobili velkou scénu s ženami? I v průměrné střední škole by se našlo dost účastníků absolutně zdarma, kdyby se řeklo, že jde o sociologický experiment. Ale věřte mi, že tato konkrétní skupina zoufalců nebyla levná, nýbrž pár balíčků heroinu stála. Ale co na tom, vždyť jste to stejně zaplatili vy daňoví poplatníci svými dolary.

Zrovna tak jednoduché je sehnat chlapa v „sebevražedné vestě“, aby zakřičel Allahu akbar, a když ho policie zmáčkne, tak se ukáže, že je od CIA, a zase ho pustí. Taková hra...



Dodatek Orgonet:

Nejnovějším (přímo dnešním) vynálezem mediálního šíření protimuslimské hysterie je údajná muslimská tajemně znící hra "taharrush gamea", která, jak dnes straší všechen evropský tisk, se právě dostala do Evropy... (Česky třeba zde.) (Taharrush je arabsky obtěžování, gamea je hra. Nic tajemného v těch slovech není.)

Je prý dle masmédií velmi oblíbená v arabském světě, hoši si stoupnou do kruhu a obtěžují, ba i znásilní dívku uprostřed.

Hledám si to na internetu, a kromě dnešního tisku o tom nikde ani zmínka. Na videích davových scén z arabského světa vidím jakousi verzi, ale na ní se dav arabských mužů napadá vzájemně, řeklo by se, že se prostě perou... Tak nevím, to by nám musel říci nějaký Arab, jak se to hraje...

Vidím zde mezeru v propagandistické logice: kde se v arabském světě berou pro tu oblíbenou hru ty ženy doprostřed kruhu, když jiná část propagandy tvrdí, že muslimové jsou tak hrozní, že nenechají ženy ani nikam chodit... (... natož samotné, a natož v Islámském státě...) Ale na důvěřivou veřejnost to jistě bude účinkovat. (Nepopírám, že na ženách v arabském světě je prováděno násilí, ale nejčastěji jako domácí, nebo jako okolnost doprovázející "utržení mužské populace z řetězu" při válečném stavu, který je bohužel teď na Středním východě téměř všudypřítomný... Za rys tamější kultury za normálního mírového stavu bych to nepovažoval.)

A jinak, bezradným Němcům se nedaří identifikovat útočníky ze Silvestra: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391433-bezradni-nemci-utocniky-ze-silvestra-se-nedari-identifikovat.html (Bodejť, když to byl najatý kompars (:-))) ) , zatímco oznámení o obtěžování na Silvestra přibývá (už je jich 500, a možná půjdou do tisíců, tady si mohou vymyslet co chtějí, veřejnost si to taky rozhodně nebude ověřovat, ale čím víc, tím víc se naštve (:-)))

....

Další státní/policejní zvůle při demonstraci Pegidy:  účastníky klidného pochodu policie agresívně a bezdůvodně zablokovala, použila provokatéry k házení výbušných crackerů, aby měla důvod zasahovat, postříkala klidný dav vodními děly a slzným plynem, brutálně rozehnala, o zraněné se nestarala.  Na upozornění lidí, aby policie zajistila toho, kdo viditelně hodil výbušninu, nereagovala. Viz výpověď účastnice a video anglicky http://vladtepesblog.com/2016/01/10/i-have-just-come-from-pegida-cologne-the-police-made-us-run-an-unbearable-gauntlet/










53 komentářů:

  1. Ok, a proč se některé z ukradených mobilů našly v rukou imigrantů v uprchlických centrech? Aha, tajná služba jim je tam donesla a zaplatila jim za to, že se s nima nechají chytit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo nemusel nikam chodit a nikoho chytat ani platit. Stačilo pustit tuto "zprávu" do tisku. Doporučuji film "Vrtěti psem".

      Vymazat
    2. Nehledejte logiku tam kde není. Tyto události nevznikaj živelně, ty se tvoří, jsou regulované. Je třeba rozptýlit fakt, že politické elity konají proti zájmům obyvatel. A Vy jse právě předved, že se jim to docela daří.

      Vymazat
    3. človíčku,pokud je to opravdu faleš,tak to není žádný problém.

      Vymazat
    4. podívejte se na jakýkoliv film z US tvorby v posledních 20.letech.
      Nic jiného než násilí nenajdete.Vrtěti psem pouze polechtání na břišní bránicí.

      Vymazat
    5. Všude kde se plánuje větší shromáždění lidí v Evropě, se CIA snaží něco připravit. Bylo tomu tak na MS v Londýně, pak OH v Soči, pak tedka Silvestry 2016, a potom dál a dál... stačí si připomenout, co se bude slavit, nebo jaké mistrovství hrát v roce 2016, a můžeme čekat další provokaci. režiser je stejnej...(tak co,došlo, nebo nedošlo...)

      Vymazat
    6. Všude, kde se v Evropě sejde velké množství lidí, můžeme čekat provokaci CIA, bylo tomu tak v Londýně (včas ale vyzrazeno),pak v Soči, teď Silvestry, nu a příšte si stačí domyslet, jaké akce, nebo oslavy,výročí,nebo mistrovství se budou konat v Evropě.Všude čekej incident. Možná to bude spojeno s "cvičením" policejních a jiných složek, crisis actors, apod.A i když se akce CIA nezdaří, Soros to médialně dotáhne do konce. Emigrace nám nepomůže, Putin chráni jenom Rusko.A my jsme cizinci.....

      Vymazat
    7. Globální prediktor promlouvá k lidem (zasvěceným - věci znalým) prostřednictvím karetní hry Illumináti. Sledujte tyto karty, a dovíte se více, co přijde.

      Vymazat
    8. Putin bude bránit i toho,kdo o jeho ochranu požádá, a bude mu pomáhat proti společnému nepříteli. Celkem přirozené motivy.

      Vymazat
  2. Jak se mohlo sejít 1 000 muslimských sexuálních násilníků na jednom náměstí? Asi je někdo svolal, říká i píše se to přímo v Německu. Něco v tom smyslu zveřejnil také: www.cz.sputniknews.com. Ale v celé řadě sdělovacích prostředků se o tom nedozvíme. Normálka, zatím!
    V zákulisí probíhají velmi rozsáhlé přípravy na reset. Veterans Today upozorňuje na spojeneckou skupinu pozitivní armády připravující reset...Očekává se, že Šanghajská zlatá burza, spustí obchodování se zlatem založené na Chuanu, nikov na dolaru, v dubnu apod...Koncept „falešného světla“ byl zaveden Archony, aby ještě více popletli probouzející se část povrchové populace a aby propagovali nedůvěru ke Světlu za účelem ještě většího oslabení povrchové populace. Ve skutečnosti, Světlo je Světlo a temnota je temnota, je to jednoduché. A jestliže jste ve styku se svým vnitřním průvodcem, tak si nikdy nemůžete splést Světlo s temnotou nebo temnotu se Světlem. Více zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/kratka-aktualizace-situace-10-leden-2016.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevidím žádný problém v tom, že se na Silvestra někde v centru města sejde několik stovek uprchlíků. Nemají co na práci, peněz mají dost, tak proč se trochu nepopavit? Jim Kámen taky zapomněl dodat, že muslimové mají zakázáno požívat alkohol, ale ne všichni se tím řídí. Třeba na území nepřítele (křesťana či ateisty) mají vyjímku - aby se dostali k jinověrci blíže :-)

      Vymazat
    2. hehé, nevidí problém... typické trolovanie.

      Vymazat
    3. Souhlasím. 1000 mužů, bez práce a nudících se, aby se slezlo někde na Silvestra... to není problém - snadno se poznají a tak se snadno velice srotí do nějakého davu a netřeba žádné strukturální promyšlené organizace - a 1000 lidí zase není tak moc! Takto nějak s námi asi pracuje globální prediktor... Pořád jde jen o zlomek muslimů jen v Kolíně! 1000 sexuálně frustrovaných mladých mužů, kteří na internetu viděli nějakou místní pornoprodukci, která je dovedla k falešnému závěru, že Evropanky jsou prostě sexuálně nenasytné poběhlice... - jak v tom vtipu, k.rva dá každému a k.rva k.revská dá každému, jen ne mě..., tak holt na Němky mají "vzteka", že se jim vyhýbají..., což je ty ješity velice uráží! To si dejte do vztahu s Islámskou ideologii o nadřazenosti mužů nad ženami a muslimů nad nemuslimy + s představou, že když uškodí nevěřícímu, je to plus bod do ráje... (Znásilnění žen nevěřících je velká zásluha! Neb silně ničí rodinné vztahy nevěřících!) a máte to! Vlastně je div, že se tam nedělo něco horšího, ale asi se chlapci zatím jen osmělují. Nu a s tím alkoholem... - zde záleží na výkladu Koránu. Muftí vydá nějakou fatvu, že při nějaké příležitosti, jako je příprava pro boj... to je naprosto v pořádku, že jen k modlitbám by neměl být muslim opilý či tak nějak a je vymalováno. Korán se totiž dá vykládat mnoha způsoby! A to určují muftíové a ulemové. Pro mě muslimové jsou fakt hrozní - ale ne jako lidé, za to může právě ta ideologie, kterou dle různých indicii konstruoval globální prediktor a nyní ji využívá ke svým cílům...Film "Islámské konexe" na netu ukazuje, kam vedou stopy. A z literatury jsem se dozvěděl, že ještě cca 100 let od smrti Proroka Mohameda se po Arábii toulalo na 4 verze Koránu a že to první Chalífové teprve dávali nějak dohromady včetně Hadísů a Šárie. Takže tam bylo spousta prostoru pro GP, aby tam vnesl prvky sloužící jeho účelům... Jde vlastně o podobný příběh, jako s křesťanstvím či judaismem - obě víry byly manipulovány k účelům GP! Viz. třeba: http://afinabul.blog.cz/1512/slomo-sand-jedeme-s-kopce-a-nevime-kam nebo i zde: http://www.zvedavec.org/naokraj/2016/01/6736-pravda-v-krivych-zrcadlech-bible.htm Já tipuji, že Evropané začínají "prokoukávat" tu spirituální slepou uličku a GP se rozhodl, že to zadusí právě zaplavením Evropy muslimy, kteří tak jako tak jsou ze spirituálního hlediska obětí GP, nyní zmanipulovanou vůči nám...

      Vymazat
  3. Už jsem ze zkušeností tušila, že tomu dají brzy zajímavý název. To proto, aby se zametly pod kobereček začínající spekulace( či konspirace , kdo tomu tak chce říkat), že Silvestrovské incidenty byly pod taktovkou tajných služeb a tedy někým vymyšlené, proplánované. Já proto opakuji, o čem nepochybuji : Tato emigrace je organizovaná neustále. Že se zatím jedná jen o drobné vyjímky násilí a kriminality je proto, že všichni ti vetřelci čekají poslušně na pokyn z horních pater. Zatím je zřejmé, že někdo jim rozkázal "nečinit problémy" a vyčkávat na pokyn. V každém německém městě, už i vesnicích má být ubytováno stovky takových. Německo se své "kříšťálové noci " teprve dočká. Bude to vřava ! Doporučovala bych Němcům, aby pokud možno Německo včas opustili.
    "taharrush gamea"..kdyby se v Arabském světě něco takového provázelo, pak by se rodinné klany mezi sebou pravděpodobně utloukly palicemi do posledního araba či muslima (celkově všude tam stejné) . Protože vraždy ze cti za "pohlazení ručky sousedovy dcerky" jsou známé v těch světech velmi, velmi dlouho. To "Silvestrovské pohlazení" já osobně tedy pokládám za slabý odvar toho, co se na nás chystá ! Bůh s námi !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dojem, že 'sexuální zdrženlivost' vůči ženám se týká jen muslimek v odpovídajícím oblečení a v doprovodu muže. Zkušenosti našich turistek v muslimských zemích jsou myslím dostatečné. S křesťankami či bezvěrci je možno zacházet tak jak si nadřazení pánové tvorstva umanou. Ale masové incidenty v různých místech a zejména to, že se nikomu nic 'vážného' nestalo o organizaci akce svědčí. Vypadá to jako test. A ozázka zní - kdo organizoval a proč?

      Vymazat
    2. Máš pravdu,islamizácia europy je tu

      Vymazat
  4. Hele, tohle mne na.sralo. Sex v úctě... Sexuální deprivace z náboženství jsou drsné. Zkuste se zamyslet jak se dívají na křesťany... Kurňa ani mne nebaví to psát. Pracoval jsem s Arabama a ti mi říkali své... Takže za chvilku zjistíme , že všechny ty ženy si to vymysleli. Media také..... Ach jo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, také se mi to nepozdává- tato téze. Protože spousta lidí zná mentalitu jejich, např z dovolených u nich. Že by byli zdrženliví , slušní, to se tedy říci nedá a to u NICH! Nacož tady. O jejich sexuální zdrženlivosti v krajích Evropy- pro ně beztrestného území všeho, Fiction or Fact? http://www.novinky.cz/krimi/391482-kazda-vterina-byla-jako-vecnost-popsal-taxikar-cestu-s-bezenci-po-kradezi-v-nocnim-klubu.html. PS: a teď mě kamenujte :-)

      Vymazat
  5. Článek z r. 2010: Evropská unie sponzoruje islamizaci Evropy. Připravuje imigraci 56 milionů muslimů
    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5860-evropska-unie-sponzoruje-islamizaci-evropy-pripravuje-imigraci-56-milionu-muslimu.aspx
    USA organizuje uprchlictví jako formu války proti Evropě
    https://youtu.be/QDjFfgQbpiQ
    USA a EU odmítly přijmout od ruských tajných služeb seznam 87 000 islámských teroristů http://www.whatdoesitmean.com/index1913.htm

    OdpovědětVymazat
  6. Tak potom je na predstaviteľoch štátov a ich tajných služieb, polície a pod., aby tuto hru obyvateľstvu odhalili - tak, ako sa deje. Otvorene ľuďom povedať, o čo ide a netváriť sa, že sa nič nedeje a ide o bežné správanie sa. Ak sa vláda štátu bojí povedať ľuďom pravdu, tak tam nemá čo robiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty naše vlády (naše, Vaše, německá či jiná) už dávno nepracují v našich zájmech ,to je třeba pochopit v první řadě ! Takže, vlády se nám nebojí říkat pravdu. Ony prostě nechtějí

      dan.

      Vymazat
    2. Anonym 16:38 Dal/a si dobrý novoročný vtip. A teraz sa preber do reality a uvedom si, že vlády štátov (podotýkam, že ani jediného) vrátane celého štátneho aparátu nie sú nainštalované na to, aby hovorili ľuďom pravdu. A už vôbec nie na to, aby hájili záujmy bežných ľudí.

      Vymazat
  7. Ja k tomu iba tolko, ako je to možné, že mohamed, alebo alah, a ak sú teda moslimovia veriaci a kresťania neveriaci, prečo dovolil, aby vznešený veriaci pohlavný moslimský úd, mohol vniknúť bez trestu do neveriacej kresťanskej vagíny, teda ak sme nečistý a neveriaci, tak celý, aj pohlavný úd, aj vagína, teda žiadna súlož, ani znásilnenie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 17:32
      Je to těžké říkat, ale pravda je taková, že ani my Evropané nejsme bez hříchu. Tím, že jsme morálně zhrubly, nechaly se svést a místo o povinnosti dbáme více o moderní vzhled a jiné věcičky, co jsou in ,přišel zákon karmy -odplaty .Naopak národy barbarů budou vyhlazeny. Není komu co závidět. Všichni máme na něčem zlý podíl. Za to vše, co se začíná dít. Málo kdo však tomu věří.

      dan.

      Vymazat
    2. Ale prosím vás intelektuální poctivost či mravní pevnost, to nikoho z pravověrných muslimů netrápí...

      Vymazat
    3. proto budou trpět jak prašiví psi, ale zatím nikdo z nich tomu nevěří. Až to přijde, ani aláh jim nepomůže.

      Vymazat
  8. Toto není udržitelný stav, z toho bude genocida. Ještě je příliš brzo na multi kulti, tak jak by světovládci chtěli. Stále musím připomínat že toto všechno je zase odvracení pozornosti od důležitých věcí. Jinak za sebe bych je hnal, těch věcí co se tutlá od znásilnování dětí v Oslu imigranty téměř ve sto procentech, zapálení vánočního stromu v Bruselu atd atp. To prostě nechci! a budu za to bojovat! Jakub

    OdpovědětVymazat
  9. no chteli jste ropu od špatneho rusaka tak budete mit ukrajinskou demokracii -s plynem jim to nevyšlo

    OdpovědětVymazat
  10. https://www.youtube.com/watch?v=hKpRc7iZoaU

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní 11.12016 Vše je v rukou eu a Americe. Bohužel se připravuje válka protože Amerika udělá cokoli, aby byla . Protože nemají co ŽRÁT... A Merkolová nepůjde s Putinem který chce MÍR Je v tom schválně chaos. Amerika potřebuje vyvolat VÁLKU. KDYŽ ZACHOVÁME KLID TAK SI VYMYSLÍ DALŠÍ TAKTIKY ZÁLEŽÍ CO VYDRŽÍME.ZAPAMATUJTE SI PUTIN NEDOVOLÍ VÁLKU I KDYBY SE AMERIKA POSSSRALA!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Židé co hromadně najednou opouštějí Francii, média mají dokonce titulek : Exodus Židů z Francie ,je rovněž
    vykonstruované?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 20:53
      může jít o úmyslné šíření "poplachu", aby k odchodu motivovali i ostatní Francouze. A tak je vlastně vysídlili. Může ale jít o fakta. Těžko říct.

      dan.

      Vymazat
  13. Toto nemá s dnesnými udalostami nic do cinenia, ale je to o tých ktorí riadian svet a ktorí vytvorili nielen falosne krestanstvo, ale aj islam:

    Znepokojující pohled do tajných vatikánských archivů. Bývalý jezuitský agent Dr. Rivera vypovídá...

    http://www.lajkit.cz/zpravy/item/328-znepokojujici-pohled-do-tajnych-vatikanskych-archivu-byvaly-jezuitsky-agent-dr-rivera-vypovida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za Váš komentář. Nechť je zde více komentářů od Ivana Blogga. Je zapotřebí, aby diskutovalo více lidí, kteří to v hlavě mají srovnané...

      Vymazat
  14. Ono je to v podstatě jedno, jestli to byl muslim migrant, nebo afromigrant nemuslim, podstatné je, jestlli vemu v potaz výše uvedené v článku, že jakýkoliv migrant,člověk je schopný za peníze páchat trestnou činnost. To, že ho někdo navedl,neomlouvá jeho čin,on je soudný dospělý člověk v hostitelském státu .
    Že je to celé plánováný chaos, co se týče migrace, to je snad jasné každému.
    Vyhovuje strůjci a migrantům.

    OdpovědětVymazat
  15. - Neviem či má zmysel sa k tomu vyjadrovať .Keby ste nejaký čas robili v spoločnosti moslimov , zistili by ste že sú medzi nimi normálny ( žijúci xy rokov medzi nami - 5% ) a zvyšných 95% novomigrantov - odtrhnutých z reťaze . Vôbec za tým netreba hľadač nejaké organizovanie . Stačí pribrzdiť Políciu ( u nás ich je viac na futbalovom zápase Slovan - Trnava ), zabezpečiť dodávku drog a alkoholu a budú nepríjemný na každého ( nezabúdajme že od detstva im vtĺkajú do hlavy že my sme hnoj a oni vyvolený !,mnohý donedávna nosili zbrane ) . Keď sú sami , sú dosraný . Keď ich je viac ,je to svorka .
    - Horšie je že média tutlajú,tutlajú a je to len vrchol ľadovca čo sa deje . Kriminalita vo Fínsku a Švédsku stúpla o 500 % . Fíni majú k dispozícii cca 1700 policajtov !!! Neboli zvyknutý na kriminalitu a nemali potrebu mať viac policajtov . Na slovensku ich je tuším 3x viac . Nech to bolo akokoľvek ,keby ste tam mali sestru,ženu,priateľku nenechali by ste to tak.
    Keby mali v sebe aspoň kúsok tolerancie , ale nemajú , nevážia si nič ....
    - Podľa zákulisných správ CIA zadržiava rodinných príslušníkov mnohých politikov a preto to v EU vyzerá tak ako vyzerá . Potom nemusí nikto nič organizovať ,stačí vydávať rozkazy . Ale to je len teória konšpiračná .
    - V roku 2011 som tu v diskusii písal o Sýrii, medzi rečou mi o tom hovoril obchodný partner . Zdalo sa mi to ako sci-fi , bohužiaľ sa nemýlil ...
    mili

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj lidi. Je to mimo tema ale nevim kde jinde se zeptat. Nevite jak to momentale vypada s previbrovanim do 5D? Nebo uz se to kompletne zrusilo? Ja od konce roku 2012 stale cekam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda ! A TY tam ještě nejsi ???
      Tak to je chyba někde v METRIXU.

      Vymazat
  17. Tajné služby?MV schváluje návrh na večerníček o hodných migrantech a zlích místních co jim nechtějí pomáhat!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Orgonete, neblbni. Není třeba hledat konspirace ve všem. To, že si to v Kolíně i jinde předem domlouvali beru. To, že to někomu posloužilo taky. Ale že si to ty ženy vlastně vymyslely? Nic se nestalo? Chudáci Afričani a Arabové jsou očerňováni v rámci zpravodajské hry? Ne. Nevím co termín "taharrush gamea",
    ale rozhodně třeba ve Švédsku mají dlouhodobě problém se znásilňováním rodilých Švédek (obzvlášť) přistěhovalci. Není to tak dávno, co proběhl i zdejšími ofiko médii případ z Anglie: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1020212-zneuzivani-deti-ve-velkem-anglicky-rotherham-je-v-soku
    Ve světě, kde může jeden muž mít více manželek, ale když si chce nějakou ženu vzít, musí zaplatit její rodině nějakou slušnou částku, ženy samy ani nesmějí na ulici, musí chodit zahalené od hlavy k patě, to nutně musí vést u té části mužů, kteří ženu nemají k silné sexuální frustraci. Když se ocitnou v Evropě, kde ženy chodí samy a z jejich pohledu nemravně oblečené, s jejich psychikou to samozřejmě zamává a přestávají se ovládat. Jistě ne všichni, jistě ne stále, ale myslím, že třeba oproti zdejší populaci k tomu mají řádově vyšší tendence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jste popsal dobře. Viz Occamova břitva - která mimochodem mnohdy dává za pravdu tzv. konspiračním teoriím! :-)) Článek, že skupina nadržených buddhistů někde znásilňovala, či tak nějak jsem ještě neviděl... A teď si představte, že na těch svých mobilech přes internet vidí tu místní pornoprodukci - všechny ty interraciál, swingers a gangbang scény a "jávímjakéještěžánry"... Oni ve své nadržené naivitě neví, že to je produkce několika málo studii a myslí si, že to je nějaký místní standard jednání žen... A teď utratili tisíce USD, aby se sem dostali... a najednou jim jako místní k.rvy nechtějí dát? Co to asi s těmi chlapy udělá, že?

      Vymazat
  19. Nestalo se to jenom v jednom městě a nestalo se to jenom v jednom státě. Nebo se to vlastně vůbec nestalo? Co myslíte? Že v tom má někdo prsty a vaří výbušnou směs pro válku v Evropě je evidentní, půl pravdy pro Vás, ale dělat z muslimů gentlemany k našim ženám, kteří podrží dveře, obléknou kabát, dají přednost a uvolní místo k sezení?..., cítíte taky ten nesoulad?

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/O-muslimske-sexualite-vypravi-Ceska-ktera-si-ji-prozila-A-vypravi-podrobne-416785

    Pravda bude někde uprostřed. Někdo chce rozbít Evropu, vyvolat válku a zabít nás. Teď jsme ve fázi příprav a testování našich reakcí. On udělá první krok a sleduje naší reakci. Potom udělá další krok a zase vyhodnocuje. Podle potřeby nás bude „uklidňovat“, aby mohl přidat a posílit výbušnou směs (přísun imigrantů) tak, aby až to vybuchne, bylo dosaženo stanovených cílů, anebo přileje olej do ohně (různé útoky a šokující zprávy), aby tak získal zpětnou vazbu a věděl, jak reagujeme a jak si jejich plán stojí. Jsme krok za krokem pečlivě vedeni. V Německu byl (jsem přesvědčen) skutečně spáchán hromadný útok na nemuslimské ženy (základ naší civilizace a podmínka přežití) pod dohledem "predátorů" (viz. nečinnost policie). Potom vyhodnotili reakci a potlačili bouření (vodní děla na Pegidu s výraznou aktivitou policie, následovaly uklidňující provolání politiků a strašení opozice).

    Protože to ale na zničení Německa a s ním i Evropy ještě nestačí, budou dál dovážet imigranty. A až bude Německo a Evropa, včetně nás, plná, tak ještě prosadí (bude-li to potřeba) slučování rodin a teprve potom to nechají bouchnout, vymění politiky (výkladní skříň), vstoupí do hry v roli spasitelů a dokormidlují to tam, kam potřebují (k naplánovanému cíli).

    Pozn.: Ještě „ale“ vyhráno nemají. Zaskočila je prudká reakce Evropanů a tak mají málo času a jen jeden pokus. Lidé se probouzí a prohlédají manipulace („ovce zvedá hlavu“). A navíc, vždy je ještě ve hře nějaká ta karta blázna, která na poslední chvíli znovu zamíchá karty. Hezký a slunečný den všem, Martin Havran

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle analyzované! I díky skvěle bláznivému Orgonetu má GP jen jeden pokus...

      Vymazat
  20. A co počasí? Orgonet již vypustil? :-( :-)

    OdpovědětVymazat
  21. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/O-muslimske-sexualite-vypravi-Ceska-ktera-si-ji-prozila-A-vypravi-podrobne-416785

    OdpovědětVymazat
  22. A co programování mozků ?

    OdpovědětVymazat
  23. Pardon mám kamaradku v Německu.. Může potvrdit osobně co je to za svoloč. Sexuální útoky nejsou výjimkou.
    Víme sami co jsou zač.
    To jen pro objektivitu.

    Je tu svoboda slova?
    Plno komentářů neprošlo

    OdpovědětVymazat
  24. „Falzifikát se od originálu liší tím, že vypadá opravdověji.“
    Ernst Simon Bloch (1885-1977), německý filozof

    OdpovědětVymazat
  25. Potřebuji snad ten plánováný chaos, potřebují tu migraci, potřebuji i tu agresivní migraci, aby se vše událo jak si možná plánují, aby se přijalo mimo jiné i TTIP, aby se vytvořila nová evropská pohraniční stráže, která bude mít ve stanovách, že bude moct zasahovat ve státech EU i bez souhlasu státu, kde zrovna budou zasahovat...pár diplomatů tady na tu vsuvku varovně poukazuje. Samotná Frontex je k h...nu
    Potřebují možná odvrátit pozornost jinam, zatím co přijmou různá opatření a i pokračování v gendermagorii následně multikulti diktátu a vytvoří různé zeskupení a postoupí ve snaze znetvořit Evropu.
    Už jsem psala výše vyhovuje to strůjci toho plánovaného chaosu a taky jeho migrujícím poskokům a v konečném efektu strůjce nakrmí a posílí svoji zem, možná...vše se uvidí.
    Evropa ještě dýchá,žije a už si ji porcují?

    OdpovědětVymazat
  26. tak toto je riadna blbost tentoktat, silou mocou musite najst nejaku konspiracnu teoriu?
    znasilnenie je samozrejme muslimami odsudeniahodne, ale:
    manzelku znasilnit nemoze kedze ta mu nemoze odmietnut sex a tym padom sa nejedna o znasilnenie
    molsim inoverkinu znasilnit moze kedze zena ma iba polovicnu hodnotu, neveriaca ziadnu a neveriaca vyzyvavo oblecena je iba obycanja slapka v ich ociach
    vid: http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/1658-jak-medinske-sury-zachranily-islam.aspx
    8:1, 9:5, 8:41, 48:20, 4:3, 4:24, 23:6, 33:50, 70:30 Kořist je halal. Muslimové mohou olupovat nevěřící. Mohou také mít sex se zajatými ženami, které jsou součástí kořisti.
    u moslimov sa o odsudeniahodne znasilnenie jedna iba ak by moslim znasilnil moslimku ktora mu nie je manzelkou
    to rovno mozete napisat ze to urcite neboli moslimovia lebo pili alkohol v te vecer
    osobne som poznal moslima co chodil za prostitutkamia a pil alkohol s tym ze allah odpusti
    mimochodom, ak je znasilnenie take nemozne u moslima, ako to ze prislusnici IS vo velkom znasilnuju? ved oni praveze ten koran dodrziavaju extremne, vas argumet je uplne scestny

    OdpovědětVymazat
  27. Raz som videl dokument o Irane. Existuje tam prostitúcia? Oficiálne to je zakázané to je pravda, ale vsetko sa dá obíst. Jeden muslimsky muz sa môze rozviest s absolútnou lahkostou!!! Stací len tri krát povedat dotycnej zene ze sa rozvádza a rozvod je faktum. Práve tento lahký postup pri rozvode sa vyuzíva.

    Cize ako to funguje prakticky? Muslím pride k Imamovi so zenou a ození sa pred Imámom. Má s nou sex, zaplatí jej za sluzbu a potom sa rozvedie.

    Samozrejme ze sluzba Imáma nie je zadarmo. Sú to rovnako dobré peniaze ako odpustky.

    Cize kupovanie sexu aspom v Iráne existuje, zena nemá ziadne práva ak jej ten muz co si ju na den zobral ublízi a potom sú rovedení a ziadne zväzky neexistujú...

    Vsetko sa dá obíst a vsetko sa dá manipulovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jeden odpadlý muslimský duchovní označil islám za satanovo náboženství, a má pravdu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.