18. ledna 2016

Obamovo tajné jednání s Íránem zkrachovalo poté, co byly Íránem zajaty americké vojenské čluny přepravující vrcholného vůdce teroristů Islámského státu


Obamovo tajné jednání s Íránem zkrachovalo poté, co byly Íránem zajaty americké vojenské čluny přepravující vrcholného vůdce teroristů Islámského státu
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1984.htm
January 17, 2016
Obama “Destroyed” After US Navy Boats Transporting Top ISIS Terror Leader Captured By Iran
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.



Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes vydalo vnitřní zprávu, že „mistrovský plán“ Obamova režimu na vypořádání s Islámskou republikou Írán byl „naprosto rozbit“, poté, co speciální námořní jednotky patřící k Armádě strážců islámské revoluce (Sepāh) před čtrnácti dny zajaly dva „silně vyzbrojené a vysoce sofistikované“ příbřežní velitelské čluny (RCB) námořnictva Spojených států pod velením Lodního expedičního vojenského velení (NECC) operující z 5. americké flotily v Bahrajnu. Tyto čluny převážely do Kuvajtu „nejvyššího“ teroristického velitele Islámského státu, který měl být dále transportován do Sýrie.

(Poznámka: Události popisované ve zprávě proběhly 29. prosince, nikoliv 12. ledna. Pentagon zveřejnil informace o zajetí těchto člunů bez povolení presidenta Obamy; vysocí představitelé amerického vojska tak učinili se záměrem uvést do rozpaků presidenta Obamu v den jeho projevu o stavu unie, protože odmítl povolit americkému námořnictvu zaútočit na íránské síly při zatýkání těchto člunů; tito vysocí představitelé však si nebyli vědomi Obamova probíhajícího tajného jednání s Íránem.)



Podle zprávy MO íránské speciální námořní síly s použitím výzvědných informací získaných Společným informačním centrem (JIC) v Bagdádu „odhalily“ plán/spiknutí Obamova režimu tajně propašovat do Sýrie ze Saudskén Arábie „nejvyššího“ velitele Islámského státu, aby nahradil kdysi obávaného vůdce syrských teroristů Zahrana Alloushe, který byl zabit 25. prosince při náletu ruských Leteckých sil

Když byl tento teroristický vůdce Islámského státu na cestě do Kuvajte na palubě jednoho z těchto RCB člunů americké armády, „přesila“ námořních sil íránského Sepahu zajala jak tohoto teroristu, tak oba čluny, které ho převážely, i s americkými námořníky na palubě. Málem došlo ke spuštění všeobecné války, když íránské síly byly nuceny střílet varovné střely proti americké letadlové lodi USS Harry Truman, která se pokusila zasáhnout. 



Kontraadmirál Ali Fadavi, velitel Íránského revolučního loďstva, který měl dohled nad touto operací, řekl o této operaci na zajetí teroristického vůdce, že letadlová loď Truman vykazovala „neprofesionální tahy“, a tím ho donutila uvést íránské námořní síly do vysoké pohotovosti: „Připravili jsme své rakety pobřeží-moře, rychlé čluny vystřelující rakety a další naše četné možnosti útoku, pokud by učinili nepřátelský tah.



Jak uvádí zpráva, po „ústupu“ amerického námořnictva byl zajatý teroristický vůdce islámského státu a doprovázející američtí námořníci dovezeni na ostrov Farsi, načež admirál Fadavi okamžitě kontaktoval ministra zahraničí pro evropské a americké záležitosti Majida Takhta Ravanchiho.

Význam toho, že admirál Fadavi kontaktoval ministra Ravanchiho, spočíval dle zprávy v tom, že Ravanchi již měsíce předem vedl tajná jednání s Obamovým režimem, a to přes jeho zástupkyni Wendy Shermanovou, kterou, což je šokující, Obamův režim pověřil tímto jednáním, i když její předešlou zkušeností v mezinárodní diplomacii bylo jen to, že byla sociální pracovnicí a bývalou ředitelkou Úřadu pro zájmy dětí ve státě Maryland



Jakmile ministr Ravanchi uvědomil Wendy Shermanovou o tom, že Sepah zajal teroristického vůdce a americké námořníky, Obamův režim dle zprávy okamžitě „ustoupil“ veškerým íránským požadavkům ohledně výměn „zajatců/zadržených“, čímž poskytl Íránu vše, co dříve požadoval, včetně okamžitého propuštění sedmi íránských občanů strádajících v amerických vězeních, a souhlasu, že USA nebudou dále požadovat vydání 14 Íránců kvůli údajnému zapojení do obchodu se zbraněmi z USA do Íránu.

Írán ze své strany dle zprávy souhlasil s propuštěním čtyř íránsko-amerických vězňů dvojí národnosti, které zadržoval – dva z nich jsou nejvýznamnějšími špióny CIA, a to Nosratollah Khosravi a Matt Threvithick – nejdůležitější z nich je Khosravi, pro něhož Obamův režim požádal, a bylo mu vyhověno, aby jeho propuštění bylo bráno jako oddělené od ostatních tří. 

Iran on its side, this report says, agreed to release the four dual nationality Iranian-American prisoners it held—the two most important being Central Intelligence Agency (CIA) spies Nosratollah Khosravi Matt Trevithick—the most important of them being Khosravi whom the Obama regime requested of Iran, and was granted, that his release be treated separately from the other three.



Jako „bonus“ pro Írán, aby udržel v tajnosti „tajemství“ amerického námořnictva o transportu vůdce teroristů Islámského státu, president Obama rovněž zrušil v pátek 15. ledna několik desítek let platící zákaz na prodej letadel a náhradních dílů íránskému letectvu, den předtím, než USA zrušily sankce dle Spojeného plánu akcí (JCPOA) – čehož Írán okamžitě využil a objednal si za miliardy dolarů letadla Airbus vyráběná v EU, namísto letadel americké výroby.

Způsob, jakým americká mainstreamová média informovala o celé této špinavé záležitosti, s tím, že změnila datum z 29. prosince na 12. ledna, dokazuje opět přímou komplicitu Obamova režimu při řízení teroristů Islámského státu v Sýrii a Iráku, a hraničí s „absolutní komičnosti“, jelikož verze, které sdělují média, se mění každou hodinu. (Čluny amerického námořnictva se porouchaly/Čluny amerického námořnictva měly problém s navigací), Média též svévolně oddělila zajetí amerických člunů od střelby na americkou letadlovou loď Harry Truman íránským námořnictvem. Admirál Fadavi však o tom otevřeně řekl: „K incidentu (střelba íránských raket na loď Harry Truman) došlo během úterního (29. prosince) zajetí dvou člunů amerického námořnictva.



January 17, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL


10 komentářů:

  1. A kde skoncil ten vodca teroristov?

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka za komplexnejšiu ďalšiu informáciu, z ktorej jasne vyplýva, že Obama ozaj pracuje pre Globálneho prediktora a teda i pre Irán. Čo dlhšie uvádza i Pjakin. Nula-ndová má strach oprávnene, keď sa Obama zbavil "svedkov", teda svojej osobnej stráže na Havaji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Generální prediktor oslabuje vliv USA na blízkém východě.Rusko provede zásadní obrat vstupem do Sýrie a koalice USA-EU-Turecko se potápí a dočasně vyšachovaný Irán se vrací na scénu.Gen.prediktor žene lidi z oblastí jihovýchodu-zhruba 20 stupňů sever a jih od rovníku na sever do EU.Tito lidé,jsou zabezpečeni předem,jsou vítáni představiteli EU--,,Jakoby byli dopředu vybráni"!? PROČ,? Co se v těchto oblastech stane,anebo má stát,o čem zatím ví jen prediktor.Má být střed Evropy jakousi Noemovou archou pro tyto lidi? Anglický princ z král.rodiny cosi ,,až směšně"zablábolil,že příčinou jsou přírodní vlivy a zásadní změny klimatu v těchto oblastech.Ale tihle..jsou přece informováni až moc dobře..Myslím,že ví mnohem víc o glob.změnách,o tom,že udržitelnost oceánů v oblastech kolem rovníku začne být brzo kritická.Taky role Egypta,Sýrie a Krymu.Jak řekl Putin-je tu i role historicko-sakrální-duchovní,jsou tu významná silová místa s množstvím pyramid(o těch krymských jsme se dověděli teprve nedávno) Citliví lidé hovoří o aktivaci některých pyramid,včetně krymských.Do toho aktivity CERNU ve Švýcarsku,snaha ,,zaclonit Slunce" a oslabovat energetické vlny přicházející z Vesmíru do naší sluneč.soustavy.Málo se zveřejňují velké změny(nejen na Zemi),ale v celé soustavě a na všech planetách.Lidem vykládají,že slunce je ve fázi klidu,ale hned brzo následují obrovské erupce a výrony energie jdou naštěstí jinde..i tak ale Země přijímá více energie,je vidět mohutné polární záře a magma sopek to dává znát.A do toho šílenci,co stále jen obchodují za pomocí harašení zbraněmi,lidem se zatajuje co se dá a vymývají se mozky.Velké změny přišly a další přijdou po nich,tak jako vlny na moři.po šesti malých,jedna veliká,jen nevíme kdy a co přinese.

      Vymazat
  3. A prachy docházejí a docházejí:
    Teroristická skupina Islámský stát (zakázaná v Rusku) zveřejnila příkaz, podle kterého se platy jejích bojovníků snižují o polovinu, píše britský list The Independent. Více: http://cz.sputniknews.com/byznys/20160118/2156691/independent-is-polovina-platy-bojovnici.html#ixzz3xbnmJpQv

    OdpovědětVymazat
  4. Chcete naftu? http://cz.sputniknews.com/svet/20160114/2135625/indie-levna-ropa-pitna-voda.html
    "Záporná cena ropy je spojena s nedostatkem kapacit na dopravu a zpracování konkrétního druhu této suroviny. Tato okolnost ukazuje, nakolik těžká situace se vytvořila v americkém ropném průmyslu.„Když říkáte výrobcům, že vám musí doplácet při prodeji ropy, pak jim bezesporu poskytujete řadu důvodů pro to, aby své vrty uzavřeli", prohlásil šéf společnosti Lipow Oil Associates LLC.
    Více: http://cz.sputniknews.com/byznys/20160118/2156523/bloomberg-usa-severni-dakota-ropa-cena.html#ixzz3xbpXVv59
    To je fakt zvláštní, po Atlantiku neplují velké obchodní lodě a ropa/nafta ztrácejí cenu...
    US crude oil saw a loss $1.78 (5.71 percent), putting it at $29.42 a barrel. This is the first the time price settled under $30 in 12 years. Source: http://www.theeventchronicle.com/finanace/wall-street-in-panic-us-stock-markets-close-with-biggest-losses-since-september/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/plunge-in-crude-oil-prices-send-stock-futures-sliding/
    http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-financial-apocalypse-accelerates-as-middle-east-stocks-crash-to-begin-the-week
    http://theeconomiccollapseblog.com/archives/welcome-to-the-new-normal-the-dow-crashes-another-390-points-and-wal-mart-closes-269-stores
    http://theeconomiccollapseblog.com/archives/lowest-ever-the-baltic-dry-index-plunges-to-394-as-global-trade-grinds-to-a-standstill
    The Eastern Sun is dawning....More: http://geopolitics.co/2016/01/17/the-unfolding-global-reset-that-only-few-understand/

    OdpovědětVymazat
  5. Další info k diskutovaným tématům: https://theintercept.com/2016/01/15/the-u-s-radically-changes-its-story-of-the-boats-in-iranian-waters-to-an-even-more-suspicious-version/
    http://www.ronpaulinstitute.org/archives/neocon-watch/2016/january/13/sen-mccain-furious-iran-treated-us-sailors-well/
    S těmi cenami nafty se něco děje: http://www.telegraph.co.uk/finance/oilprices/12104064/Iran-sanctions-Middle-East-stock-markets-crash-as-Tehran-enters-oil-war.html

    OdpovědětVymazat
  6. Další info:
    https://theintercept.com/2016/01/15/the-u-s-radically-changes-its-story-of-the-boats-in-iranian-waters-to-an-even-more-suspicious-version/

    OdpovědětVymazat
  7. Co říká Ron Paul? http://www.ronpaulinstitute.org/archives/neocon-watch/2016/january/13/sen-mccain-furious-iran-treated-us-sailors-well/

    OdpovědětVymazat
  8. Co se o tom včera napsalo v Kalifornii - To how the American mainstream propaganda media has covered up this entire sordid affair including changing its date from 29 December to 12 January proving, once again...http://prepareforchange.net/2016/01/20/leaked-report-iran-says-top-isis-commander-was-aboard-captured-u-s-navy-boats/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.