14. února 2016

Brazilští a argentinští lékaři prohlašují: za vrozené vady mohou pesticidy, nikoliv zika

https://jonrappoport.wordpress.com/2016/02/10/bang-not-zika-brazilianargentine-doctors-say-pesticides/


Brazilští a argentinští lékaři: za vrozené vady mohou pesticidy, nikoliv zika

Jon Rappoport
10. 2. 2016
Překlad, doplnění odkazů a obrázků: Orgonet

  • Proč by jedovaté chemikálie způsobující vrozené vady měly způsobit nějaké vrozené vady? To je přece absurdní, ne? Pojďme tu celou věc svést na virus, který nezpůsobuje nic.
  • Že je do zdrojů pitné vody od roku 2014 záměrně přidáván jed? To přece nevadí. To nic neznamená.
  • Že výrobcem tohoto jedu je strategický partner společnosti Monsanto? To přece není žádný důkaz. Samozřejmě, že není. 


Jak jsem vám již řekl dříve – povšimněte si pesticidů. Falešná báchorka o viru zika je jen zástěrkou, která má mimo jiné ochránit výrobce pesticidů.


Co je nám až dosud známo ohledně halasně vytrubované krize s virem zika?

Update: Skutečný počet případů mikrocefalie v Brazílii, v „centru epidemie“ je velkou neznámou. Nejméně dva různé zdroje udávají různé údaje. Vyberte si sami: 404 potvrzených případů, anebo 4 000, anebo 9 000 případů?

Vyšlo najevo, že i v samotných Spojených státech se udávají roční čísla případů mikrocefalie od 800 do 25 000 za rok.

Jinými slovy, odborníci se nemohou dohodnout, o čem mluví. Používají různé definice mikrocefalie. Jsou zmatení. Také pomíjejí vysoce relevantní případy vrozených defektů, na které, striktně vzato, nepasuje žádná definice mikrocefalie. Tato zmatenost se týká nejen Brazílie, ale i USA a celé planety.

A v Brazílii odborníci nalezli náznak přítomnosti viru zika u pouhých 17 případů mikrocefalie. To je důkaz, že příčinou vrozených defektů NENÍ virus zika. http://www.nytimes.com/2016/02/04/world/americas/birth-defects-in-brazil-may-be-over-reported-amid-zika-fears.html?_r=0

Více se dozvíme, když budeme naslouchat tomu, co říkají jihoameričtí lékaři o oblastech, v nichž dochází k výskytu vad. Jsou to lékaři, kteří mají skutečně starost o tam ničené životy a chtějí zjistit, co je skutečně ničí.

Tyto zprávy se dostaly i sem, díky Claire Robinsonové z GM Watch. Je jednou z těch, pro které profese žurnalisty ještě něco znamená.

Zde jsou úryvky z jejího posledního článku Argentinští a brazilští lékaři označili za potenciální příčinu mikrocefalie připravek na hubení larev“ z 10. 2. 2016.

„Zpráva z 3. 2. 2016 od argentinských lékařů "z postřikovaných míst“ http://www.reduas.com.ar/ popírá teorii, že příčinou nárůstu vrozeného defektu mikrocefalie novorozenců je epidemie viru ziky. http://www.reduas.com.ar/wp-content/uploads/downloads/2016/02/Informe-Zika-de-Reduas_TRAD.pdf "

"Nárůst tohoto vrozeného defektu, kdy se dítě rodí s abnormálně malou hlavou a často s poškozením mozku, byl brazilským Ministerstvem zdravotnictví okamžitě spjat s virem zika. Ministerstvo nebere v úvahu fakt, že v oblasti, kde došlo k největšímu počtu případů, se již 18 měsíců přidává do zdrojů pitné vody larvicid (přípravek na hubení larev), způsobující malformace komárů. Tento jed, pyriproxyfen, je používán (na doporučení WHO) dle státem řízeného programu zaměřeného na vyhubení komárů – přenašečů nemocí."

"Tito lékaři řekli, že pyriproxyfen je vyráběn japonským „strategickým partnerem“ Monsanta, Sumimoto Chemicals. http://www.sumitomo-chem.co.jp/english/newsreleases/docs/20141209e.pdf"

"Pyroproxyfen je růstový inhibitor larev komárů, který mění vývojový proces od larvy přes kuklu k dospělému jedinci, což vytváří malformace při vývoji komárů, které je buď zabíjejí nebo mrzačí. Působí jako juvenilní hormon čili juvenoid, a má ten účinek, že brání vývoji charakteristických rysů dospělého jedince (například křídel či zralých vnějších genitálií) i reproduktivnímu vývoji. Je to endokrinní disruptor, a je teratogenní (způsobující vrozené vady)."

"Argentinští lékaři dále oznámili: „Malformace tisíců dětí narozených ženám žijícím v oblastech, kde brazilský stát přidává do pitné vody pyriprofyxen, nejsou náhodné, i když Ministerstvo zdravotnictví klade přímou vinu za tato poškození na virus zika."

"Lékaři rovněž praví, že zika je tradičně považováno za relativně benigní onemocnění, které nebylo nikdy asociováno s vrozenými defekty, a to ani v oblastech, kde v předchozích epidemiích bylo virem infikováno 75% populace."

"Zprava argentinských lékařů se shoduje se zjištěními oddělené zprávy Organizace brazilských lékařů a odborníků na veřejné zdravotnictví „Abrasco“ ohledně epidemie zika:
https://www.abrasco.org.br/site/2016/02/nota-tecnica-sobre-microcefalia-e-doencas-vetoriais-relacionadas-ao-aedes-aegypti-os-perigos-das-abordagens-com-larvicidas-e-nebulizacoes-quimicas-fumace/ "


"Abrasco rovněž označuje za pravděpodobnou příčinu mikrocefalie chemickou látku pyriprofyxen. Odsuzuje strategii chemického hubení komárů přenášejících virus zika, které dle nich kontaminuje životní prostředí i lidi a nesnižuje množství komárů. Abrasco tvrdí, že tato strategie je živena komerčními zájmy chemického průmyslu, který je dle lékařů hluboce integrován do ministerstev vlády jihoamerických států, a stejně tak do Světové zdravotnické organizace WHO a do Panamerické zdravotnické organizace."

"Abrasco označuje britskou biotechnickou společnost Oxitec vyrábějící GM komáry za součást korporátní lobby, která překrucuje fakta o komáru zika, aby tak sloužila svým vlastním výdělečným cílům. Oxitec prodává komáry geneticky upravené na sterilitu a označuje je jako produkt sloužící k boji s nemocí. Tato strategie je odsuzována argentinskými lékaři jako „totální fiasko, které slouží pouze ziskům společnosti prodávající komáry“."

"Jak brazilská, tak argentinská asociace lékařů a výzkumných pracovníků se shodují, že klíčovým, avšak „neviděným“ faktorem epidemie zika je chudoba. Abrasco odsoudilo brazilskou vládu za „svévolné zastírání“ ekonomických a sociálních příčin. „V Argentině a po celé Americe nejvíce trpí epidemií nejchudší populace s nejhorším přístupem k hygieně a bezpečným zdrojům vody. Základem šíření nemoci je nerovnost a chudoba.“ 



"Abrasco dodává, že onemocnění (mikrocefalie i jiné vrozené vady) jsou těsně spjaty s degradací životního prostředí: se záplavami, které jsou způsobovány masívní těžbou dřeva a rozsáhlým používáním GM herbicidů na pěstování GM sóji (tolerantní vůči herbicidům)."


Takže, do pitné vody je přidáván pesticid způsobující vrozené vady.

Kdo to dopustil? - Ti, kteří jsou zavázáni chránit společnosti vyrábějící jedy, a ti, kteří jsou zavázáni chránit zdravotnické úřady, které nařídily přidat jed do pitné vody.

Probuďme se do reality. Vyjděme z „tranzu“ o viru zika. Teď hned.


Jon Rappoport



Dodatek Orgonet: 
Viz též: http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/494276/zika-hoax-virus-not-linked-microcephaly-pyriproxyfen-real-cause



P. S. Orgonet:
Jim Stone se domnívá, že zprávy o pesticidech jsou hoax, mající odvrátit přílišnou pozornost od pravých viníků - vakcín. I to je možné. http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisl6.html
Zatím bude "hledána"  a "nalezena" vakcína proti nákaze zika, která se stane v chudých státech povinnou, a bude zajisté obsahovat nejnovější biozbraně kontrolující porodnost, požírající mozek, atd. atd.

V každém případě byl nastolen precedens, kdy vláda může poslat vojsko a policii do jakéhokoli domu a provést nucenou inspekci pod záminkou "epidemie", a zájmu "bezpečnosti" provést/zabavit cokoli...

3 komentáře:

  1. Jak je uvedeno v článku - probuďme se do reality. Vyjděme z "tranzu" o viru zika i o dalších vějičkách matrixu. Je zřejmé, že temnářské pozemské elity chtějí na většině lidstva provést odstraňování a rituální obětování jim nadřazeným negativním z jiných úrovní, aby je tyto chránily a pomohly jim udržet dlouholeté panování na planetě zemi. Kolektivní vědomí brzdí to, že mnoho lidí matrix obhajuje, elitám a jejich hlásným troubám věří a myslí si, že to s nimi myslí dobře (jev popsaný v psychologii - oběť miluje svého uzurpátora). Ale je to jen vynucená smyšlenka - realita je jiná.

    OdpovědětVymazat
  2. Dost mi tu chybí informace o aktuálním dění v Sýrii, poslední dny to tu nějak spí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psal, důvodem byly jarní prázdniny vnoučat (:-)
      O dění v Sýrii se píše úplně všude.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.