18. února 2016

Mýtus o přelidnění a jak s tím souvisí geoinženýrství čili klimaterorismus

Mýtus o přelidnění a jak s tím souvisí geoinženýrství čili klimaterorismus
Sepsal Orgonet
18. 2. 2016
Díky čtenáři za odkaz na toto pozoruhodné video.

https://youtu.be/OoXnPDw4S30





Komentář Orgonet:

Toto video velmi dobře vyjadřuje mou domněnku, že veškeré geoinženýrství, klimaterorismus a manipulování počasí má za cíl (mimo jiné) vypudit lidi z původních přirozeně obydlených a obdělávaných území a nahnat je do velkých měst, kde budou žít dle záměrů elit v klecích tak, jak ony myši na videu. A do značné míry se to elitám daří.

Uměle vytvořená zemětřesení, sesuvy půdy, tornáda, tsunami, záplavy, umělé sucho, rekordně nízké i rekordně vysoké teploty - to vše způsobuje velké problémy lidem závislým na zemědělství a obdělávání půdy.

Příkladem je Afrika, kde je dílo již téměř dokonáno: umělé sucho již vyhnalo z obdělávané půdy milióny, ba miliardy afrických vesničanů do měst, kde se již nyní projevuje ona "přelidněnost" se všemi doprovodnými jevy. A stále to klimateroristům nestačí (viz současné extrémní sucho v Zimbabwe, které právě vyhání do měst další 3 milióny lidí.)

I v americké Kalifornii, kde je rovněž již několik let udržováno umělé sucho, jaké nebylo po 1200 let, farmáři musejí opouštět své kvůli suchu nepoužitelné pozemky (které obratem skupuje elita) a stěhují se do měst.

I Evropa je již několik let uměle udržována v režimu sucha, takže normální zemědělské hospodaření začíná být velmi obtížné, a během pár let se již neobejde se bez speciálních (GM) plodin a pěstování veškeré zeleniny i v létě v obřích sklenících/fóliovnících, protože jinak by byla sežehnuta sluncem a vysokými teplotami, či ubita přívalovými dešti.

Takové pěstování již dost let mají ve Španělsku, a je trnem v oku různým "ekologům" a zdravovýživářům, ale za pár let už to nepůjde jinak. Který stát si podobné kryté plochy na pěstování nepořídí, bude odkázán na ty státy, co to mají ... ostatně už to tak funguje. Odkud dovážíme nejvíce zeleninu? Ze Španělska a z Polska, Ano, i Poláci mají megaskleníky, chytře vytápěné odpadním teplem, které jim můžeme jen závidět, a proto si na ně stěžujeme, že moc svítí (:-))))

Foto: 30 000 hektarů skleníků ve španělské Almerii


Rok 2014 byl rekordně horký, rok 2015 ho překonal, a rok 2016 bude ještě teplejší. Jednak k tomu směřuje přirozený vývoj planety, ale vydatně tomu přispívá i všudypřítomné "geoinženýrství", které není ničím jiným než klimaterorismem. Šiřme proto informace, snad je v programu planety nějak to zastavit...

Další zdroje:
Mýtus o přelidnění: viz též videa na https://overpopulationisamyth.com/.




17 komentářů:

  1. Anonymní 25. února 2015 11:47... a nezapomeňte sledovat každovečerní zprávy na TV Prima nebo Nova, to je jedno, obojí jsou kvalitní a super pravdivý vč. objektivity; informační zdroje, které zaručeně nám poskytují ten nejlepší obraz o tomto světě a reklamy jsou též pravdivé, protože výrobci jsou hodní lidé, kterým vůbec nejde o zisk, ale o dobro nás, lidí, abychom měli kvalitní a levné výrobky. A mimochodem je dnes asi strašně moderní mít minimálně 3 jména, jelikož to asi víc znamená, než být nějak Jan Novák :D
    Jo, a politici to s námi myslí upřímně, o tom přeci nemůžete pochybovat. Dnes mám prostě svůj den :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zvláštní jak je český jazyk výstižný hrajeme-li si se slovy. Reklama obsahuje slovo "Klam" naprosto transparentně, tedy účel re-klam je viditelný a specifický: tedy má nás klamat ;) :D

      Vymazat
    2. Já bych Vás s dovolením poopravil. REKLAMA= RE-opakovaně KLAMA-t

      Vymazat
    3. To jsou sice hezké lidové etymologie, ale reklama je od latinského clamare - křičet, a re-clamare - znovu/hlasitě křičet, též vyžadovat, vynucovat.
      Jiné jazyky si zvolily jiný latinský základ, třeba advertere - přitahovat pozornost (advertisment), nebo publicare - zveřejnovat (publicité).

      Vymazat
  2. Video "Mýtus o přelidnění" se v nejmenším nezmiňuje o dalších souvislostech - urychlená spotřeba suroviny, nedostatek vody, množství odpadů, cestování letadly - přeplněná obloha letadly nad evropskými letišti, atd.

    OdpovědětVymazat
  3. Video i článek super. Přesto tvrdím, že nás Homo sapiens je si tak o 2-3 miliardy více, než by mělo být optimem s ohledem na naši technologickou i sociální vyspělost. Jen čísla o domcích na ploše Texasu nestačí k popisu problematiky... Nežijeme totiž jen v domcích. Máme zde dále: továrny, administrativní budovy, nákupní centra, vojenská zařízení, letiště, silnice, dálnice i chodníky, parkoviště, bazény, sportoviště, nemocnice, školy, doly, výzkumné ústavy atd. apod. - prostě to celé, co se nazývá civilizace... Obytné domy či rodinné domky zabírají jen minimum plochy Země z lidské civilizace! Odhadem 100x či i vícekrát více ploch zabírá to ostatní, přičemž nejvíce plochy požerou ty dálnice a komunikace apod... + zemědělské plochy (pro jednoho pozemšťana dle vše je třeba na uživení cca 0,7-1,5 fotbalového hřiště v průměru dle klimatických podmínek - třeba většina Ruska se na klasické zemědělství ani nehodí)! Obytná čtvrť s domky a parky z filmu tudíž vůbec nevyjadřuje celkové prostorové potřeby lidstva - stejně jako pokusy na myších nepopisují adekvátně rozměry lidské duše a chování lidstva. Pak je zde ještě potřeba zemědělské plochy pro výživu lidstva... Pro ilustraci Česká republika má 10 540 000 obyvatel žijících na 78 866 km2 = 133 lidí / m2. To je 7 483 m2 na osobu. Pro ilustraci dle místních stavebních předpisů současný pozemek pro stavbu samostatného rodinného domu potřebuje parcelu min. 800 m2 - a to je opravdu menší stavební parcela, protože za optimum je pokládáno kolem 1 200 - 1800 m2 a lidské touhy směřují spíše kamsi k 3000 m2. A to jsme jen u rodinných domků. Pak je zde komunikace vedoucí k domku... atd. apod. Naše země je hornatá, musíme zde ponechat prostor pro lesy, jezera a rybníky či rezervace... Ano, možná by se zde vešlo pohodlně i 2-3x tolik lidí než dnes... Ale proč bychom měli takto vytěžovat náš národní prostor? Nu a co třeba taková Bangladéš, kde žije na km2 cca 1050 lidí - tedy na jednoho Bengálce připadne cca 952 m2 krajiny. Na té ploše musí bydlet a vypěstovat si i jídlo + všechny ty věci, co jsem již popsal výše! Máme se jako s Bengálci podělit o náš národní prostor, když oni se o ten svůj nebyli ochotni podělit ani se svými slavnými bengálskými tygry? Nu a z pohledu celé Země... Kdo chce žít třeba na pouštích? Máme nutit Bengálce k životu na Sahaře? Tam je přeci místa...! Když se podíváte na fotky světel lidských sídel v noci z vesmíru - uvidíte, že na pouštích či na Sibiři lidé nechtějí žít! Lidé se snaží žít u moří! Kde je nejlepší klima... Ale ano souhlasím s tím, že jsou zde aktuálně naléhavější témata, než přelidnění lidstva...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednak je možnost zajistit vodovody po celé Africe místo ropovodů a plynovodů po Zemi. Jednak jistě jde zpětně kondenzovat vodu při získávání mořské soli, voda by mohla být pitná. Místa na zemi je opravdu mnoho, miliardáři neví co s penězi tak ať je zkultivují a pomohou lidem. Nakonec redukce obyvatel není nutná. Nakonec plány na antigravitaci už cca 70let hnijou ve starým šupleti místo aby už jsme dávno osídlily i jiné měsíce či planety. Brzdit evoluční pokrok nás uvádí ve vlastní demagogie a desktrukce namísto evoluce a transformace v inteligentní společnosti.

      Vymazat
    2. Proto jsem napsal: "...o 2-3 miliardy více, než by mělo být optimem s ohledem na naši technologickou i sociální vyspělost." a "Ale ano souhlasím s tím, že jsou zde aktuálně naléhavější témata, než přelidnění lidstva..."
      Jak špatně na tom jsme dokládá i to vysoké procento negramotů a pologramotů mezi uprchlíky... i to, že Německo říká, že je přijímat potřebuje, aby si doplnilo řady chybějících inženýrů a doktorů, kteří v minimálním zastoupení mezi nimi jistě jsou... Takže Západ sám dnes nedokáže produkovat z různých důvodů v potřebném množství vzdělané lidi a snaží se k nim dostat nečestně na úkor zbylého světa!!!! Nu a představte si, co by se teprve dělo, kdyby lidé se svou současnou úrovní spirituálního primitivismu, náboženského tmářství i mnoha předsudků dostali do rukou nástroje, jako antigravitaci... To by byla teprve mela na světě! Zkuste si představit, že byste si postavil dům na odlehlém místě, udělal si tam krásnou permakulturní zahrádku atd. a chtěl si tam v klidu stranou ruchu světa žít..., a jednoho rána Vám na pozemku přistanou tisíce nezvaných hostů, protože pro jejich cestování nebudou již existovat žádné bariéry... Kdo tedy přijde s řešením, které nenadělá další problémy? Já bych možná o něčem věděl, ale ceknout ani na netu nemůžu, protože se o daném řešení nesmí mluvit, a když ano, tak jen ve zlém... Takže pátrejte vážení...

      Vymazat
  4. Za dále. Klimaterorismus je jen část problému. Z Filmu "Muž, který sázel stromy" - viz.: https://www.youtube.com/watch?v=W2oOaA2aqZQ či z článku Stalinův poslední úder - viz http://leva-net.webnode.cz/products/posledni-uder-stalina/ nebo ještě z výzkumů Štefana Vala viz. https://www.youtube.com/watch?v=GTyJHt8H3Ag či Viktora Schaublera... a mnoha jiných... jasně plynou třeba tyto závěry: 1. Když je dobře zorganizovaná zemědělská krajina, má potenciál uživit ohromné množství lidí. Stalinův SSSR si plánoval s rezervami mít zemědělskou produkci na uživení cca 1-1,2 miliardy lidí! Rockeffelerovi pohůnci Chruščov s Brežněvem zůstali jen u rozorání celin a geniální myšlenky Stalinových agronomů, které měly hodně co do činění s permakulturou, dále nerealizovali... 2. Kde jsou stromy, tak je i vláha... a naopak! Stromy vláhu i deště přitahují a zadržují! 3. Urbanizace, vybetonovávání krajiny, dálnice, vysoušení krajiny, atd. To vše vytváří dokonalé podmínky pro změnu krajiny v jakési rychloodtokové pouště... Pak stačí nad takto náchylnou krajinou trochu zapnout radar namířený do stratosféry a dojde ke snadnému ovlivnění počasí! Ještě jeden takový můj názor - myslím si, že zde ohromně selhala již i sama architektura. Již dávno by se neměli stavět jiné domy, než ty se zelenou střechou, a se zelenou fasádou... Nad silnicemi a dálnicemi by měly být postavené ohromné konstrukce pro popínavé rostliny, doplňující aleje stromů... Ale ne, architekti s uvažováním patřícím do 19. století furt navrhují lidská sídla v podobě rychloodtokových mikro i makropouští...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Za změněných, k přírodnímu prostřední šetrných, podmínek života, planeta lece uživí 32 miliard lidí. Za podmínek dnešních megalomanských staveb a hospodaření s půdou a zdroji, nutně jdeme na buben při nižším stupni osídlení. Jsme hloupí...nebo přibrždění?

      Vymazat
    2. Jen doplním: Klima jsme my Homo sapiens změnili i tím, že jsme zastavěli, vybetonovali a vyasfaltovali krajinu Země o ploše cca Sahary! A k tomu jsme na Zemském povrchu snížili původní plochu lesů na 1/2... Pro představu Čína za roky 2010-2013 spotřebovala 1,5x více betonu než USA za celé 20. století! A pak se divíme, že se změnilo klima! Zkuste si přátelé představit, co se děje jen se vzdušnými proudy nad původně lesnatou a nyní vybetonovanou krajinou, když po východu Slunce začnou sluneční paprsky beton a asfalt rozpalovat, a horký, ale suchý vzduch začne stoupa vzhůru (z lesů původně vzhůru šel jen teplý, ale vlhký vzduch a pomaleji...).

      Vymazat
  5. Jak se pěstuje hlávkový salát.
    https://www.youtube.com/watch?v=DUVtUB_78iI

    OdpovědětVymazat
  6. Zahrada Evropy.
    http://www.jansochor.com/reportaz/zahrada-evropy-el-ejido-spanelsko

    OdpovědětVymazat
  7. Jo a z čeho pak budou žít v těch městech? Z amarounů. Všichni jsme závislí na zemědělství. I ti vaši super utajení cosi. bez žrádla pojdou ale ještě dřív by je zmasakrovala hladová lůza. Tyhle teorie mají spoustu děr ale ty se můžou ignorovat ale hlavně POZOR na ty co ukazují na díry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mrkni na PROJECT VENUS - myslím že problém vyřešen

      Vymazat
  8. Tak ten kdo vytvořil EU i NWO plán a operace ve stylu trojského koně, ten samý má zájem o redukci populace o 80%, teď už jen pustit plyn tak jako v koncentráku, celá EU je pak jako klec a redukce může začít. Nedivil bych se kdyby EU nevytvořila nějaká post válečná nacistická generace vnuků ;) Každopádně EU a NWO smrdí stejným způsobem ...

    OdpovědětVymazat
  9. Nojo, to sa tu zas zišli prediktori, plyn, lúza, žrádlo ... jeden výraz/opis blbší ako druhý.
    Vám by ani ten hlávkový šalát na tanieri čistočisto bio nestačil ..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.