2. února 2016

Steven Greer: Přednáška o ilegálních transnacionálních programech UFO 21. 11. 2015

Steven Greer: Přednáška 21. 11. 2015 o ilegálních transnacionálních programech UFO

Díky čtenářce za upozornění na aktuální 4hodinovou přednášku dr. Stevena Greera, jehož aktivity jsme tu na blogu svého času intenzívně sledovali. (Předchozí zdejší články a videa najdete pod štítkem Steven Greer, viz pod článkem.)

Je to strhující! (Bohužel pouze anglicky. Ti, k nimž se tyto informace mají dostat, si s tím jistě poradí.) =Orgonet=

P.S. Třeba se najde někdo, kdo má kapacity na otitulkování ...  Já slibuju, že přepíšu jako text pár pasáží. Jsem teď na 45 minutách, zatím říká Greer věci celkem známé, ale ty nové souvislosti jsou fakt explozívní...
Mimochodem, titulkovat videa je práce nevděčná, ono skoro všechno zmizí, jak se tak dívám po zde vystavených minulých videích se Stevenem Greerem. Ještě že aspoň celý dlouhý cyklus Rauni Kilde jsem vystavil i jako text (:-)))


https://youtu.be/oHxGQjirV-c



Z youtube: publikováno 23. 11. 2015

Dr. Greer pracoval 25 let na nejvyšších stupních americké vlády a armády, a sděluje, co se dověděl o tajemství UFO a hluboce transnacionálním stavu bezpečnosti a konstelace ilegálních projektů, které v současné době probíhají.


Dr. Steven Greer, zakladatel globálního hnutí Disclosure, vystoupil 21. 11. 2015 ve Washingtonu D.C. na jedinečné přednášce, která je nejobsáhlejším a nejexplozívnějším výkladem o tajemství UFO, jaký kdy byl prezentován.

Obsah 4hodinové přednášky:
  • Jak je udržováno tajemství pomocí hybridních vládně-korporátních programů
  • Které vojenské základny a které korporace jsou zahrnuty v tomto tajemství
  • Jaký je černý rozpočet a kriminální aktivity financující tyto operace
  • Spojení mezi globálním finančním systémem, UFO technologií, obchodem s drogami a tajnými vojenskými základnami ve vesmíru a na zemi
  • Jaké jsou klíčové podzemní základny (UGB) a jak jsou propojeny podzemními tunely
  • Kdo je zapojen do řízení tohoto tajemství a jak je entita (MAJIC) kontrolována a řízena
  • Jak fungují neuznané speciální přístupové programy (USAP) a jak jsou udržovány v tajnosti před lidmi, presidentem a kongresem
  • Historie utajování UFO od 2. světové války a jak se proměnilo v samostatný ilegální transnacionální kartel
  • Explozíví dokumenty o tajemství, jak jsou „inscenovány“ vojensky řízené „únosy lidí“, a jaký program stojí za tímto klamem
  • Jaký je další program tohoto kartelu při střežení tajemství UFO, a jak se máte připravit na tuto budoucnost. 
  • Plánovaný kosmický klam 911 – co musíte vědět.

A mnohem více.



42 komentářů:

  1. Nasazený armádou , nevidíte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja niekedy premýšľm pri tých "odvážnych" informátoroch, ako to, že ich ešte nezabili ? Ten pán sa objavuje už sakra dlho....

      Vymazat
    2. Kdo ho sleduje, ví, že "oni" se snaží ho zabít od začátku, zatím se jim to nepodařilo (pro znalce IA - nedošel ještě do bodu B (:-)). Přežil i rakovinnou zbraň. Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2011/01/dalsi-svedectvi-o-tajnych-programech.html
      Rauni Kilde taky byla dlouho pronásledována různými útoky na zdraví, až ji dostali rakovinnou zbraní ( pro znalce IA - došla do bodu B).

      Vymazat
    3. S tímto mohu pouze souhlasit. Mimochodem.. orgonete.. myslím že by tě i všechny ostatní zajímalo to co se semnou zase děje. Ty morgellony nakonec možná nejsou ničím špatným, právě naopak, donutilo mě to srovnat se.. ovšem to co se stalo přesně na vánoce, něco se ve mě přeplo a od té doby se všude objevují šestiúhelníky, nemluvě o tom že jsem jeden šestiúhelník dostal přímo z mé kůže na krku, tomi doslova vyrazilo dech, nemohl jsem tomu uvěřit, ale musel.. od té doby na co sáhnu to má tendenci srovnávat se do toho hexagon tvaru, př. sypu sůl na stůl, není to ani kruh ani chaoticky rozsypáno, ale zrnka tvoří pravidelný hexagon, nebo plivnu do sklenky s vodou, a slina ve vodě nemá tvar kruhu ale šestiúhel.. a to je kompletně ve všem co mnou projede.. vypláchnu si pusu a po vyplivnutí se znečištění ve vodě začne usazovat do šestiúhelníku. Jsem z toho na větvi.. Prozatím ze mě opadl ten prvotní úžas a už mám i pár fotek.. ovšem tohle bude něco ... vím naprosto jistě že to není normální, že je to hodně zvláštní, nejsem si tím úplně jistý ale nejspíš to zcela popírá fyziku i chemii zároveň.. jediné co mě na tom uklidňuje je fakt, že to je velmi harmonický a sympatický tvar, tudíž snad to nebude nic zlého.. byla by to příjemná změna.. :D každopádně už jsem hodně pokročil, a jak říkám, morgellony jsem překonal, i když pořád ve mě jsou, už ale nemají šanci, imunitní systém se dlouhou dobu učil jak se s tím vypořádat.. a já jen zíral, jsem bohu vděčný za to jak schopný a kvalitní imununitní systém mám.. Přeji šťastný nový rok, i ten další a všechny ostatní.. :)

      Vymazat
  2. Greer už roky jen pěkně mluví a skutek utek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak si představuješ ten skutek? Zatím toho o tajných programech odhalil tolik, co dosud nikdo jiný na téhle planetě. Nemůže za to, že tys to zrovna nečet/neslyšel.

      Vymazat
    2. Ale skutečný-neprůstřelný důkaz o UFO neukázal ani jeden. A jde mi hlavně o
      před lety naslibovanou free energy.

      Vymazat
    3. To se běžte zeptat kabálkovců, proč to zuby nehty utajují

      Vymazat
  3. Stejně to všechno ilegální a utajované bude brzy odhaleno a to včetně popíraných chemtrails:
    http://yournewswire.com/anonymous-release-nasa-documents-proving-chemtrails-to-be-real/

    OdpovědětVymazat
  4. skoda ze tie titulky niesu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to je líto - natolik anglicky neumím, abych tomu dobře rozuměla. Škoda.

      Vymazat
  5. A máme tu dlouho utajovanou planetu. Překlad do čj je vyvěšen zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/planeta-x.html

    OdpovědětVymazat
  6. Prostě, jak již zde na orgu bylo uvedeno: Ještě, že se iluminátům krátí čas. A je to jeden z důkazů krátícího se času - ze dne na den to větší a větší objevování dávno objevených, ale zatajovaných skutečností. Nakonec to dopadne jako v Pánu prtenu - kontrolní oko se zhroutí, skřeti doskřetují a i ty jejich elity budou muset jít chca nechca od válu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou odříznuti od celého vesmíru v jednom jediném sektoru, odkud nebudou moci na věky uniknout. Už je to dávno připraveno. Jen se čeká na to, až jejich čas přijde. A že přijde, na to mohou "vzít jed" :-)

      Vymazat
    2. V dálce plane jasná zář,
      slyším krásnou píseň zpívat.
      Tvář se nám štěstím zrcadlí,
      už jen pár kroků ujít zbývá.

      Dlouhá pouť, všichni rádi ji jdem,
      neklesáme, protože víme co chcem,
      bouří jdem a cíl se blíží,
      jsme mu blíž a blíž!

      /Z písně Bez lásky láska není/

      Vymazat
  7. On se dostal nejvíce k Woolsey, šéf CIA kterého kvůli tomu zavraždili a samozřejmě přednáška je super ale už vše řekl v knize - Utajovaná pravda - zapovězené poznání, kniha se dá koupit v češtině u nás. Tady je ale pořád jedna podstatná věc, celou věc o utajování nekontrolují tajné složky nebo tajná vláda ale přímo E.T. i negativní ale i pozitivní poněvadž je to proti našemu vývoji nám ukazovat tyto technologie a nejsem ještě na této úrovni. Jsme pořád blázni v ústavu a dejte jim např. atomovou zbraň. Utajení je potřebné pro náš vývoj a je to utajení technologií na které ještě nejsme připraveni. Každopádně je třeba odhalit volnou energii na základě energie zadarma pro začátek a to jde i bez odhalení E.T. které oni nechtějí stejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedostali mandát od Nejvyššího se vměšovat do světa lidí a jejich pozemského domova. Budou za to pykat. Oni si však myslí, že se z toho nějak vykroutí, nebo že dokonce budou Nejvyššímu dál odporovat a rebelovat. To ale pro vždy skončí, a nebudou se stačit divit celé věky, jak to vezme rychlý konec.

      Vymazat
  8. Anonymní 3. února 2016 18:49 se v řadě věcí mýlí! Utajení rozhodně není potřeba pro náš vývoj. Nejsme blázni v ústavu. Jsme "jenom" drženi jako rukojmí v pozemské karanténě; ani pozitivní zatím do pozemských věcí nejdou příliš, protože negativní nechtějí, aby do toho šli a mohlo by to tudíž aktivovat použití exotických zbraní. Není to proti našemu vývoji ani proti Galaktickému kodexu - ukazovat nám tyto technologie. Zatím to stojí, protože asi ještě nejsou deaktivovány všechny nebezpečné systémy včetně těch na plasmatické úrovni. Jakmile budou všechny tyto tmářské verky těch, když si hrají na bohy, deaktivovány, pak se pozitivní přiblíží na dosah. A budou to v první linii Plejáďané, kterým na nás tak záleží. Jak uvedl Cobra, mluvčí Resistance Movement, sám s plejáďanskými kořeny - mnoho Plejáďanů je v této době inkarnováno v Čechách. A za svými hrdinnými starseedy, kteří šli svítit do těchto, často velmi obtížných a komplikovaných inkarnací, půjdou zcela přirozeně v první linii. Konec konců, tektity vltavíny mají mimozemský původ právě na Plejádách. A kam kdysi napadaly jako na jediné místo na světě? Hlavně do oblastí v jižních Čechách a něco méně na jižní Moravu.

    OdpovědětVymazat
  9. Informace v češtině k potenciálnímu nevýskytu/výskytu E.T. jsou zde:
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html
    Originál Galaktického kodexu je vyvěšen zde: http://2012portal.blogspot.cz/2012/04/galactic-codex-normal-0.html
    End of Galactic Wars - Light Overcomes Darkness (http://2012portal.blogspot.cz/2012/04/end-of-galactic-wars-light-overcomes.html)
    "The light will overcome the darkness and banish it. The darkness will be like something that never was, and the source of darkness will be dissolved. Deficiency will be pulled out by its root and cast down into the darkness, and the light will withdraw up to its root."
    Nag Hammadi Codices: On The Origin Of The World
    "Our planet is the last one that has this evil on it. When the evil here is disposed of, there will be no more anywhere."
    A quote from Drake
    "As the Galactic Wars are drawing to a close with the final and definite victory of the Light forces on the horizon, soft disclosure is suddenly not so soft anymore"
    "There are important moves taking place behind the scenes and I cannot report about them, even if I would like to. I will just say that despite the fact that nothing drastic has shifted yet, right now the foundation is being laid for the positive changes that will transform our world forever."
    Quotes from Cobra and greeting: Victory of the Light!

    OdpovědětVymazat
  10. Greer je dobrej, mám ho rád. Byl jeden z prvních, které mu se podařilo mluvit a pomáhat lidem. Měl přeci i ty své cesty za UFO, kdy v noci stanovali a přivolávali UFO. Kolikráte se jim to povedlo. A přinesl přeci projekt disclosure. Které ho se chytlo i více lidí. Ukázali tam i pitvu malého mimozemšťana. Jestli tohle není odhalení, tak už nevím co.
    Hold někteří i když to mají před sebou, tak říkají ale já nic nevidím. Čím to je, že v některých lidech, vzbudí více emocí informace, že vyjde nové playstation 5 :)
    Kolik toho bylo už ukázáno, natočeno, koliko lidí ve výslužbě ze státních a vojenských koncernů, už vypovídalo, i před soudem přísahalo. Ministr obrany 15let ve službě Kanada, Putinův Ministr obrany na sjezdu ve Švýcarsku , byla tam i Merkelová, řekl, že máme co dočinění s bytostmi z vesmíru. Novináři chtěli vědět více, ale odpověděl, že nemůže zatím veřejnosti více zdělit, je to tajné a zabívají se tím armádní a tajné vládní složky. Že s nimi Rusko vede i válku atd.
    Ale co lidé :) dělají, že nic nevidí. Protože to nešlo na ČT 1 ... to je jasné, že takové věci nebudou dávat v hlavních komunikačních kanálech. Nechtějí způsobyt na světě chaos.
    Lidé sečtělí ví, jak se temným mimozemsým rasáb ubránit. Jak se ubránit jedům které nám sypou na hlavu a do vody a potravin. Abychom byli otupělí a nepropadali panice.
    Ale řeší se to opravdu všude, pozitivní síly vesmírného zboru galaktické konfederace, už Zemi zachránili před obrovskou invazí i zkázou. Tzv. zklizeň lidstva, se nekonala.
    A vždycky budou lidé, kteří o tom nebudou tušit.
    Je to stejné jako třeba s tímhle, že lidé ani netuší, že v Tokiu hlavním městě Japonska, se posílá elektrika mezi mrakodrapy bezdrátově vzduchem , podle Teslova patentu. A ani je to zajímat nikdy nebude.

    OdpovědětVymazat
  11. Srdečne zdravím :o)
    Anonymní 3. února 2016 18:49 - Ano... Presne tak...
    Je prioritou temných síl na planéte Zem zachovať existenciu iných civilizácií vo Vesmíre a v celom Univerze v prísne stráženom tajomstve, aj pod hrozbou smrti, lebo je to nástroj na manipuláciu a ovládanie ľudstva a držanie ho v nevedomosti a v nízkych vibračných úrovniach 3D... Oni si neprajú, aby ľudia precitli a poznali PRAVDU a MÚDROSŤ SVETLA, lebo potom by už nad nimi stratili svoju moc... Do ich temných projektov sú zapletené (viac či menej) všetky vládne elity tohto sveta, od premiérov, prezidentov, cez Vatikán a iné náboženské spoločenstvá a sekty, až po tých samozvaných "vládcov" za oponou - Illuminátov, ktorí majú na svedomí všetko to zlo na Zemi... Týto všetci sú však aj tak len bábkami "v rukách" tých, ktorí v pozadí skutočne riadia všetko dianie na planéte, a ktorí nepochádzajú zo Zeme...
    Preto je dobré poznať PRAVDU a šíriť ju ďalej. Ale ešte stále je veľa takých, ktorí sa PRAVDE vysmievajú a prznia ju. No čas sa, zvyšujúcimi sa vibráciami Zeme, zrýchľuje a kráti - čím ďalej tým viac - a jedného dňa budú reálne konfrontovaní, vo svojom živote tu a teraz, alebo v ďalšom, s touto skutočnosťou a budú sa musieť rozhodnúť, či sa pridajú na stranu SVETLA, alebo Temna... Preto sa snažme srdcom vyciťovať kto je kto na Zemi, aj kto je kto medzi tými, ktorí prichádzajú z Vesmíru... Vo Vesmíre, aj okolo Zeme je už v tejto chvíli veľmi veľa rás a národov... Niektorí prišli za poznaním, iní s dobrými úmyslami, pomocou a radami... Ale úmysly iných by sa nám vonkoncom nepáčili - chcú si privlastniť našu planétu a ľudí zotročiť. A týmto negatívnym energiám z vesmíru slúžia "mocné elity" tohto sveta, hoci nevedomci netušia, že sú v skutočnosti tiež zneužívaní a potom s nimi negatívne entiti naložia podľa svojho... Zjemňujte sa a vyciťujte srdcom, aby ste spoznali, či prúdi k vám láska z inej bytosti, lebo inak to nespoznáte, len cez srdce. ...Prichádzajúci, hoci aj s anjelským výzorom, môže mať úsmev na tvári, ale "rozdvojený jazyk" a falošné srdce... Všetci žijeme v duálnom Vesmíre a nie všetci, čo majú anjelský výzor, majú aj anjelské úmysly... Poznáme to aj tu na Zemi. Preto sa riaďte srdcom a nie rozumom, cez ktorý nás manipulujú a ovládajú masovokomunikačnými prostriedkami a inými technológiami... Je dobré a dôležité, že ľudia ako Alex Collier, Rauni Kilde, Steven M. Greer, alebo Prof. Dr. Walter Veith a ďalší, precitli, otvorili svoje srdce a našli odvahu povedať ľuďom PRAVDU.
    Aj vďaka Orgonetu si tu ľudia môžu nájsť chýbajúce čriepky a poskladať svoju mozaiku PRAVDY - ak správne vyciťujú...

    OdpovědětVymazat
  12. Konspirace ovládání počasí potvrzena.

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/393795-hackeri-dokazali-ovladnout-drony-nasa.html

    OdpovědětVymazat
  13. Lidé se ptají - jak daleko jsme od toho, že se vlády vyjádří k existenci mimozemských bytostí, z nichž mnohé jsou humanoidní?
    http://themindunleashed.org/2015/09/how-close-is-the-official-government-ufoe-t-disclosure.html
    http://ufoholic.com/former-nasa-engineer-tells-about-9-foot-tall-alien-meeting-with-iss-astronauts/
    http://www.latest-ufo-sightings.net/2015/01/series-ufo-sightings-nuclear-plants-france-belgium.html
    http://in5d.com/planetary-shift-light-forces/
    Jinak něco se ve světové politice děje, ale informace o tom nejsou. Včera se např. setkal Putin v Rusku s Kissinge. No to je něco nevídaného. Zprávu o tom včera přinesli snad jen na www.rt.com. Jel tam prosit nebo vydírat?

    OdpovědětVymazat
  14. Paul Craig Roberts: Bez pravdy zde není žádná svoboda.

    OdpovědětVymazat
  15. Aspoň někteří prezidenti a členové vlád napříč světem musejí moc dobře vědět o existenci mimozemských bytostí s vysokou inteligencí. Vždyť na některých jednáních dříve, např. v padesátých letech, i později bezpochyby došlo ke kontaktu. Ale dělá se, že se o nich neví a že vlastně ani nejsou. Že jsme ve vesmíru sami a že to teprve chceme poznat a že na tom pracujeme. Tváříme se, že nevíme, a přitom víme. Víme i to, jak snadno zmanipulované a OTRAVOVANÉ lidstvo věří lžím. Když chce někdo říci něco víc, no tak ho zabijeme. And what about John F. Kennedy?

    OdpovědětVymazat
  16. Srdečne zdravím :o)
    Ešte chcem dodať, že vo Vesmíre, aj okolo našej Zeme, bolo a je aj v súčasnosti veľmi veľa zástupcov rôznych civilizácií. Ako už bolo napísané vyššie... Treba povedať, že okolo našej planéty je poriadny "frmol" a dosť rušno. Dobre je vidieť prelety vesmírnych lodí za bezoblačnej oblohy, hlavne keď je Mesiac v nove. Teda, keď nás pri pozorovaní oblohy čo najmenej ruší "jeho" svetlo a svetlá pouličných lámp. Hoci sa nám s manželom podarilo už viackrát uvidieť prelety lodí aj priamo v meste, ale v tmavšej uličke. Je však potrebné vedieť rozoznávať či svetlá, ktoré pozorujeme na oblohe sú lietadlá, družice, meteority alebo vesmírna stanica ISS. A je možné, s láskou v srdci a bez strachu, požiadať v duchu vesmírne bytosti Svetla, aby sa odclonili a ukázali sa vám. Radi to urobia, ak je to potrebné pre vaše poučenie... A vtedy sa vám dokonca rozsvietia rovno nad hlavou, aj keď stojíte na námestí, alebo na prahu svojho domu, alebo sa pozeráte z okna svojej obývačky - na malú chvíľočku sa rozžiaria na pozdrav a potom sa opäť zaclonia ... Nezabúdajte, že bytosti Svetla vedia veľmi dobre s kým majú tú česť na Zemi, lebo vidia na svojich monitoroch žiariť vašu energetickú stopu - auru a pre nich je samozrejmé intenzívne vyciťovanie srdcom, takže vedia koho pozdravujú...
    Ešte tu chcem povedať, aby ľudia nehádzali do jedného vreca všetky sivé, humanoidné bytosti, spolu s inými sivými, tými zlými - negatívnymi. Aj medzi nimi sa nájdu veľmi láskyplné a múdre bytosti. Hlavne mám na mysli tie, ktoré sú malé vzrastom a vyzerajú ako deti. Vieme, že aj tu na Zemi sú ľudia "dobrí a zlí". Ako bolo vyššie napísané - nie každá bytosť s anjelským výzorom má aj anjelské úmysly... Nesúďte všetky bytosti podľa rasy, farby pokožky a výzoru... Tu je fakt najdôležitejšie naučiť sa vyciťovať srdcom, aby bol človek spravodlivý a vedel s kým má do činenia... Inak to nejde, len vyciťovaním cez srdce. Lebo rozum je "podvodník a luhár", tiež ho je ľahké obalamutiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Srdečně zdravím, to jsou správná slova... Když jim přejeme požehnání Bohyně, cítí to a pomáhá jim to. O všem vědí.

      Vymazat
  17. ...a ešte pri tom všetkom sa modlite a obracajte o vedenie, pomoc a ochranu na nášho milovaného Pána Ježiša Krista/Stvoriteľa. Iba k Nemu sa modlite, k nikomu inému...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Učení o J.K. je zmanipulované tak, aby sloužilo otroctví většiny pozemské populace! Nepřihřívejte si tady svoji polívčičku a nedělejte si tady agitaci ve prospěch náboženské kontroly mysli!

      Vymazat
    2. Přesně tak. On jediný je pro nás lidi Spasitel. Žádný další neexistuje. Proto nepropadejte falešnému modlářství (např.projekt neurorestart pana Čmolíka apod.) a falešným bohům (např.Obama).

      Vymazat
  18. K Anonymní 5. února 2016 14:55 doplním, že spomínané humanoidné bytosti, malého vzrastu, s bledosivou pokožkou, ktoré vyzerajú ako deti sa označujú ako EBE... Možno ste to už niekde počuli alebo čítali.

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím Tě OrgoneTe i všechny čtitele a nadšence!

    Reaguji na OrgoneTův koment o tom, že titulkování je nevděčná práce nebo video časem stejnak zmizí.

    Navrhuji proto vytvoření malé verze dokumentu s napevno vloženými titulkami, která se bude rychle a lehce šířit.

    Postup je následující a vypadá snadně i slibně. Tak s chutí do toho.

    Video z YouTube (YT) doporučuji stáhnout díky doplňku do Firefoxu: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/video-downloadhelper/
    Poté: Jdeme na stránku požadovaného videa na YT a vidíme na liště Firefoxu barevnou ikonku Videodownloadhelperu, klikneme na ni a vybereme kvalitu a velikost souboru.
    Doporučuji vybrat velikost a formát: "Medium MP4" má cca 500mb, HD720 má pak cca 1800mb, velikost medium ale stačí protože jde o mluvený dokument, navíc se i lépe a rychleji bude sdílet.

    Video se stahuje oproti z uložto velmi rychle :) Videjko máme doma a co teď..

    Poté doporučuji pročíst pár návodů na tvoření hardsub, rád bych v tomto případě zmínil dva servry které ti jak očekávám rádi poradí popřípadě by to mohly vytvořit, kdyby ti to nešlo dle očekávání...tak jim pošli titulky, video stáhnou jako mp4 tak jak popisuji za 5m. (popřípadě jim postni můj vzkaz ať jsou v obraze a nemusíš to psát znovu po svém, jak chceš)
    Servr Kohoha: http://konoha.fjfi.cvut.cz/?q=node/37266
    Vytváří si sami hardsub do korejských/japonských manga seriálů, jsou to machři a mají vlastní soft..obrať se na ně, mám rád Konohu :)
    Alternativně dělá hardsub i další dobrý server Hokage: http://hokage.cz/jak-vznika-hardsub

    Program si poradí i s MP4 a integruje do nich tvé přeložené titulky, běžnejší formát je avi nebo mkv ale i mp4 mi na zálohy videí z YT (dokud jsou tam x) plně stačí.

    Zde jsem našel jiný program na tvoření hardsub co vypadá šikovně: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/avi-recomp/

    Hurá a je hotovo, už jen stačí videjko opět vrátit na YouTube s českými titulkami, přidat je i na uložto a sdílet tuto slávu na FB i Tvém webu. Anglicky neumím tak se na to opravdu těším a držím ti palce pane! Pak si jej opět rád stáhnu a zálohuji mezi své dokumenty, nyní ovšem v CZ díky Tobě OrgoneT. :)

    Avero Oz Cat

    :)

    OdpovědětVymazat
  20. There is so much going on now that even the most brainwashed individuals must sense time of a huge change is upon us...

    OdpovědětVymazat
  21. Téma tohoto článku je opravdu nosné téma této doby. Ale moc komentářů tady zatím není... Lidi se asi raději vyjadřují k článkům o chaunovi
    jandourkovi apod

    OdpovědětVymazat
  22. Je zde celosvětová petice požadující odtajnění tajných kosmických programů a technologií, dlouhodobě neoprávněně z nejrůznějších důvodů zakrývaných před lidmi a dostupným jen elitám a vyvoleným. Podpisem to podpoříme i energeticky, aby se více a více pravdy dostávalo do kolektivního vědomí lidí. Vyplňuje se jméno, příjmení, e-mail, stát naskakuje automaticky,vyplňuje se město. Je možno do čtverečku odškrtnout to, aby jméno dotyčného nebylo vidět na displei při procházení petice (u nápisu display my name and comment). Podepsal to též Corey Goode a do komentáře uvedl: We need unity in this community to make it happen.
    Utajování a další nesmyslné věci proti životu byly možné proto, že duchovní probouzení lidí bylo hodně potlačené, mimo jiné nedostatkem pravdivých informací. Ale tomu je, jak se zdá, konec.
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/02/k-rozsireni-petice-za-odtajneni.html

    OdpovědětVymazat
  23. A BUDOU DALŠÍ MATERIÁLY:
    http://exopolitics.org/thousands-of-documents-disclosing-aliens-ufos-soon-to-be-released-by-us-navy-whistleblower/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/02/keshe-dubai-peace-event-and-free-energy.html

      Vymazat
    2. http://procproto.cz/zajimavosti-a-novinky/zanedlouho-bude-odtajneno-1000-dokumentu-o-ufo/
      Tady je něco v češtině - tomu odtajnění materiálů na exopolitics.org

      Vymazat
  24. Jak bylo uvedeno, někteří prezidenti a členové vlád napříč světem museli/musejí vědět o existenci mimozemských bytostí s vysokou inteligencí. Vždyť na některých jednáních dříve, např. v padesátých letech, i později došlo ke kontaktu...Oni jsou, to se jen z nějakých podivných důvodů tvrdí, že nejsou a vymývají se mozečky a zatvrzují se srdéčka...
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/benevolent-extraterrestrial-visitors/
    http://www.theeventchronicle.com/media/clip/triangle-ufo-caught-on-tape-over-dulce-new-mexico/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/10-facts-about-the-paracas-skulls-evidence-of-ancient-aliens/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/dna-test-results-paracas-skulls-are-not-human/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/ex-uk-ministry-of-defence-expert-why-i-believe-ufo-landed-in-rendlesham-forest-in-1980/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.rt.com/usa/333184-apollo-nasa-tapes-declassified/

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.