24. února 2016

O ranči, kde byl zavražděn Scalia


O ranči, kde byl zavražděn Scalia

Zdroj: http://davidshurter.com/?p=6037
David Shurter
19. 2. 2016
Překlad: Orgonet


Z Veterans Today 17. 2. 2016: https://www.veteranstoday.com/2016/02/17/scalia-sleeps-with-the-fishes/
„Nejhorší osoba na světě nalezena mrtva v Texasu, na „ranči s pronájmem chlapců“, který je hřištěm Micka Jaggera a Charlieho Sheena.“

Zdá se, že je více lidí, kteří chápou, že tento ranč je MNOHEM VÍC, než se zdá. Ve skutečnosti je to lovecký ranč pro pedofily, a to ve veškerém slova smyslu. (Rád bych věděl, kolikrát ho navštívil usvědčený pedofil, miliardář Jeffery Epstein.)

Takže, co se dá říci o ranči, kde byl zavražděn Antonin Scalia? Nejpve se podívejme na fakta, kdo ho vlastní.


CIBOLO CREEK RANCH "s pronájmem chlapců" je VIP oddechové středisko v západním Texasu o rozloze 30 000 akrů, 100 mil od mexické hranice, v horách Chinati. Hosté přilétají soukromými letadly na soukromé letiště ranče. Pokoj stojí za noc 500 dolarů a více.

Mezi hosty ranče typicky patří postavy z Hollywoodu, politikové a obchodníci. Ale pouze bohatí. 

Mezi předchozími hosty byli Mick Jagger, Tommy Lee Jones, Randy Quaid, Dick Cheney a Charlie Sheen – všichni tito jsou ostatními viněni z pedofilie.


Vlastníkem „pronájmu chlapců“ Cibolo Creek rANCH je John Poindexter. Získal tento pozemek v roce 1988. Je to Texasan 3. generace, a provozuje výrobní společnost se sídlem v Hustonu: J.B. Poindexter & Co. Je vůdcem ŘÁDU SVATÉHO HUBERTA.

Takže Cibolo Creek Ranch „s pronájmem chlapců“  je často navštěvován touto mezinárodní loveckou společností Řád svatého Huberta. Tento řád založil r. 1695 rakouský hraběte Anton von Spork jako výhradně mužský , i když nedávno byla účast na elitních honech povolena i ženám. 

V roce 2010 se v Cibolo Creek Ranch sešlo k lovu 53 členů Řádu svatého Huberta. Byli mezi nimi i členové královských rodin. Viz http://houston.culturemap.com/news/society/03-01-10-old-world-traditions-embraced-at-cibolo-creek-ranch-shoot/slideshow/#slide=0

Americká větev Řádu svatého Huberta (ala American Knights) se poprvé sešla v Bohemian Clubu v San Franciscu.

Video: Bohemian Club v San Franciscu.
https://youtu.be/YXsbQr6JBN8 


Bohemian Club je spjat s Bohemian Grove, což je rozsáhlé pozemkové vlastnictví severně od San Francisca, které pravidelně pořádá pedofilní párty elity, navštěvované mužskými politiky a obchodníky z různých zemí. Obě místa se vyznačují obrazy pohanského boha Molecha, který je zobrazován jako sova.

Já i ostatní dětští sexuální otroci ilegálně dovezení z Austrálie, jako např. Fiona Barnettová, jsme byli jako děti bráni na Bohemian Grove, a byli jsme svědky, jak pedofilové v sekvojových lesích pořádají skutečné hony na děti. Cibolo Creek Ranch je podle mě verzí Bohemian Grove, kde bohatí lidé smějí lovit děti jako zvířata – a to je pouze malý aspekt jejich dalších zvrácených a temných aktivit.

Lov, znásilňování a zabíjení dětí ze sportu je obvyklým rysem pedofilních shromáždění elity. Údajně mezi účastníky evropských honů patří král Albert z Belgie, holandský korunní princ Alfrink Bernhard, princ Johan Friso z Holandska a jeho žena Mabel Wise Smithová. 

Video: Svědectví o rituálních obětech, mučení a pašování dětí (anglicky).


V roce 2010 se lovu Řádu svatého Huberta na Cibolo Creek Ranch zúčastnili členové houstonské odbočky a zástupci Mexika. Bylo to podruhé, co Poindexter přijal zástupce Houstonu a Mexika na svém ranči, a mezi hosty byli arcivévoda Andreas Salvatore Hapsburg-Lothrengi, princ Toskánska a královský princ Maďarska a Čech, Jana a Scotty Arnoldyovi, Debbie a John Daugherty, Debbie a Vidal Martinezovi, Patty a Bill Porterovi, Dennis Murphree, John Kelsey, John Brent, Jerry Finger, Bill Price a Sandy Vaughan, a Cristina Girard, která často loví ve Španělsku s Habsburkem a která ho bavila v Houstonu před víkendem na ranči.

Zde je odkaz na web Řádu svatého Huberta: http://www.iosh-usa.com/

Toto místo je pro Nebesa místem všecho nejhrůznějšího, a není divu, že Scalia byl, abych tak řekl, zavražděn „ve svém vlastním domě“. Celý ten dům z karet začíná hořet, a toto místo je dalším přímým důkazem toho, že naše elity a mocní brokeři společnosti jsou naprosto mimo kontrolu.

Toto je poslední test pro lidstvo: Když před vámi stojí vyložené zlo, co učiníte? Budete se dívat jinam, říkat si, že to není skutečné, abyste se emocionálně zklidnili – anebo zaujmete pozici a postavíte se proti zlu bez ohledu na následky. Protože učinit něco jiného než to druhé bude považováno za to, že se otáčíte zády k Bohu, a ujišťuji vás, že důsledky budou pro každého z nás osobně značné. Všichni jsme věděli, že Soudný den přijde - a nyní už je tady. Všichni jsme roztříděni podle našich voleb a chování; zda se chopíme příležitosti či ne, to bylo a je vždy zcela na nás. Jinak – veškeré tyto zhýralosti docházejí ke svému konci, a všichni, kteří se dobrovolně a aktivně účastnili oslav této temnoty, jsou nyní těmito temnými, které tak milovali, vyžadováni.. To se ve skutečnosti již děje.

Ale zbývá ještě volba nám ostatním. Jejich osudy jsou zpečetěny a nyní zbývá otázka pro zbytek lidstva – co učiníte tváří tvář k vyslovenému zlu? Volba může být jen jediná – ale tváří v tvář takovým strastem bych vás požádal, abyste si připomněli slova Ježíše Krista: „Ježíš řekl:Království boží je v Tobě a všude kolem Tebe, nikoli v budovách ze dřeva a kamene. Rozštípni kus dřeva a já tam budu. nadzvedni kámen a nalezneš mě tam...

Vezměte si útěchu z této pravdy, a vězte, že Nebe je s námi všemi, a staňte se silnými s faktem, že Nebe má nás všechny v rukou. Dovolte tomuto poznání, aby vás posílilo, a uvědomte si, že je čas projevit svou oddanost Nebi skrze projevy lásky a soucit jeden k druhému. Tyto skupiny elity, které jsou vzájemně propojeny spiknutím, aby nás všechny dovedly do pekla, které ovládají a řídí vše na tomto světě, vedou své příznivce přímo do temnot. Takže byste se měli všichni probudit vůči všemu, co se děje, a nedovolit, abyste byli vyžadováni tím, co nyní bude vyžadovat je. Volba je jako vždy na vás samotných.

°°°°°°°°°°°°°°°°

Viz též předchozí článek téhož autora: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/02/pravda-o-scaliove-vrazde-ano-byl.html

Update 25. 2. 2016:

Dnešní článek v Daily Mail: Scalia strávil své poslední hodiny se členy tajného Řádu svatého Huberta ukazuje, že David Shurter měl ve svých úvahách naprostou pravdu. Viz http://www.dailymail.co.uk/news/article-3463278/Justice-Scalia-spent-final-hours-company-secret-society-hunters-existed-1600s.html

26 komentářů:

  1. Jen k tomu Adreasi Salvatoremu: Nějak mi nesedí to "korunní princ Maďarska a Čech." Koneckonců ani tohle spojení. Slovensko a Maďarsko, dobrá. České země byly samostatně. Dalo by se uvažovat o spojení s Rakouskem, ale Maďarsko mi tam prostě nesedne.
    Asi to bude tenhle: http://www.geni.com/people/Andreas-Salvator-Erzherzog-von-%C3%96sterreich/6000000008440236371
    O tom, že by byl (hypoteticky, jelikož máme republiku) nějakým českým princem jsem tam nenašel ani zmínku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oficiální správnost v titulech nižší aristokracie neexistuje. Pán se může prohlašovat za koho chce, papír na to nepotřebuje. Jeho pradědeček měl třeba kus pole v česku a kus v maďarsku, a už si myslí, že je princ maďarskočeský. - Asi si to bude ten, jak píšeš.

      Vymazat
    2. Ono je to jméno přes angličtinu možná trochu zkomolené - správně česky to zní Habsbursko-Lotrinský.
      Proto je tam odkaz na českou a maďarskou královskou korunu.
      Oni to tak stále berou, jakože by tu správně měli vládnout.

      Vymazat
  2. Temnářské pozemské elitky provádějí rituální obětování jim nadřazeným negativním bytostem z jiných úrovní (ještě výše postaveným temným elitám), aby je tyto chránily a pomohly jim udržet dlouholeté panování na planetě zemi. Tak aby se tady udržely, mohly dál hrabat peníze a ty své požitky včetně krvavých požitků - ať to stojí, co to stojí.

    OdpovědětVymazat
  3. "Dovol mi, abych se představil
    Jsem boháč s vybraným vkusem
    Byl jsem tu již mnoho a mnoho let
    Těší mě, že tě poznávám
    Doufám, že tušíš moje jméno
    Ale co ti asi vrtá hlavou
    Je to, co mám za lubem
    Trčel jsem v Petrohradě
    Když jsem viděl, že nadešel čas na změnu
    Zabil jsem cara a jeho ministry
    Anastazie ječela zbytečně
    Řídil jsem tank
    Měl hodnost generála
    Když zuřil blitzkrieg
    A mrtvoly smrděly
    Sledoval jsem s potěšením
    Jak se vaši králové a královny
    Po desetiletí zabíjeli
    Tak dovol mi, prosím, abych se představil
    Jsem muž s majetkem a vkusem
    A kladu pasti trubadúrům
    Kteří byli zabiti dřív, než se dostali do Bombaje
    Těší mě, že tě poznávám
    Doufám, že tušíš mé jméno
    Ale co tě asi trochu mate
    Je povaha mý hry, oh yeah, na kolena, baby
    A tak jestli se potkáme
    Měj trochu úcty
    Měj trochu pochopení a trochu vkusu
    Použij všechnu svou dobře nacvičenou zdvořilost
    Nebo zatratím tvou duši"
    Pár slov z písně R. Stones "Sympathy for the Devil", která se stala 32. písní z 500 nejlepších písní všech dob dle časáku Rolling Stone. Výše uvedená skupina natočila také album "Their Satanic Majesties Request".


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me vzdycky Mick Jäger pripadal jak zakomplexovanej, osklivej uchylak? No, reknete, zensky, ktera by s nim SLA. No a tak si svuj komplex lecil na nämlich chlapcich. Hilary Clinton je pry taky perverzni prase. Je o tom vice na jutubu.
      Mirc.

      Vymazat
    2. Nešla by som s ním... BE, taký vyžilec. Odpusť Bože, že kritizujem človeka.

      Vymazat
    3. http://www.prisonplanet.com/the-truth-about-popular-music.html

      Vymazat
    4. Satanská plemena existují. Mají své vyvolené v řadách panovníků, politiků, zpěváků i herců. Používají je k šíření svojí ideologie moci, peněz, nadřazenosti nad "obyčejnými" lidmi, ale obyčejný člověk je většinou pozná a nenaletí jim. Jen mladí jsou ještě hloupí a často podlehnou lesku "celebrit". Ovšem ne každý umělec je v moci satana, většina ho právě odhaluje.

      Vymazat
  4. Drzim palce autorovi, aby svou psychospiritualni krizi prezil ve zdravi.

    OdpovědětVymazat
  5. Proč se tomu lidé stále diví, že největší lidská zběř je na nejvyšších pozicích a mají se královsky ? Vlády na zemi se ujal už dávno Antikrist. Ten co byl svržen z nebe na zem a zem se stala jeho vězením. On opakuje nepřetržitě každý den, :"Klaň se mi a dám ti veškeré bohatství a moc !" A tak ovládá duše padlých lidských bytostí a my jsme svědky takových zvěrstev. Např. pedofilie, satanismus. Bylo přeci jasně napsáno, že na koci časů zhromáždí všechny tyto krále na hoře Siónu.(tj. na nejvyšších pozicích) A tak nic nečistého nezůstane skryto. Proto jsou v pozicích na hoře jen tito nejhorší z lidských bytostí. Všech ras a národů. Proto dobrého a čistého člověka už ve vládách neuvidíme. To je ta pečeť na čele či na rukou. Brzy bude tříbení dokončeno.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo mluví s Kristem a kdo mu dal sebe celého a nechává se Jím vést, ten ví, že tříbení je před koncem tak, jak to píšeš. Nikdo si nedokáže představit peklo, které čeká tyto zkažené lidi. Věčně slyšet nářek mučeného dítěte...a to je jen nepatrný zlomek muk.

      Vymazat
    2. Vy naprogramovaní, v náboženské kontrole mysli, dejte už s tím pokoj - s prezentováním archony zmanipulovanými tezemi typu "peklo, které čeká tyto zkažené lidi. Věčně slyšet nářek mučeného dítěte." Po Události začne odprogramování mas a právě s takovými zmanipulovanými dogmatiky bude největší práce, neboť si na lži příliš zvykli...Peklo, tak jak se nábožensky prezentuje, neexistuje. Je to manipulace Archontů. Ani největší temnáři nebudou peklu vystaveni. Ale budou podrobeni pročištění formou kompletní zpětné metamorfózy a půjdou do evoluce znovu od počátku.

      Vymazat
  6. no já se řídím zásadou ... na každém šprochu pravdy trochu... třídím a skládám si svoji mozaiku. Všechny informace jsou svým způsobem validní.
    Slávek

    OdpovědětVymazat
  7. Pomlouvat někoho bez důkazů, že je pedofil a homosexuál, je hnusné a nefér! Mrtvý soudce Scalia se ani nemůže bránit. Styďte se, český ORGONETE a americký VETERANS TODAY.

    79letý Antonin Scalia byl nalezen s polštářem přes hlavu, což je poněkud neobvyklé, pitvu ale texaská soudkyně Cinderela Guevara nenařídila, neboť prý zemřel z přirozených příčin a rodina si pitvu nepřála. Hned se objevily spekulace, že Scalia mohl být otráven... Obama teď před volbami bude jmenovat nového soudce Nejvyššího soudu USA a například v roce 2000 Nejvyšší soud zastavil přepočítávání hlasů Gore vs. Bush junior na Floridě s tím, že bylo zahájeno protiústavně.

    https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/02/16/texas-judge-defends-decision-not-to-order-autopsy-for-justice-scalia/

    Vlivný člen Nejvyššího soudu Spojených států Antonin Scalia (79), známý svými konzervativními názory, zemřel ve spánku 13. února 2016 ve svém pokoji na ranči Cibolo Creek Ranch na západě Texasu, sloužícím jako luxusní rekreační středisko, kde se právě účastnil loveckého výletu. Scalia byl hostem miliardáře Johna B. Poindextera, vlastníka Cibolo Creek Ranch.

    Podle tiskových agentur lze nyní očekávat velkou politickou bitvu mezi prezidentem Barackem Obamou a republikány ovládaným Senátem o to, kdo Scaliu nahradí jen několik měsíců před prezidentskými volbami. Prezident jmenuje členy Nejvyššího soudu, avšak ty ještě musí schválit Senát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomlouvat bez důkazu? A aký dôkaz by ste chceli, ak nestačí, že autor článku David Shurter o sebe zverejnil, že bol ako dieťa zneužívaný Scaliom? To sa vám má Scalia prisniť a priznať sa?

      Vymazat
    2. Scaliu zavraždila kabala

      Vymazat
    3. Co u toho ranče Scalia asi tak lovil ? Je to v poušti, nic tam není ani komáři. Vypadá to na chlapečky. Ti se tam dodají třeba letecky.

      Vymazat
  8. Zdravím. Vše je dobré jak říká Ivanka...

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel, takové věci, které mají co společného se satanismem a s rituálním obětováním, se dějí. Řadu z nich vyšetřovala/vyšetřuje policie, viz tento případ: http://www.theeventchronicle.com/study/alfred-webre-pregnant-sharon-tates-murder-high-satanic-sacrifice-wife-son-charles-manson-ordered-husband-roman-polanski/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde je něco dalšího k nějakým rituálům boháčů: http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/what-princess-diana-knew/
      Uvedený článek je zpracován na základě knihy Davida Icka z roku 1998: To největší tajemství. Výzkum podkladů analyzovaných v knize mu trval roky...

      Vymazat
  10. Vo štvrtom odseku od konca autor článku sa odvoláva na Nebesia ("Toto místo je pro Nebesa místem všecho nejhrůznějšího") a v poslednom odseku už hovorí o Nebi ("Nebe je s námi všemi, a staňte se silnými s faktem, že Nebe má nás všechny v rukou"). Každé slovo má svoj význam a má svoju energiu. Významy slov sú storočiami temna schválne prekrúcané, ich význam zahmlievaný a pre neznalých schválne skrývané. V Staroslovienčine slovo "Nebesa" znamená "Tam kde Net Besa", do nášho súčasného slovníka si slovo Bes môžeme preložiť ako démon alebo diabol. Význam slova Nebo Staroslovienčina chápe ako "miesto kde Net Boha". Temné bytosti nikdy neurobia niečo čo by sme im ostatní ľudia neodobrili. Potom si kladiem otázku, čo je podstatou takéhoto článku?
    Prajem všetkým Pekný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. aj ja Vám prajem... kľud..., klídek, .. tak obyčajne po našom, ..:-)

      Vymazat
    2. Ja si zase kladiem otázku kdo ti nakukal tie pseudojazykovedné nesmysle.

      Vymazat
    3. Podstatou článku je říci nám, jaké nestvůry nám vládnou. My máme raději klídek, když se nás to bezprostředně netýká. To ovšem těm satanistům jedině vyhovuje, abychom do nich nešťourali a nechali je si dělat svinstva dál.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.