20. února 2016

Manipulace počasí 19. 2. 2016: Kruhy

Manipulace počasí 19. 2. 2016: Zvláštní úkazy na satelitech a radarech
Orgonet 20. 2. 2016


Od včerejška mám natočená i videa zvláštních jevů, zejména kruhů, zobrazených satelity a radary; ty vznikají při mimořádných radiačních pulsech z pozemních radarů a i satelitů (pro zjednodušení shrnuji vše, co vydává frekvence za účelem řízení počasí, pod označení "haarp", a frekvence označuji jako "haarpové"). - Takže, škoda, aby tato videa zůstala v šuplíku.

Opakovaný haarpový kruh zřejmě z polárního satelitu:

Video natočené z yr.no http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html ukazuje v pátek 19. 2. do 14 hodin 3x "výpadek signálu" v podobě kruhu (před 04, 09, 13; pak byly ještě před 17 a 18, což už na mém videu není.) To není normální, běžně se tento kruh zobrazí tak jednou za den nebo ještě méně často. Pokud je to takto intenzívní "ozařování", pak jde zřejmě o výrobu extrémného počasí někde v zasažené oblasti. Včera zřejmě šlo o intenzívní srážky nad Polskem (i na Moravě), dnes (20. 2.) hodně prší nad Norskem. Anebo chystají něco většího v horizontu 2-3 dní.




Animace: kruhové pulsy (před 04, 09 a 13):
https://youtu.be/bijGtwqq6Yk


Oblast vydatných srážek od Moravy do Polska. Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz  
  • Haarpové řízení srážkové oblasti se zobrazilo "haarpovou" kružnicí v oblasti Slovenska, viz šipky.
  • Objevila se novinka, kterou jsem dosud nikdy nepozoroval: v oblasti Alp včera několikrát bliknul zrnitý pás. (Viz šipky.)

Radary Rzeszov a Varšava zobrazovaly kolem sebe kruhy obvyklé pro vydávání frekvencí k vyvolání/posílení srážek. Haarpová kružnice nad Slovenskem. 
(Poznámka: Je zajímavé, že české radary Brdy a Skalky už dost dlouho tyto kruhy nezobrazily. Možná je to tím, že nad Českem se už dlouho nevyskytly intenzívnější srážky, anebo tím, že zobrazení je vyretušováno - nastaveno tak, aby to nebylo tak očividné, přece jen si toho lidé už začali všímat. I ty polské kruhy jsou rozmazanější než bývaly.)



Animace: Vývoj oblačnosti, novinka: haarpový pruh nad Alpami.

https://youtu.be/FMvyErz3kRk


Včerejší oblačnost nad Českem a Polskem, jejíž srážky sledujeme výše, byla ze satelitního pohledu samozřejmě samý chemtrailsový pás. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html




Dodatek:
Málokdy se zobrazující haarpový kruh od pólu je dnes 20. 2. i na animaci http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=lightning. "Inženýrují se" asi vydatné deště nad Norskem.





7 komentářů:

  1. Ta relativně rovná severo-jižní hranice srážek mi přijde hrozně nepřirozená. V celém Německu chtějí dobré počasí, nebo je třeba něco zhatit v Polsku/na Moravě/Slovensku/v Maďarsku?..
    Ten pás by mohla být chyba v retušování, možná to byl původně kruh.
    Mimochodem, u Zürichu ráno začalo sněžit, a to to na začátku týdne vypadalo spíš na jaro... Doufám, že brzo klimaterorismus padne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel klimouši dělají obrovské pokroky, již nepotřebují tolik letů (blízko sebe) mají lepší postřik, pokrývá větší plochu. Všimli jste si, že při poslední sněhové nadílce byl sních extremně mazlavý a kluzký, zkrátka byl jiný_mají jiné složení osevní látky.Ty Haarpové a EISCATové kruhy jsou na radarech znatelné každodenně minimálně poslední 3 roky.
      Děkuji za pěkné zpracování tématu.Klimouši dostanou další finance pro své pokusy na ovcích:
      http://dobajedu.cz/clanky-z-knih/the-guardian-bill-gates-podporuje-vedce-zabyvajici-se-klimatem-kteri-lobuji-za-geoinzenyrstvi-ve-vetsi-mire/

      jandera

      Vymazat
    2. Padne a přesto k těmto popisovaným jevům, bude i nadále docházet, protože z té větší části jsou příčiny ..jiné .

      Vymazat
    3. Modlím se za pád tohoto svinstva každý den k Bohu!
      Je to hnus, co tahle pakáž dělá, už by jim měl být sražen vaz za to jak zdevastovali na co jen sáhli, děvky Satanovy!

      Vymazat
  2. Stále na nás štípou dříví, stále si vše necháváme líbit a ještě těm posluhovačům temňoušů rádi leckteří lidé zatleskají ve volbách a s jásotem vítájí an ulicích. Ve vší úctě ke Stvořiteli, ale vesmírná prozřetelnost zřejmě zaspala, nebo si zkrátka neví rady, jak se s tím zlem už nadobro vypořádat..... ,myslím, že už je vážně na čase, aby ti lumpové co cíleně a záměrně ničí Planetu, zbržďují evoluci a maří lidské životy, byli už konečně energeticky zpacifikováni,ale stále se jim očividně plány daří,mají stále velkou moc, ovládají stále celý globální energetický systém, miliony lidí kvůli nim strádá, trpí bolestí, smutkem a karma jako by na ty grázly nedoléhala no a drtivá většina obyvatel dře bídu a je ráda vůbec za svobodné nadechnutí se.Opravdu skvělý zážitek na této Zemi,vskutku paráda,každý si zde přijde na své, ovšem mne osobně to divadýlko docela unavuje a nebaví, už je to docela po těch tisíce let obehrané a myslím, že nejsem jediný.

    OdpovědětVymazat
  3. Přemýšlel jsem proč je tomu tak. A dedukce mi odpověděla, protože na tyto projekty už nechodí peníze jenom z daní pracujících skrze stát a vládu, ale ze soukromích sektorů nadnárodních korporací. Takže si mohou v podstatě dělat, co potřebují ke svému prospěchu. A říkají si, co je jim do toho, co mi děláme. Prostě si připadají jako osamostatněná nadlidská odnož, která má za úkol přežít a zbavovat se těch, co nejedou na jedné lodi s nimy a těm kteří na ně vidí. Ubližovat všemu aby to bylo lépe pokorné. Ve stylu fašistů, kteří byli krutí ke všemu, co nebylo upsané duší pevnou víru v ně. Oni vás neukamenují jako jimy vycvičení jednotky ISIL. Oni dokáží přímo působyt na celé kontinenty, celé státy. Nejsi poslušný tumáš, tornádo, pododně 2003 do čech, zemětřesení na Japonsko, Fukušimu atd.A ještě to svedou na přírodu a obhájí si své projekty - no vidíte jak jsou potřebné! Prostě tohle už musí lidstvo zatrhnout. Chovají se jako rozverní spratci, co dokáží zabijet ve velkém. A tváří se, že jim patří tato planeta, země, moře i lidi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve vší uctě k slušným a láskyplným lidem na Planetě, tak osobně se domnívám, že zatrhnout takové akce je nadlidské síly lidstva, alespoň tedy po dalších několik desítek let.Potřebujeme urgentně pomoci, jinak to nevidím s Planetou a jejími hosty pozitivně.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.