29. února 2016

Američané by se měli mít na pozoru před feudalismem, nikoli před socialismem


Američané by se měli mít na pozoru před feudalismem, nikoli před socialismem
David Shurter
http://davidshurter.com/?p=6062
26. 2. 2016
Překlad: Orgonet

Největším argumentem proti americkému prezidentskému kandidátu Bernie Sandersovi je to, že je sociální demokrat – to je věc, kterou sou američtí voliči neustále strašeni, aby se od něj odvrátili – ale my bychom se měli obávat nikoli socialismu, ale spíše nadcházející feudalistické filosofie, která v Americe tolik vzkvétá.

Pro ty, kdo nevědí, co je feudalismus: je to systém založený na dvou třídách, kde bohatí vlastní vše a ovládají zbytek populace. Lidé jsou považováni za nevolníky, kteří potřebují povolení pro veškeré aspekty jejich životů. Kde mají žít, co mají dělat, aby měli na živobytí, koho si vezmou, co vlastní – každý aspekt jejich života je pod kontrolou pánů domu – těmi jsou bohatí; bohatí jsou ovládání pouze svými vlastními tužbami a rozmary.

Mocní dělají to, že prokládají systém tolika vrstvami řízení, že pro průměrného člověka je to naprosto neproniknutelné. A v tom systému nikdo nemá za nic naprosto žádnou odpovědnost. Nyní to vidíme na aférách s pedofilií – katolická církev, stejně jako BBC, Australská královská komise i naši američtí vůdci prohlašují, že nikdo z nich o ničem nevěděl, a že nikdo není za nic odpovědný. Celý svět ví, co se dělo – ať už v 70., 80., či 90. letech, ale nikdo ze zodpovědných nic nevěděl – ačkoli to, že ubližovali zranitelným, je nepopiratelné.


Pedofilní panství Bohemian Grove a ranč, kde byl zavražděn Scalia, jsou příkladem toho, kam až nás chtějí vehnat – jsou schopni lovit i lidi bez jakéhokoli pojmu morálky či lidské důstojnosti. Ve feudalismu mohli páni svým nevolníkům činit cokoli. Mohli je uvěznit, znásilnit jejich partnery a děti, mohli je zneužívat všemi způsoby dle libosti a beztrestně. Pohleďte na to, co se děje kolem Wall Street, americké vlády a všech našich vůdců a musíte uznat, že je to zřejmé a nepochybně pravdivé. Už nyní se s námi mohou dělat, co chtějí, s naprostou beztrestností, a každý, kdo se postaví na odpor, je uvězněn či zavražděn. Veškeré zákony, které si schválí, jim dávají absolutní moc, aby to činili zákonně. A proto teď dělají tolik křiku kolem socialismu – používají to slovo, aby rozptýlili lidi, kteří si tak neuvědomí, do jaké míry se nad námi chopili moci – mnohem více, než si většina z nás dovede představit, a namlouvají nám, že jsou našimi pány. Tento plán se snaží naplnit už dlouho, a snaží se co mohou, aby co nejlépe realizovali své cíle na úplné převzetí moci.

Jsme vychováváni tak, abychom si z bohatých dělali své idoly. Když znásilňují naše děti, jako miliardář Jeffery Epstein – který byl přítelem Billa Clintona a Donalda Trumpa, což byli jeho nejdychtivější zákazníci – jenom je plácneme je přes ruku, čímž jim dovolujeme a podporujeme je, aby pokračovali ve svých zhýralostech. Dali jsme jim svobodnou ruku, aby dělali, cokoli se jim zachce – a shovívavě sledujeme, jak prohlašují, že nemají žádnou zodpovědnost za své činy, i když v nich dále pokračují. Proč? Protože všichni si myslíme, že jednoho dne budeme též bohatí – a tak přijímáme jejich svinstva s nadějí, že jednoho dne budeme moci dělat totéž. Ale v historii feudalismu nevolníci přemohli své pány pouze vzpourou a násilím – a proto je takový křik kolem toho, aby lidu byly odebrány jejich zbraně. Neozbrojení lidé nemohou účinně bojovat, jak vidíme na Středním východě. Házení kamenů není tak účinné jako střelné zbraně plné kulek, o čemž máme nepochybné důkazy.

Takže, když vám někteří pořád dokola vykládají o nebezpečích socialismu, musíte si uvědomit, že socialismus není tím problémem ani cílem – ale feudalismus ano: naši mocní z nás chtějí mít nevolníky, neozbrojené a zlomené – a nikdo nemá vidět, že jejich cílem je právě toto. Všechno, co udělali a co dělají, ukazuje, že to je pravda; někteří lidé si však zvolili, že zůstanou k tomu vědomě slepí. Skutečnou hanbou je, že nás je daleko a daleko víc než jich, a pokud my jim dovolujeme toto dělat, chyba spočívá mnohem více na naší straně než na jejich.

February 26, 2016 • Permalink

12 komentářů:

  1. Další případy těch, kdo se postavili na odpor, byli příliš oddaní pravdě a Démon Kraca to prostě nesnesl: https://ascendingstarseed.wordpress.com/2016/02/27/ny-times-reporter-found-dead-after-exposing-mkultra/
    https://ascendingstarseed.wordpress.com/2015/11/03/thirteenth-holistic-doctor-md-phd-dies-allegedly-jumped-from-20th-floor/

    OdpovědětVymazat
  2. V podstatě souhlasím,jen bych dodal,že nejenom Američané ale celý svět by se měl vypořádat s touto "kastou" nadlidí,čili familiemi Rockefellerů,Rotschildů,Soroszů,Sachsů,Wartburgů,Bushů a dalšími ,převážně bankéřskými rodinami. Tyto familie mají na svých rukou krev a veškeré utrpení lidstva. Tam je třeba upřít zrak,tam je třeba udeřit a odstranit tuto světovou,zločineckou lůzu psychopatů !

    OdpovědětVymazat
  3. :-)Hrozba není jen v americe, ale i zde, v Evropě. Zajímavá paralela. My, v ČR jsme od socíku spadli do kapitalismu...a kapitalismus se vyvíjí zpět do feudalimu? Říkám to furt, vše co končí na -mus, je hnus :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. "Jsme vychováváni tak, abychom si z bohatých dělali své idoly." Co je to za nesmysl. Chtělo by to příklad takové výchovy. Nikde v tom co čtu vidím žiju atd nepotkávám nic co by mě školilo k tomu abych z boháčů dělal své idoly. Netahejte sem herce/ečky čí zpěváky/čky, sportovci a podobnou chamraď. Ty nejsou idoly protože mají peníze. Na začátku mnoho z nich peníze ani nemělo. Takže co je to za kec. Zároveň co takhle důkazy o tom že Bohemian groove je spolek pedofilů. Aha žádné ani se je nikdo nikdy nepokusí získat. Proč taky když nepodloženým nesmyslům se věří líp. Vy slabí duchem kteří si neumíte svět představit bez jednoduchých řešení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hle, tys asi nikdy nechodil do školy ani do práce, nekoukal na tv ani nebyl na zadnem "managerskem" kursu, ze... :)))

      Vymazat
  5. Výstižné .... inu, historie se opakuje !

    OdpovědětVymazat
  6. Pravda pravda, "kdo zlu prihlizi, zlo cini", takze jsme vsichni vinni, protoze to vime a nic nedelame.
    Je nás sice daleko víc, ale málo t nás to zatím prokouklo.
    Ostatni si mysli ze to tak je normální a vlastně se vůbec nic zvláštního neděje.
    Ale co ted?

    OdpovědětVymazat
  7. Samozrejme pedofilných zbohatlíkov by mali kastrovať, aby neboli ďalšie obete. Ale odmietam podielať sa na takomto programovaní reality a vytváraní informačného poľa. Takéto články nebojujú proti, pre mňa neprijateľnej skutočnosti, ale len vytvárajú informáciu, ktorú nevedome prijímame. Táto negatívna informácia sa musí zmeniť na pozitívnu. Preto treba písať články o ľuďoch, ktorí prekonali bariéru mlčanlivosti a strachu, vystúpili voči systému a urobili pozitívne informačné pole.

    OdpovědětVymazat
  8. To ano. Feudalismus je přesně to, co se dnes skrývá pod tajemným pláštíkem NWO. Ve skutečnosti je to totéž, jako když se mluví o plutokracii, otrokářské společnosti či konečně feudalismu. Stále a opakovaně jeden a týž pokus ,jedněch a týž samých rodů o opanování celého světa. Nikdy by s tím nepřestali, byl by to nekonečný boj, kdyby nebylo předurčeno, že to Boží ruka ukončí sama. Protože touha po moci a zlatu je nikdy nekončící hlad .

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. Proč neco nedelate a jen píšete a kecáte??????????

    OdpovědětVymazat
  10. Oligarchové si feudalismus instalují kam dosáhnou a českoň si dá bratia na kasu.

    OdpovědětVymazat
  11. Nejde zit zadarmo potrebujeme penize penize da zamnestnavatel vlada to pozehna delame jak blby za bydleni a jidlo kdy nas to prestane bavit ma byt demokracie kdy mame rozhodovat jak se bude odvijet nas zivot nemameho v rukach doktori nas pitvaj jak to jen jde.. A rikaji jak dlouho vydrzime pred koncem kazdy si to.muzeme rict sam jak dlouho jeste chcem byt

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.