9. dubna 2016

Intenzívní radiační pulsy na zobrazení MIMIC v posledních dnech

Mimořádně intenzívní radiační pulzy na zobrazení MIMIC v posledních dnech
Orgonet
9. 4. 2016

Zahraniční youtubeři pozorující počasí zaznamenali 7. dubna 2016 na zobrazení MIMIC (zobrazení srážkovatelné vody kolem zeměkoule; je mikrovlnné, což znamená, že se na něm mohou zobrazit mimořádné intenzívní mikrovlnné pulsy do atmosféry) obrovské anomálie, které vysvětlují jako obrovské radiační/mikrovlnné/radarové puls v horní vrstvě atmosféry. Zřejmě tam někdo koná pokusy s počasím/klimatem/atmosférou, anebo se snaží něco na Zemi ovlivnit/zničit...

Zdroj: MIMIC: http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/ausf/main.html


Extrémní puls z 7. 4. 2016 na videu: https://youtu.be/AK8tSU8J4ow

Zobrazení MIMIC jsme už zde na Orgonetu několikrát pozorovali; naši pozornost upoutaly již dříve (nesrovnatelně menší) anomálie různého vzhledu, viz například zde:
http://orgo-net.blogspot.com/2013/10/tajfuny-radiacni-pulsy-v-pacifiku.html , nebo zde
http://orgo-net.blogspot.com/2015/09/zahadny-mikrovlnny-puls-vysvetlen.html. nebo zde
http://orgo-net.blogspot.com/2015/03/cern-vydal-kratce-pred-zricenim-letadla.html
Jak se dočtete ve výše zmíněných článcích, tyto pulsy byly vždy předzvěstí extrémního počasí,  zemětřesení či umělé katastrofy.

Když jsem se podíval před chvilkou na zobrazení MIMIC za posledních 72 hodin, byl jsem dost překvapen: takové množství anomálií současně na zobrazení snad ještě nikdy v historii nebylo!!!! Z toho je zřejmé, že v těchto dnech právě probíhá jakási intenzívní operace na ovlivnění horní atmosféry ...

Zobrazení MIMIC za posledních 72 hodin, kde probleskují po celém světě anomálie různého tvaru. V takovém množství a intenzitě to opravdu nepamatuji. Dříve stačil jeden takový zvláštní záblesk a už jsme se divili... A teď právě je svět jimi doslova bičován... Co to má být, netuším.







P. S. Orgonet 15. 4. 2016: 
Moje hypotéza: Že by za to mohl CERN, který začátkem dubna opět po tříměsíční technické pauze zahájil experimenty s paprsky na Velkém hadronovém urychlovači LHC, který prošel zřejmě upgradem? Viz článek http://orgo-net.blogspot.com/2016/04/cern-zpusobuje-kolapsy-magnetopauzy.html

13 komentářů:

  1. Že by se budil YELLOWSTONSKÝ SUPERVULKÁN? :(

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete a co říkáš na tu výmluvu na chybu v algoritmu (která je na uvedeném webu) ...byli bychom zvědavi na nějakou hlubší analýzu...

    2015 Mar 10: Bear with us as we so some troubleshooting on the algorithm this week. We attempted to run the algorithm without F-15 SSMI data, which has been responsible for the glaring artifacts over the Atlantic that are appearing with increasing frequency. Unfortunately it looks like the artifacts will be here to stay over the next few weeks until we can attempt a new remedy.

    OdpovědětVymazat
  3. Neni možné že je to chyba těch měřících přístrojů?

    OdpovědětVymazat
  4. Nemá to nic společného s Harp..pokusy. i když tak jen z velmi malé části ...., tady jde o něco jiného !!!

    OdpovědětVymazat
  5. V nedelu cca 23:47 sa mi vratili vsetky spomienky z detstva. Skora 2 hodky som si v nich mohol listovat ako na youtube. Cele to skoncilo snom o doplneni kysliku do nejakej zakladne hlboko a to prave neviem ci to bolo smerom k zemskemu jadru alebo smerom k nebesiam. Neviete ci sa niekde nemeditovalo?

    OdpovědětVymazat
  6. No, schválně...jak se všici cítíte v tyto dny?
    Venku zataženo, chladno, ale dusno. Neprší, max, jen pár kapek-doslova (Na Moravě pršelo o víkendu, ale to bylo taky umělé- uměle utvořená fronta přes část našeho území- viz NOAA. Hnus.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.novarepublika.cz/2016/04/tyden-ktery-dovedl-eu-zase-o-kus-bliz-k.html#more
    vše souvisí se vším- chaos na MIMIC chaos v reálu

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.facebook.com/209366842546722/photos/a.213648395451900.1073741828.209366842546722/635233726626696/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
  9. Ocistujici jarni dest neprichazi... Svata pravda

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím jak ostatní, ale já jsem dnes vnímal přebytky energie. I když se potlačitelé energií snažili, uvolnilo se obrovské množství energie surové, které bohužel spousty lidí nezvládalo harmonicky pozřít. Spousty nekoncentrované energie kolem, neočekávané situace, nebezpečné střetnutí. Opatrnosti se opravdu vyplatí všude, na ulicích, silnicích. Doporučuji sklidnění a více se zaměřit na předvídání nečekaného tam kde to může ohrozit váš, nebo jiný život. Opravdu se mi to vyplatilo.

    OdpovědětVymazat
  11. matička Země promlouvá, stupňující se rozpad elektromagnetického pole Země.....říkám to několik a všichni mi mají jen za blázna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 21:45
      Všichni jistě ne. Je hodně lidí a badatelů, co se domnívá, že zásadní obrat na Zemi přinese úplný rozpad elektromagnetického pole. Něco ty satelity a družice do Nového věku přeci musí dostat dolů !

      dan.

      Vymazat
  12. Dnešní zprávy z Japonska informují o dalších otřesech. Ze včerejška zráva na krone.at zase info, že i vulkán Popocateptl chrlí nevídaně hodně popelu. V Houstonu zase z dneška hlásí až půl metru vody, co nebývalo a tak by šlo pokračovat. Jen kdo nechce nevidí, že se dějí změny po celé tváři Země,ale Země nebude zničena, tomu pořád věřím. Yelowston, to se ukáže, o tom je zatím ticho. Jaký asi bude mít dopad, toho co je zde v článku výše uvedeno i na příliv a odliv moří?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.