26. ledna 2016

Umělá sněhová bouře na východním pobřeží USA: zbraň masové destrukce i masové distrakce (2. část)

První část článku zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/umela-snehova-boure-na-vychodnim.html

2. Průběh zimní bouře Jonas - umělé zásahy viditelné na radarovém a satelitním zobrazení
Sepsal Orgonet 26. 1. 2016


2.1. Zahájení bouře
Myslím, že (dosud nevídaný) obrovský elektromagnetický (sonický?) puls, který proběhl 16. 1. 2016 a byl zde popsán v článku Umělé tornádo na Floridě , byl vyslán nejen ke spuštění tornáda na Floridě (což byla asi generální zkouška na větší akci),  ale vytvořil i podmínky pro bouři Jonas (ionizace ovzduší? ohřívání? jiné?)

Obrázek: Puls 16. 1. 2016 do oblasti Mexického zálivu a na východní pobřeží USA.  Zdroj:http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html


2.2. Průběh bouře

Průběh bouře viditelný na radarovém a satelitním zobrazení jsem postupně nahrával ze zdroje http://weather.cod.edu/satrad/http://weather.cod.edu/satrad/. 
Na videích je vše, co jsem natočil. Bylo by třeba to sestříhat a komentovat, aby vzniklo stručné a názorné video, jenže to je pracné a nemám tolik času, takže z každého záznamu vypíchnu to typické printscreenem. (Taky pracné.)

a) Zahájení tvorby bouřkové oblačnosti:


Charakteristická technologie tvoření všech bouří, nejen megabouří: náhlé a současné "vzedmutí" oblačnosti na mnoha místech. Zejména nápadný je zde vznik oblačnosti ve tvaru "pera", jakoby vycházející z jednoho bodu v Mexickém zálivu.
Myslím si ale, že tato hustá oblačnost se tvoří právě obráceným směrem - vysláním elektromagnetického pulsu do určité vzdálenosti; ten cestou způsobí nukleaci - tvoření páry, reakce se podél EM paprsku řetězově šíří do šířky, v bodě zakončení paprsku/pulsu se pak přestane avod srážet. (Asi jako když jede auto prachem a víří ho, a oblak prachu se postupně šíří. Auto se zastaví, oblak se přestane tvořit.)

Obrázek: tvoření "pera" oblačnosti.

Video: tvoření pera oblačnosti.
22. 1. 2016 8:34:35
https://youtu.be/ZtevH6Vwsmk


b) Vznik pruhu a pásma intenzívních srážek ve směru "pera oblačnosti. Začátek posun oblačnosti pomocí pobřežních radarů NEXRAD. Intenzívní činnost radarů se projevuje zobrazením kruhů.

Obrázek: Červené šipky ukazují na kruhy vytvářené pobřežními radary NEXRAD. Fialové šipky ukazují na zajímavé místo, kde se tvoří "vrásky" oblačnosti ve směru pulsu, který proběhl 16. 1.  

Animace 22. 1. 2016 8:29:46
https://youtu.be/I5Roc7As_rE


c) Pokračující řízení bouře podél pobřeží k severu: intenzívní srážky v pruzích podél paprsků radiace z radarů, zapojují se další pobřežní radary - viditelné kruhy (Florida). 

Obrázek: Postup bouře. Srážky v pruhu, další radarové kruhy - viz šipky.


Animace 22. 1. 2016 12:04:30
https://youtu.be/uS3OqeJfiaE


d) Další pobřežní radary jsou uváděny v činnost, aby vytvářely intenzívní srážky a hnaly systém dále na sever. Moment zřejmě nejintenzívnější činnosti radarů.

Obrázek: Pět pobřežních radarů intenzívně vysílá své frekvence.


Animace: 22. 1. 2016 20:27:30
https://youtu.be/yvu4nvdEc0M



e) Bouře se dostává na úroveň Washingtonu a New Yorku, kde měla dle plánu nejcitelnějí udeřit. Nad pevninou  je "vysněžená" oblačnost "rotována" zpět na jih, s nadějí, že se opět zapojí do procesu a něco z ní ještě "kápne", což je typické pro tvoření intenzívních umělých srážek (viz povodně v Česku v roce 2002, kde se systém točil stále dokola). Vracející se oblačnost však již ztratila svůj potenciál. Nový potenciál srážek vytvářejí klimateroristé nad Atlantikem - viz "houstnutí", nové chemtrailsové oblačnosti i ve formě per a její hnaní nad pevninu v nových "pruzích" i "kruzích" srážek.

Animace 23. 1. 2016 5:04:38

https://youtu.be/VCsa365YI8Y


f) Intenzívní radary spouštěné srážky nad oblastí Washington D.C a státemVirginia, kde napadlo asi nejvíce sněhu. Pobřežní radary intenzívně krouží, aby posunuly systém ještě dál na sever. Ten již dosahuje až na úroveň New Yorku (Long Island), ale intenzita srážek tam zatím není velká, a bouře se odtud začíná jakoby obracet zpět na jih.

Obrázek: Umělé vytváření srážek v oblasti Washingtonu. Radarové kruhy z pobřežních radarů NEXRAD.

Animace: 23. 1. 2016 8:57:50
https://youtu.be/Z4U9UMUCL_E


g) Systém je protlačován dále na sever pomocí radarů. Materiál pro sníh dodává chemtrailsová oblačnost sebraná nad Atlantikem. Systému se však nechce dále na sever, kde měl způsobit "snowkalypsu" v New Yorku.

Obrázek: Pět radarů současně tlačí bouři na sever.

 Animace 23. 1. 1916 13:57:23
https://youtu.be/c1jfrqaqSTk


h) Přes intenzívní umělé vytváření oblačnosti nad Atlantikem (viz různé "žebrování") a snahu zahnat ji ještě nad New York se bouře jakoby "obrací zpět" a pomalu utichá. 



Animace 24. 1. 5:09:21
https://youtu.be/KbjNw5zVdCo


2. 3. Chemtrails

V celé oblasti bouře byla v průběhu bouře nepřetržitě letecky doplňována nukleační jádra (chemtrails). O tom svědčí například komentáře čtenářů k článku Dane Wigingtona (viz 1. část tohoto článku). Čtenáři z celého východního pobřeží píší, že slyší neustále nad hlavami hřmění letadel. To znamená, že nízko létající chemoplány sypou nepřetržitě materiál pro srážení vody rovnou do mraků. 


Obrázek: Chemtrailsová oblačnost nad oblastí New Yorku. 22. 1. 2016. Denodenní chemtrails nad USA lze nejlépe sledovat na tomto zdroji: http://ge.ssec.wisc.edu/modis-today/



(Pokračování.)

3. Výsledky bouře:
(Bude doplněno.)



 




11 komentářů:

  1. Zajímavý no. Něco na tom bude. V Česku těch bouří tolik není oproti usa.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsme ovládáni kreaturami, jež nás mají za lidský dobytek.Sypou nám na hlavy cokoliv jim napadne. Založme hnutí proti chemtrails v ČR. Dnes opět nad Brnem jasná obloha, spousta leteckých sypačů už od rána.

    OdpovědětVymazat
  3. Modifikace počasí patří do agendy elity na prosazení jejích zájmů. Tady paradoxně menšina diktuje většině. Jisté je, že tou electromagnetic energy in the air jsme už těžce přetíženi a oni to stále navyšují a navyšují. Cpe se to i do blízkosti předškolních a školních dětí. Mají snad z nich být ještě větší otroci než z nás a mají si to ony nechat líbit ještě více než jak si to necháváme líbit my?
    http://www.theeventchronicle.com/study/electromagnetic-energy-in-the-air/

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem nevěřil že je tohle možné,chemitralis,haarp atd...nyní tomu věřím pevně a jsem z toho zničený mam tři děti a nevím jak se tomu všemu židonátlaku a otroctví bránit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobry den,
      nieje sa comu branit, ste toho sucastou. je zbytocne sa trapit tym, ze ste to niekedy nevideli.dodnes to nevidi vecsina ludstva. ale zalomit sa depresiou a strachom, to nieje ziadne riesenie, ba naopak, to je presne to co elita(resp. ti ktori elitu ovladaju) chcu. chcu ludstvo plne strachu a beznadeje, pretoze bezmocnym prestrasenym otrokom sa lepsie a lahsie prikazuje! je cesta ako s tym bojovat. treba sirit co najviac informacii co najvecsiemu poctu ludi, a co hlavne, treba ostavat pozitivny! zit zivot tu a teraz.

      Vela sil a hlavne vela usmevu a krasnych chvil prajem Vam a Vasej rodine

      Vymazat
    2. dobry den,
      nieje sa comu branit, ste toho sucastou. je zbytocne sa trapit tym, ze ste to niekedy nevideli.dodnes to nevidi vecsina ludstva. ale zalomit sa depresiou a strachom, to nieje ziadne riesenie, ba naopak, to je presne to co elita(resp. ti ktori elitu ovladaju) chcu. chcu ludstvo plne strachu a beznadeje, pretoze bezmocnym prestrasenym otrokom sa lepsie a lahsie prikazuje! je cesta ako s tym bojovat. treba sirit co najviac informacii co najvecsiemu poctu ludi, a co hlavne, treba ostavat pozitivny! zit zivot tu a teraz.

      Vela sil a hlavne vela usmevu a krasnych chvil prajem Vam a Vasej rodine

      Vymazat
    3. Sme na rozhraní vesmírnych cyklov. Temné sily nie a nie pustiť ludstvo so svojich pazúrov...ale už sa to blíži. Tesme sa.

      Vymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=gz5RryU9rgI Je mi u zadele,kdo s tím cvičí,zejména po těch zprávách,kdy AMIS chystají podrazy v Syrii..Takže jukám SEM,kdy s tím POHNOU.. http://www.nps.gov/features/yell/webcam/oldFaithfulStreaming.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je hlavní důvod a příčina , změn počasí a klimatu !!! I když se vám to nebude líbit ...

    http://www.informaceodjinud.estranky.cz/clanky/transformace---vzestup/proc-stoupa-schumannova-zemska-rezonance-.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě vyhrát pár dalších bojů a klimaterorismu odzvoní zvonec
    http://www.hlavnespravy.sk/syrska-armada-pocas-poslednych-24-hodin-zahajila-masivne-utoky-po-celej-syrii/736930
    http://cz.sputniknews.com/videoklub/20160127/2226702/syrsti-vojaci-asad-putin-rabia.html

    OdpovědětVymazat
  8. Dvíhajme osobné vibrácie

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.