21. února 2016

Během jediného dne zemřeli v USA tři američtí novináři, čtvrtý měl těžkou autonehodu


Během jediného dne zemřeli v USA tři američtí novináři, čtvrtý měl těžkou autonehodu
Překlad: Orgonet



Co věděli, a kdo se snaží je umlčet?

Ned Colt (56) z NBC zemřel 12. 2. 2015 v Bostonu na silnou mrtvici… byl dříve několik dní unesen v Iráku, pak osvobozen.

Bob Simon (73) z CBS zemřel 12. 2. 2015 při automobilové nehodě v New Yorku; dříve byl rovněž údajně unesen v Iráku a držen 40 dní v iráckém vězení.

David Carr (58) z NY Times náhle zkolaboval a zemřel 12. 2. 2015 v redakční místnosti; dříve dělal rozhovor s Edwardem Snowdenem, a vystoupil proti Brianu Williamsovi z NBC – obvinil ho ze lži, že byl postřelen ve válce s Irákem.

Bob Hager, expert na letectví z NBC, měl 12. 2. 2015 automobilovou nehodu, kterou přežil. 

ČTYŘI novináři během 1 dne, zde ve Spojených státech, kde není žádná válečná zóna!

Věděli něco, co „my“ nevíme? Probíhá snad kampaň za umlčení pravdy?


P. S. Orgonet:
Omlouvám se za překlep, bylo to ne letos, ale v roce 2015, avšak to na věci celkem nic nemění...




11 komentářů:

  1. Mate chybne datumy, stalo sa to uz pred rokom.

    OdpovědětVymazat
  2. "Temná strana se poslední dobou projevila ve svých činech docela silně a proto Hnutí Odporu (Resistance Movement) podniklo na fyzické rovině určité akce.
    Za prvé: rozmístili informační pakety s Odhalením, vesmírnými programy a kriminálními důkazy proti kabale do počítačů některých hlavních mediálních agentur po celém světě, stejně tak jako do počítačů vybraných lidí. Jestliže kabala překročí určitou linii, pak budou tyto pakety na dálku Hnutím Odporu aktivovány a v jeden okamžik se objeví jako vyskakovací okno na nespočtu počítačů po celém světě. Tato akce je také pojistkou proti jakémukoliv pokusu překroutit nebo potlačit proces Odhalení. POUZE plné, kompletní 100% Odhalení bude dovoleno, a omezené Odhalení vůbec NEPŘIPADÁ v úvahu.
    Za druhé: ozbrojení agenti Hnutí Odporu jsou nyní na povrchu a zasáhnou v mnoha případech, kdy jsou napadáni nevinní civilisté, budou bránit násilí a zneužívání.
    Za třetí: agenti Hnutí Odporu jsou infiltrovaní do bezpečnostního personálu hlavních hráčů kabaly, všech prezindentských kandidátů v USA a jsou přítomni u mnoha klíčových politiků po celém světě, u těch, kteří mohou planetární situaci ovlivnit". Více z překladu do čj je zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/02/dulezita-situacni-aktualizace-unor-2016.html#comment-form
    Original source: http://2012portal.blogspot.cz/2016/02/important-situation-update.html Tuto zprávu vyvěsila řada světových alternativních webů. Např.: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/02/important-situation-update-by-cobra.html
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/cobra-important-situation-update/
    https://kauilapele.wordpress.com/2016/02/19/cobra-update-2-18-16-important-situation-update/
    http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/02/18/cobra-important-situation-update-for-feb-18-2016/
    http://theearthplan.blogspot.com/2016/02/important-situation-update-cobra-18.html
    http://sitsshow.blogspot.cz/2016/02/cobra-important-situation-update.html
    http://transinformation.net/wichtiges-ueber-die-aktuelle-situation-18-2-2016/

    OdpovědětVymazat
  3. Tato informace neni presna. Z vicero zdroju na internet lze pohledat, ze se to stalo v roce 2015.

    OdpovědětVymazat
  4. "rozmístili informační pakety s Odhalením do počítačů vybraných lidí"

    a v rámci maskování se to chová jako bezplatný instalátor Windows10 ;-)
    no a já trouba to mažu :-)

    promiňte, ale přijde mi to jako ohromná pohádka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda je mnohdy ještě bizardnější než sama skutečnost. Však uvidíme...

      Vymazat
    2. souhlasím...

      to jen ze mne v předchozím článku mluvila deprese z toho, co se děje kolem nás...

      Vymazat
  5. Jako na běžícím pásu.Tak postupně budou likvidovat každého, kdo bude vystupovat proti bezpráví , korupci, násilí, ničení přírody a pod.Vše se jim stále daří, jsou nedotknutelní, nepostižitelní, kdo se jim znelíbí a na koho ukáží prstem toho odkrouhnou. Kde je tedy ten příliv Světla, to karmické zrychlování,ta pomoc Z Vesmíru. Jsme tady zkrátka ponecháni napospas bandě zločinců, kterým vše prochází, ničí bez vlastní újmy, bez postižení,zodpovědnosti trestu..... jen spíše pozoruji zvyšování jejich technologických a vražedných možností a moci.Transformace je sice moc hezká věc, ale kde se to projevuje v pozemské realitě. Vždyť už ti grázlové měli být již zpacifikování a uvržení do karantény někam do nižší úrovně podsvětí, kde se budou moct navzájem třeba požrat. Už opravdu nechápu záměry Světla, Stvořitele a mimoz.inteligence aj.Tolik lidí za ta staletí bylo zavražděn a jak si to vyšší síly patrně nijak moc netrápí.Už tady nevěřím ničemu a nikomu, jen důvěřuji sám sobě svému Já Jsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyšší síly se s tím trápí. Je zde ale mnoho rukojmí a v záloze snad ještě zbraně hromadného ničení z plasmatické úrovně. Nejde o nic menšího než o prosazení vítězného konce galaktických válek. Jak kdysi psal Aolian, Země je teď středobodem vesmírného dění a má naprostou klíčovou úlohu. Kolik lidí za pravdu ještě padne? Ale už se blížíme ke konci tunelu a na konci je vidět světlo. To určitě musí bojovníky proti temnářům posilovat a násobit jim síly.

      Vymazat
    2. "Úkolem osvíceného je nejen, aby sám vzestoupil, učil se a viděl dobro, ale aby byl opět ochoten sestoupit k oněm vězňům, sdílet jejich trable a jejich pocty, ať už mu stojí za to je mít či ne. A to musí osvícený udělat i s vyhlídkou na smrt. Osvícení si musejí vzájemně pomáhat, kdekoliv je možno poskytnout pomoc společnosti." Citace z článku na Orgonetu "Jak hluboko vězíme v Platónově jeskyni"? ze dne 31.12.2010.

      Vymazat
    3. COBRA (a part from interview with Rob; 2016 February,18) – Yes, people are quite tired, but we just need to insist, and we are getting closer and closer every day and in spite of that you don’t see any tangible changes outside you can see many signs if you just know where to look. You can see the progress of the Eastern alliance on the financial front, on the political front. Little by little every day there is more and more self-disclosure things coming out. And if you see a larger perspective, it’s all part of a greater picture, and if you know how to look, you would see that it all leads to the Event. It is part of a greater plan, so you can see a small aspect of that plan being carried out every day and this is also for the first time in human history coming into the mainstream media. This was not happening before, so we just need to continue just a little bit longer. For some people it’s quite much longer, because some people would like the Event to happen today or tomorrow or next week. Most likely this will not happen, but we have gone a long way and we are getting closer and closer and we have been born in this lifetime with the purpose of making it happen. This is why we are here. And we will not give up.

      Vymazat
  6. Tady je seznam cca 100 zlikvidovaných top-mikrobiologů za to, že na něco přišli: http://asheepnomore.net/2014/01/11/list-dead-microbiologists/ Proto: a sheep no more!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.