23. února 2016

Manipulace počasí 22. 2. 2016: Žebrovitá oblačnost


Manipulace počasí 22. 2. 2016: Žebrovitá oblačnost
Orgonet 23. 2. 2016

Včerejší mimořádně teplé počasí (u mě teploměr ve stínu ukazoval 18°C) bylo doprovázeno "žebrovitou oblačností". Nízká (žlutě se zobrazující) oblačnost nad střední Evropou byla radiací rozdělena na pravidelné pruhy, které byly překříženy pruhy v jiném úhlu. Mimoto je na snímcích zřetelné ještě další drobnější "vlnění".

Jak by mohla něco takového vytvořit příroda sama?

Snímek NOAA. Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html


Animace: Uměle vytvořené "žebrování" oblačnosti nad ČR v průběhu dne 22. 2. 2016
Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html



https://youtu.be/bmYk2ZXTCYo

13 komentářů:

  1. Aolian: "Cesta za Pravým vědomím Života bývá zatarasena mnoha vrstvami technických sítí" (z článku ze dne 29.1.2014.)

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni kolem mě pookřáli, jen já ne...chudák moje zahrada, te´d pustí mrazy a vsechno uhyne?
    Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Při pohledu na zde zobrazené snímky jsem zdrcen, kam až jsou schopní geoinženýrští teroristé schopni zajít.

    Ruský investigativní novinář Grigorij Shaposnikov se dostal k tajným dokumentům, kde se tvrdí, že cílem těchto aktivit je upravit klima nad Evropou do té míry, aby se stala přitažlivým cílem imigrantů z Afriky a Asie a ti ji dočista zamořili. Je tedy naprosto jasné, o co jde a je jen na nás, zda tomu dokážeme zabránit. Moc času ale nezbývá a je jen otázkou času kdy na evropském kontinentu dojde k totálnímu rozvratu a anarchii. Zemře pak mnoho nevinných lidí. To nesmíme dovolit.

    Jako na potvoru ruský investigativec krátce po zveřejnění dotyčných dokumentů náhle beze stopy zmizel. S vysokou pravděpodobností byl odstraněn.

    Jediný kdo se tomu může postavit jsme my, a proto říkám lide povstaň a řekni ne geoinženýrským aktivitám, ne hloupým ovcím které nejsou schopni pohlédnou pravdě do tváře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou úpravou počasí nad Evropou se ten novinář mýlí. Počasí se upravuje globálně naprosto všude. Samozřejmě je snaha učinit některé oblasti neobyvatelnými (dlouhodobým suchem, horkem až 70°C jako loni v Íránu, záplavami, apod.), ale ti migranti z Afriky a Asie neodcházejí do Evropy kvůli tomu, že je tu lepší počasí, naopak, oni tu trpí zimou ...

      Vymazat
    2. https://www.facebook.com/Grigorij-Shaposhnikov-611704752315504/

      Vymazat
  4. Dobrý den, rád bych vás poprosil, aby jste zveřejnili informace o Grigoriji Shaposhnikovi. tento člověk původem z Novobaturina v Rusku našel tajné dokumenty o Chemtrails a jejich tvůrcích, jimiž je dle očekávání vláda USA s podporou EU. Bohužel informace z internetu na anglických serverech mizí, jako mávnutím kouzelným proutkem. Stránku nikdy nesmažou, jen příspěvek, ale s každým sdílením se ale pravda šíří! Tento muž je dále ruským vlastencem a proto ho tajně chrání ruská vláda někde na Uralu, přesné umístění není známo, protože ruce Američanů jsou dlouhé a jdou po něm i když v Rusku je v relativně v bezpečí, ale jeho ochrana je teď priorita pro tajné služby, protože může zjistit mnohem víc. Prosím pokračujte ve své práci a otevírejte oči lidem, doufám že se mi za šíření pravdy nic nestane, maximálně mě označí skeptici za blázna, ale na to už sem zvyklý.


    OdpovědětVymazat
  5. Orgo,ptal jsem se jednoho černočernýho afričana,ten typ až jako uhlí černé,delal si řidičák u nás na KVarsku.Říkám mu,tady je zima,sychtavo hnus počasí,že se mu tady líbit nebude..... 😀No a on mi řekl:"Nenr,tedy super,moc super,v noci zima,dobře spát...."U nás v horko nemoct v noci spát." Věř,že mne to věru nepotešilo! Na Lybijskym pobřeží jich dnes čeká na lepší počasí 200 000 !! To těch našich 100 vojáků u Rusko Ukrajinských hranic 😉 Fakt neuhlídá......Namur

    OdpovědětVymazat
  6. Všem již musí být jasné,že pokud dojde k nápravě,tak po dobrém to již nepůjde (demonstrace,petice,stížnosti atd.).Nicméně jeden praktický dotaz : necítil jste včera pozdě večer někdo ve vzduchu čpavý chemický ozón ?Dotaz platí samozřejmě pro ty,kteří to mají k potencionálním zdrojům hodně daleko a bydlí mezi lesy a mimo města.Nedokážu přesně specifikovat,co jsem cítil,ale bylo to dost výrazné : čpavek,elektřina,elektrolyt...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, ano mohu také potvrdit u nás na vesničce blízko lesa navečer při procházce jsem byl také zaskočen tím čpavým ozonem.Myslím, že se srážkami spadla značná část chemikálií , které na povrchu se dál rozkládají.Bohužel jsem tady na vesnici jeden ještě tedy s několika málo občany co si je vědomo manipulace počasí a NWO a pod. a zejména o sprejování na obloze a o praktikách temnářů se snažíme poskytovat info a vyvolat debatu, ale žel většina spolubližních se tomu vysmívá, neberou nás vůbec vážně a jsou značně skeptičtí k těmto jevům, tak co s takovými lidmi chcete dělat, prostě s takovým materiálem se do nové dimenze a epochy lidstva vkročit nedá.

      Vymazat
    2. Takoví lidé, co odmítají vidět realitu, jaká je, jsou důkazem, že tu účinné vymývání mozků existuje. Do nového galaktického roku/do nové epochy a dimenze vkročíme bez ohledu na to. Tito lidé budou po Události potřebovat mnoho léčení a odprogramování a to jim bude poskytnuto.

      Vymazat
  7. Sever zdraví Jih,Orgonet, rodinu, babičku a orgonetáky! Kolem 20. února ad se v Norsku vylodóvali marináci a zabydlovali se v jeskyních i se svým ,,válečným vercajkem,,-proto to od severu bylo tkové jaké bylo a jel HAARP u Torndseeh. in článek v norských novinách ze dne 22.2.2016 www.nettavisen.no :AMERIKANSKE WAPPEN STROMMER INN NORGE - připravují se na válku s Ruskem - jsou tam i ukázky, jak cičí tanky jízdu v plné rychlosti do zatáček a obraty na sněhu a náledí.(Prapodivné je, že někdy v létě 2015 prošlo médii, že Norsko prodalo nějaké jeskyně i Rusku?!?)Jinak originál odkaz na ty norské noviny mimochodem s velmi zajímavými články//(Odinovi vojáci a jejich hlídky v Norsku i foto) zajímavé blogy žen, které si posteskávají na finanční těžkou situaci v Norku(!!!)//- okaz je na diskusi na nwoo.org u článku o příměří v Sýrii o kterém ve videu hovoří Putin. Všechno souvisí se vším a puzzle se skládá dílek po dílku. Srdečně zdraví a posílá pozdravy z celé duše Indy. P.S. Díky za tvoji obětavou a osvětovou činnost pro mír na zemi a necht nám v boji s temnáři pomáhají duše našich prapředků. ,,Mír je silnější, než válka....,, nechal kdysi vytesat při odchodu švédský veltel z 30ti leté války dodnes zdobí tato jeho deska první nádvoří na zámku Frýdlant v Čechách.

    OdpovědětVymazat
  8. teoretická poznámka: proč myslíte že se cpe do dětí tolik hliníku ve vakcínách a nebo do oblak se cpe hliník s bariem (vytvoříme tak nano oblak), barium je vodivé, z hliníku máme např. antény k rádiu, skloubíme tak ovládání počasí s ovládáním davu, počasí na zakázku se používá již snad 20let v USA a Mexicu, dnes již všude kde působí USA, pomocí Harpu nebo jiných signálů wifi, mobily apod., jsou pak naše biopole a naše neuroaktivita přímo ovlivňována dnes a denně. Hlavní dvě frekvence či stavy pak vidím že buď jsou lidé příliš unaveni, těžký tlak, zataženo, pocit na spaní, to je alfa až theta stav, naopak co je nepezpečnější je manipulace s rezonancí země, Schumanova vlna která poslední dobou překračuje zdravý standart a zvyšuje se na 13 až 16hz, což má v člověku za následek silnou stresovou až agresivní beta vlnu, což v davové kontrole zřejmě někomu přijde vhod do krámu..PS: umělá vodivost nanooblaků také díky EMP elektromagnetickému pulsnímu poli rovněž dobře slouží/lo na vyřazení ETV/UFO jednotek které se následkem silného EMP zřítí

    OdpovědětVymazat
  9. Včera 24.2.2016 padali v Trnave na slovensku krúpy v tvare pyramídy o veľkosti asi 4mm. Neviem čo si o tom mám myslieť, ked voda skryštalizovala do tvaru pyramídy.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.