24. ledna 2016

Umělá sněhová bouře na východním pobřeží USA: zbraň masové destrukce i masové distrakce (1. část)


Umělá sněhová bouře na východním pobřeží USA
Sepsal Orgonet
24. 1. 2016


Na východním pobřeží USA právě proběhla letošní "snowzilla" neboli "snowmageddon". Zřejmě splnila, co od ní její tvůrci očekávali - všestranné ochromení hustě obydlené oblasti s 80 milióny obyvateli, ať již strachem, zmatkem, či skutečnými škodami.  Zda se povedla dle představ klimateroristů, to ještě uvidíme. Sněhu je zdá se méně než hrozili, naproti tomu pobřežní záplavy jsou větší než při hurikánu Sandy. 

Článek bude mít 3 části:
1. Plán klimateroristů při výrobě bouře Jonas
2. Skutečný průběh bouře - pozorování Orgonetu
3. Skutečné výsledky 

Část 1: Zde použiji překlad článku Dane Wigingtona, který vyšel před  "zimní bouří".




Geoinženýrská masová distrakce: Sněhová bouře Jonas
Zdroj: http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineered-mass-distraction-winter-storm-jonas/
Dane Wigington
Geoengineering Watch
22. 1. 2016
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Totální beznaděj globální mocenské struktury a geoinženýrů se projevuje ve stále vyšším stupni. Není pochyb, že globální klimatické inženýrství je zbraní masové destrukce, ale je třeba si uvědomit i to, že modifikace počasí je také zbraní masové distrakce (distraction - rozptýlení, odvedení pozornosti). Loni v lednu výrobci počasí vytvořili podobný mediální humbuk kolem "zimní bouře Juno". (Pozn. Orgonet: Ta se geoinženýrům nepovedla, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/meteorologove-se-omlouvaji-ze-spatne.html)

Co potřebují ti u moci tak zoufale skrývat? Mnohem více než veřejnost chce vědět nebo je ochotna přijmout (na mnoha frontách). 

Již před ohlášením bouře média upoutávala pozornost k tématu články o "nejteplejším roce v historii", https://www.washingtonpost.com/news/energy-environment/wp/2016/01/20/its-official-2015-smashed-2014s-global-temperature-record-it-wasnt-even-close/ (Bílá - normální teploty, červená - rekordní vysoké teploty, modrá -rekordní chladné teploty.)



Co tato mediální hysterie o "snowzillách", "snowcalypsách" a "snowgeddonech" pomáhá zakrýt? - Globální ekonomika krachuje, není návratu. Není to jen hrbol na cestě industrializované společnosti, je to sestup na konec cesty. Deziluze je šokující, věčný rozvoj na omezené planetě s omezenými zdroji nebyl nikdy udržitelný a dosahuje svého zlomu. Globální přeprava zboží se zastavila, a ekonomiky celého světa budou následovat. A je mnoho dalších titulků, které by ti u moci chtěli zakrýt, jako například otrava vody ve městě Flint v Michiganu, rychle se horšící katastrofa úniku plynu v jižní Kalifornii. Od toho se média snaží odvrátit pozornost novinovými titulky masové distrakce.

Ale zpět k bouři Jonas. Jak je inženýrována? Kompletně. (Pokud nevěříte, že zimní bouře mohou být vyrobeny uměle, zamyslete se.) Meteorologický kanál "Weather Channel", ovládaný mocenskou strukturou, dostal za úkol zveličit zimní bouři na nejvyšší možný stupeň. Jedním ze způsobů, jak toho Weather Channel dosahuje, je, že dává umělým zimním bouřím teatrální jména. Toto je seznam jmen připravený pro "zimní bouře" 2015-2016.



Začátek tvoření "zimní bouře Jonas" je znázorněn na mapě níže. Na takzvané "teplé straně" "zimní bouře" jsou teploty kolem 70°F, s hrozbou tvorby tornád a bouří s blesky (červená). Pak je tam zóna deště (zelená), a přechodná zóna smíšených srážek (růžová). V přechodné zóně chemicky nukleované materiály dopadnou na zem, ještě než zmrznou, takže vytvářejí na zemi led.  (Výroba mrznoucích srážek (ledovky) je velmi častou zimní událostí v USA.) A pak je v této chemicky nukleované "zimní bouři" je vrstva chladnějšího hustého vzduchu, která vytváří pomocí ochlazující endotermické reakce nukleujících materiálů, z nichž se tvoří a začínají padat obrovské vločky "těžkého mokrého sněhu" (modrá). Tento takzvaný "bouřkový sníh" je spjat s chemickou nukleací pásů teplejšího deště, který by bez umělého chemického nukleačního procesu nevytvořil zmrzlé srážky. K tomu všemu je třeba nepřetržitě dodávat do oblačnosti umělá nukleační jádra pomocí letadel. 


Ti, kteří nevěří, že na naší obloze sprejují letadla chemické látky jako součást probíhajících klimaticko inženýrských programů, si ještě nezjistili objektivní informace. Západní státy i nadále zcela popírají probíhající klimatické inženýrství, ale například Čína ho v minulosti již připustila, i když poté ho opět začala tajit.

Na mapě níže je ukázáno centrum tlakové níže (L) a zásoba vlhkosti pro "zimní bouři Jonas" (zelená). Vlhkost je dodávána přímo z rekordně teplého oceánu http://www.theguardian.com/environment/2015/jul/16/warming-of-oceans-due-to-climate-change-is-unstoppable-say-us-scientists. Aktéři Weather Channelu, maskovaní za meteorology, mají stále větší problém, aby zakryli stopy geoinženýrství. Je trapné poslouchat, jak se snaží vysvětlit "teplou stranu" "zimní bouře" spolu s tornády a blesky. Povětrnostní systémy jsou v současnosti na celé planetě vytvářeny umělou nukleací ledu. 


Protože "Jonas" je řízen směrem na sever do své cílové oblasti, zóny chemicky nukleovaných "ledových bouří" se budou šířit a pravděpodobně vytvoří rozsáhlé škody, jak ukazuje obrázek níže.


Další předpovědní mapa níže ukazuje, jak Jonas v sobotu ráno dorazí do cílové oblasti. /Zelená - déšť, fialová - led, magenta - mix, modrá - sníh.) Teplé proudění vlhkého vzduchu z Atlantiku podél pobřeží má daleko k mrznutí. Jak však bylo výše uvedeno, je zde "přechodná zóna" ledových bouří, kde chemicky nukleované materiály spadnou na zem dříve, než zmrznou. Nad srážkovými celami jsou sprejovány chemické nukleační materiály, a kolem chemicky reagujících materiálů se akumuluje chladnější vzduch, který usnadňuje tvoření "těžkého mokrého sněhu". Tím je dosaženo stavu, který inzerovaly bombastické titulky. "Linie sněhových srážek" při uměle vytvářených sněhových bouřích nemá nic do činění s nadmořskou výškou, ale záleží na tom, kde je "teplá" a "studená" strana "zimní bouře". 


Upozornění. Nejezte chemicky nukleované zmrzlé srážky. I mainstreamová média již vydala varování proti jezení sněhu, i když tvrdí, že zdrojem znečištění je vše možné, jen ne chemikálie použité k umělé výrobě sněhu. 

Co je konečným výsledkem tohoto obrovského geoinženýrského úsilí? Nejlidnatější centra nejlidnatější zóny v zemi jsou co nejsilněji zasažena zcela uměle vytvořeným zimním počasím. To umožňuje vytvořit žádoucí novinové titulky, a vytvoří to maximální soustředění pozornosti veřejnosti na tuto událost, čímž je dosaženo politického cíle. Je velmi příhodné, že v centru "oka" bouře Jonas jsou Washington D.C. a Baltimore. 

(Předpověď sněhu: NYC 5-8 palců (palec je 2,54 cm), atd.)

Zatímco klimatičntí inženýři vyrábějí počasí v nejhustěji osídlených centrech USA, Arktida dále taje. Graf "odchylky teploty od normálu" ukazuje, že v Arktidě jsou dalece nadnormální teploty. Na Severním pólu byly teploty nad nulou i uprostřed zimy. Proč média neinformují o tomto?

Jaká jsou poslední nanejvýš znepokojující data o současném stavu globálního klimatu? Právě zveřejněná 30sekundová animace níže je silným a šokujícím pohledem na realitu, o které většina veřejnosti stále ještě neví, nechápe ji nebo jí nevěří.

Animace NASA: Oteplování planety 1880-2015.



Jak dlouho zůstane "sněhová bouře Jonas" na severovýchodě? Pravděpodobně ne dlouho (pokud se klimatičtí inženýři nerozhodnou změnit plán počasí), jak ukazuje dlouhodobá předpověď NOAA níže. Bílá je normální teplota, každý odstín hnědé barvy ukazuje 2-3 stupně nárůstu teploty oproti normálu. Uměle vytvářená ochlazení na východě USA ztrácejí půdu pod nohama, protože planetární oteplování se nadále zrychluje.




Ať jde o kolabující ekonomiku nebo o implodující klimatický systém, ti u moci budou nadále užívat veškeré zbraně, které mají k dispozici, aby zakryli závažnost a bezprostřednost toho, co se děje, až do posledního okamžiku. Každý den pokračuje klimatické inženýrství, které ještě zhoršuje již tak hrozivý scénář globálního oteplování. Geoinženýrství/management solární radiace není lékem, je to prokletí, které je ještě horší než krize, kterou má údajně zmírňovat. Naším úkolem je dohnat tuto zločinnou kabalu na křižovatku a plně odhalit útoky klimatického inženýrství a zastavit ho dříve, než ti u moci budou na to připraveni.

Dane Wigington


Update Orgonet: 
2. část článku zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/umela-snehova-boure-na-vychodnim_26.html

14 komentářů:

  1. Dodjou jim někdy peníze na tuto odpornou činnost? Vždyť se otepluje celý vesmír. Někdy si myslím, že přestanou, ale až zjistí, že se všichni uškvaříme protože si pozvolna nezvykáme na větší žár slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jste to odhalila
      ...se všichni uškvaříme protože si pozvolna nezvykáme na větší žár slunce.
      A že slunce pálí několikanásobně více než před r.2012, se včera odpoledne mohl na vlastní oči a kůži přesvědčit každý v Čechách.

      Vymazat
    2. http://www.nwoo.org/2016/02/16/pseudo-hackeri-sa-vlamali-do-nasa-aby-dosvedcili-chemtrails/
      Pseudo hackeri sa vlámali do NASA, aby dosvedčili chemtrails
      Hlavný cieľ operácie bol obrátiť pozornosť na činy Chemtrails /vytvorenie umelého dažďa/modifikácia počasia/geo-inžinierstvo, alebo ako to len chcete nazvať, všetko je to isté. NASA má viacero úloh, ktoré sa sústredia na výskum aerosólov a ich dopadu na životné prostredie a počasie, tak sme teda napadli ich systém“ (Dlhodobá otrava hliníkom prostredníctvom geoinžinierstva: každodenná manipulácia s počasím).

      Vymazat
  2. Dojdou penize? Oni to maji tak vychytane ze maji moznost si penize bestrestne a legalne tisknoutsami.(FED)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní 22. ledna 2016 16:53: Ti, kdo ovládají počasí k obrazu svému, ale přestávají dominovat ve finačním systému...Dolar má na kahánku, to uvedl Kerry. Co John Kerry řekl v interview pro Reuters (citace dle http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2201-john-kerry-zvolna-opousti-potapejici-se-lod-konec-dolaru-jako-svetove-rezervni-meny-je-na-spadnuti-ja-nic-to-obama-chtel-sankce-iran-se-nebal-proto-vyhral-i-rusko-vyhraje.htm):
    “Někdo si asi myslí ‘jsme tvrďáci a máme sekundární sankce - ještě je můžeme donutit dělat to, co chceme’ - to je totiž argument, který jsem ráno slyšel v televizi...Moji milí a drazí, to je recept na to, aby americký dolar přestal pěkně rychle být světovou rezervní měnou - o čemž už si stejně tam venku štěbetají na střeše vrabci…”
    Anonymní 24. ledna 2016 11:51: Proto ta tornáda, sněhové bouře a jiné "přírodní" kalamity. Maskují totální finanční kolaps...
    Geoinženýring jde ruku v ruce s brainwashingem a brainwashing jde ruku v ruce s geoinženýringem. Jsou to náročné manipulace a ty něco stojí. Asi jim opravdu docházejí peníze, viz snížení platů pro isil na polovinu prý vzhledem k výjimečným okolnostem http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/islamsky-stat-snizuje-platy-bojovniku-o.html
    Tady je rozklad příčin fin. disbalancí: http://www.naturalnews.com/052716_financial_collapse_12_warning_signs_economic_doom.html# http://yournewswire.com/mcdonalds-teetering-on-the-brink-of-financial-collapse/
    Asi se opravdu něco děje: Dnes bylo zemětřesení o síle 6,1 ve Středozemním moři: http://yournewswire.com/strong-6-1-earthquake-hits-mediterranean-between-spain-morocco/

    OdpovědětVymazat
  4. O com tu tocite, ved to sa opakuje nad new yorkom kazdy rok. Tak to bolo 2014 aj 2015. Este napiste ze to na nich zoslali Rusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neznáte mapu pane! :-)

      Vymazat
    2. No ved práve. Každý rok to je, ale až tento rok je to mega-masívné! Až teraz to vyladili softvérmi tak, že odteraz to bude stále také silné, ak nie ešte horšie.Nevyšla im Ukrajina, a v Sýrii zasiahli Rusi! Podarilo sa im len arabská jar od Egypta po Tunis. A na Daesh-bandu nemajú peniaze.kongres schváli, a roztočia sa rotačky. Ako vždy.Ten koniec sa bude ťahať dalšie dva roky - do roku 2018. Možno aj preto, že 2016, a 2018 veštila aj Vanga.

      Vymazat
  5. Je to opačne - babka, či dedko vyveštia. Nič v zlom - oni tak vidia. Vidia jednu z realít budúcna. Keď sa to komusi hodí, tak to použije a strach hodí na lidi. Tam kde potrebuje. To je celé. - Potom lidi začnú chaosiť, pridávajú predstavu , strachujú a tým živia hydru a pritiahnu situáciu. To je to čo chcel ten pôvodný :-D
    Mám rodinu v ohrozenej oblasti. Keďže búrky snehové a stromy sú tam "obvyklé" ani sa nad tým moc nepozastavujú. Nešíria. No a tak nenažraný vidí, že sú málo strachoví tož ide kutať inde.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby si někdo myslel, že se nic neděje, tak dění ve finanční sféře to vyvrací. Ve zprávě z tohoto týdne Fulford znovu uvádí, že zde je (a zřejmě i bude) pečlivý apel na to, aby se ve světě obchodovalo (např. s ropou...) s platební jednotkou čínským chuanem a nikoliv s chazodolarem.
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/01/beijing-envoy-says-all-us-dollars-will.html#more
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/texas-economy-collapses-dallas-fed-survey-crashes-to-6-year-lows-as-d-word-is-uttered/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/trigger-events-economic-collapse/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/the-largest-bank-in-norway-calls-for-the-elimination-of-cash/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/venezuela-prepares-for-720-hyperinflation/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/iceland-just-sentenced-their-26th-banker-to-prison/
    http://cz.sputniknews.com/nazory/20160123/2199330/euro-dno-schengenska-zona.html
    http://cz.sputniknews.com/byznys/20160122/2190528/usa-ropa-ceny-mesta-fantomy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je to tady, nejdřív se pouští do světa spousta lží o tom, jaké je Rusko a pak k němu lezou prosit: Organizace zemí vyvážejících ropu OPEC přišla s naléhavým prohlášením ohledně založení aliance s Ruskem.
      Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160126/2219709/telegraph-opec-zalozeni-aliance-rusko.html#ixzz3yQh5rsxe
      Ale jak říká ruské přísloví: Neplivej do vody, pakliže z ní budeš chtít v budoucnu pít.

      Vymazat
    2. Další poznatek o dění ve finanční sféře: Nezvykle otevřeně promluvil Richard Fischer, bývalý CEO FEDu v Dallasu. Přiznal, že FED od roku 2009 nafukoval bublinu za účelem vytvoření efektu bohatství na principu "dej mi dva hamburgery dnes, já ti zítra vrátím jeden". http://www.zvedavec.org/vezkratce/12039/

      Vymazat
  7. Cize ekonomika USA oslabuje, preto USA posle snehovu burku na USA. Logicke.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.