28. ledna 2016

Smrtící umělý virus na Ukrajině, trasy teroristů ISIS do Evropy a Saakašvili

Tajemná mapa s "dnem posledního soudu" nahnala strach ruským Bezpečnostním silám
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1990.htm
January 26, 2016
Mysterious “Day Of Judgment” Map Sends Chill Through Russian Security Forces
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pomůže překladač (:-)


Děsivá nová zpráva vydaná dnes pro vnitřní potřeby Kremlu ruskou Federální bezpečnostní službou (FSB) praví, že současná patová situace mezi Ruskem a Norskem kvůli odmítnutí Ruska přijmout zpět na své území žadatele o azyl pocházející z válečné zóny Levantu (Sýrie-Irák) vznikla proto, že ruská Pohraniční služba objevila mezi osobním majetkem patřícím těmto ilegálním migrantům záhadnou mapu, a spolu s ní citát z islámské svaté knihy Koránu popisující „Soudný den“, a dále adresu na americkou laboratoř vyrábějící biologické zbraně na Ukrajině, kde začalo v lednu docházet k mnoha úmrtím na nový virus, předtím nikdy v historii nevídaný.


Podle této zprávy přes Pohraniční službu FSB v minulém roce prošlo do Norska více než 5 500 žadatelů o azyl, z nichž většina pocházela ze Sýrie a Iráku; dle zákona a zvyklostí pro hraniční přechody tohoto typu jsou jednotlivci pokoušející se takto přejít hranice podrobeni „přísné/striktní“ prohlídce své osoby a osobního majetku.


Jak vysvětluje zpráva, před touto prohlídkou jsou žadatelé o azyl vyzváni Pohraniční službou „naléhavým poučením“, jak ústním tak psaným o tom, co je ilegální kontraband, a je jim dána „jedenkrát“ možnost odložit do takzvaných „kontejnerů amnestie“ vše, o čem byli poučeni, že by je uvedlo do přímého konfliktu ze zákony Ruské federace, jakmile vstoupí do prostoru celní/imigrační služby.

Důvodem, proč FSB ustanovila tuto proceduru, je dle zprávy to, že mnozí žadatelé o azyl neznají tvrdé zákony jak Ruska, tak Evropské unie ohledně drog, které jsou v jejich domácích zemích povoleny – jako je marihuana, hašiš, opiáty apod.


Jedenkrát týdně pak speciálně školení členové Pohraniční služby FSB zkoumají a dokumentují obsah těchto „kontejnerů amnestie“, předtím, než je zničí. Při prohlídce jednoho z nich byla nalezena ona záhadná mapa.

Členové pohraniční služby popsali, že byla „v pomačkaném stavu“ vložena v malém sáčku obsahujícím malé množství hašiše; na ní byla natištěna adresa „ul. Puškinskaja 83, Charkov 61023, Ukrajina“, a ručně napsán citát z Koránu týkající se „Konce časů“: „Až dopadne na ně slovo rozhodné, dáme vystoupit ze země zvířeti, které promluví k nim a řekne: „Lidé věru o Našich znameních nebyli přesvědčeni!“ (27:82)

Pokud jde o konkrétní území zobrazená na této záhadné mapě, analytikové FSB ve zprávě praví, že její „způsob písma a pojmenování“ ukazuje, že jde o mapu trasy pašování teroristů Islámského státu do Evropy a Ruska, která začíná ve válečné zóně Levantu, prochází přes celé Turecko do Gruzie (Georgia) a pak po Černém moři do Oděsské oblasti na Ukrajině, a tam se dělí na 10 dalších „tras“ do Evropské unie a do Ruska.



Poté, co analytikové FSB „rozluštili“ tuto záhadnou mapu a podělili se o tyto informace s evropskými „partnery“ Ruska, ministr zahraničí Lavrov varoval, že oblast soutěsky Pankisi v Gruzii je nyní potvrzena jako součást pašerácké cesty Islámského státu. Evropská mezinárodní policejní agentura Europol vydala naléhavou úřední zprávu, varující, že teroristé Islámského státu mají zřízeny tajné výcvikové tábory po celé Evropské unii, kde se školí na „útoky ve stylu speciálních jednotek“ proti evropským zemím, a trénují „odolnost v boji i při výslechu“.



Nejvážnější obavy pro analytiky FSB ohledně záhadné mapy budí fakt, že na ní natištěná adresa (st. Pushkinskaya 83, m. Kharkiv, 61023, Ukraine) patří Státnímu vědeckému centru pro experimentální a klinickou veterinární medicínu, které je spjato s novým smrtícím virem, dříve neznámým, který v současně době propukl na Ukrajině, zabil již nejméně dvacet lidí a přes 200 lidí je kvůli němu hospitalizováno.

Místovelitel Doněcké lidové republiky Eduard Basurin na konci své tiskové konference 22. ledna k tomuto novému dříve neznámému viru oznámil: „Stále registrujeme nová fakta o růstu epidemie akutní respirační infekce mezi příslušníky Ukrajinské armády. Jenom od počátku tohoto týdne bylo 20 ukrajinských vojáků převezeno do civilních a vojenských nemocnic v Charkově a Dněpropetrovsku. Je důležité zdůraznit, že výzvědná služba DPR již dříve informovala, že v soukromé laboratoři v lokalitě Šelkostancija, 30 km od města Charkov, se provádějí výzkumy, na nichž se podílejí američtí vojenští experti. Podle našich informací tento smrtící kmen viru zvaný „kalifornská chřipka“ unikl právě odtud.“

Video: Eduard Basurin na tiskové konferenci 22. ledna


(Pozn. Orgonet: Ze zprávy Ministerstva obrany Doněcké republiky 12. 1. 2016: https://dninews.com/article/dpr-defense-ministry-situation-report-12012016
„Podle lékařského personálu jednotek Ukrajinské armády probíhá mezi ukrajinským vojenským personálem v poli masové onemocnění. Lékaři zaznamenali neznámý virus, který způsobuje infikovaným vysokou horečku, kterou nelze ovlivnit žádným lékem, a po dvou dnech dochází k fatálnímu konci. Dosud na tento virus zemřelo více než dvacet vojáků, což je velením Ukrajinské armády  pečlivě tajeno  před zveřejněním.“)

Ještě větší obavy ohledně ukrajinského Státního vědeckého centra pro experimentální a klinickou veterinární medicínu, odkud pochází tento nový „kmen kalifornské chřípky“, vzbuzuje to, že jeho financování poskytuje americké Ministerstvo obrany, prostřednictvím soukromé společnosti Speciální projektová korporace Black &Veatch; vazby této společnosti na hospodaření s vodou po celé Evropské unii jsou příliš četné, než abychom je zde mohli jmenovat.

A jelikož jsou s tímto novým, smrtícím a neléčitelným „kmenem viru kalifornské chřipky“ na Ukrajině spojeni nyní i teroristé Islámského státu, zpráva dále varuje, že pašerácká trasa popsaná na záhadné mapě „Dne posledního soudu“ nemůže být již nyní přehlížena, protože po přechodu soutěskou Pankisi z Gruzie přes Černé moře do Oblasti Oděsy se teroristé dostávají pod přímé řízení mezinárodně hledaným bývalým prezidentem Gruzie, Michailem Saakašvilim.

Saakašvili, jak uvádí zpráva, byl v roce 2008 prezidentem Gruzie, a zahájil tehdy překapující a nevyprovokovaný útok na Ruskou federaci, při němž jeho vojska byla rychle a na hlavu poražena.

Poté, co z důvodu katastrofického válečného štvaní odešla jeho strana do opozice a skončilo jeho presidentství, byl obviněn z válečných zločinů, ale Obamův režim mu zaručil útočiště ve Spojených státech. Poté se vzdal gruzínského občanství a stal se občanem Ukrajiny (která nevydává své občany k trestnímu stíhání) a ustanoven guvernérem ukrajinské černomořské Oděsské oblasti.

Pokud jde o to, zda Obamův režim přes svého „zločinného loutkového spojence“ Saakašviliho zahájil „misi“ pašování tisíců islámských teroristů infikovaných neléčitelným „virovým kmenem kalifornské chřipky“, zpráva stroze uzavírá, že toto je hlavní důvod, proč Ruská federace zahájila varování o ohromující expanzi amerických vojenských biologických laboratoří po celé Evropě. Před tím již dříve podobně varovala i FSB, jak jsme dokumentovali v článku z 18. ledna „Proroctví slavné mystičky ohledně Obamova plánu biologických zbraní v Rusku ožívá“. (Pozn. Orgonet: český překlad zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/obamovy-plany-s-biochemickymi-zbranemi.html)

Saakašvili si kouše kravatu.






January 26, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

13 komentářů:

  1. Dvíhajte osobné vibrácie,,,,

    OdpovědětVymazat
  2. Píše se o tom i zde: http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/20-dead-200-hospitalized-after-reports-us-lab-leaks-deadly-virus-ukraine
    Někdo tam v diskusi upozorńuje, že tu zemi před časem navštívila nějaká paní Viktorie.

    OdpovědětVymazat
  3. Předpověděla toto i Vanga! 2016 - útok epidémii, 2018 - válka v Evropě, 2023 - je po všem.Jenom naši politici si myslí, že stihnou ujet do bezpečí na helikoptérách a soukromých létadélkách. A co pak naši policajti-roboti, a jejich rodinky? A co sluníčkáři? Už mají připravené evakuační plány? Myslím, že jo. Takže mějte uši nastřežené,čeští bídnici, neboť váš konec se blíží, a pak? Pak vylezou oligarchové,elitáři a zbohalíci z děr, a najdou pustou Zem, kde začnou budovat svůj Ráj, s africkými otroky, palaci, volnou energii, létajícími ufo-stroji,čistou oblohou, jasným sluncem, a bohatými sady, a plnými polemi zrní a negenetického rostlinství.Dopřejte jim to, hríšníci, neboť vaše hříchy zatěžuji túto zem.Kurva......!

    OdpovědětVymazat
  4. Rusové si je už srovnají ...
    http://www.mojevideo.sk/video/263e8/ruska_policia_vs_ilegalni_imigranti.html

    OdpovědětVymazat
  5. Je vcelku jedno, která zrovna cast "novýho" svetovyho regimentu a kde zrovna řádí, poněvadž naše geopoliticka situace nas jasně zařazuje do globální sféry vlivu, ani v KLDR bych neviděl útočiště, benzín je vsude, nafta taky, farmacie take a ropa je tim padem všude. Už to dospělo moc daleko. Dříve když byl smog nebo třeba dnes v oblastech kde bývá je zvykem se chranit proti skodlivinam na osobní urovni. Tady ve společnosti nemocné politickou korektnosti není podle mne mozne vyrazit do mesta s respiratorem na obliceji a chranit se tak pred chemickym spadem a biochemickymi materialy, pritom to ka byt priorita cislo jedna. Lidi na vas budou koukat jako na vraha nebo vas rovnou odveze politics commando in evidence na vazbu nebo do lecebny. Pritom je to otresny jak na sebe ve mestech vsichni dychaj, je to jak ve meste betleme kde krista po narozeni zahrivaji cerstvym dechem telatka. Nastal čas to změnit. V obchodech v dopravnich prostredcich nebo pri manipulaci s cimkoliv venku rukavice a to je jen zlomek ochrany. Jeden bude vypadat jak by vypadl z poradnyho sci-fi. Z predchoziho clanku tuším že v Brazílii pobihaj vojáci s fluorescenčníma lampama, mozna to taky bude dobra vybava u nas na leto,A tak je skvělá "cynicka" zpráva aspoň že někdo ví jak poznat GM komara, rozhodně to nebude nějaká senzační horká novinka na kterou přišel někdo kdo chce pomoct lidem. Prostě. Je to horší než smog. S pytlikem toluenu na hlave dnes zapadnete mezi lidma líp nez s respiratorem. Mit ochranu dychadel ve společnosti muze vypadat jako pohrdani nebo ze na ostatni nahlizi jako na nemocné, nebo ze nechce s ostatnimi sdilet a nasavat bajecnou a veselou (hlavne v poslednich letech jsou lidi z ty chemicky kampane strasne moc odvazani), bujarou atmosféru, nebo jako na blazna. K tomu si pripoctete ochranu zraku, EM shield ochranu, zakladni ochranu proti radiaci a mejdan muze zacit.

    OdpovědětVymazat
  6. ...já doufám že tenhle zkuXXXnej peněžní systém a sním spojený všechny zhovadilosti skončí, zrušit peníze prosím,zrušit mamon, demontovat armády, zavřít všechny kriminálníky, kteří nás tu vykořisťovali a odsoudit, prosím nepotlačovat už zařízení pro výrobu volně dostupné energie, přepracovat zdravodní a sociálně společenský systém bez toho aniž bychom ztráceli vlastní národní identitu, mít čas víc na rodinu, začít žít na modrozelené planetě v klidu..žít duchovní život bez velkých starostí o materialismus...nenechte si nalhávat že tu není místo pro všechny že něčeho je málo...všeho je dost stačí jen trochu myslet a spolupracovat...dřív chlapovi stacilo kus pole a motyka a uzivil rodinu s pěti dětima...dnes? Jsme technologicky mozna vyspelejsi ale o dost víc asi duchovně zaostalí.....nebo už nevím jak to každému vysvětlit, že žijem jak nechcem žít a serem si na hlavu ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je to místo, kde je pláč s skřípění zubů. Tady je to nejdál od boha a duchovna. Každý má tu šanci se sem už nevracet.

      Vymazat
    2. Nojo, před časem to byl takový humbuk kolem volné energie a kolem Keshe nadace a najednou je kolem všeho náramné ticho po pěšině. Neví někdo něco nového?

      Vymazat
  7. Co by se - k sakru - muselo stát, aby lidé začali na planetě Zemi žít, jako L.I.D.É a ne jako vystrašené ovce, podléhající diktátu bank a zbraní???!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NIČ - len si musia navýšiť vedomie seba samého. A vedomie pospolitosti.

      Vymazat
    2. Co by se muselo stáat ? Nic složitýho... Stačilo by aby všechna stáda ovcí na Zemi řekla DOST!!! a najednou se postavila svím pastevcům... tak jednoduché a přitom tak nedosažitelně složité.. Proč? Pro svět plný předsudků a strachu z toho co si o nás kdo řekne... Osobně jsem pro spostu lidí padlej na hlavu když někde prednesu svuj pohled na svět a dění na něm.... At si klepou na čelo jak chtěj mě se to dotknou nemuže ja si klepu na čelo při pohledu na jejich slepotu, hluchotu a celkouvej odpor vidět pravdu ;) :D :D

      Vymazat
    3. Problém je, že se pořád najdou tisíce blbců, co rádi vezmou za pár šupů do ruky kvér a půjdou klidně střílet i po svém sousedovi, když mu to někdo z té "rádobyelity" nakáže. Stejně, jako v Kolíně n. Rýnem o Silvestru policie nedělala takřka nic a následně na své lidi, když se jim nelíbilo multikulti obohacení jejich žen, v pohodě útočili vodními děly. To se pak můžete leda tak postavit ke zdi a mlátit do ní hlavou - bude to mít velmi podobný efekt.

      Vymazat
  8. A to se psalo, že s tím virem - to nic není - Rusové o tom moc nepíšou - přitom již vyjadřují názor, že by se mohlo jednat o biologickou zbraň a ty, jak je známo, se záměrně vyrábějí v laboratoři, ať to stojí, co to stojí: Russia’s former Surgeon General said that one of the possible causes for the spread of the deadly Zika virus outbreak could be the use of biological warfare. http://sputniknews.com/world/20160202/1034077724/zika-virus-biological-weapon.html Co k tomu říká jeden z komentujících: "Right. This is probably a bioweapon to reduce populations by a GMO mosquito made in a lab in Brittain, sponsored by Bill Gates and released in Brasil 2015: globalresearch.ca/zika-outbreak-epicenter-in-same-area-where-gm-mosquitoes-were-released-in-2015/5504486 veteranstoday.com/2016/02/01/was-genetic-engineering-a-factor-in-the-zika-outbreak/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.