8. ledna 2016

Rusko se připravuje na možný pád vlád v USA a Saudské Arábii v roce 2016


Rusko se obává pádu vlád v USA a Saudské Arábii v roce 2016
http://www.whatdoesitmean.com/index1977.htm

January 7, 2016
Feared Collapse Of United States And Saudi Arabia In 2016 Cause Russian Dread
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.

Vysoce znepokojivá zpráva ruské Rady bezpečnosti pro vnitřní potřeby Kremlu dnes varuje, že v nadcházejícím roce 2016 by mohlo velmi dobře dojít k pádu vlád Spojených států a Saudské Arábie, vzhledem k tomu, že občané obou těchto států se začínají bouřit proti obrovské korupci, jejíž pomocí oba tyto režimy vládnou. Pokud by oba tyto režimy padly, celý svět by byl zřejmě uvržen do „éry bezprecedentní nestability“. 




Bezpečnostní rada je poradním orgánem presidenta Putina, který propracovává jeho rozhodnutí ohledně záležitostí bezpečnosti státu a jeho ohrožení, skládá se z klíčových ministrů a šéfů agentur, a předsedá jí sám president Putin.


To neznamená, že Bezpečnostní rada je „neomylná“, ale její povinností je poskytovat presidentu Putinovi své analýzy globálních záležitostí, které by mohly ovlivnit státní bezpečnostní zájmy Ruské federace. Pád těchto dvou států, USA a Saudské Arábie, by byl jednou z největších existenciálních hrozeb, které Rusko kdy zažilo.

Mezi mnoha fakty, kvůli nimž se Rusko obává pádu vlády Spojených států, jsou mnohá varování vycházející ze samotných USA, že „vnitřní válka je na obzoru“, a někteří experti se dokonce tážou, zda tato válka ve skutečnosti již nezačala.

K obavám z propuknutí vnitřní války v USA vede i naprostá politická polarizace amerického lidu proti sobě vzájemně, poháněná tím, co nedávná studie Princetonské univerzity popisuje jako situaci, kdy tento stát opustil demokracii a stal se oligarchií



Oligarchie je mocenská struktura, v níž moc efektivně náleží pouze malému počtu lidí; zpráva vysvětluje, že tato závažná situace existující v USA je touto elitou ignorována, k jejich vlastní zhoubě. Zejména v tom vynikla současná presidentská kandidátka Hillary Clintonová, která jako manželka bývalého presidenta Billa Clintona byla dříve senátorkou a státní tajemnicí, která byla hlavním hnacím motorem „největšího daru bankéřům“, jaký kdy Amerika zažila, když osobně prosadila v americkém Kongresu zákon zakazující poprvé v americké historii, aby vysokoškolští studenti (College) směli vyhlásit bankrot na svou studentskou půjčku. To způsobilo, že milióny z nich jsou uvrženy do celoživotního otročení dluhu, a nejsou schopny přispívat svým výdělkem k ekonomice svého státu, protože veškeré jejich peníze nyní jdou bankéřům.

Ve stopách Hillary Clintonové v projektu „rabování bohatství ve velkém“, které obohacuje bankéře na úkor amerického lidu, jde president Obama – který za své první čtyři roky v úřady zvýšil svou hodnotu 8x, z 1,3 miliónu dolaru na 11,8 miliónu dolarů; až odejde z úřadu, odhaduje se, že shrábne ještě dalších šokujících 100 miliónů



Ekonomika státu je důležitější než jeho vojenská síla; president Obama a s ním spojení oligarchové, včetně dynastií Clintonů a Bushů, však dále ničí schopnost Ameriky vytvářet zaměstnání – nedávný článek v Gallupu to suše popsal jako: „Prostě řečeno, zakládání a rozvíjení malých podniků je ve spirále smrti.

I když podporovatel režimu Obamy a Clintonové, George Soros, varoval tyto oligarchy před vážnou krizí, kterou vytvářejí, zdá se, že je nic nezastaví před vydrancováním amerického lidu – toto rabování se stalo již vládě nebezpečným, protože jak ukazuje průzkum Gallupu, šokujících 75% americké populace se domnívá, že ve vládě je široce rozšířena korupce; nikoli neschopnost, ale korupce. Toto alarmující číslo se drží už od roku 1010, a historie vždy ukázala, že žádná vláda nemůže pod takovou tíhou přežít. 



Stejně znepokojující jako to, co učiní se světem pád Spojených států, jsou pro Rusko obavy z pádu Saudské Arábie.

I bývalý vrcholný představitel vlády Ronalda Reagana, David Stockman, minulý týden varoval, že rodina Saudů je „pohromou pro lidstvo, která měla být již před desítkami let odstraněna“ a musí být „odložena na smetiště dějin“. Experti ruské Rady bezpečnosti ve zprávě konstatují, že pád této brutální ropné monarchie přijde spíše dříve než později, protože její ekonomika se blíží k totálnímu kolapsu a šíitská muslimská menšina této země hrozí, že se odtrhne "a vezme si s sebou veškerou svou ropu do Íránu“. 



Totální kolaps Saudské Arábie je nevyhnutelný, jak varují mnozí experti, jelikož „tato země je ošklivá, deprimující a nechutná, jako pouštní jatka, jejichž lidé jsou zkažení, narození z incestu, neinteligentní, líní, tlustí, krutí, neschopní, naprosto potrhlí a nespolehliví, nemají žádné dovednosti ani pracovní etiku“.

K tomu rodina Saudů patří k nejvíce deviantní sektě sunnitských muslimů, známé jako wahhabismus, a stává se zjevným i na Západě, že mnohem tolerantnější a ženským právům příznivější šíitskomuslimské národy, vedené Íránem, jsou daleko více v souladu se současným světem, než „barbarské“ sunnitské státy vedené Saudskou Arábií a jejími patolízaly v Perském zálivu, což jsou Bahrain, Kuvajt a Spojené arabské emiráty, které na rozdíl od šíity vedeného Íránu (společně se šíity vedenou Sýrií a Libanonem) nikdy nedovolily svým občanum volit proti své despotické monarchické vládě.

Ale největší obavou Saudské Arábie a jejích spojenců ze Zálivu, i jejich západních podporovatelů, je dle zprávy ruské Rady bezpečnosti to, že i když těmto státům „vládnou doživotně“ sunnitskomuslimští monarchové, jejich utlačovaní šíitští občané žijí právě v místech, kde se nachází téměř všechna ropa Středního východu – a tito všichni přísahali svou loyalitu Íránu. 

Mapa náboženství, vysvětlující arabsko-íránský konflikt. Zdroj zde.
Tmavě zelená - šíité, světle zelená - sunnité, světle fialová - wahabisté. Černá - ložiska ropy. 



Namísto aby se saudská vláda snažila učinit něco rozumného pro zabránění svému pádu, rozhodla se, že se nepoučí u svých sousedů a začala okamžitě válku vyvážet v choromyslné snaze rozšířit svou politickou hegemonii a prodloužit svou ropnou dominanci.

Při této „choromyslné snaze“ se snaží dotlačit Írán k otevřenému konfliktu v naději, že je Obamův režim zachrání z rozsáhlé války. Nejenže torpédují celou americkou středovýchodní politiku tím, že popravují své nejvýznamnější mírumilovné šíitské duchovní, ale dnes se dokonce odvážili bombardovat íranskou ambasádu v Jemenu.

I když ruská Rada bezpečnosti nestanovila „procentuální pravděpodobnost“ pádu vlád v USA a Saudské Arábii pro tento rok, radí presidentu Putinovi, aby se okamžitě začal připravovat na stav, kdyby k tomu došlo – pro všechny případy. 




January 7, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


30 komentářů:

  1. Vibrácie Zeme se zvýšily natolko, že nie je možné zastaviť. Čas parazitov sa blíži ku koncu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modlím se za to aby to byla pravda

      Vymazat
    2. Fajn, blíži sa niektorým koniec. Viete niečo o "samovznietení" "samozhorení" a EMP. Paraziti čo majú nízke vibrácie by mohli zhorieť ?

      Vymazat
    3. A odkedy sa ten "čas parazitov" blíži ku koncu ? Od roku NULA nášho letopočtu ??? ... Lebo toto hovoria ľudia už dlhé storočia, že "čas parazitov sa blíži ku koncu"........ Parazit má na svedomí ľudský strach, a ja som si VôBEC nevšimol, že by sa strach prekonával/ignoroval ľahšie, než tomu bolo v minulosti........ Možno ho ľudia dokonca majú ešte väčší, než pred 1000 rokmi, ak si odmyslíme existenčný strach, a berieme do úvahy napr. strach zo sociálnej komunikácie... Veď počuť dnes na ulici alebo niekde na verejnosti ako dá mladý muž kompliment mladej žene (neznámej), je asi také vzácne, ako vidieť padajúcu hviezdu len tak, keď sa pozerám na oblohu vnoci raz za čas...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    4. ... ano, strach zo sociálnej komunikácie - strach sa vyjadriť, strach vyjadriť i pochvalu, strach, strach. Ale prekonávať ho je vecou samotného jedinca. Treba makať na sebe..., ja to vidím optimisticky. Zdravím MarekaMarek - sranda myslela som predvčerom práve na Vás, že ste sa z komentov vytratili... BE

      Vymazat
    5. Tenhle cyklus trval 26000 tisic let,2012 byl zacatek konce cyklu,odhaleni je již za dvermi.

      Vymazat
    6. Odkud berete Ty teorie ? 26000 let a zacatek a pak konec , je prd je jen ted a tady , serete se do nejake 5 dimenze ale tu treti jeste nemate vyporadanou . Zase dalsi nabozenstvi , ze neco prijde , ze se neco zmeni , samo od sebe se nikdy nic nezmeni. Hlavne nic nedelej pac se meni vibrace , to jste tak tupi a nechate se vmanipulovavat do dalsi hry.

      Vymazat
    7. Ano máte pravdu, čas parazitů se sice ke konci blíží, ale úplně jinak než si myslíte. Oni se své vlády nevzdají, ale začnou se požírat mezi sebou. A nás prosté lidi budou verbovat do svého bratrovražedného boje, abychom buď zahynuli za parazita A nebo za parazita B. Ještě, že máme svobodnou volbu. Ale správně je třetí varianta, izolovat se od tohoto boje.

      Podívejte se na situaci na Ukrajině. Tam je to jasně vidět, jak proti sobě bojuje kyjevská banda a pravý sektor. A normální občané trpí stale více. Teprve až se parazité mezi sebou vybijí, tak se budou moci dostat k vládě ti, kteří si budou přát rozvoj svých zemí.

      Vymazat
  2. Jenomže paraziti strhnou i nás. Jak tomu předejit? Na vlády není spolehnutí, ty budou dále pokračovat v politice proti lidu a v žádné zemi není organizována síla, která by se zhoubě věděla postavit. a to ti ničemové vědí. Jedinou naději je Putin. Musíme doufat, že bude ještě plný síly řídit Rusko a nepřípustí, aby lidstvo vyhynulo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... jedinou nadějí si TY sám.

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím,státy budou muset hodně upustit o takové demokracii ,která ani nikdy nebyla.A vše směřovat na vlastenectví,a přežití národa,jako to udělal prezident Ruska.A my menší státy se budeme muset jenom rozhodnout na jakou stranu se dáme,to už nás Putin oslovil.

      Vymazat
  3. Další zajímavý článek na téma migranti. Co se nám neříká. Jen náš President to krátce stručně a jasně naznačil.

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Dezerteri-nechce-se-jim-pracovat-vymlouvaji-se-na-deprese-Analytik-Kotrba-predklada-fakta-o-migraci-o-kterych-se-tu-mlci-416244

    OdpovědětVymazat
  4. 11:37 ano,přesně,souhlas.,,Kdo co má,dostane přidáno.."Velké množství deviantů tomu nasvědčuje.Světlo ku Světlu,Tma ku Tmě.Ten čas přišel.

    OdpovědětVymazat
  5. Někde jsem loni četl,ze plán neocon,počítá v 2016,totalně destabilizovat a dokonce válkz v Saud.Arabii

    OdpovědětVymazat
  6. Pád USA je to poslední, čeho by se svět měl bát.

    OdpovědětVymazat
  7. Front line assembly: bla bla bla
    Pekny rachot...

    OdpovědětVymazat
  8. Putin je len človek...a to čo sa deje vo svete nie je v ludskych silach vyriesit...veriaci musia doverovat Bohu a čakat na prichod Krista,no a ateisti pokorne čakat na zahubu...no to,že je človek veriaci neznamena,že neskonči ako ateista,lebo aj ti čo sa prezentuju ako ateisti v nieco veria...keby nenastal Boži zasah,tak by sa zem ako taka stala neobyvanou...totalne sme ju totiz stihli v pomerne kratkej dobe zdevastovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin je člověk, jako my, ale povolaný do služby !!! Izaiáš 41 – pojďme společně k soudu přistoupit. 2Kdo na východě vzbudil vítěze a povolal ho ke službě? Kdo podmanil mu národy a dal mu vládnout nad králi? V prach je svým mečem obrací, svým lukem je jak stébla rozhání. 3Žene je, sám ale kráčí v bezpečí stezkou, na kterou dříve nevkročil. 4Kdo to způsobil a učinil? Kdo od počátku volá lidská pokolení? Já Hospodin, ten první, já budu tentýž i na konci!

      Vymazat
  9. Celému světu by se tak ulevilo a stát se nic horšího nemůže, neblázněte. Podívejte se v čem žijem, po stránce ekologické, zdravotnické, práv občanů atd. Celý svět se na to těší, až se holobrátkové od fochu kabalistických kartelů a iluminátů, vytratí z řad vládců světa. Lid má právo na to rozhodnout o svém osudu, stejně tak má právo rozhodnout o tom, kdo bude vládnout. Politika jako taková už dávno nemá velký význam. Podstatná je komunikace na úrovni, mezinárodní spolupráce, odkrytí MATRIXu, lží a utajování, to je jediné co zatím znají.
    Je čas aby šli od fochu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemas zadna prava a nikdy si je nemel, uvedom si to a sundej si ty ruzove bryle , to ze jeszdis v Toyte neznamena ze jsi svobodny .Otazkou je co proto udelas polozisi zivot za to aby jsi tu svobodu mel , nebo Tve deti a jejich deti.

      Vymazat
  10. Boží zásah ? veď prúdia energie, ktoré mnohým uľavili, presvietili. Mnohým spôsobujú bolesti, stratu súdnosti, .. rozšírené vedomie tu je, "Kristove" energie ak chcete v podobe BOVIS. Pecky sú nejaký ten mesiac /citliví cítia od r. cca2012/ ale to je len začiatok. Pozrite si Lazarova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bovis , kurna co to je , kde to berete ty plky , energie je jen jedna , kdo vam dava takove info , stvorili jste si nove nabozenstvi , o bovis a vibracich. Za vsim hledej prachy , jak se k tem informacim dostavate , nekdo Vam je posila nebo podsouva , nechapu. Ja jen vim ze ziju tady , ta bovis nema zadny vliv na to ze musim platit najem a kupovat si zradlo v supermarketu jako je napriklad biokaufland. Mate cas na nejake bovis a nesmysly , kdyz se kousek od nas deje to ze znasilnuji deti a zeny na dennim poradku , nejsou hranice to znamena ze je to jen par km od nasich domovu a vy resite energie , ted a tady je valka , ted a tady prave probiha eu genocida , genocida evropy a tady si pisi , ze citlivi citi . No sem zbvedavy co ucitis az dostanes ranu mezi oci pesti nejakeho emigranta a nozem ado bricha.

      Vymazat
  11. Dobrý den, mohl by jste se vyjádřit k ‪#‎OregonUnderAttack‬? stačí si na facebooku zadat tento tag a hned se tam ukáže hodně témat, nicméně stále nechápu o co jde, myslím že by to byl zajímavý článek :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nič sa nebojte!
    Sme na rozhraní obrovských vesmírnych cyklov. Temné sily nie a nie pustiť ludstvo so svojich pazúrov...ale už sa to blíži.
    Tesme sa!

    OdpovědětVymazat
  13. Neuvěřitelné, bude za velkou louží další Watergate? http://www.nwoo.org/2016/01/11/pote-co-unikle-emaily-h-clintonove-odhalily-jeji-valecne-zlociny-predvida-statni-zastupce-usa-jeji-obzalobu-do-60-dni/

    OdpovědětVymazat
  14. http://sitsshow.blogspot.cz/2016/01/benjamin-fulford-january-11th-2015.html
    Co píše tento týden B. Fulford? Analyzuje propad na trzích s cennými papíry, což je počátek konce dlouholetého babylónsky otrockého chazárkovsky dirigovaného fin. systému vedoucího většinu lidstva do chudoby - to potvrzuje celá řada jeho informačních zdrojů. Velké potíže mají zvláště chaz. vlastněné bankovní domy. Dlouho již nebude možné vyvozovat velké peníze z nejrůznějších manipulací, protože hadi si už nebudou moci dělat, co se jim zlíbí i líbí. Fulford také uvádí, že paní Hillary se blíží konci kariéry a vězení a ke své zprávě uvádí příslušné odkazy ze světového mainstream. i alternativního webu. Uctívači satana obecně mají nahnáno a také k tomu jsou tam odkazy. Jeho zpráva bude doplněna za několik dní, lze to pak najít např. zde: wwww.kauilapele.wordpress.com; www.earth-liberation-movement.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. "The story of what going is to happen in 2016 is the biggest story in the history of human civilisation on this planet. It is too big a story to be handled accurately by the corporate mainstream media. The news will be broken, initially, though Indymedia, alternative news, and progressive spirituality sites on the web. But most of all, the story will be discovered in personal experience. As more and more people learn the spiritual exercises of meditation, invocation, affirmation and dream management, more and more people will break free, see clearly and speak openly of that which was, and that which is to come." Source: http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/2016-agenda-for-disclosure/ Je to článek s celou řadu odkazů na uváděná tvrzení. Stručný obsah: ROK 2016 má být přelomovým rokem, ve kterém se na světlo dostane mnoho utajovaných informací. Co bude s vládnoucí elitou a s fašouny, kteří po válce neodešli ze scény, jen převlékli kabáty a mají doposud svoji kontinuitu. Mohli si to dovolit, protože měli své mimozem. ochránce. Ale to končí: Bude demaskováno propojení elity s neg. mimozem. entitami. Duchovní vývoj lidstva nabere adekvátních obrátek.
    Dle Cobry (www.2012portal.blogspot.com)zde jsou a budou duchovně vyspělí i dospělí příbuzní odjinud: z nichž je potřeba jmenovat Plejáďany, z minulosti jsme spřízněni a řada z nich poznala, co to je jařmo a jak se z něho dostat. A má-li pravda žít, i na zemi přežít, tak ten den D jednoho dne přijde.
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/there-is-something-extraordinary-happening-in-the-world/

    OdpovědětVymazat
  16. Jestli rozkódovali správně Nostradámova proroctví, pak současný ameri. prezident je ten poslední.. In 2016, the elections in the USA will show whether another of his prophecies becomes real: Obama will become America's last president. Source: http://www.pravdareport.com/photo/album/7973/2/ Také se píše o tom, že i papežství se blíží konec, ostatně papaež i královna to oznámili takto: http://www.nwoo.org/2015/12/22/papez-se-uchyluje-k-soudnemu-dni-pro-ty-kdo-slavi-vanoce-by-to-take-mohly-byt-jejich-posledni/ oznámení královmny nelze dohledat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://yournewswire.com/queens-2015-christmas-message-enjoy-your-final-christmas/
      http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/what-princess-diana-knew/

      Vymazat
  17. Dokončení Fulforda je mj. zde: http://goldenageofgaia.com/2016/01/12/cabal-financial-system-and-mafiosi-under-systematic-attack-as-world-revolution-unfolds/
    Fulford též zmiňuje pozivnivní frakci v Pentagonu, která je zaměřena proti chazar., tzn. ani tam nemají chazar. všechno ve své zotročující moci. V r. 2016 přijdou změny ve fin. systému - konkrétně Fulford uvádí případ Japonska, které se rozhodlo zapojit do velké asijské investiční banky (AIIB). Japonsko má pádný důvod k ústupu od chaz., už jen vzhledem k nepříjemným březnovým událostem před několika lety. Pravé pozivní starobylé Dračí rodiny, které se vyznačují čistotou po všech stránkách včetně duchovní vyspělosti (které vždy byly proti kabal., chaz. i jez.) doufají a mnohé pro to dělají, aby se podařilo nahradit dosavadní otrocký systém systémem adekvátním, tj. sloužícím lidem. Ve svém usilí nejsou osamocené, spolupracují např. se společenstvím duchovních zasvěcenců ze Šambaly i s dalšími Světelnými silami z Vnitřní Země i odjinud.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.