15. dubna 2016

CERN způsobuje kolapsy magnetopauzy, důsledkem jsou zemětřesení na celém světě

Pokusy CERNu způsobují narušení magnetopauzy, důsledkem jsou zemětřesení na celém světě
Orgonet 15. 4. 2016

V posledních dnech i naše média přinesla zprávy o silných zemětřeseních po celém světě, naposledy během včerejška v Japonsku. Vědci varují, že hrozí nebezpečí dalších, ještě silnějšími otřesů ve všech seismicky aktivních oblastech světa. Na západním pobřeží USA je zajímavá situace, neboť tam naopak už několik dní žádné zemětřesení nebylo, i když je to aktivní oblast; zatím tam trvá tzv. "seismická pauza", což může být předzvěstí obzvláště silného zemětřesení... (Varování: viz video zde.)

Je zajímavé, že tato neklidná seismická situace začala počátkem dubna, kdy (shodou okolností?) po tříměsíční technické pauze (od konce prosince 2015) CERN obnovil své experimenty s vysíláním paprsků do vesmíru prostřednictvím Velkého hadronového srážeče/urychlovače (LHC). (O obnovení aktivity LHC viz článek http://home.cern/about/updates/2016/03/return-lhc-season-2-continues )

Různí pozorovatelé ve světě, kteří sledují blíže aktivity CERNu, si povšimli, že po "technické pauze" se intenzita vysílaných paprsků podstatně zvedla (z 4,5 na 6,5, na celkových 13 Teraelektronvoltů); a to někteří pozorovatelé dokonce uvádějí, že intenzita musí být daleko/mnohonásobně vyšší, než nám přiznává CERN na svých online grafech, na nichž je možno sledovat pokusy s paprsky v reálném čase (grafy viz CERN Vistars https://op-webtools.web.cern.ch/vistar/vistars.php )

Jeden z pozorovatelů, všímajících si souvislostí mezi zemětřesením, ejekcemi sluneční koronární masy a aktivitou CERNu je Paul Begley, který 13. dubna vystavil následující video, jehož zkrácený překlad a důležité snímky přináším.

Video Ejekce solární masy/zemětřesení 6,9/CERN z 13. 4. https://youtu.be/01jMEJ3icZI





Náraz ejekce koronární sluneční masy na Zemi, zemětřeseni 6,9 a CERN
Paul Begley
Zkrácený překlad a printscreeny z videa: Orgonet 15. 4. 2016


Velká ejekce sluneční masy z 10. 4. 2016 zasáhla zemi 13. 4. 2016. Avšak žádné modely to nezachycují, byly možná opět zmanipulovány. V tu dobu došlo k velkému zemětřesení hodnoty 6,9 v Myanmaru, Barma, ve středu večer v 8.30, panika, žádní mrtví naštěstí, zranění z paniky. Zemětřesení bylo cítit až v Bangladéši a v Indii. 75 km daleko od zemětřesení máte milión lidí. Epicentrum bylo 87 mil hluboko.

Mapa: Epicentrum zemětřesení v Barmě. 


Mapa níže ukazuje silná zemětřesení ve stejnou dobu jako v Barmě - např. nejsilnější v Bolívii, silná na Filipínách, v Japonsku. Japonsko má proto problém s Fukušimou. Oblast kolem Indonésie je ve velkém nebezpečí.


Graf solárního větru 13. 4. 2016: Vytvořil se velký tlak. Všechny jeho parametry se zvýšily, rychlost např. ze 400 km/s na 700 km/s. To je velmi rychlé.


Obrázek narušení magnetopauzy (níže)
(Pozn. Orgonet: magnetopauza je hranice mezi solárním větrem a magnetickým polem planety, která vytváří přirozený štít proti výronům energie ze Slunce, na obrázku níže je zobrazena jako kruh přerušovanou čarou.)  (Magnetopauzu v reálném čase možno sledovat zde: http://ccmc.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/display/RT_t.cgi)

Tlak na magnetopauzu - solární vítr ze strany Slunce - 13. 4. narostl, a protože CERN v tutéž dobu vysílal své paprsky, magnetopauza byla porušena a sluneční energie dopadla na Zemi. Ve stejnou dobu vzniklo zemětřesení v Barmě.

Níže zobrazený kolaps magnetosféry jsme neviděli od prosince, kdy byl CERN zavřen pro údržbu. Nyní, když opět zahájili pokusy, vidíme kolapsy magnetopauzy - obrana země před ejekcemi koronární masy ze Slunce je zničena, a v kritické časy dochází k zemětřesením. Je téměř nepopiratelné, že v dobu zemětřesení magnetopauza- přirozený štít chránící Zemi před ejekcemi - byl nefunkční, pak se opět dostával do normální pozice.





Zmíněná skvrna na Slunci z 10. 4. se zatím zvětšuje, je už 3x tak velká jako naše planeta. Zatím je naštěstí jednopolární, ale kdyby se oblasti propojily a vytvořily oblouky mezi dvěma magnetickými poli, bylo by to pro Zemi velmi nebezpečné.



Graf paprsků z CERNu ze 13. 4. ukazuje, kdy jsou zapínány a vypínány. Vrcholy grafu znamenají nejvyšší intenzitu - nejvyšší přehřátí - nad kritickou hodnotu 1,9 K,


Beam Setup níže: Oba sektory se v onu dobu 13. 4. staly příliš horkými.  Použitá intenzita paprsků byla 6,5 Teraelektronvoltů, takže oba paprsky dohromady 13 TeV, to je příliš mnoho. Od technické pauzy LHC v prosinci se intenzita velice zvýšila.



Japonsko je v průšvihu. Teprve až bude denní světlo, ukáže se, co se stalo s Fukušimou a s lidmi v Japonsku.

---------------------------------------------------------
Dodatek Orgonet:

Možná se i u nás najdou nadšenci, kteří budou ochotni na následujících odkazech sledovat výše zmíněnou spojitost mezi výrony sluneční masy, zemětřesením a aktivitou CERNu. (Já bych rád sledoval, ale nemám tolik času, abych se tomu soustavně věnoval.)




Můžeme se pouze dohadovat, zda současná aktivita LHC CERNu je zaměřena na pouhé vědecké zkoumání vlivu paprsků na magnetopauzu, či zda jde těmto "vědcům" rovnou o výrobu zemětřesení, naprosto bez skrupulí a úcty k životu... 

Vzhledem k tomu, co jsme se o CERNU právě dověděli z článků Davida Tylera (viz štítek pod článkem), mám dojem, že jde o to druhé... 

14 komentářů:

  1. Jeden EBE,zvaný SOL-TEC zvedl mimoděk obočí a milého hadráka vyřadil na pul roku..Copak dělá a ostatní tací?

    OdpovědětVymazat
  2. A Cern je v provozu ? Mě by zajímalo kdo si tohle cucá z prstu, ...zemětřesení jsou , ale z jiného důvodu než si tu myslíte ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:)))) Chudák Orgonet si dá práci s článkem, aby tam měl všechno vyodkazováno a doloženo, včetně odkazu na činnost cernu, která se dá sledovat online zde https://op-webtools.web.cern.ch/vistar/vistars.php, a nějaký negramotný trol mu napíše tohle.

      Vymazat
    2. Troll, trollice a trollčata, je jich plná OrgoNetova komnata. Proto hajdy pro košťata, a vymeťme tu havěť ven.

      Vymazat
    3. Anonyme, anonyme ,kdo tě platí ? Kteří svatí ? A pokud tě to na těchto stránkách nebaví , tak se dívej na pořady ČT. Tam najdeš soukmenovce placené se stejného zdroje. Ano jsi přímo ten zdroj ???

      Vymazat
    4. Čítali ste knihu "Dosť bolo kokotov?" - Ono, každý sa v nej nájde....
      Kojot

      Vymazat
    5. Tak Tak, vždycky se musí najít nějaký Troll

      Vymazat
  3. A také spojitost s lidským zdravím...

    OdpovědětVymazat
  4. V breznu bylo pres 400 zemetreseni v unoru 497 a v lednu 517 vetsich nez 4,5 stupne

    Zemetreseni vetsi jak 6
    Rok 2015 156
    Leden 2016. 12
    Unor 10
    Brezen 5
    Duben 15

    Takze opravdu se deje neco vyjimecneho ?

    Nechci zpochybnovat jen jsem byl zvedavej jak to s tim zemetresenim je...

    OdpovědětVymazat
  5. Ja čumíkujem denne na mapku m3kl.org, yelowstonu, usa a vlastne celého sveta. Info zhora mi našuškalo, že OKLAHOMA , a fakt od maličkých turbulencií pred rokom cca 2,5 richtera a hlbky 50 míl, sa oblasť prepracovala ku hodnotám za krátky čas aj 4,5 richtera a 4 míle hlbky. kojot
    Pokrok, žejo. - Inak je to juhovýchodný okraj podložia. A Fema kempov v tejto oblasti ako maku...

    OdpovědětVymazat
  6. Dávno to vedia, fema kempy sú všade v usa ale najviac v oblasti stredovýchod, juhovýchod...

    OdpovědětVymazat
  7. Děje se přesně tohle... http://www.galactic-centre-2012.com/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.