24. února 2016

Tribunál ITCCS proti rituálním vraždám dětí elitami

Tribunál ITCCS proti rituálním vraždám dětí elitami

Díky čtenáři za odkaz na video s českými titulky, které vhodně doplňuje včerejší článek Pravda o Scaliově vraždě. (http://orgo-net.blogspot.com/2016/02/pravda-o-scaliove-vrazde-ano-byl.html)


https://youtu.be/a-crHefHiWc




P. S. Orgonet: 
Nemyslel jsem si, že se kdy budu pouštět do satanistických záležitostí, ale včera jsem si o tom (nerad) dost načetl, a vypadá to, že chemtrails a vakcíny jsou proti této záležitosti pohádka...

25 komentářů:

  1. začínáš jít po věci :-)
    přidám také něco :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=k-PQP8qT_dM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Utajovanou skutečností je také např.to, že za posledních 10 let zmizelo jen na území USA beze stopy přes 300.000 dětí od nemluvňat po dospívající teenagery !!! Náhody neexistují, ty děti někdo na něco hodně temného potřeboval.

      Vymazat
  2. http://www.theeventchronicle.com/study/insider-exposes-hollywoods-satanic-underside/
    http://www.theeventchronicle.com/study/illuminati-insider-leo-zagami-exposes-vaticans-satanic-secrets/
    http://galacticconnection.com/itccs-evidence-forced-pope-benedict-resign-now-available/
    http://galacticconnection.com/celebrating-the-republic-of-kanata-one-year-later-a-notice-from-kevin-annett/
    http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/kevin-annett-and-alexandra-meadors-interview-transcription-june-2-2015/
    http://galacticconnection.com/the-truth-about-scalias-murder-and-yes-he-was-murdered/

    OdpovědětVymazat
  3. Výňatky z přeloženého rozhovoru Cobry s Robem ze dne 26.1.2016 na www.bod-zlomu.blogspot.cz:
    Rob: Lidé se ptají na meditaci, modlitbu. …Můžete popsat, jak se dá spojit se svou Já Jsem přítomnosti? …
    COBRA – Je to mentální proces. Děje se to v tichu a prázdnu. Nedívejte se na instrukce, ale uvolněte se a poddejte se tomu a buďte v tom tichu, v tom prázdnu a věci se začnou dít.
    Rob – Teď se vraťme sem do reálného světa. Nedávno jsem dělal nějaké články o Hillary a Billu Clintonových, a jejich obchodech s drogami, o sexuálních otrocích a zločinných aktivitách a vraždách, které se kolem nich děly. Když byli ve Wacu, většina lidí si to neuvědomuje, ale bodygard Billa Clintona byl jeden z prvních, kdo se objevil v okně a přišla druhá skupina a zavraždila ho. Což nás přivádí k druhé otázce. Nedávno čtyři agenti Hillary Clintonové z tajné služby zahynuli při bouračce. Co vy na to?
    COBRA – Zemřeli, protože chtěli mluvit a vy víte, že ona má mnoho tajemství, o kterých nechce, aby se vědělo.
    Rob – OK. Je to jasné. To nás vede k další otázce. Je muž, který s tím vyšel na světlo a další, který mne kontaktoval…řekl, že když byl mladý, používali ho jako sexuálního otroka, ve věku od 9 do 16 let, na večírcích Tajné Kabaly. Podobá se to filnu Stanley Kubricka. „Oči zavřené dokořán“ s Tomem Cruisem, podobně i v dalším filmu, již nevím, jak se jmenoval, kde ta elita měla ty strašné sexuální večírky a podobně. Nevím, zda jste o něm slyšel, ale jeden muž s tím vyšel, byl již starší a říká, že byl mimořádným sexuálním otrokem a že na ty večírky chodili lidé z Hollywoodu, a tam byli klonováni a pak mučeni v rituálech a tak...
    COBRA – Nejenom že je to možné, ale vlastně se to dělo, zejména v období od konce sedmdesátých let do zhruba 2001-2002.
    Rob – Takže teď již k těm vraždám nedochází? Můžete o tom mluvit?
    COBRA – Klonování za účelem, aby byly ty klonované bytosti použity v takových rituálech, se již neděje.
    Rob – OK. To je dobře, ale ten chlap o tom říká, že to bylo nedávno, takže možná si pouze teď vybavuje některé vzpomínky.
    COBRA – Říká, že se to dělo nedávno? Co vlastně říká?
    Rob – Říká, že nedávno, říká, že byl slavný černý herec, který náhle zemřel, Bernie Mack, vzali ho na takové párty, víte, oni těm lidem z Hollywoodu postupně ukazují hlubší a hlubší úrovně a pokud nesouhlasí, tak již s nimi nejdou dál. Ale stala se ta věc a ten herec řekl, že by se s tou dotyčnou osobou nemělo takto zacházet a tak ho z rituálu odvedli a další den měl mozkovou příhodu a byl mrtev.
    COBRA – Ano, to je pravda. Ty rituály se dějí, ale již do toho nejsou zapojeny klony...

    OdpovědětVymazat
  4. hromadné hroby dětí hmm a nikdo o tom nikdy neslyšel kromě blondáka ve videu. Co takhle důkazy? Pro začátek by stačily fotky z místa nálezu. Nejsou. Už vidím takový bulvár že by se toho nechytnul a hned o tom nepsal a taky nic. Jo jasně je to utajený. Jen se zamyslete kolik lidí by při odkrývání takového hrobu bylo potřeba (blonďák tvrdí že 800 těl) a všichni mlčí. A co náhodní kolemjdoucí a další? Všichni mlčí. Takže pro ně pracují? A další pracují pro jiné a jiní pracují pro další. Bylo by v tom zapojeno až příliš lidí a mlčenlivost není zrovna silnou lidskou stránkou obzvlášť když jde o bombu (myšleno obrazně- prostě událost se kterou se chcete pochlubit). Nebo tvrzení že předchozí papež odstoupil protože byl údajně odsouzen už vidím jak se tohle utají. Moc papežského stolce není taková jako dřív. Prostě nesmysl. Jen tady naznačuju že lidí zapojených do různých konspirací by bylo tolik že by to zahrnovalo celou lidskou populaci. Stejně jako u nesmyslu s chemtrails spočtěte jen piloty, personál okolo letadla, výrobci těch smrtících koktejlů a spousta dalších lidí. A všichni opět mlčí.Ani v posteli ani v hospodě jim neujede zmínka. To odporuje lidské přirozenosti ani prachy tohle neošetří. Otázkou tedy zůstává pro koho pracujete vy? Tak a hurá s cenzůrou na mě. Což je taky jeden z rysů lidí odmítání a ignorování čehokoliv a kohokoliv kdo má jiný pohled na věc. Třeba Hus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi buď troll, nebo typický zástupce naivních prosťáčků, ale ani za jedno nemůžeš, to je vrozené.

      Vymazat
    2. Jen bych kopíroval předposlední větu svého příspěvku. Přemýšlení je vám cizí.

      Vymazat
    3. Cesta za správným komentářem, neřkuli za pravým vědomím života, bývá zatarasena mnoha vrstvami technických sítí...

      Vymazat
    4. Ahoj,je to tvůj problém nevěřit, pravda je bolestivá jen ze začátku, potom cítíš úlevu a svobodu. Musíš se naladit na vlnu pravdy a potom pozdáš lživou informaci. Tento svět je zamlžen touto clonou lží a záleží jen na tobě jak se odfiltrovat k pravdě. Tento web je vodítkem a autor je ná této cestě .... Ahoj Tom

      Vymazat
    5. Co tak mrknout na jejich stránky? Tam fotky jsou.

      Vymazat
  5. Pro mne stará a známá skutečnost

    OdpovědětVymazat
  6. https://cz.pinterest.com/hanakdan/crime-charges-itccs-iclcj-icc/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://itccs.org/
      http://kevinannett.com/

      Vymazat
  7. Satanisti ovladaji vsechny dulezite pozice. To neni fikce ale realita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! A nebude to trvat dlouho, a bude lidem představen pán tohoto světa satanael satanův posel. Už nyní je ve skrytu činný ve střední a východní Evropě v podzemních satanských templech až běda. Prahu hodlá zasvětit samotnému knížeti pekel, ale P.Maria v poselstvích uvedla, že to nedopustí. Tak brzy uvidíme v Praze, nad Prahou i pod Prahou skutečný boj Dobra se zlem. A hádejte,kdo asi tak může vyhrát, Stvořitel nebo jím stvořená bytost ?

      Vymazat
    2. Ano. A chtějí zavést "peklo" už tady na Zemi ještě za našich životů. Chtějí z nás udělat poddajné, poslušné otroky, se kterými si budou moci dělat, co budou zrovna chtít. Takový celosvětový koncentrák !

      Vymazat
    3. ... vygumujte si tu negativitu z hlavy.

      Vymazat
    4. Je toto opět zástěrka na zakrytí Scaliovy funkce v Nejvyšším soudu. Scalia byl pátý, a to je víc , proti čtyřem dalším, když se hlasovalo o Obamovem stannem právu na světě! Scalia není Satan, jenom nechtěl válku vyhlašenou Obamem, nebo Hillary.

      Vymazat
    5. Máte prach svdu jen částečně, jejich primárním cílem, je ovládat všechny primární pozice, v různých sférách a tam kde nedosáhnout, chtějí alespoń zastrašovat a brát život. Nicméně, prostředky které k tomu musí neustále vynakládat, je stojí čím dále více úsilí a energie, které se jim už ták bezpochyp dostává méně a méně. Proto musí volit, čím dále více, nápadnější obranu a útoky. Takže kdo se jich pojí, at jim klidně zadech leští. Já k ním nepatřím a bát se jich nebudu. Chybí jim totiž dost podstatné faktory, harmonie, láska, jednota a propojení s podstatou energie života. Což je jasně předurčuje k vychílení od postaty života a vede vždy k cestě zániku. Čím více mají svých oveček, tím více se jim daří. Na to nezapomeňte. Rada pro všechny, nemějte z nich už konečně strach. Jsou to osamělí jedinci, kteří se tváří jako bohové. Ale jsou to pouze otroci svého přežití. Aby mohli přežít, musí stále životní energii, krást, brát, neumí ji sami tvořit.

      Vymazat
    6. satanael svým černým ovečkám jasně řekl, aby ho milovali tak, jak on je nenávidí (jako lidi). To opravdu musí "žrát" už jen opravdoví tupci nebo poseroutkové.

      Vymazat
  8. Satanisti si na zajištění svých pozic vymysleli n.w.o. a snažili se ho prosadit. Naštěstí jim Někdo bránil, brání a dotáhne to do vítězného konce. Satanisty zmanipulovaní naoko bojují proti isilákům a dalším zabijákům a ve skutečnosti je podporují. Naoko bojují proti obchodu s drogami a ve skutečnosti obchod podporují, koordinují a řídí. Naoko tak rádi kázají o morálce a přitom jsou až po uši např. v sadismu. Nevyjde jim to.
    http://www.veteranstoday.com/2016/02/25/the-new-world-order-is-losing-the-war-in-syria-really-bad/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečtěte si Zjevení sv.Jana. Tam to máte doporodbna popsáno, co se bude dít, kdo vyhraje, a kdo bude pykat věčnými tresty. Chytrému napověz, hlupáka kopni.

      Vymazat
  9. zdravím, chybí mi uvedení zdroje, odkud video pochází. tedy webová stránka NWOO.ORG, pro kterou jsem tento rozhovor překládal. jinak děkuji, že tyto informace šíříte dál jan b.d.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, Orgonete, předevčírem jsem odevzdala svoji Diplomovou prácí na téma: Vymahatelnost práva dětí před sexuálním zneužíváním a to v podobě kritické komparační analýzy zákonů dvou území (Slovensko a Austrálie). V této DP naprosto otevřeně píši o tom, že pedofilové mění legislativu zemí na těchto dvou území, ale i dalších zemích, a že děti nemají šance vymoci ochranu před zneužíváním (těmto dětem se říká "neviditelné" děti). Popisuji v ní, co se děje dětem i jejich matkám v Austrálii kvůli pedofilům, jak se záměrně tvoří legislativa v prospěch pedofilů. Nyní čekám, jaký nastane na právnické fakultě na SK poprask - počítám i s tím, že mne vyhodí z práv po pěti letech studií těsně před státnicemi. Pokud Vás to bude zajímat, dám vědět, zda mne vyhodí - čímž se dokáže, jak mocná a rozsáhlá je pedfilní síť na Slovensku. Zde zasílám odkaz na senátora Heffernana, který v říjnu 2015 na půdě australského parlamentu vystoupil se závažným oznámením, že má k disposici seznam vysoce postavených osob z řad justice, politiků a z vlády, kteří jsou součástí pedofilní organizace (mezi nimi i bývalý premiér Austrálie!): http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/liberal-senator-bill-heffernan-says-former-prime-minister-a-suspected-paedophile-20151020-gke2o0.html. To není legrace - je to stejně závažné, jakoby nyní vystoupil premiér Sobotka s tím, že má důkazy pro to, že Nečas je pedofilem.
    To, co se deje v Norsku, je jenom procházka růžovým sadem, oproti tomu, co se děje Austrálii. Byla jsem v loňském roce opakovaně v pozici McKenzie friend (nehonorovaný advokát) na soudech v Sydney a na odvolacím soudu, ve věci sexuálně zneužitého slovensko-australského děvčátka, které bylo odebráno bezdůvodně matce a svěřené svému otci, přes to, že existují nevyvratitelné důkazy o tom, že je pachatelem. Nyní už tento případ dostaly slovenské orgány činné v trestním řízení, zastupitelský úřad v Canbeře nefunguje, ale tyto orgány jsou dopud nečinné (proč asi) a je podán podnět prezidentovi SR. To, co se děje, nemá obdoby. Toto není konsiprační teorie, toto je fakt. Soudci v Austrálii běžně odebírají děti matkám, pokud matky oznámí prokazatelné sexuální zneužití otcem, a svěří ho do péče otce. Statistiky ukazují, že pouze 4-8% oznámení se nepodařilo prokázat, že došlo k sexuálnímu zneužití dítěte, všechna ostatní oznámení jsou prokázaná. A přesto soud matku označí za duševně nemocnou, která je nebezpečím pro své dítě a na základě tohoto odebere matce dítě. Tyto procesy jsou zinscenované, kde figuruje vždy skupinka několika psychiatrů, kteří vydávají ústní posudek, které se soudce drží a na základě čeho matce dítě odebere. Dochází k tomu u 30 000 dětí ročně na území Austrálie. Víte, proč o tom nikdo neví? Protože je ve všech "demokratických (přesněji řečeno "pedofilmi ovládaných") státech schválený "náhubkový" zákon, který znemožňuje zveřejnit případy těchto dětí, údajně pro jejich ochranu soukromí, ale ve skutečnosti je to na ochranu pedofilů, aby nikdo nemohl v médiích mluvit o těchto činech. (tento zákon existuje i v ČR, viz: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/za-zverejneni-jmena-obeti-hrozi-pokuta-a-vezeni_88178.html), v Austrálii se jedná o: Ochranu dětí před zveřejněním jména(sekce 121 podle Family low act 1975). Senátor Heffernan pracuje na změně legislativy, ale chtějí ho odstavit. Mám daleko více důkazů, opírající se nikoli o tvrzení, ale o zákony, která zhoršují právní postavení zneužitých dětí a která nevyvratitelne prokazují, že pedofílie má chapadla i v Evropě. Považuji za svoji povinnost, aby se tato fakta zveřejnila a moje Diplomová práce je pouhým začátkem. Čekám na ukončení právnické fakulty (pokud mne nevyhodí dříve) a pouštím se do toho.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro přehled, co se děje na území Austrálie, se mrkněte na stránky Davida Ickeho, kterého jsem nebrala do okamžiku, než jsem zjistila, že on VÍ. A taktéž se opírá o fakta, která umí poskládat:
    http://www.davidicke.com/headlines/category/child-abuse/

    Dalí zde výpověď svědkyně, která si prošla v dětství těžko představitelným utrpením, i nyní se vystavuje posměchům, znevažování a útokům ze stran pedofilů a deviantů:

    http://www.scribd.com/doc/293362455/Neonacistický-pedofilni-kruh-v-Sydney-Fiona-Barnettova

    Pokud si někdo klade otázku, jak je možné, že tyto přeživší oběti žijí, odpověď je jednoduchá: protože kdyby tyto mediálně známé oběti kdokoli zabil, byl by to důkaz, že má pravdu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.