23. února 2016

Pravda o Scaliově vraždě: ano, byl zavražděn, ale ne tak, jak si mnozí myslí

Informace z jiného soudku dávají možná lepší smysl než ty, co jsem tu zveřejnil předtím... 
=Orgonet=

Pravda o Scaliově vraždě: ano, byl zavražděn
David Shurter
17. 2. 2016
Překlad: Orgonet

(Pozn. Orgonet: Autor článku napsal knihu "Rabbit Hole" (Králičí díra), v níž popisuje, jak jako dítě - sexuální otrok přežil zneužívání satanistickými praktikami.)


Jak všichni víme, Scaliovu smrt obklopuje mnoho otázek, ale žádná z nich – dle mého názoru - není ta správná. I já věřím, že Scalia byl zavražděn, ale nebyla to taková vražda, jak se mnozí lidé domnívají. Scalia byl dostižen jeho vlastním chováním – a zcela jistě nebude jediný a sám.

Proč Scalia opustil svou ochranku, letěl do Texasu a jel na místo vzdálené hodinu od civilizace? Žádná policie, žádná média – a lidé, kteří mohou platit 600 dolarů za noc, čili bohatí lidé. Viděl jsem fotky místností, a nevypadají o nic lépe než pokoje ve vašem motelu Super 8 – takže proč se na to místo shlukují bohatí? A proč byla taková snaha, aby nedošlo k pitvě, a prohlásilo se rovnou, že zemřel přirozenou smrtí? Většina lidí vidí, že je v tom nějaký problém, ale nechápou, co se děje.

Scalia měl rád sex s malými kluky. Vím to z vlastní zkušenosti – byl to jeden z prvních, kteří mě jako dítě zneužili; byl jednOU z hlav kultu, který mě zneužíval. Byl to odporný chlap, extrémní sadista, takže jen stěží hledám slova, abych vyjádřil jeho nenasytný apetit. Nenáviděl jsem toho muže tak, že to nemohu ani vyjádřit, a při mém zneužívání se mu vyrovnal jen Aquino. A proto ho Nebe dostihlo a vyžádalo si ho – a mohu vás ujistit, že nebude jediný.

To, co udělal Scalia, je přesně to, co dělají i jiní pedofilové: jedou přes dva tři státy, aby měli sex s dětmi. Kdo by jel tak daleko – a hodinu cesty od civilizace – aby tam zůstal jen jednu noc? Neměl tam žádnou schůzku – ve skutečnosti oficiální verze praví, že večeřel s lidmi a pak brzy odešel do svého pokoje. Proč? Protože tam šel fakovat 13letého kluka, který mu na oplátku podřízl hrdlo. A proto je kolem této situace tolik tajemství – a proto rodina byla tak dychtiva, aby se nedělala žádná pitva. Nechtějí, aby někdo poznal detaily obklopující poslední chvíle tohoto pedofila – a dělají vše, aby to nikdo nezjistil – a mají k tomu dobrý důvod.

Tento ranč – daleko od kohokoli a čehokoli – který ubytovává jen bohaté, je pedofilní bordel, jak si myslím. Bohatí tam mohou mít sex s malými dětmi, a protože je to tak vzdálené a tak daleko od policie a všeho ostatního, dokážou to udržovat v tajnosti. Až dosud. Scaliovo jednání je typické pro jednání každého pedofila, který cestuje dlouhé vzdálenosti jen kvůli nedovolenému sexu s dětmi. Myslel si, že pojede, bude mít jednu noc sex s dítětem, a vrátí se do svého života, aniž se to někdo dozví. Evidentně se zmýlil. A důvod, proč nikdo kolem něj nechtěl provést pitvu, byl ten, že lidé zjistili, že má podříznuté hrdlo – a že každý bude chtít vědět proč a jak. Proto tolik spěchali, aby ho pohřbili a aby se na jeho smrt zapomnělo, a proto se věnuje tolik úsilí živení nehorázných historek, které udržují veřejnost v nevědomosti a v protikladných míněních.

Fakt je ten, že Nebe si říká o tyto hlavy kultu, a Scalia zdaleka není jediný, který je žádán. Předpovídám, že v blízkých dnech budeme svědky, že podobným hrozným způsobem budou vyžádáni i Warren Buffet a George Bush Sr., a rovněž tak Michael Aquino. Všichni tito budou vyžádáni – a velmi brzo se nikdo nebude ptát, proč. Stojí v přímé opozici k Nebi – a nyní dostávají jenom svou odměnu. A nikdo nebude schopen toto zastavit.

To, k čemu mě trénovali jako dítě, je SKUTEČNÉ a DĚJE SE TO. Na rozdíl od jejich plakátového chlapečka Douga Mesnera/satanisty Luciena Greavese nemusím nosit stupidní rohaté klobouky, ani dělat směšné rituály, a nemusím veřejně vykládat o svém soukromí – musím se jenom soustředit. A to dělám už PO LÉTA. Výsledkem mé snahy je, že tato skupina bude požehnána separací od Boha, o kterou si žádali veškerými svými ubohými životy. Temtota se připravuje, aby si je vyžádala. A všichni zemřou ve stejném ohromném strachu, který zakusil Scalia předtím, než byl vyžádán. Řekl jsem Aquinovi mnohokrát, že učí své sračky nesprávnou osobu - a teď si začínají uvědomovat pravdu toho, co jsem jim říkal. A žádný rituál, žádné zaklínadlo, žádná oběť nezastaví to, co k nim přichází.

Ať už veřejnost někdy zjistí pravdu o Scaliově smrti nebo ne, to je zcela nedůležité. Ti, kteří jsou v tom zapojeni, ZNAJÍ pravdu toho, co říkám. A ostatní je jisté – temnota si je sleduje a budou vyžádáni – bez ohledu na to, co si někdo myslí nebo věří. A oni to DOBŘE VĚDÍ. Říkal jsem to už předtím, a budu to znovu opakovat: vzývat ďábla nepřináší nic dobrého, protože to, co si pro ně přijde, je horší, než jakékoliv peklo. Vzývali HNĚV nebes – a nyní všichni dostanou své odměny. Scalia je pouze jedním příkladem hrůzy, která je čeká.

Ale opakuji – nemusíte mi věřit. Jen seďte a dívejte se. Brzy všichni z nás uvidí pravdu toho, co říkám. I když nyní těžko mohou chápat, jak mohl být Scalia zavražděn. Jak se dostal nůž do rukou 13letého chlapce? A jak dokázal proříznout Scaliovo hrdlo? Protože byl ŘÍZEN Nebesy a byl to výsledek božského zásahu – a symbolicky představuje to, co se stane masově. Byl zavražděn, protože to byla vůle Nebes, a nebude jediný. Ne nadlouho.




Související články na téma, že Scalia byl grázl:


Update 25. 2. 2016:

Dnešní článek v Daily Mail: Scalia strávil své poslední hodiny se členy tajného Řádu svatého Huberta ukazuje, že David Shurter měl ve svých úvahách naprostou pravdu. Viz http://www.dailymail.co.uk/news/article-3463278/Justice-Scalia-spent-final-hours-company-secret-society-hunters-existed-1600s.html

8 komentářů:

  1. Moc hezké ale v jiném článku psali že vjedne místnosti sním ten večer byl i Brus Wiliss a on je normálně dost na ženy !!! Spíš toho soudce dal zavraždit Obama měl k tomu moc veliké důvody - nežli 13 lety !!!

    OdpovědětVymazat
  2. ..."DO believe that Scalia was murdered, but it wasn’t an assassination like many people are assuming. Scalia was brought down by his own behavior - and he is definitely not going to be the only one. Why did Scalia leave his detail of protection, fly to Texas, and go to a place that was an hour from the rest of civilization? No police, no media- and the only people who stay at the 600 dollar a night dump are rich people. I have seen pictures of the rooms, and they don’t look any better than your local Super 8 motel rooms- so why are the rich flocking to this place? And why this rush to not have an autopsy and declare that he died of natural causes? Most everyone has seen a problem with this - but they don’t understand what is happening. Scalia liked to fuck little boys. I know this from personal experience - as he was one of my primary abusers as a child and was one of the HEADS of the cult that abused me. He was a vile man who was such an extreme sadist that I find it hard to give words to his voracious appetites. Source: http://galacticconnection.com/the-truth-about-scalias-murder-and-yes-he-was-murdered/ Z tohoto článku uveřejněném na jednom z amerických alternativních webů autorky z Los Angeles je uvedena výpověď člověka, který byl uvedeným soudcem sadisticky zneužit a tímto potvrzuje jeho výše uvedené sklony. Jak se vůbec může stát pedofil tak vysoko postaveným soudcem? Cožpak není snadno vydíratelný? Cožpak se to dá všechno utajit? Žijeme v systému postaveném pro lidi nebo proti nim?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč to sem kopíruješ? To je přece přesně ten samý výše přeložený článek, z původního odkazu na webu jeho autora, http://davidshurter.com/?p=6029

      Vymazat
    2. Uvedená verze o smrti soudce není pravda, ten, kdo ho zlikvidoval, se jmenuje kabala...http://thepromiserevealed.com/q-a-with-cobra-february-18-2016/

      Vymazat
    3. Kabala, její členové je nyní likvidována. Ten soudce mohl být pedofil. Byl mu dohozen chlapec, který ovšem nemusel mít 13 let, ale byl to dospělý mstitel.

      Vymazat
    4. nene byl to převlečený ebe nebo et

      Vymazat
  3. Jeden z komentářů na Veterans Today: "Whether Scalia was a pedophile or not is not the main issue. It is another common sidetracking smokescreen used here to prevent increasing investigations into his death, by whom and for what? The agencies have always used moral issues against their enemies as the public still considers them valid justifications for all manner of retributions. One classic example was the elimination of a very popular but not virtuous Gary Hart running against the saintly and noble G.W.Bush".
    A další článek k tomu, kdo že se to z tajné společnosti slétal na ranč den předtím a odlétal den potom...
    https://www.intellihub.com/secret-society-members-traveled-to-texas-ranch-day-before-justice-scalia-found-dead/

    OdpovědětVymazat
  4. Četla jsem v Czech Free Press výpověď matky, které byli vzati synové Barneverdem. Mladší byl takzvanými pěstouny sexuálně zneužíván a zřejmě i nadále je, jelikož u nich zůstává. Děti bývají za účelem těchto hrátek "půjčovány". Je to mezinárodní mafie pedofilie v severských státech, v USA i Kanadě.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.