16. ledna 2016

Proč Nulandová požádala o naléhavé přistání v Rusku a chtěla schůzku s Putinem?


Nulandová požádala o schůzku s Putinem
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1983.htm
January 15, 2016
Top Obama Official “Demands To Land” At Russian Military Base, Warns Of War
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Totálně udivující naléhavá zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) právě vydaná do Kremlu informuje, že méně než 24 hodin poté, co ministr zahraničí Sergej Lavrov a americká státní tajemní John Kerry se dohodli na schůzce v Curychu 20. ledna, se k vzdušnému prostoru Ruska přiblížilo americké vojenské letadlo nesoucí na palubě jednoho z vysokých podřízených presidenta Obamy, a žádalo o okamžité povolení k přistání na vysoce tajné lodní základně Čkalovsk v oblasti Kaliningradu


Podle zprávy MO na palubě tohoto letadla byla asistentka státního tajemníka pro evropské a eurasijské záležitosti Victoria Nulandová, která právě odstartovala v tomto vojensky řízeném letounu z mezinárodního letiště Vilnius, kde byla na schůzce s litevským ministrem zahraničí Lazarem Comanescu. Letadlo směřovalo plánovaným letem do Berlína v Německu, když došlo k tomuto bizarnímu incidentu. Analytikové ruské rozvědky ho označili jako „něco podobného akci Rudolfa Hesse“, po Adolfu Hitlerovi druhého nejvyššího velitele v nacistickém Německu, který 10. května 1941 letěl do Skotska v pokusu učinit mír s Británií a vyhnout se druhé světové válce; jak se zdá, toto bylo záměrem této vysoké představitelky Obamova režimu. 




Asistentka státního tajemníka Nulandová měla po přistání ve Čkalovsku za asisence ruských leteckých sil další požadavek, a to, aby se osobně setkala s presidentem Putinem. Toto bylo odmítnuto, protože ruské Ministerstvo zahraničí oznámilo, že její „loyalita/oddanost“ náleží bývalé státní tajemnici Hillary Clintonové, a nikoli samotnému Obamovu režimu, protože dříve byla nejvyšší asistentkou presidenta Williama Clintona, a byla známa jako „Doughnut Dolly (koblihová Dolly)“. (Pozn. Orgonet: dobrovolnice, které měly zvyšovat morálku vojska v bojových zónách při zámořských válkách, rozdávaly vojákům kávu a koblihy.)

President Putin nicméně dle zprávy souhlasil, že na setkání s asistentkou tajemníka Nulandovou vyšle svého nejvyššího asistenta Vladislava Surkova, a povolil Ministerstvu zahraničí, aby oznámilo: „Do oblasti Kaliningradu přiletěla Nulandová, a setkání se Surkovem se bude konat v presidentské residenti v městě Pioněrskij. Bude to uzavřená schůzka.“

Počáteční zprávy od agentů ruské Federální bezpečnostní služby (FSB), určených k ochraně presidenta Putina a jeho rezidencí, popisují, že Nulandová po svém přistání a při převozu do města Pioněrskij byla údajně „ve stavu vysoce rozrušené mysli“, „blížící se stavu kolapsu“, a pronášela varování, že „Válka přichází! Válka přichází! doplněná nadávkami a klením, a tvrzením, že „Rusko porušilo svůj slib“, a „teď za to celý svět bude platit“.

Zpráva neuvádí, jaký „slib“ Rusko porušilo, ale jazyk, který používala Nulandová, naznačoval, že ani ona to neví, a nezná ani správný titul presidenta Putina, protože ho označovala jako „ten váš podělaný car“.

Právě tak problematické jako její „vykřikování“ v přítomnosti agentů FSB byly dle zprávy i její výroky, že president Obama „čistí dům, aby zachránil sám sebe“ a „to, co se stalo na Havaji, je jenom začátek, a další budu já“.

I když nejsou ještě známy úplné podrobnosti, zpráva stroze uvádí, že obavy asistentky tajemníka Nulandové z Havaje jsou, jak se zdá, spjaty s oznámenou nehodou dvou helikoptér americké maríny u Havaje, k níž došlo krátce poté, když přistála ve Čkalovsku – a na jejich palubách byli zřejmě členové ochranky presidenta Obamy, který tam nedávno strávil dovolenou.

Ve zprávě MO je uvedena i ona důležitá informace o Nulandové, že byla nedílnou součástí toho, čemu se říká „kabala Hillary Clintonové“, která zničila stát Ukrajinu aktivitou vrcholné americké bezpečnostní firmy Stratfor (též zvána stínová CIA) při „nejočividnějším převratu v historii“; v tomto státě vytvořila novou neonacistickou vládu, přičemž odsunula stranou evropské obavy ze svých akcí slovy „Fuck the EU! Seru na EU!


Zpráva MO obsahuje ještě další „přísně utajované“ skutečnosti, o nichž v tuto dobu nemůžeme informovat, ale jakmile to bude možné, poskytneme další informace o tomto překvapujícím obratu události.



January 15, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

35 komentářů:

  1. Soukalová právě podesáté zvítězila ve Světovém poháru v biatlonu a tedy oslavme to nyní výjimkou: My vesmírné civilizace už s vámi lidmi oficiálně,respektive i veřejně naprosto nekomunikujeme,.. nyní ale na počest Sokalové ano: Vaše články .Orgonete, to je fakt síla,smějeme se, nicméně, my pokračujeme samozřejmě v našich válečných akcích na Zemi a například záhadná úmrtí ruského šéfa výsadkářů a ruského šéfa GRU, 29.12.2015 a 4.1 2016,.. kteří anektovali nejdříve Krym a potom i východ Ukrajiny, stojí také za zamyšlení. Rozhodli jste se proti nám vést trestní vyšetřování a z nás se stali vaši nepřátelé. Pokud bude hrozit nějaký světový konflikt,kolego, pokud i bude hrozit střet válečných sil Ruska s Českem a Slovenskem, kolego, nyní Vás a vás všechny ubezpečujeme,že Smlouva o válečné podpoře těchto dvou států námi vesmírnými civilizacemi stále platí. Děkujeme za pozornost. Elohim,4Gapa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně , určitě je zajímá 4esko aSlovensko.

      Vymazat
    2. Jasně je určitě zajímají pidizemě.

      Vymazat
    3. 12:37 kde je hlava a pata tohoto komentu????

      Vymazat
    4. Skús doktora Hnízdila, 4Gapa. Ten by mohol vedieť pomôcť.

      Vymazat
    5. Tento koment je výplodem mozku pod vlivem čísla 666

      Vymazat
    6. Elohim 4 Gapa zřejmě opět utekl od pana Chocholouška a opět se vydává za vesmírnou galaxii s kterou návštěvuje naši planetu již byl vyhozen z více webu bohužel jsem má ještě přístup !!! Takže jsi tohoto pana potrhleho užijte !!

      Vymazat
  2. Niekto sa asi v Americe uz nasral... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdoví co se v zákulisí řeší. Podívejte sem a i do diskuse... http://leva-net.webnode.cz/news/otevrena-nabidka-rusku-od-evropy-nebo-gp/

    OdpovědětVymazat
  4. No zlehčovat tvrzení jakéhokoliv zdroje (i nepodloženého ověřenými odkazy) je kontraproduktivní odvádění od tématu. Co když se velká hra již spustila a může se vymknout řízení. Pak prožijem v reálu všechny holyvúdské sračky najednou, v poslední námi vnímané pseudorealitě. Uklidňující na tom je to, že se dovíme co bude potom (tedy jestli je nějaké potom), na což jsem celkem zvědavý.
    Ďuro Trulo @ Somárik Sprostučky

    OdpovědětVymazat
  5. Putin může být klidně i car. Co Rusům brání si to myslet? Že ho však takto všelijak nenávidí Nulandová a spol. mě začíná být podezřelé. Je to snad už třetí zpráva podobného typu":"zdroje uvádí", "svědkové slyšeli", "Nulandová hystericky křičela" apod. V této době obzvlášť, bychom měli ten respekt k prezidentovi Putinovi krotit, pokud nechceme být za blázny. Je totiž nebezpečné začít více důvěřovat v Putina, než v někoho mnohem vyššího. Konec konců, těmi vírami ve spasení všemožných mužů už jsme si prošli dost. Snad máme dost rozumu, abychom nenaletěli novým svodům a nepodlehli novým kultům.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin není svatoušek , ale pochopil o co jde ve světě a kdo světu vládne, takže Rusko se už jen brání, aby také nebylo smeteno ..., a je možné že jedině Rusko, a Čína jsou schopni s tím něco udělat .

      Vymazat
  6. tú babu si viem predstaviť ako démona v rôznych situáciách. Ona ho už má v genetike.

    OdpovědětVymazat
  7. Nulandovej sa koncom roka venoval aj Pjakin a nevyšla z toho najlepšie. https://www.youtube.com/watch?v=wX_an0lghqk

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=wX_an0lghqk

    OdpovědětVymazat
  9. Je to evidentne arogantný psychopat a primitívna alkoholička. To jej nik z ruskej strany nevedel kategoricky vysvetliť, že nemá najmenšie právo niečo požadovať, že jediné, čo môže je slušne poprosiť a ak ruská strana uzná za vhodné, tak možno bude jej prosbe vyhovené ?!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naco,aj tak by nepochopila,alebo àk hej tak by sa pacla....

      Vymazat
    2. Naco,aj tak by to asi VO svojej velkosti nebola scbopna pochopit. Alebo by ju uz nacisto...

      Vymazat
  10. Asi je to kvuli tomu, ze Rusko ukazalo Nemecku v realu jak Turecko tedy Ergovan kseftuje s IS ohledne ropy , tedy USA se boji aby se Rusko a Nemecko nestaly spojenci, protoze ruske zdroje surovin a nemecka pracovitost a technologoie jsou jim trnem v oku, USA jsou ekonomicky v koncich....

    OdpovědětVymazat
  11. Lidé a jejich vědomí se probouzí, vidí to, co dříve nerozpoznali. Cítí ozvěny svých ztracených vzpomínek a mohou lépe pokračovat ve své práci, poznání, vylepšení reality, odhalení pravdy.
    Vše, co nebylo podloženo skutečnou hodnotou životní energie, láskou, neboli poropojeno se zdrojem, se pomalu rozpadá. Je to vidět na vztazích mezilidských, přátelství, sférách oborů, vědců. Odráží se to na všem, na čem lidé budovali. Někdy spolupracovali z vojenským průmyslem, spousty lidí podepsalo své životy nadnárodním korporacím, státním službám. Nicméně spousty z nich, ztratili spojení se zdrojem, vesmírnou energií, tak stejně důležitě i se svým srdcem a sebou.
    Lidé po tisíciletí ztráceli kontrolu nad svými životy, nad svou rodinou, přírodou, vším s čím žili. Postupem času se lidská rasa stala nástrojem vývoje temných projektů, které zasahují i do více sfér než hrubě hmotných. Před společností však uzavřenou.
    Tím i lidstvo ztratilo zdravý úsudek, nad životem, skutečném významu života. Hlavní úmyslnou a stovky let setrvávající prioritou, potlačovat pravdu, na úkor výtěze hry, zvané boj o život, přežití. Ať již v průmyslu, obchodu, nebo ve svých osobních životech.
    Je na čase říci dost strachu a nenávysti, odpojit se od temných smluv, odpojit pasti, systémy, které škodí celé společnosti a světu.
    Nenechat ve stínu ty, kteří přináší na svět temnotu a zlo, ukázat je na světlu, protože to jediné je může zničit.
    Jako ta pohádka o upírech, něco na ní je pravdy.

    OdpovědětVymazat
  12. Kabálkovští přecházejí do paníky. Nadcházejí změny ve fin. systému, které už rozhodně nebudou v kabal. prospěch. Éra petrodolaru končí: http://www.theeventchronicle.com/finanace/ron-paul-warns-watch-the-petrodollar/ K nejsilnějším bankám: http://www.theeventchronicle.com/aiib/brics-pay-in-1st-tranche-of-750-mn-to-brics-bank-capital/ AIIB http://www.theeventchronicle.com/aiib/this-is-a-historical-moment-xi-at-launch-of-new-china-led-bank/ http://www.theeventchronicle.com/aiib/china-led-aiib-to-begin-looking-into-project-loans-in-mid-2016/ http://thebricspost.com/china-plans-to-land-first-probe-ever-on-dark-side-of-the-moon-in-2018/ Vězení?
    http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/more-smoking-guns-will-hillarys-next-stop-be-the-white-house-or-the-big-house/
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/24/mystery-solved-the-connection-between-nwo-globalism-and-the-criminal-underworld/
    Druhé chtěli ve velkém potápět a sami se ocitli na potápějící se lodi: http://www.veteranstoday.com/2016/01/17/the-big-squeeze-is-now-on-the-khazarian-mafia/ je to tam nejčtenější článek.
    A snad se nám někteří nechtějí schovávat někde v podzemí? http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/01/elite-are-preparing-for-uprising-from.html

    OdpovědětVymazat
  13. Dnes jsou země Západu mimořádně znepokojeny pravděpodobnou porážkou v „informační válce“ s Ruskem, píše britský list The Guardian. Podle mínění The Guardian na tom mají částečně vinu hromadné sdělovací prostředky, které často raději šíří přesvědčivou lež nebo polopravdu, než zváženou a objektivní analýzu. Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150708/666831.html#ixzz3xacfbQJq
    Zacharovová: na Státním departamentu USA vidí jen to, co si sami vymýšlejí...Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20160116/2144017/zacharovova-statni-departament-usa.html#ixzz3xadtYhj5
    Rusko bude samostatně informovat veřejnost o výsledcích leteckých úderů západní koalice v čele s USA v Sýrii, aby nedocházelo k různým falzifikacím, prohlásil v pátek náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu RF generálporučík Sergej Rudskoj. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160115/2138152/ministerstvo-obrana-zapadni-koalice-syrie.html#ixzz3xaeVOJGX



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K informační válce: Amerika obvinila prezidenta Asada, že kupuje naftu u ISIL!
      http://vz.ru/news/2016/1/15/788930.html

      Vymazat
  14. Počteníčko pro dlouhé zimní večery:
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/zurici-nulandova-volala-do-kremlu.html
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/americka-letadlova-lod-ochromena-ruskou.html
    http://www.novarepublika.cz/2015/09/nuland-chce-rusko-vychovat-bicem.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland
    http://www.theguardian.com/world/2014/feb/06/us-russia-eu-victoria-nuland
    http://www.theguardian.com/world/2014/feb/07/angela-merkel-victoria-nuland-eu-unacceptable

    OdpovědětVymazat
  15. Dalsi Pjakin to resi, asi je potreba pockat do soboty na preklad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.veteranstoday.com/2016/01/17/the-surkov-nuland-meeting-and-the-end-of-the-junta/
      Zde je článek o setkání paní Viktorie s panem Surkovem poblíž Kaliningradu. Ona byla známa jako „Doughnut Dolly (Koblihová Dolly)“. (Pozn. Orgonet: Dobrovolnice, které měly zvyšovat morálku vojska v bojových zónách při zámořských válkách, rozdávaly vojákům kávu a koblihy.) Na VT to uvádějí i jiní, např.:
      - January 18, 2016 at 9:14 am: That Nuland came to Maidan to offer “cookies” should not be forgotten.
      - January 18, 2016 at 12:39 pm: Nuland gave hers cakes mainly to ”Berkut” and Russian ”Spetsnaz” they defended Yanukovich’s regime.
      Zmíněná schůzka se uskutečnila za zavřenými dveřmi a nebylo vydáno prohlášení o výsledcích.
      Před časem německý uzdravovatel od vlivu neg. mimozem. bytostí Dipl. Ing. Franz Erdl uvedl, že toto jsou dvě válečné rozdmychávačky: pí. Viktorie a pí. Hillary. A teď najednou, aspoň ve slovech, obracejí kurs. Nulandová např. uvedla: before flying out to meet Surkov, she said in an interview by BNS: “The first challenge is to stop killing of people so that we can..."
      Nemocní mocní jdou asi už opravdu před tím, co je už blízko, do paniky a snaží se dělat lepší, než jsou.
      http://www.veteranstoday.com/2016/01/18/fight-club-vladimir-putin-is-intellectually-slaying-new-world-order-agents/
      http://www.veteranstoday.com/2016/01/15/russia-threatens-to-publish-data-exposing-phony-us-anti-isis-campaign/
      http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
      Pokus o překlad orig. věty z níže uvedeného odkazu na článek - "We know that the Khazarian Mafia (KM) is now a sinking ship" - My víme, že ta loďka s mafiózo-chazárky se potápí - a tento článek je stále na VT ten nejčtenější: http://www.veteranstoday.com/2016/01/17/the-big-squeeze-is-now-on-the-khazarian-mafia/
      Franz Erdl někdy vloni uvedl, že může sledovat pohyby, které vypadají na velkou změnu. Je možné, že nastal zlom. Dochází k rušení černé magie, temných smluv, blokád, programů, zámků...Jejich kouzla slábnou...

      Vymazat
  16. Fulford v tomto týdnu uvedl, že převážení nákladů velkými loděmi je na bodu mrazu. Loďařské společnosti chtějí být vypláceny v čínských chuanech, nikoliv v USD. To je hlavní důvod, proč se nepřepravuje. Jestli to potrvá - pak regály supermarketů zvláště v Americe budou prázdnější. Minulý týden Walmart zavřel 269 obchodů a to je jen začátek. V obchodě s ropou platí to samé - na pořad dne se dostaly platby v chuanech. Více zemí se začíná petrodolaru vyhýbat - Irán, Rusko, Indie. Fulford se též zabývá V. Nuland a tím, že chazar. snahy/projekty neprojdou. Zdroj: B.F. via http://goldenageofgaia.com/2016/01/20/the-revolution-continues-with-shipping-freeze-stock-plunge-us-dollar-dumping-20-oil-attacks-on-gold-mines-and-more/

    OdpovědětVymazat
  17. Pánové,díky,to jsou zprávy k neuvěření.
    Něco se děje,jen nevíme co to bude,žádný ze západních politiků nečekal,že Rusko tak dlouho vydrží a dokonce v Sýrii jim nakope do zadele.I ta utečenecká vlna.měla jiný účel,jen zásahem Ruska v Sýrii se to zvrtlo a nakonec to Evropu položí.Pamatujeme,že to prohlášení Merkelové bylo ještě před vstupem Ruska do Sýrie.

    OdpovědětVymazat
  18. Nuland se dříve více zabývala ideologií než kariérní diplomacií. Dnes je z ní hlavní figura am. diplomacie na evropské půdě. Má reputaci superjestřába. http://vz.ru/politics/2016/1/21/789704.html Ještě teď se vzpomíná, jak jela napravit hlavu italskému premiérovi, když jako první z evr. politiků odjel po vyhlášení sankcí na návštěvu Moskvy. Prý velmi křičela.
    Ale tento svět zažil křiku už dost a potřebuje něco jiného; než pseudo realitu - realitu opravdovou.

    OdpovědětVymazat
  19. .. Taliani odkázali Bruselu, že na neho kašlú. Prechodné vazalské obdobie skončilo a teraz si budú robiť ako chcú.

    OdpovědětVymazat
  20. Hehé "prenájom jedného tankeru vraj stojí menej než tretinu toho čo prenajatie vozidla Ferari.."

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.