19. února 2016

Manipulace počasí 18. 2. 2016: Rozhánění oblačnosti do kruhu

Abych nezapomínal připomínat řízení počasí:

Vedle běžných každodenních příznaků manipulací jsem včera zaznamenal jeden nápadný jev, o němž i pochybovači musejí uznat, že nemůže být přírodní: oblačnost, která je "zaháněna" do tvaru kruhu.
Viz šipky.



Na následujícím videu je zřejmé, jak oblačnost v kruhu ustupuje, jakoby někdo v Německu zapnul obrovský větrák... Jak by toto mohla vytvořit příroda? (:-)))))


https://youtu.be/JCC3UK8E0tY


Chemtrailsová oblačnost a různé žebrování/vlnění nad východní částí  ČR a Polskem (kvůli vydatnějším srážkám) nesměly chybět (to je každodenní rutina, kterou už ani nepopisuji, ale asi bych na to měl upozorňovat častěji, aby se nezdálo, že se nic neděje (:-))) Měl jsem sice již dříve dobrý úmysl každý den zdůraznit něco z manipulací na zvláštním blogu, ale nestíhal jsem... ale bylo by to fakt třeba...)




6 komentářů:

  1. Démon Kraca se jen smál - práce pro něho se dělá, přírodu si drancujeme, větráky zapínáme a počasí řídíme sami. Náklady mu klesly na nulu.

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi z toho smutno, lidé si dokazují, jací jsou vládci tvorstva, přitom kdyby opravdu byli, jistě by byli moudřejší... Určitě se brzo naštve dostatečná část populace na to, aby se udělal pořádek a tomuhle byl konec :) Otázkou je, jak se z toho počasí vzpamatuje, jak se bude chovat, až tohle skončí.
    Mám dotaz, http://img10.rajce.idnes.cz/d1003/12/12432/12432296_1c8cd7c550259db2a7c697bd80056151/images/100_9246.jpg mráček v pravo nahoře, chemtrails původ? Foceno minulý pátek v Praze.

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonete diky za tuhle práci, tady tu rutinu všichni jistě znají.... ale stále je většina co netuší.... myslím že by to chtělo jeden učebnicový přehled s typickými ukázkami... s odkazem v hlavním menu pro snadné nalezení ...a pak určitě průběžně... právě pro ty co se k tomu dostanoupoprvé! díky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Narazil jsem na knihu, jenž se zabívá druhy mraků, oblačností. S naprostou profesionalností vysvětlují chemické a frekvenční mraky, jako přirodní úkazy, které nazívají novými jmény. Otočím na konec knihy a podívám se kdo tuto knihu vydal a tam je napsáno EU :) vydáno brusel Evropská Unie :) Jak úsměvné. Takže až se budete ptát profesionálů, kteří tupě svou kariéru staví na knižnicové teorii, bude vám vše krásně objasněno a vysvětleno. :) Ono vlastně za všechno může příroda a mi se proti ní musíme umět bránit.

      Vymazat
  4. Myslím, že než se lidé probudí a vzpamatují, tak Planeta se krapek otřese a naše tzv. vyspělá civilizace bude sdílet stejný osud jako za Atlantidy.Nejsme vůbec hodni této nádherné, milující, láskyplné Planety. Jsme duchovní postdivoši, co si nezaslouží obývat Planetu jednu z nejkrásnějších stvoření ve vesmíru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to otázka priorit této společnosti , na první místo bylo povznešeno těmito temnými vládci peněz :" Vydělávej a tvoř pro mě." Já ti za to dovolím žít v bídě a hladomoru. Nepotřebuješ duši, duše neexistuje. Existuje jen tvůj závazek života a ty za něj musíš mě platit ! ... tohle je realita !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.