25. února 2016

Neodkladné prohlášení V. V. Putina celému světu

Díky čtenáři za odkaz!

Neodkladné prohlášení V. V. Putina celému světu - 22.02.2016; české titulky.




8 komentářů:

  1. Zaujímalo by ma, čo sa teraz tam vlastne deje ? Ako pokračuje "spájanie síl" proti Daeš. Prejav som sledovala asi dva dni skôr, v noci, ako by ma ťahalo ku počítaču. Dobre mi padlo, - je to obdivuhodný človek. Zdravstvuj Vladimir Vladimirovič, nech všade, kde vstúpi tvoja "noha" nastúpi pokoj a porozumenie. BE

    OdpovědětVymazat
  2. Už ho sleduji delší dobu , je to dobrý guru...eiwi

    OdpovědětVymazat
  3. Jen lež a klam, obě strany jsou pod řízením temných sil a vše je jen součást plánů a přípravy na další vojenské a destabilizační akce, které mají vést k depopulaci lidstva, vytvoření dalších ohnisek chaosu a zavedení NWO. Stále se hraje na několik válečných stran na dobré a špatné, na útočníky a osvoboditele. Nenechte se ukonejšit slovy těchto grázlů, co jen přisluhují temnu.

    OdpovědětVymazat
  4. To je slovo chlapa na správnom mieste!

    OdpovědětVymazat
  5. Děje se třeba to, že Rusko vykopalo z podzemí "hračku" která je součástí pozůstalé technologie starověkých stavitelů, která chyběla USA do "technologické skládačky", kterou vykopaly při invazi do Iráku, takže z tohoto úhlu pohledu došlo k patové situaci -> USA a Rusko bez sebe nemohou být, a musí si začít hrát společně, pokud z té hračky chtějí něco mít. :-)

    Anebo nejde o "hračku", ale odpadlé frakce v USA, které sympatizují a podporují variantu BRICS a spol. se trhly a začínají přebírat kormidlo v politice USA.

    Také to může souviset s "bednou" co vyštrachali v září 2015 v Mece a kterou hodně rychle přesunuli Rusové do bezpečí a pokud z ní chce USA něco mít, tak musí honem rychle začít spolupracovat.

    Jak vidno, variant je nepřeberně, nicméně vařím, že se brzy ukáže, co je po tím. :-)

    Přeji vše krásný den, klid a nohy v teple.

    Já=My

    OdpovědětVymazat
  6. To je divadlo, a hlavně ten "telefonický rozhovor" :) jde vidět že pořád jsou někde ve starém systému když už se používá min. 10 let Skype. Ať to zní jakkoliv krásně nevěřím jim ani slovo. Ovládá to jedna klika a ďábel se umí dokonale maskovat za dobro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste srdce a dívejte se lidem do očí !!! nečtěte kraviny na netu...zkuste se odstřihnout od netu tedy i tady ....

      Vymazat
    2. Zcela souhlasím, vždyť je to další zombie, bez svědomí, jen posluhuje temným silám, co si z lidí chtějí udělat dojnou krávu na energie.je jedno kdo je na čí straně, nebo za koho kope, je to jedna banda, se kterou už brzy bude náležitě zúčtováno dle vesmírné Spravedlnosti.Však ať si kluci ještě chvilku pohrají na písečku, brzo jim Hybatel zarazí větry.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.