7. dubna 2016

Geoinženýrství odřízlo populace celého světa od životně důležitého deště

Geoinženýrství odpírá životně nezbytný déšť populacím po celém světě

Zdroj: http://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineers-cut-off-critical-rain-from-populations-around-the-globe/
Climate Engineers Cut Off Critical Rain From Populations Around The Globe
Dane Wigington
geoengineeringwatch.org
4. 4. 2015
Překlad: Orgonet

Klimatičtí inženýři odřízli mnoho oblastí světa od životně důležitého deště.



Proč je v tuto chvíli na celém světě tolik oblastí s rekordním suchem? Teplejší atmosféra přece obsahuje mnohem více vodní páry (o 7% více na každý stupeň Celsia oteplení). Zákony fyziky praví, že na rychle se oteplující planetě MUSÍ pršet více. Takže, proč všude na světě narůstají rekordní období sucha? Protože geoinženýrství/management solární radiace naprosto rozvrátil hydrologický cyklus Země.


Geoinženýrská obloha nad Yosemitským národním parkem v Kalifornii.


Tím, že nasycují atmosféru částicemi (aerosoly), aby vytvořili efekt „globálního stmívání“ (což je uváděný hlavní cíl programů mírnění klimatu managementem solárního záření), geoinženýři zcela vykolejili primární potřebu systému života na Zemi, déšť. Klimatičtí inženýři mají zcela pod kontrolou globální kohoutek vody. Kontrola nad srážkami znamená kontrolu nad zdroji potravin a populacemi celého světa. Mezinárodní pokus se záměrem vytvořit „nukleární zimu“ ve skutečnosti přispívá k všeobecnému oteplování planety a šíření globálního sucha. Rekordní sucha decimují ekosystémy a populace po celém světě a vyvolávají konflikty o vodu. Sucho srovnatelné s uměle vytvořenou katastrofou v Kalifornii postihuje mnohé oblasti. Níže uvedené novinové titulky o zemích postižených katastrofálním suchem jsou jenom z posledních dní.


Thajsko: "Thailand Hit By Worst Drought In Decades"
Somálsko: "Thousands May Die From Drought In Somalia Unless Donors Give More"
Střední východ: "Worst Middle East Drought In 900 years"
Colorado: "Climate Change Worsening Colorado River Droughts"
Indie: "India Facing Worst-Ever Water Crisis"
Uganda: "Uganda: Water Crisis Worsens As Dam Dries Up"
Palau: "Palau Suffers Worsening Drought, Emergency Declared"
Kalifornie: "California Drought: Get Used To It, Scientists Say"
Jižní Asie: "Historic Drought In Southeast Asian Countries"
"South America: Exceptional Water Deficits Are Forecast To Persist"
Jižní Amerika: "Drought In America Threatens Food Production"
Honduras: "Honduras: Drought Emergency Appeal"
Lesy: "Forests Struggle As Drought And Climate Change Bite"
Kalifornie: "El Nino Falls Short, Leaving California In Drought"
Vietnam: "Vietnam's Southern Mekong Delta Faces Worst Drought In History"
Filipíny: "Drought-Effected Farmers Block Kidapawan City (Philippines) Highway To Demand Relief"
Filipíny: "Amid Climate-Fueled (Drought) Food Crisis, Filipino Forces Open Fire On Starving Farmers"


Globální inženýrství je nejen ekocidou, nejen genocidou, ale planetární omnicidou. Geoinženýrství není nic menšího než válečná zbraň. Z důvodu vysoce toxického spadu je třeba ho též pokládat za biologickou zbraň. Probíhající manipulace počasí/klimatu nejen způsobují chaos v klimatickém systému planety, ale geoinženýrství ničí i ozónovou vrstvu. Bez ozónové vrstvy by na Zemi žádný život neexistoval. I když některé „oficiální zdroje“ prohlašují, že ozonová díra se zmenšuje, měření UV z předních linií naprosto odporuje jakýmkoli podobným závěrům. Destrukce ozonu se zhoršuje každým dnem, kdy dovolíme, aby pokračovalo atmosférické sprejování. 


Těžce poškozená ozonová vrstva. 

Těžce poškozená ozónová vrstva dovoluje nebezpečným úrovním UV radiace dosáhnout zemského povrchu. Mnozí v klimatických vědách a environmentálních komunitách oprávněně kritizují speciální zájmové skupiny a organizace, které agresívně popírají globální oteplování, ale co je to platné, když současně neomluvitelně popírají jediný a největší faktor rozvracející klima, a to globální klimatické inženýrství? Jak by mohla probíhat jakákoli smysluplná diskuse o klimatu, aniž by byly nejprve a především vzaty v úvahu hrůzy způsobované klimatickým inženýrstvím? To není možné. Nyní jsme v epoše „antropocénu“. Jakákoli forma antropogenní aktivity, která mění biosféru (a tím přírodní systémy Země), musí být pokládána za formu geoinženýrství. Tudíž klimatické inženýrství a jeho vysoce toxický spad je největší a nejbezprostřednější hrozbou, které čelíme, pokud neuvažujeme jaderné kataklysma. Jak to zastavit? Jedinou cestou vpřed je získat dostatečné množství informovaných lidí, a je třeba, aby všichni z nás vědomých přispěli svými silami do této životně důležité bitvy o záchranu toho, co zbývá z životního prostředí na Zemi.

DW

May be freely reprinted, so long as the text is unaltered, all hyperlinks are left intact, and credit for the article is prominently given togeoengineeringwatch.org and the article’s author with a hyperlink back to the original story.


Dodatek Orgonet:
Režim geoinženýrského sucha se týká i Evropy, i když zatím situace není zcela katastrofální - ale s přicházejícím létem může začít být.

Od doby počátků Orgonetu, kdy bylo pár let intenzívních "přívalových dešťů", se situace díky nepřetržitému sprejování atmosféry změnila, a nyní je pro klimateroristy v Evropě mnohem obtížnější, aby spustili déšť. Vody nabalené na umělých aerosolových jáderech se vznáší v ovzduší dostatek, ale sama již není schopna spojovat se ve kapky a padat dolů. Klimateroristé musejí teď používat mnohem větší radiační výkony a  řízení vzduchových mas než před pár lety, aby vůbec někde v Evropě spadly srážky.

A to je ještě u nás ve vnitrozemí může padat pouze voda, která je odpařena uměle zahříváním zemského povrchu; v nejlepším případě nechají uměle spadnout její část, ale novou vodu od oceánu prakticky již nejsou schopni do hlubšího vnitrozemí přivádět. Leda ve formě extrémních událostí, nejlépe v blízkosti moře, a taky zřejmě za úhradu, kterou si může dovolit například bohaté Německo, proto tam také mnohem více prší než u nás.

Pozorujte, když jdou "dešťové fronty". Skoro vždy v Německu něco spadne, ale před našimi hranicemi se "fronta" rozplyne. Je to tím, že radiace nezbytná ke shození srážek je nasměrována pouze nad Německo, ale nad Česko už ne...







44 komentářů:

  1. :-( Tak tohle mě děsí! Více než inscenované výbuchy kdesi, více než oblastní války. Tohle, většina z nás ví, ale nikdo, zatím nikdo neví, jak je zastavit ! :-(
    Dovětek Orgoneta je strašně pravdivý, sleduji vývoj. Je to pravda- např, vloni vše spadlo v Německu, Rakousku a jinde, jen né u nás. Celá zima byla jaká byla- málo vodních srážek (sněhu) a jaro je podobné. Když spadne pár kapek mrholení, je to jen zvlhčení povrchu, které ihned uschne.Mnohdy je zataženo, ale celé dny z mraků nepadne kapka. To je největší hrozba! A samozřejmě s tím spojený jedovatý spad, všudepřítomný, který dýcháme, jíme, pijeme. Dokážete si představit- že tyto sračky převážná část naší populace pijeme?! Padá to do údolních nádrží pitné vody, která se čistí pouze bakterilogicky, nikoliv chemicky od těch sraček. Jaké ekologické zemědělství?! Je to všude, na rostlinách, v půdě- všude. :-( Proč si to většina lidí neuvědomuje?! Nevěří?! A co ti nemocní, kteří tohle způsobují?! Neměli by být odstaveni a zavřeni do detence? Kdo je zná? Zatím nikde jsem nečetl who is who. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano máte pravdu. Je to děsivě řízené prostřednictvím mimozemských technologií, kterými disponují světové vlády. Pokud lidstvo nebude na sobě duchovně pracovat a neobjeví jedinou pravdu, že jsem napadeni mimozemskými silami, kteří chtějí naši porobu a ovládají celý svět i například tím, že manipulují s počasím - systém HAARP, jedovaté potraviny - geneticky modifikované, zotročující manetární systém, chipy, jsou mistři v ovládání myšlenek na dálku, muslimnská invaze, jedovatý farmaceutický průmysl atd. Jediná možnost jak to zastavit - je otevřít duchovní centra a poznat pravdu. Jen tak zastavíme činnost zotročujnících mimozemských sil. Protože když je vidíte jak operují v neviditekném spektru světla (ale pokud máte duchovní centra otevřená vidíte je) a obrátíte se k BOHU - namají šanci a sebezlejší stvoření utíká. Dnes lidé se zapomněli obracet k Bohu a tyto zlé zotročující bytosti zde mají žně. Jsou iniltrování do všech oblastí našeho života a rozhodují naprosto o všem co je kolem Vás - a stačilo by opravdu málo duchovně na sobě pracovat a obracet se k BOHU

      Vymazat
    2. letos to bude ještě horší, Zeman jim nejde na ruku s uprchlíky ..mimochodem dobře, ale budou nás chtít hodně vyškolit s tím počítejte.

      Vymazat
    3. Je to jednoduché. Kdo bude hodnej tomu zaprší, kdo bude dělat problémy, tomu nezaprší. Koho bude chtít Velký bratr zachovat, tomu zaprší, kho bude chtít odstranít, tomu nezaprší.

      Vymazat
  2. Tohle je trefa do černého,lidstvo se bez vody pozabíjí samo,ty jedy v tom je jako bonus zdarma.Hodně rád bych věděl, komu za tyto zločiny poděkovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo vzpomíná,jak se říkalo,že ti Adenauři už jsou moc staří,že se chystají do hrobu a chtějí se sebou stáhnout celý svět ?,tihle ďábli jsou pořád na zemi.......zřejmě nás jen zachrání vybombardování celého USA do 5 km pod zem,tam jsou ti ďábli schovaní a z tama to kočírují......

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=OMj97oeGEYM Mužeme dekovat i tyhle demonicke civilizaci,když se ale clovek rozpamatuje,bude panem sveho osudu a zeme bude osvobodzena.

      Vymazat
    3. Žádné démonické civilizaci děkovat za nic nebudeme, protože nejsme žádní vygumovaní pitomci.

      Vymazat
  3. Příroda na zemi je již téměř v totálním rozložení, narušena, poškozena zdevastována a Planeta se už z posledních sil snaží udržet v obstojné vitalitě.Jedna z nejkrásnějších Planet ve vesmíru a jedna z miliard civilizací v kosmu ji za pár stovek let zcela zněužije a zdevastuje.Vskutku dobrý experiment.

    OdpovědětVymazat
  4. Když se podíváte na mapu, vidíte, že západní a jižní Čechy jsou obklopeny Německem (jsou zastrčené do Německa) - no a jenom tam prší. Jinak na ostatním území NIC! To už přece musí vidět snad úplně každý, co za vraždu v přímém přenosu páchají ti klimateroristi. Např. před 3 dny lítali jak zběsilí, ve vzduchu bylo tolik svinstva, že nešlo dýchat - no a bude z toho tak akorát deštík pro Německo. Tak je to už asi 5 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nakonec mi budete aj tu vodu krást...
      :-/

      Vymazat
  5. Zajímavá přímá ůměra:,,Ropa vystoupila,ale skryla se voda. Všechny pohony,obaly,léky,maziva,palivo motorů a mnohé další jsou z ropy,ale drahocená a kvalitní pitná voda se skryla,ustoupila,odmítá napojit neposlušné.

    OdpovědětVymazat
  6. Srdečne zdravím :o/
    Tak toto by chcelo tucty a tucty odvážnych sprejerov, ktorí nebudú od večera do rána robiť nič iné, len všade tam kde je aká-taká voľná plocha (napr. protihlukové steny na diaľniciach a pod.) viditeľne, s obrovskými písmenami, sprejovať: STOP CHEMTRAILS !!! Myslím, že by to bol neporovnateľne zanedbateľný prečin a teda aj menšie zlo, oproti tej genocíde, čo sa deje nad našimi hlavami po celom svete...

    OdpovědětVymazat
  7. Již delší dobu se zaobírám myšlenkou , proč nikdo nezarazí sprejování. Komu to přináší užitek( kromě těch , kteří to dělají) ? Vždyť se to týká všech politiků, kteří dovolí aby na našem nebi se proháněly vraždící letadla. Někdo musel dát k tomu přece souhlas ! Ještě tak před třemi léty jsme všichni, kdo chemtrails sledovali na obloze octovali a octovali . Dnes se už nic neděje. Rezignace ? Nevím. Je dobré, že aspoň Orgo se tomuto tématu věnuje, ale to je málo. Orgo rozpoutejme na tomto blogu diskusi , jak vyjít z pasivity do aktivity. Já nevím kde a u koho bych měl začít. Nemám ty správné informace. Máš je ty Orgo ? Pokud ano, sem s nimi.
    p.s ocet mám stále na parapetu okna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zdjeism site se uz probiral model mozneho finacovani z Chicagske burzy spotoy na pocasi. Kde se sprejuje? jednodussi je, kde se tolik nesperjuje. Antarktida. I RF dovoluje pres sve uzemi postrik. Otazka globalniho stmivani muze byt nastolena i v ramci zmeny spaketralni tridy Slunce. Je mozne, ze zmena pocasi je jen veldjsi efekt. Mereni UV co porvadeji lide po planete jsou vice nez alarmujici. Za "jasneho" dne pri pobytu venku mam kuzi spalenou i v breznu a na konci rijna. to nepamatuji nikdy jindy. Rozpusteni ledovce v Arktide muze byt tez duvodem. Umozni to drancovat suroviny. Mozna ze Majove s koncem sveta nebyli uplne vedle a kdyby nebyla atmosfera minimalne od roku 1995 masivne syscena chemikaliemi uz by nas nase Slunce sezehlo. Tez vychyleni zemske obezne drahy a orientace Zeme diky pokusum s v CERN navazenemu na Nosrky HAARP mohou byt duvod. Sami vojensti experti RF pripousteji, ze HAARP muze zmenit obeznou drahu Zeme.

      Vymazat
    2. Vždyť se už nějaký čas ví, že naše slunce prošlo roku 2012 radikální proměnou. Z třídy žluté hvězdy se transformovalo na třídu bílé hvězdy. Přestalo totiž spalovat vodík, a nově spaluje helium. To znamená o 100% vydatnější palivo než vodík. Navíc se také ví, že v onom roce 2012 přímo ve slunci operovaly nějaké gigantické objekty a roboti. Měly za úkol zřejmě provést nebo napomoci oné transformaci. Zda to byly objekty, stroje a technologie pocházející od někoho ze Sluneční soustavy, od nás ze Země nebo odjinud mimo Sluneční soustavu, to se dosud před námi tají. Hlavouni světa bezpochyby dobře vědí, co se stalo, a co se i nadále v tomto ohledu děje. Vypadá to však tak, že už na hodně dlouho budeme nuceni Zemi před sluncem stínit, pokud nás nemá na povrchu sežehnout podobně, jako tomu bylo na planetě Crematoria ve sci-fi filmu Riddick ! K tomu stavu zcela určitě spějeme. Navíc do naší Sluneční soustavy nedávno přiletěla obrovská (asi 3 Jupitery) planeta ("neví se údajně" přesně, "co to je"), o které se v jistých kruzích mluví jako o planetě babylonského Baala (vyznává prý náš Babiš !), Molocha (lidské obětní zápalné černé mše v Kalifornii v Bohemian Grove) prostě černoboha, satanské kníže. Máme se nač "těšit". Bude to fičák dámy a pánové. Sledujte znamení na nebi, pod nebem, na Zemi i pod Zemí, a pochopíte víc, než čtením Blesku, sledováním TV a podobných korporátních škvárů, výmyslů a lží. Vždyť satan je nazýván otcem lži, a nikdo na světě se mu ve lžích a manipulacích nevyrovná !

      Vymazat
  8. Cela zem lezi v moci toho zleho - Satan Diabol sa nemoze zhmotnovat tak pouziva ludi (elita sveta) a technologie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! satan a jeho sluhové démoni jsou duchovní podstaty. Takže mohou působit ve světě lidí jedině tím, že je tzv.posedají, a tím ovládají. Posedlý si své posednutím démonem nemusí uvědomovat, a neštěstí z jeho činů je pak dokonáno. Jsou ovšem i tací (a není jich málo, hlavně mezi mocnými a bohatými), kteří posednutí vyhledávají, libují si v něm, a plně se mu oddávají (tzn.že na slovo poslouchají svého démona). Proto se děje to, že se zlo na světě více a více rozšiřuje, a upevňuje i více svou moc nad světem. Cílem je likvidace co největšího počtu lidí, a zotročený služebný zbytek pro deviantní a děsivé hrátky démonů. satan a jeho démoni nenávidí lidi, protože jsou Bohem milováni jako Jeho Boží děti, zatímco on byl Bohem zavržen. satan tak projevuje nejvyšší stupeň závisti, nenávisti, zloby a pýchy proti všemu lidskému, včetně tomu, co lidé vytvořili, vynalezli, ustanovili mezi sebou navzájem. Proto chce zničit především rodinu, rodinné vazby a tradice, společenská zřízení,sociální smír různých společenských, kulturních, etnických a náboženských vrstev, zrušit přirozené normy a zákony, a nahradit je drakoniánským systémem nesvobody, oddané poslušnosti, otroctví a smrti. Píše o tom již sv.Jan ve svém Zjevení, a ta doba již přišla, je nyní mezi námi !

      Vymazat
    2. Také si všímám, že ne všechno, co sprejuje nebo práškuje, vypadá jako naše pozemské klasické letadlo. Vídám černé trojúhelníky, doutníky, všelijaké trubice či koule. Létají ohromnou rychlostí, daleko větší než naše letadla ! Když je vidím letět, letí buď úplně beze zvuku, nebo mají doprovodný zvukový efekt letícího letadla. Ovšem ten zvuk je daleko daleko za tím strojem, řekněme desítky kilometrů. Neboť když ten stroj je na obloze vůči mě vpravo, zvuk se ozývá z opačné strany, tedy vlevo. Vzdálenost mnezi nimi tedy činí minimálně 120 úhlových stupňů. A to zcela jistě pozemský stroj nedovede.

      Vymazat
    3. Anonymní 11:46
      Nevěřte, že pozemská technologie něco nedovede ! Snad jen poslat člověka ke hvězdám, mimo naši atmosféru ! To nedovede. Ale mizející podivné objekty, pohybující se jinak, než je nám známo, není ve srovnání s CERNem či holografiemi zas takový zázrak ! Pochopte, mocní chtějí, abychom věřili na zlé mimozemšťany, jako kdysi na zlé skřítky a bludičky. Proto těch videí o Ufo nalézáte na netu tisícovky !

      dan.

      Vymazat
    4. Pozor ! Tady jste něco nepochopila. Ti zlí mimozemšťané jsou právě ti zmiňovaní démoni, padlí andělé. Odkud vzali těla jiná než lidská, to zatím nevím. Jisté ovšem je, že se v našem 3D světě nemohou jako duchové manifestovat jinak, než že použijí, vytvoří, vyrobí nějaká 3D těla nebo posednou těla lidská. K tomu ovšem musí dát souhlas, tedy démona do sebe vpustit. Jsou zde vyjímečné případy, které podléhají exorcismu, ale většina těchto temných duchů ve světě působí skrytě, nenápadně, a o to účinněji, protože o nich tak 90% populace dosud "nemá ani páru". Proto mají nad námi tak velkou moc, protože NEVÍME. A znalosti, Pravda, Odhalení, to je to, čeho se nejvíc děsí ! Proto chtějí, aby lidi degenerovali na úroveň IQ 80 a méně, aby mohli být snadno ovladatelní, zastrašovatelní a poslušní. To povede k celosvětové totalitě - nwo, kterou se nyní snaží ve světě ustanovit. Nemají však vyhráno, protože nemohou udělat víc(přemoci Toho)než ten, který je stvořil. Jejich projekty jsou proto odsouzeny k zániku, a každá taková událost je čím dál tím více děsí. Temnota může sem tam vyhrát bitvu, ale válku proti Stvořiteli již zcela na věky ztratili,prohráli. Proto se nenechte zlým oklamat, jím zotročit a sloužit mu a jeho ohavnostem, obskurním deviacím. Protože ruku v ruce s ním pak nevyjdete bezu trestu.

      Vymazat
  9. Vše záleží na tom , aby lidé věnovali pozornost i těmto věcem, o kterých si spousta lidí myslí, že se jich to netýká, nebo že je to vpořádku. Když to dělají nadnárodní organizace, pomocí využití vojenského právního průmyslu atd. Tohle je stejné jako s parazitem, nechá te ho v sobě bez povšimnutí a on vás bude pomalu užírat, infikovat a ničit. Nechá vás přežívat - ne žít. Aby mohl mít stále podmínky pro svou existenci. Slabí bezbraní, ho nevidíte, až když vám to řekne doktor, nebo na to postupem času přijdete sami.
    Spousty lidí žije s nemocema, přežívají a trpý. Je to vpodstatě něco na co se dá zvyknout.
    Tohle se dá změnit. Ale postupnými kroky, potřebnými k léčbě. Ty kroky musí udělat lidé. Hlavně ti, kteřím záleží nejen na tom aby jedli zdravě a tím se ze všeho vyléčili, ale hlavně kterým záleží i na tom, v čem žijí, na přírodě a jejich obnovitelných zdojí, pro přežití společnosti, ve zdravém smyslu, nejen na těle ale i duchu.

    OdpovědětVymazat
  10. Pratele Rakousko je na tom podobne jako Cesko, take tu sprejuji, ze 14 dnu jedenact tu bylo sedo, dest zadny, celou zimu snih temer taky zadny, par dnu snezilo, pravda a slunicko velmi malo, kdyz se objevily destove mraky do par hodin je rozdrtili na cary, vskutku celou dobu trpim, protoze si predstavuji dusledky. . . Jen doufam, ze priroda je chytrejsi nez si umime predstavit . . .rostliny pry 65%vyzivy berou ze vzduchu, snad neuhynou lesy, parky a vse zive co vskutku stoji za to. . .tak nejspis psat na vsechna mozna i nemozna mista posilat informace, studie a to pekne postou a pozadovat vysvetleni, reseni a vyreseni. . .Na odpoved maji 30 dnu a ve slozitych pripadech 60. Asi take navstevovat starosty, hejtmany, poslance evropske komise i Brusel a jit do toho a chranit zivot jako takovy!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zničení Země deprivanty je sice předpovězeno, ale bylo též zjeveno, že "tvář Země bude obnovena" pro ty, co milují Boha a Jeho stvoření. Pro ty bude určena Nová(obnovená)Země k věčnému životu. Takže pro to něco dělejme, a jenom stále neskuhrejme. Tudy pro nás cesta rozhodně nevede.

      Vymazat
  11. Zdravím, potvrdzujem na Slovensku to začalo roku 2012. Od roku 2012 sa každý rok na jar prudko otepli, všetko rozkvitne a potom udrú mrazy tak ako teraz v New Yorku , pred nedávnom behali v tričkách a teraz sú vo vetrovkách. Nám po riadenom oteplení sa ochladí tento víkend. Krásna modra obloha sa zmenila na bielu hmlovinu niekedy mam pocit akoby som žil pod veľkou klenbou tak ako Jim Carrey vo filme Truman Show. Hádam sa to tento rok všetko zlomí k lepšiemu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě nebylo skoncováno se satanem a jeho zhoubným dílem pro svět. Ta doba je právě za dveřmi. Proto se obrňte trpělivostí, musíte vydržet a přetrpět ty zkoušky, brzy to vše skončí.

      Vymazat
  12. pěkný den! máme už tři týdny rýmu, napuchlé sliznice, střídavě kýchání, dráždivé záchvaty kašle, suchost... prostě síla, celou zimu zdraví, 15 let bez antibiotik, jíme poctivě domácky, pijeme tekutý vitamín C, minerály a na tohle nic --- zhoršeno vždy pár hodin po masovém chemování - nejspíš jsme na tom tak bídně, byť jsme mladí lidé, protože jsme na jaře tady u nás v docela čistém přírodním prostředí stále na zahradě, kterou tak rádi tvoříme - a žel dýcháme naplno všechen ten kdovícoobsahující prach.... je to tak smutné - pěstujeme a aby rostliny rostly, je třeba velkého úsilí, protože je málo vody a rostliny jsou rády, že vůbec žijí a jako "odměnu" za potravinovou docela soběstačnost máme ještě urputné respirační potíže, žádné teploty, není to ani vir ani bakterie, je to prostě eliminace toxické špíny,,,, máte taky takové domněnky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nemám. Mě na zvýšenou toxicitu těla upozorňuje náhlá úporná bolest hlavy. Myslím tedy na vyprázdnění, a jdou pak na velkou to vše vypustit do WC. Jakmile k tomu dojde, okamžitě se ta bolest "vypne", a mám zase klid. Takže tento signál mě vždy upozorňuje, že je třeba tu nashromážděnou "špínu" rychle vypustit, pokud nemá dojít k nějakým škodám na těle a jeho funkcích.

      Vymazat
    2. Vámi popisované příznaky jsou jasná jarní alergie.

      Vymazat
    3. Samozřejmě. To snad už nemůže pozorovat jen naprostý blb, nebo ignorant.

      Vymazat
    4. Budete se divit, ale těch prvních i těch druhých je kolem mě dosud jako máku, bohužel.

      Vymazat
    5. V roce 2013 po procházce po loukách a lese, bylo to na podzim, krásný den, jen ta letadla křižovala a dělala závoje, jsem do 24 hodin dostala úporný kašel, který nepřestával ani v noci a trval přes dva měsíce. Sousedka ten samý den, také po procházce v "čisté" přírodě dostala takovýto kašel, šla na odběry krve a tam zjistili, že má černý kašel. Před lety US armáda z letadel pouštěla viry černého kašle nad Kalifornií, aby zjistila jak rychle se bude epidemie šířit. Ten podzim a zimu roku 2013 na severu Čech byla epidemie černého kašle.

      Vymazat
  13. Problém je, že dělají několik druhů postřiků, některé podporují tvorbu deště, bleskových výbojů, nebo jen brání odpařování/koloběhu vody. No a ty poslední slouží vojenským testům na ovcích (pandemie chřipky, tu se snaží každý rok měnit, aby to nebolo nápadné, dále psychotické chemikálie třeba na zvýšení agresivity)
    http://www.suenee.cz/ceska-televize-priznava-cilene-ovlivnovani-pocasi-nad-evropou/
    https://diskuter.wordpress.com/2016/01/17/rozne-typy-chemtrails-a-ich-zdravotne-prejavy/
    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vidět, že dělají různé druhy postřiků. Mohu je rozdělit do asi 10-ti kategorií :

      1.běžná bílá kouřová dvojstopa
      2.bílá přerušovaná stopa
      3.bílá spirálovitě kroucená dvojstopa
      4.bílá téměř okamžitě mizící stopa, která po sobě zanechává průsvitnou našedlou až žlutavou stopu jen obtížně okem viditelnou
      5.nažloutlá někdy až naoranžovělá stopa, která se rychle roztahuje do šířky, a tvoří pásy něčeho, co se podobá třásním nebo rozpuštěným dlouhým vlasům
      6.hustá šedá až černá stopa, která posléze bledne na šedobílou, a později po roztažení na průsvitnou slabě viditelnou příšeď.
      7.Hustá temně rudá až černorudá stopa, která se všelijak kroutí a svíjí a nabývá na objemu. Skoro jak prvotní dým po výbuchu sopky. Po krátkém čase se rozplyne do narůžovělého halo, které ve formě jakési clony s ostře řezaným rovným okrajem doslova zatahuje oblohu jak závěs okno.
      8.husté čtyři stopy bílo okrového odstínu, které se posléze překrývají a roztahují na obě strany.
      9.bílá široká stopa, ze které po obou stranách souměrně vystupují jakési laloky. Takže celá ta struktura připomíná cosi jako řetěz.
      10.bílý až nažloutlý sloup, jenž se zvedá zpoza obzoru jakoby od země, vyrůstá do výšky, kde dochází k něčemu na způsob výbuchu. Ten se rychle hřibovitě rozpíná do plochého hřibu na způsob klobouku známé houby ryzec. Okraje toho klobouku jsou třásňovité, a jakoby ty třásně vystřelují do prostoru před sebou, čímž se ten klobouk zvětšuje do obvodu ne do objemu !

      Vymazat
  14. Zaplaťte globální bestii, a ona vám mraky nad Českem taky podojí.

    OdpovědětVymazat
  15. Hodně za to může také ubývání lesů na planetě, kde není les, není ani koloběh vody, to je známá věc. Bohužel učí se to až na vysoké škole, mělo by to být už v osnovách i na základní škole. Viz film "Muž, který sázel stromy".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to více mužů a žen, kteří by sázeli stromy. Aby to měli jako své povolání i koníčka. Pak by nebyla nouze o lesy.

      Vymazat
  16. Ahoooj Kapitáni. Je to hodně smutné co se děje, jde vlastně o globální genocidu, lidí je tu spousta a pro planetu dlouhodobě neudržitelné. Tak co s nimi? Prostě zlikvidovat! Jsme stádo ovcí čekající ve frontě na porážku, pár ovcí bečí trochu více než ostatní ale to je stejně nedůležité. Já vím že to opakuji stále dokola, prostě ale opravdu musíme začít sami od sebe jinak to nejde to je potřeba si to uvědomit a podle toho začít patřičně jednat, a jedno za čím půjdete když to bude správně. V současné době planeta Země dosti silně zvětšuje vibrace, pokuste se je využít opačně něž jak se původně jeví. Nevzdávejte se bojujte a věřte že to bude stát za to, protože ono bude. A nebo se necháme semlet a budeme začínat opět znovu a budeme doufat že neuděláme stejné chyby, které stejně uděláme. Děti jste už dosti dospělé na to aby jste pochopily že je to pouze v našich rukách, tento přerod, či uvědomění jak chcete, nebude první ani poslední tady na Zemi. Uchopíme život do vlastních rukou? Země nás nepotřebuje, je to živý organismus na což často zapomínáme, když se jí to začne zajídat setřese nás ze svého hřbetu, jako už kolikrát předtím. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mícháte mystéria se svými přáními, a to není dobrá cesta do budoucnosti.Držte se více při zemi, ať se nezřítíte bolestivě ze svých křehkých výšin.

      Vymazat
    2. Anonymní 8:52
      To omýlané, že je nás už na Zemi mnoho a pro planetu neudržitelné, to jste jistě nemyslel vážně ! Proč opakujete po elitářích ty odpornosti ?! Je právě že výborné, že je nás mnoho ! Je třeba, aby nás bylo jako "mořského písku " Miliardy lidských duší ! Predátorsky ,podle Boží rovnice musí Boží děti zaplavit zemi ! A tomu se snaží okultisté zabránit. Proto neustále vymýšlí plány, jak nás vyhubit, snížit v počtech ! Jakým právem si nějací lidé určují, kolik lidí se má na Zemi narodit ?! Není to snad jeho, Stvořitele , starost, kolika lidem umožní na zemi "vstoupit" ? I v tomhle je lidská arogance, rozhodovat o počtech a životech lidí. Tak na to pozor !

      dan.

      Vymazat
    3. V tom to právě je, že Duch Svatý vše oživuje, všemu dává život, a vše na živě udržuje. A každému stvoření naděluje podle svého uvážení(moudrosti). Na to, abychom Jeho záměry posuzovali, natož chápali ze své úrovně 3D, nemáme ani tolik, co by se vešlo do zrnka písku.Proto nereptejme, nezlořečme Bohu, protože si za vše můžeme sami svými pozemsky získanými nectnostmi, a nepoužíváme ctnosti, které jsme obdrželi při svém narození. Připojujeme se k názorům a zvykům stáda, a vehementně popíráme svoji individualitu, své já, svou osobnost.

      Vymazat
  17. Místní se shodují, že tak krutou zimu dlouho nezažili.více zdroj.
    (Zdroj:Mrazivý dzud decimuje Mongolsko. Uhynulo 200tisíc kusů dobytka-dnešní nadpis článku na idnesu. )
    Je možná souvislost v této oblasti s chemtrailsem?

    OdpovědětVymazat
  18. Je to trest za to, jaké kretény volíte do vedení úřadů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém je v tom, že stačí jeden volební akt od nás voličů. A ti zvolení ve volení (kamarádíčků, známých, rod.příslušníků) svých spolupracovníků a následovníků již permanentně pokračují bez nás.Proto dnes na úřadech a ve st.aparátu vůbec těžko najdete jiné osoby, než uvedené v závorce. Tuto politicko úřednickou mafii lze jen těžko porazit a vyházet oknem.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.