15. března 2016

Saudská princezna spolupracuje na třetím filmu Michaela Murphyho o chemtrails a geoinženýrství: Unconventional Grey

Saudská princezna spolupracuje na třetím filmu Michaela Murphyho o chemtrails a geoinženýrství: Unconventional Grey
Orgonet
14. 3. 2016

Ti, kteří se nově seznamují s problematikou chemtrails a geoinženýrství, by měli vidět dva základní filmy známého světového aktivisty Michaela J. Murphyho, které probudily milióny lidí na celém světě:

What in the World are they Spraying” "Co to k sakru na nás sprejují?" 
(2010; myslím, že české titulky neexistují? když tak mě opravte) 

Why in the World Are They Spraying” "Proč to k sakru na nás sprejují?" 
(2012; má české titulky!!! )

K nim brzy přibude další film, "Unconventional Gray", "Nekonvenční šedá".

K tomuto filmu: 

Geoinženýrství: Saudská princezna poskytla interview pro nový film o geoinženýrství „Unconventional Grey“. 
Zdroj: http://stateofthenation2012.com/?p=33579#more-33579
Posted on March 14, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet

Její výsost saudskoarabská princezna Basmah bint Saud hovoří s přesvědčením a odvahou o chemtrails a geoinženýrství.


V globálním geoinženýrském hnutí dochází k velké události. Michael J. Murphy, režisér a producent vysoce uznávaných filmů What in the World are they Spraying” and Why in the World Are They Spraying” („Co to k sakru na nás sprejují?“ a „Proč to na nás k sakru sprejují?“) se spojil s její královskou výsostí princeznou Basmah bin Saud, saudskoarabskou byznysmenkou a členkou královské rodiny Saudů, která žije od roku 2010 v Londýně.

Michael Murphy vedl s princeznou Basmah rozsáhlé interview pro jeho nový připravovaný film „Unconventional Grey“, (Nekonvenční šedá), což je průlomový snímek zabývající se jevem geoinženýrství z různých kritických perspektiv. Přínos princezny Basmah k tomuto filmařskému počinu a k jeho globálnímu prosazení je velmi cenný a dobře načasovaný, neboť i na Středním východě probíhají masívní geoinženýrské operace.

Její královská výsost princezna Basmah bint Saud je neúnavnou a celoživotní prosazovatelkou různých ušlechtilých cílů. Je oddanou humanitářkou a pochopila, že globální geoinženýrské programy pouze přispívají k utrpení světa. Princezna obzvláště zdůraznila, že na světě je jimi nepříznivě ovlivněna výroba potravin, což vytváří nedostatek potravin a hladomory ve světě.

Ve světle toho, že princezna Basmah založila Královskou botanickou zahradu v Jordánsku, je si naléhavě vědoma, že celá pozemská biosféra je nyní kontaminována geoinženýrskými chemickými směsmi. Chápe těsné spojení mezi chemickým geoinženýrstvím a říší rostlin při silném sprejování chemtrails. Je si vědoma toho, že chemické toxiny se budou akumulovat ve vegetaci i v organismech, které jsou pravidelně vystaveny chemtrailsovým aerosolům.

Její vzdělávání v oblasti geoinženýrství ji rovněž poučilo, že vzorce počasí a trendy klimatu na celé planetě jsou nyní systematicky rozvraceny. Princezna je plně informována o realitě, že probíhající modifikace počasí jsou přímou příčinou jak extrémního sucha, tak extrémních záplav po celé planetě. Proto je velmi znepokojena tím, jak si budou vydělávat na živobytí mnozí lidé, jejichž práce je závislá na stabilním počasí.

Michael J. Murphy a jeho nový film „Unconventional Grey“

Následující videoklip pochází přímo z nově připravovaného filmu Michaela Murphyho „Unconventional Grey“. Toto revoluční nové video ještě dále posune informace o svovém geoinženýrství nad rámec jeho dvou předešlých průlomových projektů. Divák si může povšimnout i v této krátké ukázce, s jakým zaujetím se k tématu vyjadřuje princezna Basmah.

Princezna Basmah mluví o geoinženýrství:

Trailer k filmu Unconventional Grey:

Jedním z prvotních cílů nového filmu je položit zákonný rámec pro soudní procesy proti geoinženýrství pro světové společenství národů. Neoficiální důkazy jasně ukazují, že tomuto nezákonnému a škodlivému používání klima měnících technologií jsou vystaveny všechny státy světa, malé i velké. Hluboká nezákonnost provádění těchto nepřetržitých chemických geoinženýrských programů je zřejmá z toho, v jaké tajnosti jsou udržovány.

Nejvýznačnější snahou filmu Nekonvenční šedá je poučit a osvítit lidí, a dát jim sílu, aby se opět ujali své oblohy, kterou jim odebral NWO. Globální strategie spočívá v několika právních iniciativách. Občané každé země, kteří jsou v současnosti obětmi vysoce destruktivních chemických operací, budou požádáni, aby vyvinuli své vlastní právní strategie k ukončení geoinženýrství.

Protože každá vláda, která dovolila nepřetržitý chemický útok na své obyvatelstvo, je odpovědná za jednotlivá ublížení na zdraví, a je žalovatelná pro umožnění nezákonného a zdraví škodícího chemického sprejování. Chemické geoinženýrské programy nemají hranice, a mohou být žalovány jako zločin proti lidstvu.

Film pro ukončení geoinženýrství zaujal právě tento přístup. Ti, kteří v současnosti přispívají k tomuto přístupu, jsou si vědomi, že chemické geoinženýrství provádí pomalou genocidu a prohlubující se devastaci biosféry Země.

Závěr

Princezna Basmah chápe hloubku současného stavu věcí, statečně vystoupila na veřejnost a tím dodává odvahy, aby totéž učinili i další. Je si vědoma, že obhajuje kauzu, která je v rozporu s vládnoucí kabalou NWO. Saudská Arábie jí v tom poskytla hluboké a rozsáhlé zkušenosti. Také ví, že pouze sami lidé mohou zastavit tyto geoinženýrské programy. Poskytla svůj hlas a doufá, že další v její pozici učiní totéž. Až se dostatek lidí v klíčových pozicích začne zabývat touto záležitostí, může dojít k rychlé pozitivní změně.


Michael Murphy řekl, že Unconventional Grey je v podstatě:

„...výzva k akci, film určený k rozšíření našeho projektu „Aerosolová kolekce“ a k zavedení právní iniciativy zaměřené na soudní příkaz k zastavení činností provádějících změnu klimatu a zabránění legalizace geoinženýrství.“

Pro ty, kteří jsou si vědomi, je nejvyšší čas, aby se připojili k této historické výzvě k akci. Je to jediný způsob, jak získat zpět naši oblohu. Na planetě Zemi již asi není místa, které by nebylo znečištěno chemickými geoinženýrskými látkami, protože ty se prostřednictvím vody dostávají naprosto všude, a proto je třeba si pospíšit.

(Film Unconventional Grey bude uveden koncem jara nebo začátkem léta 2016.

State of the Nation
March 14, 2016


Související: 
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/proc-na-nas-sprejuji-cesky-preklad-filmu.html



21 komentářů:

  1. "Verejnosť nevie, čo sa deje a ani nevie, že to nevie." Noam Chomsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mam 40 kolegov z prace a ani jeden neveri (skor netusi co to je) chemtrails. Rosta

      Vymazat
    2. Mám také tuto podobnou zkušenost , za ta léta co sprejují oblohu tak možná 5% ví o sprejování a velice se zajímají o dění a tuto problemtiku a snad 10%-15% jsou ochotni připustit, že někdo něco takového provádí.Zbytek tedy 80% lidí z mného okolí absolutně neví co se jim nad hlavou děje a co se na Planetě děje bez jejich vědomí.Nechtějí slyšet, vidět, ověřit si zkoumat atd.Jak tedy může lidstvo samo zvítězit a překonat hráče temna , když v podstatě drtivá většina lidí netuší co se vlastně děje.

      Vymazat
    3. Temňáci věděli, že to bude v jejich prospěch, když "většina lidí netuší, co se vlastně děje" - proto do toho tolik investovali - do vymývání mozků a do přeprogramovávání, do oklamávání a zakrývání původních duchovních schopnosti, do odvádění lidí z jejich přirozených vysokých vibrací do vibrací nižších. Temňáci zmanipulovali celou historii lidstva i přítomnost k obrazu svému. Děti se nechtějí ve škole učit, protože jejich duše cítí ten klam, který je nám od útlého věku vštěpován. Když lidi uslyší něco zásadně pravdivého, zpravidla to mají za hloupost a začnou se třeba smát (např. možnost přítomnosti vyspělých mimozemských civilizací - kdo to ve svém myšlení připouští - je blázen). Už už se temňáci natahovali po zmanipulování budoucnosti, ale v tom úspěšní nebyli, nejsou a nemohou být. Vesmír dospěl ve vývojové spirále tam, kde už padělání ducha není možné, kam síly temňáků nedosáhnou a kde úplně vyslábnou. My se to dozvíme za nedlouhý čas, až se to plně projeví v naší realitě. Dle sdělení Plejáďanů Cobrovi, které jde i jinak než chanelingem, byl osud planety Země potažmo její transformace rozhodnut 17. května 1998 - od tohoto data Light Forces vědí, že vzestup pozemšťanů i celé planety bude úspěšný. Vzestup bude postupný a bude zahájen v době Události. V podstatě Bohyně i Light Forces nás budou léčit, ale i my začneme léčit sami sebe i druhé, až námi začnou proudit energie z Galaktického pulsu. Vzestup bude individuální i skupinový proces (www.2012portal.blogspot.cz)

      Vymazat
    4. Obávám se že tu je velmi zavádějící poznámka o pomoci zvenčí, ZMĚNA MUSÍ ZAČÍT V LIDECH, UVNITŘ JEJICH MYSLÍ. JEN Lidstvo svým chtěním může dosáhnout změnu!

      prastaré duchovní poznání říká:

      POZNEJTE SAMI SEBE A POZNÁTE VŠECHNO!

      KDYŽ CHCETE ZMĚNIT SVĚT, NEJDŘÍV ZMĚŇTE SAMI SEBE!

      ...a o tom to VŠECHNO je:

      Jen tichým zahleděním se dovnitř svého já můžete poznat skutečnou realitu, kterou prožíváte, se všemi vztahy, které existují mezi vaším současným já a vnitřní podstatou, která má multidimenzionální charakter.

      Základní informace a nástin řešení, jak pracovat sám se svou myslí:

      http://www.ragauian.cz/category/dualita-lidskeho-byti/

      Vymazat
  2. Mám obavy, že i sama saudská princezna odvádí naši zvědavost kolem chemtrailisů opačným směrem. Obecně nás všelijaké články informují o tom, že chemtrailisy velmi silně ovlivňují produkci bio potravin. Mnohem menší podvědomí máme o tom, co to dělá s celým přírodním řetězcem. A ještě mnohem méně se mluví o tlumení duchovního obrození lidstva. Zastínění slunečního fotonového záření vskutku brzdí nejen vzrůst rostlinstva na zemi, ale i duchovní obrození lidí. Klimateroristé zcela jistě vytváří na Zemi takový "umělý spánek" , kdy se i zvířata chovají značně podrážděně, nevrle a agresivně. Máme tedy kolem sebe dost důkazů, že na naší planetě jde o něco mnohem více, než o bio potraviny. A jak vidno, o tom princezna Basmah ani slovo. Dovolí si opět být aktivní jen v určitých mezích, která se tolerují.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dan, ty už jsi viděla ten film, že víš, o čem princezna Basmah nepronesla ani slovo? Nebo jen jako vždy předvádíš svou "nadřazenou duchovní vzdělanost"?

      Vymazat
    2. anonymní 17:47
      cit: "nadřazenou duchovní vzdělanost" odpověď: nevím, z jakého podmětu vycházíte. Poučte mě o tom, prosím .
      Předpokládám, že jste jako já shlédl ten trailer a velmi vás zaujal. Přeji Vám, aby jste nebyl filmem zklamán.

      dan.

      Vymazat
    3. Trailer trvá 3 minuty, video s Basmah 30 vteřin. Jak můžete z toho vědět, co kdo říká v celém filmu více než hodinové délky?
      Nadřazená duchovní vzdělanost jest duchovní pýcha, kdy člověk pohrdá ostatními, kteří nedosahují jeho duchovní či vzdělanostní úrovně. Proto se vyjadřujete pohrdavě o princezně Basmah, která dle vás asi neví nic o tlumení duchovního obrození lidstva, či není dostatečně odvážná, aby o tom promluvila.
      A z tohoto PODNĚTU, nikoliv podmětu, vycházím.
      Toto vysvětlování je však nejspíš zbytečné - problém je v tom, že jako obvykle nedostatečně rozumíte psanému sdělení.

      Vymazat
    4. Zcela s Vámi souhlasím, lépe bych to nevyjádřil.Takovým lidem je dovoleno říci pro veřejnost pouze zrnko pravdy a má to svůj zaváděcí účel, zkrátka je někdy velice příhodné upustit uzdičku.Princezna je jen opět pouhou loutkou a jakmile by se jakkoli stavěla proti plánům a záměrům temna, tak ji velice rychle zneškodní.Temňoušsi s Ilumínáty přesně dirigují co, kdo, kdy a kde bude říkat a platí to jak pro vyyoko postavené vládní představitelé, tak krále, princezny , papeže a pod. Lidé by měli prozřít a naciťovat srdcem a intuicí.

      Vymazat
    5. anonymní 12:32
      Opakuji, co jsem napsala. Přeji Vám, aby jste nebyl filmem zklamán. Princezna jistě ví více než my, ale do filmu to jistě neuvede. Tak jste možná nepochopil Vy a pravděpodobně očekáváte, že to hlavní vám sdělí královská dcera. I když, jak víme všichni, i vládcové ze Saudské arábie patří mezi zednáře .A tak, neobtěžujte se zbytečným vysvělováním. On si opravdu každý sám za sebe hledá vlastní cestu k pravdě. Srdečně zdraví Vaše

      dan.

      Vymazat
  3. Film “What in the World are they Spraying" s českými titulkami sa dá stiahnúť tu: http://www.ulozto.sk/xwur3vG/doc-co-to-na-svet-sprejuji-usa-2010-mp4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě by zajímalo, pokud vezmeme v potaz, že Rusko vede svou vlastní politiku ve světě, tak jestli se chemtrails týká i jeho. Byla by to dobrá otázka snad i pro Pjakina v Otázkách a odpovědích, zda ví o chemtrails...

      Vymazat
    2. Ti za scénou postříkají úrodu a lidi to snědí...Jen jestli se chemtrails nepodílejí na otravování myšlení, jen jestli nepodporují všeobecnou únavu, apatii, zbabělost a lezení do zadnic šéfů. Příklad: 80% třicetiletých lidí ve vyspělé společnosti má znaky chronického únavového syndromu. Apatická společnost je perfektně tvárná pro vládnoucí elity. Její zájmy se točí okolo letáků z marketů, mobilu, televize, ledničky a gauče (a proč ne, když je unavená). Sice se o korupci ví víc než dost a nic se proti tomu nedělá. Na boj s korupcí si jenom hrajeme. O omezování svobod se ví a na to, že je svoboda, si jenom hrajeme. Jak se uvádí v článku (http://www.zerohedge.com/news/2016-03-01/terminal-american-apathy-population-perfectly-ripened-authoritarian-control), můžeme najít lék pro mnohé potíže, ale jak najít lék pro tu nejhorší z nich a to je lidská apatie?
      “Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society.” – Aristotle

      Vymazat
    3. ZMĚNA MUSÍ ZAČÍT V LIDECH, UVNITŘ JEJICH MYSLÍ. JEN Lidstvo svým chtěním může dosáhnout změnu. Cituji: Jen tichým zahleděním se dovnitř svého já můžete poznat skutečnou realitu, kterou prožíváte, se všemi vztahy, které existují mezi vaším současným já a vnitřní podstatou, která má multidimenzionální charakter. Základní informace a nástin řešení, jak pracovat sám se svou myslí: http://www.ragauian.cz/category/dualita-lidskeho-byti/

      Vymazat
    4. Je to ako pises , ale poslednou dobou co pocuvam ludi tak unava a apatia sa zvacsuje . Kazdy frfle je mu spatne straca silu za pol rok som to pocul hovorit kopu ludi , maju bolesti hlavy a kosti , svalstva . Neviem cim to presne je ale jednoducho je to tak . Cez vikendy je praskovanie ovela vacsie ako cez pracovne dni a v piatok a v nedelu katastrofa . Menia nam myslienky aj utocia na nase tela a psychiku ale nikto nikde nic o tom nenapise . Vsetci spime a myslime si ze mozeme zasahovat do diania .

      asgard

      Vymazat
    5. anonymní 23:44
      Strach z blížícího se posledního soudu má jistě i Kreml. Z toho důvodu budou v tomto ohledu s postřikovači za jedno.

      dan.

      Vymazat
    6. EM question: Let's wind the clock back to the time of the Fall of Atlantis. You mentioned before the humanity at that time invited darkness, but never went into the detail. It is a known fact that certain people were quite obsessed with money and power at that time, and they were unwilling to share abundance with everyone else. And then these people gradually worked with beings from the dark to gain control of the entire population. But what about the average people, the majority of the population? Did they just stand there without putting up a good fight and keeping minding their own business, while this takeover was taking place? What is the story?
      Cobra answer: The ordinary people were mostly passively accepting the progress of darkness without resisting, the same as they do now. More: http://wholenessnavigator.blogspot.cz/2016/03/march-4th-cobra-interview_15.html

      Vymazat
    7. Některé komentáře DAN, jako např. tento, jsou skutečně katastrofální. Byla už několika lidmi napomenuta a je to marné. Je to marné. Je to marné.
      Anonymní 20. března 2016 18:58
      "Strach z blížícího se posledního soudu má jistě i Kreml. Z toho důvodu budou v tomto ohledu s postřikovači za jedno."

      dan

      Vymazat
    8. Anonymní 8:43, který používá můj nick:

      Podepisuji své příspěvky tak, aby bylo jasně viditelné, kdo komentuje. A tak, mám pro všechny opůrce svých názorů jednu zlatou radu: Nečtěte to !

      dan.

      Vymazat
  4. Jak v r. 2013 napsal Aolian, temnáři se nás snaží neustále spoutávat v kleci nevědomého materialismu, abychom vnímali hmotný svět, jež nás obklopuje, jako jedinou realitu. Potřebují nás mít nevědomé, ustrašené a přišlápnuté, abychom se drželi při zemi zahrabáni až po uši v pomíjivých všedních starostech...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.