5. dubna 2016

Panamské dokumenty: falešný "únik informací" jako nová propagandistická zbraň elit proti politickým a ekonomickým protivníkům

Zloděj křičí: Chyťte zloděje!

Čím více se něco mediálně rozmazává, tím více to smrdí podvodem. Takže, když se tak rozhlížím po světovém netu, co si vědomí lidé myslí o nové celosvětové aféře s "panamskými dokumenty", kterou na nás právě valí média, tak si mnoho z nich myslí totéž co já, vyjádřeno českým příslovím: Zloděj křičí: Chyťte zloděje!

Přináším jeden stručný článeček, výstižně shrnující, o co se zřejmě v aféře/kampani jedná, včetně komentářů jeho čtenářů a mých postřehů.
=Orgonet=


"Panamské dokumenty" "nechalo uniknout" sdružení zainteresovaných zločinců
http://winteractionables.com/?p=32020

by RUSS WINTER
4. 4. 2016
Překlad, doplnění odkazů: Orgonet



Seznamy ohledně zahraničních bankovních kont známých osob, tzv. Panamské dokumenty, se jeví velmi značně jako kampaň sloužící ke zkompromitování a odstranění nepohodlných lidí. Je jasné proč: jen malá část politiků jsou pedofilové, ale bankovní konta mají všichni, takže je třeba na ně použít jiné metody.

Počáteční zveřejněná jména scénáře byla zcela předvídatelná: Rusové kolem Putina, Assad a další osiny v zadcích anglosionistických zločinných aktérů. Islandská jména jsou vysoce podezřelá proto, že tito lidé se postavili proti banksterům. Historka se rozvíjí velmi teatrálně, to znamená, že někomu záleží na tom, aby se to rozmazávalo. Avšak na internetu nejsou zatím dostupné žádné skutečné dokumenty.

Při podobné operaci jde o hrozbu zveřejnění. Až bude po novinářské kampani, jistí lidé, kteří byli cílem, mohou být důvěrně kontaktováni za účelem uklidňující konverzace. Pokud je kompromitovaná osoba ochotna provést jisté úkoly někdy v budoucnu, nebude poškozena zveřejněním.
  • Zaměření na konkrétní nepohodlné osoby.
  • Žádné zveřejněné dokumenty. (Osoby v médiích zmíněné i dosud nezmíněné si nemohou být jisty, zda budou obviněny/pomluveny či ne.) 
  • Neomezený prostor pro pomluvy. 
Tisk určitého státu může dokonce na objednávku lhát, že na „seznamech“ (nezveřejněných) jsou i jeho občané, to jest, ti politicky nepohodlní. (Na seznamech vydaných ICIJ např. původně nebyly osoby z USA ani z Izraele.)

Zde je seznam Mocných hráčů, jak je uvádí ICIJ – International Consortium of Investigative Journalists, Mezinárodní konsorcium investigativních novinářů, které "nechalo uniknout" panamské dokumenty. https://panamapapers.icij.org/the_power_players/


Tento „únik informací“ je tedy ve správných rukou médií ovládaných zločinným syndikátem. Novinářská organizace ICIJ, která „nechala uniknout“ informace, je přímo financována Open Society George Sorose. https://www.publicintegrity.org/icij/about

„Recent ICIJ funders include: Adessium Foundation, Open Society Foundations, The David and Lucile Packard Foundation, Omidyar, Oak Foundation, Pew Charitable Trusts and Waterloo Foundation, Atlantic Philanthropies of New York, Carnegie Corporation of New York, Democracy Fund, Ford Foundation, David B. Gold Foundation, Goldman-Sonnenfeldt Foundation, Rockefeller Brothers Fund,

Rockefeller Family Fund, The Stanley Foundation, Law Office of Steven Birnbaum, Isadore Sadie Dorin Foundation, The Grodzins Fund, Jewish Community Federation and Endowment Fund, Michael and Ina Korek Foundation Trust, The Harman Rasnow and Eleanor Rasnow Trust, Rotberg Comens Bray Foundation, Skeist Family Charitable Trust“


Z komentářů k článku:


  • Je mi líto skutečných whistleblowerů, kteří se přihlásí do ICIJ v domnění, že pomáhají odhalit skutečné konatele zla. Jak bylo řečeno, nic není, jak se zdá. 

  • Ano, USA a Izrael už použily Wikileaks ke kampani proti Julianu Assangeovi … je to podvod spojený s Mossadem: ICIJ je další past na whistleblowery, kteří takto po kontaktování ICIJ budou identifikováni a umlčeni, možná i zabiti. Financuje je Pierre Omidyar, šéf Rotschildova zaměstnance Glenna Greenwalda v podvodu s kámošem Dicka Cheney, „Edwardem Snowdenem“, který se připojil k antikampani proti pravdě o 11. září 2001. 

  • Dalším zájmem při prosazování těchto panamských dokumentů je podpora globálního dohledu /vlády NWO, protože oligarchové typu „jediným způsobem, jak zastavit praní peněz je zdanit bohaté“ zaplatí Buffetem zaručenou nominální taxu a pak se zase vrátí k ovládání světa. 

  • Gordon Duff na Veterans Today: "Panamské dokumenty jsou podvod, skutečné dokumenty předané organizaci řízené Mossadem, která nyní má špínu na ještě více lidí, a více moci, aby tento hnusný svět učinila ještě hnusnějším. K tomu bylo založeno a slouží Wikileaks, jak odhalili Veterans Today a Zbigniev Brzezinski v prosinci 2010."„Špína světa bude ochráněna, a nevinní, pokud něco takového existuje, mohou být stíháni… Jako britské skandály s pedofilií, i tento je veden stejným způsobem, velmi staří nebo ti, kteří se dostali „mimo řady“, budou „předhozeni vlkům“. Mossad miluje tyto odpadky, poskytují jim špínu na tisíce politických vůdců celého světa, které nyní může ještě lépe ovládat.“ 

Dodatek:
Jim Stone na téma panamských dokumentů: Je to podvod.
http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisr9.html









1 komentář:

  1. Já tedy o panamských spisech dosud nic neslyšela, ale už s Wikileaks jsem zaregistrovala, že se mocní uchýlili k jiné fázi propagandy. A většna populace tomu věří dodnes. Mimochodem, Snowden je velmi autenticky vyobrazený na kartách Iluminátů, hra jménem "panamské dokumenty" tam někde bude jistě též. Tedy, tvoje úvahy, Orgo, jsou jistě správné. A je dobře, že jsi o tom vydal svůj článek.
    Ještě jednou mimochodem, stejný způsob desinformací se používá už dlouhá staletí v náboženstvých. Pravého Boha se snaží nahradit ufony, šediváky, Aolianami, Budhy, Aláhy či jinými smyšlenými bytostmi a tak je člověk prakticky neustále zmatený, vystresovaný a dobře manipulovatelný pro každou věc.
    V řadách mocných dochází k jasné věci. Ostatně, děje se tak celá tisíciletí. Že velké bestie s požeráky vytlačí ty menší bestie (jako platí, že slabší jsou v přírodě zabiti silnějším jedincem).A tak ke konci věků dochází k tomu, že nakonec zůstanou u moci jen ty největší a zdánlivě neporazitelné lidské zrůdy.

    dan.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.