23. února 2016

Scalia: Mlčení jehňátek, aneb den nehorázné federální hanby


Scalia: Mlčení jehňátek, aneb šokující Den federální hanby

Zdroj: https://jonrappoport.wordpress.com/
by Jon Rappoport
February 23, 2016
Překlad: Orgonet

„Asociovaný soudce Antonin Scalia byl vysoce postaveným členem amerického Nejvyššího soudu, a jedním z 10 nejvýznamnějších veřejnosti sloužících osob v zemi. Členem Nejvyššího soudu byl 29 let, a zřejmě byl nejvlivnější osobností v Americe.“ - Eric Mink, Huffington Post, 17. 2. 2016.


Začněme článkem z NY Post: „Forenzní patolog: Scalia mohl být otráven.

„Smrtelná otrava mohla uvést tělo soudce Nejvyššího soudu Antonina Scalii do přesně takového stavu, v jakém byl nalezen,“ řekl forensní patolog NY Post ve středu.
„Vypadal by, jako by spal. Otrava se na těle nijak neprojeví.,“ řekl dr. Michael Baden, který pracuje 25 let v úřadu Hlavního městského lékařského examinátora.

„Avšak Baden řekl rovněž, že přijatelným vysvětlením jsou i přirozené příčiny.“

Avšak oficiální vyjádření přirozených příčin znamená několik důkazních břemen. Zejména jsou třeba alespoň nějaké důkazy. A v tomto případě nejsou žádné.

Jestli se domníváte, že SOP (Standard Operation Procedure – standardní operační procedura) by měla být v případě soudce nejvyššího amerického soudu samozřejmou, tak se mýlíte.

Soudkyně Cinderela Guevarová, sedící u telefonu na míle vzdáleném od Scaliova těla, vydala rozhodnutí o přirozených příčinách jen na základě rozhovoru s policisty, z nichž žádný neměl výcvik v ohledacích metodách, a na základě rozhovoru se Scaliovým lékařem, který byl vzdálen tisíce mil od texaského ranče, kde Scalia zemřel. 



Scaliův lékař zřejmě řekl soudkyni Guevarové, že Scalia měl problémy se srdcem. Měl? No a co? To je snad důkaz, že člen amerického nejvyššího soudu zemřel na srdeční příhodu?

Guevarová, jako zmatený amatér (anebo se u ní dělo něco zlověstného, o čem nevíme?) rozhodla, že není nutná žádná pitva těla. Rozhodla se, že je příliš zaměstnána (čím asi?), než aby sedla do auta a zajela na ranč, aby sama zhlédla situaci a promluvila si s lidmi na scéně.

Takže řekla do telefonu: „Přirozené příčiny. Žádná pitva.“

A to šlo o soudce Nejvyššího soudu. V největším momentě jeho profesionálního života.

A Ministerstvo spravedlnosti, FBI, president a všichni členové amerického Kongresu to okamžitě sežrali.

Žádné námitky, žádné dotazy, žádné pobouření.

Jenom mlčení jehňátek.

Ve městě, kde žvanilové nikdy nepřestávají žvanit, je najednou ticho.

Paralýza.

A dále: žádná starost o tělesné důkazy.

Tělo nejvyššího amerického soudce nebylo za policejního dohledu naloženo do letadla na letišti Marfa 33 mil od ranče Cibolo a odvezeno okamžitě do Washingtonu D.C. kvůli analýze. Ne.

Namísto toho bylo autem odvezeno do Pohřební služby Sunset v El Pasu, 230 mil od ranče. Mohlo být odvezeno i do Pohřební služby ve městě Alpine, které je 65 km od ranče, ale nebylo.

V Pohřební službě Sunset v El Pasu bylo okamžitě nabalzamováno – což vyloučilo možnost konvenční pitvy. I poté, jak řekl forensní patolog Michael Baden, by byly mohly být provedeny sofistikovanými analýzami toxikologické testy. Avšak podle Wayne Madsena, reportéra Infowars, tam nebyly odebrány žádné tělní tekutiny pro pozdější analýzu,

Přibližně deset hodin po nabalzamování bylo Scaliovo tělo naloženo do letadla a dopraveno do Virginie, kde žije jeho rodina.

Ale „většina lidí si myslí, že Scalia zemřel z přirozených příčin.“ Tento argument je typický pro oslabené mysli. Nic nepotřebují vidět, nic nemusí vědět.

„Starý člověk, chatrného zdraví, srdeční problémy. Prostě zemřel přirozenou smrtí. Co jiného by to mělo být?“

Jak uvádí Eric Mink v Huffington Post 17.2. ve vynikajícím článku „17 otázek ohledně smrti Scalii“, na ranči bylo o víkendu, kdy zemřel Scalia, 35-40 hostů. Co to bylo za hosty? Byli to běžní víkendoví hosté na honu na křepelky? Nebo to byla nějaká jiná společnost?

Ani slovo. Úplné ticho. Proč tito hosté nemluvili s tiskem? Věděli něco, co by vrhlo na případ jiné světlo než nabízí oficiální story? Bojí se? Někdo z federální úrovně na ně uvrhl mlčenlivost?

Soudkyně Cinderela Guevarová hovořila s právníkem reprezentujícím rodinu Scaliových. Řekl, že rodina si pitvu nepřála. Kdo je ten právník? Proč nebylo zveřejněno jeho jméno? Odkdy je jméno klientova právníka tajemstvím?

Scalia cestoval na ranč s nějakým přítelem. Nikdo neřekl, kdo byl ten přítel. I to je státní tajemství?

Má ranch Cibolo ve svém personálu nějaké zdravotnické pracovníky? Pokud ano, proč nikdo z nich nebyl přivolán, když byl soudce nalezen ve svém pokoji mrtev?

Oficiální historka zní: starý člověk, dlouholetý veřejný pracovník, zemřel klidně ve spánku přirozenou smrtí. Takže tento chabý nátěr brání všem vlivným washingonským politikům, aby požádali o vyšetření? Ten uklidňuje a paralyzuje celý federální establishment, včetně osmi ostatních soudců Nejvyššího soudu?

Zbabělci a jehňátka.

Nemají ani špetku svědomí.

Jsou naprosto vykastrovaní.

A těsně po tomto titánském mlčení se historka rychle a obratně přesunula k otázce, kdo nahradí Scaliu na lavici soudců. To je úředně schválený námět hovoru. Měl by Obama soudce jmenovat, anebo by měla nominace počkat až na příštího presidenta. Co říká zákon? Republikáni se hádají s demokraty. Citují se precedenty. Ten člověk ještě není v hrobě, ale nohsledové a malí hráči o moc se už hádají o jeho následovníku. Je to jako ve špatném filmu. Expertští žvanilové si připravují východiska k diskusi, čistí si obleky, navštěvují své kadeřníky a čekají na své minuty před obrazovkou v pořadech zpráv. Tyto zprávy poskytují výplně mezi reklamou.

Nad smrtí soudce amerického Nejvyššího soudu je položen ješě mokrý beton.

Muž, který by mohl vyvrátit všechny námitky a nařídit vyšetření, navštívil praporem pokrytou rakev ve Velké síni Nejvyššího soudu, postál před ní 30 sekund, přešel k malovanému portrétu zemřelého soudce, zdržel se tam asi minutu, a pak šel domů zkoumat možné kandidáty, což byl tak obrovský úkol, že mu to bohužel zabránilo, aby šel na pohřeb.

Omerta.

Jon Rappoport

(To read about Jon’s mega-collection, Power Outside The Matrix, click here.)


7 komentářů:

  1. "LOMIKARE, LOMIKARE ! DO ROKA A DO DNE BUDES STAT PRED SUDNU STOLICU BOZIU, HIN SA HUKAZE ". /Kozina pred popravou/. Be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně, BE.

      Vymazat
    2. Měli by se ti Lomikarové začít číslovat od jedničky (originál popsaný panem J.Š. Baarem) dále a dále. Aby to nevypadalo, že je jenom jeden.......

      Vymazat
  2. Však sociální inženýring spolu s geoinženýringem se o ten správný názor většiny umějí postarat:
    Citace z článku: "Takže řekla do telefonu: „Přirozené příčiny. Žádná pitva. A to šlo o soudce Nejvyššího soudu. A Ministerstvo spravedlnosti, FBI, president a všichni členové amerického Kongresu to okamžitě sežrali. Žádné námitky, žádné dotazy, žádné pobouření...Ve městě, kde žvanilové nikdy nepřestávají žvanit, je najednou ticho...Většina lidí si myslí, že Scalia zemřel z přirozených příčin. Tento argument je typický pro oslabené mysli. Nic nepotřebují vidět, nic nemusí vědět." A Démon Kraca se smál: zase mu náklady klesly na nulu.

    OdpovědětVymazat
  3. Cinderella Guevara - není to náhodou kubánská emigrantka? Nebo její rodiče?

    OdpovědětVymazat
  4. V zemi, kde se ministryně spravedlnosti jmenuje Loretta LYNCH, si s popelkou Guevarovou netřeba dělat starost.

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=a-crHefHiWc
    všechno zapadá

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.