13. dubna 2016

Replika oblouku z Baalova chrámu v New Yorku ani v Londýně stát nebude

Přeložil jsem právě nový článek od Sorcha Faal o plánované akci, při níž má být v New Yorku, Londýně a dalších tisíci místech světa vztyčena na památku replika oblouku z chrámu boha Baala v Palmyře. Toto plánované gesto Západu pobouřilo veškeré křesťanstvo světa, jelikož oblouk je zasvěcen Molochovi, známému "požírači dětí", jemuž byly/jsou přinášeny krvavé oběti.


A sotva jsem to přeložil, tak jsem zjistil novou informaci, že stavba oblouku v New Yorku i v Londýně byla zrušena, viz článek Stavba Baalova oblouku v New Yorku zrušena

Nicméně, článek Sorcha Faal je i tak poučný, tak ho ponechávám ke zveřejnění. Názorně ukazuje na zájmy elit a jejich sklon k ritualismu, a že díky informacím a veřejnému mínění jejich plány nemusí být vždy naplněny ...
=Orgonet=

Rusko varuje před událostí „božího hněvu“: Západ se chystá uctít novou planetu satanistickým rituálem.
http://www.whatdoesitmean.com/index2026.htm
April 12, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Chmurná zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu vydaná dnes Bezpečnostní radou Ruska (BR) praví, že jeho svatost Kirill, patriarcha Moskvy a celého Ruska, dnes odpoledne upozornil prezidenta Putina, že snahy jeho církve přesvědčit Spojené státy a Velkou Británii, aby zastavily satanistický rituál plánovaný na příští týden k přivítání nedávno objevené tajemné nové planety do našeho solárního systému, neměly úspěch; z tohoto důvodu by se Rusko mělo okamžitě začít připravovat na událost „božího hněvu“, která přijde krátce poté.

Jak jsme o této nové tajemné planetě již dříve oznámili (Mysterious Planet Ejected From Black Hole At Center Of Galaxy Warned Could Soon Impact Earth  -- český překlad zde http://orgo-net.blogspot.com/2016/04/obri-planeta-vymrstena-z-cerne-dily-v.html -- a US Scientist Confirms Russian Fears Of New Planet, Warns Will Affect Earth Soon), obavy Ruska z vlivů, které může mít její příchod na Zemi, minulý týden natolik vzrostly, že president Putin vytvořil poprvé v historii Ruska Národní gardy, které mají chránit národ, kdyby se realizovaly nejhorší účinky tohoto nebeského tělesa, jak tomu již bylo na naší planetě v dávné minulosti.

Reakcí Západu na tuto novou tajemnou planetu je dle zprávy BR plán vztyčit v příštím týdnu, 19. dubna 2016, na Times Square v New Yorku a na Trafalgar Square v Londýně památník jejího příchodu, zasvěcený starému „bohu“ této planety, Nibiru, kterého staří zvali Moloch; pro něj prováděli ritualistické zabíjení dětí. 




Vztyčení memoriálních replik pod názvem Oblouk Belova chrámu v Londýně a v New Yorku v příštím týdnu (a poté 1000 dalších po celém světě) k poctě příchodu této tajemné planety není na Západě plně chápáno: „Bel“ je pouze jiné jméno pro boha „Baala“ (či Ba´ala), což ve staré době znamenalo „pán/mistr“; avšak již se neříká, že tento konkrétní oblouk byl zasvěcen „vrahu dětí“ Molochovi.

Jeho Svatos patriarcha Kirill ve snaze zastavit Západ před spácháním této „nehoráznosti a pobouření Boha“, se dle zprávy 5. dubna setkal s britským velvyslancem v Rusky, dr. Laurie Bristow, a včera, 11. dubna se setkal metropolita Hilarion z Volokolamsku, předseda Moskevské rady patriarchů pro vnější vztahy církve, s panem Johnem E. Teffftem, mimořádným a zplnomocněným velvyslancem Spojených států v Ruské federaci. 

 Foto: Schůzka 5. dubna 2016: Britský velvyslanec dr. Laurie Bristow a Jeho Svatost moskevský patriarcha Kirill.


Foto: Schůzka 11. dubna 2016: Metropolita Hilarion Volokolamský a americký velvyslanec John F. Tefft.

V závěru těchto schůzek dle zprávy ani americký ani britský velvyslanec neuznali „vážné biblické dopady“ toho, co jeho země konají na oslavu této tajemné planety, tím, že takto zvěčňují boha Molocha. Namísto toho se vyjádřili, že „obavy ruské církve jsou zastaralé a nemají žádný význam pro dnešní moderní dobu“.

Oba tito velvyslanci ze Západu rovněž dle zprávy prohlásili, že umisťování replik Oblouku Belova chrámu, které má od příštího týdne začít v různých místech světa, je iniciováno Institutem pro digitální archeologii a podporováno Harvardskou universitou a UNESCO jako součást oslav Světového dědictví.

Představitelé ruské církve dle zprávy odpověděli na tato tvrzení Západu o této „ohavnosti“, která má být vztyčena k poctě tohoto starého barbarského boha, poukázáním na prolití nevinné krve, k nimž docházelo v historii při uctívání Molocha, včetně minulého roku, kdy teroristé Islámského státu podporovaní Obamovým režimem sťali přes 400 žen a dětí, jejichž těla byla nalezena v masovém hrobě, když vojenské síly Ruské federace pomohly osvobodit syrské město Palmyru, kde tento chrám stojí.

Ruští představitelé církve rovněž těmto západním představitelům poukázali dle zprávy na to, že 19. duben, datum prvního vztyčení těchto „ohavností“ v New Yorku a Londýně, v zásadě potvrzuje rituálně obětní význam této události, protože připadá na výročí události, kdy 19. dubna 1993 skončilo obležení u města Waco a 19. dubna 1955 došlo k výbuchům bomb v Oklahoma City; při těchto událostech zahynulo 248 nevinných lidí, z nichž mnoho bylo bezbranných dětí.

Jaký konkrétní „boží hněv“ má následovat po akcích Západu k uctění nové tajemné planety? O tom se zpráva nezmiňuje. Pouze konstatuje, že naposledy, když lidé ignorovali varování Boha před uctíváním tohoto „boha“ (který dle Boha byl jeho úhlavním nepřítelem), Bůh zničil celý národ – z čehož se Izrael ani o tisíce let později plně nevzpamatoval, avšak i tehdy byl předem varován.




April 12, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.




Dodatek Orgonet:

Článek z 11. 4. 2016 o zrušení stavby oblouku v New Yorku: velké vítězství pro křesťany v USA!
http://www.charismanews.com/opinion/56398-temple-of-baal-arch-canceled-for-new-york-city




26 komentářů:

  1. Už se bojím až nás ta úchylná kreatura zvaná bůh ztrestá. Není schopen ztrestat ani mě za podobná rouhačství. A kecy o tom že mě potrestá až po smrti mě celkem netrápí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se dočkáte, a veselej z toho vůbec nebudete. Chcete hořet a být smažen, bude vám vyhověno až na věky. Nepomůžou vám pak už žádné nářky, žádné prosby, žádné sliby. Milost pokání JE PRÁVĚ TEĎ, NE AŽ NĚKDY POTOM. POTOM UŽ NEBUDE.

      Vymazat
    2. Tak tebe uz evidentne potrestal ztratou rozumu a citu.

      Vymazat
  2. Jako já vůbec nechápu, proč si psychopati celého světa vybírají za oběti nevinné děti. Je to snad proto, že děti jsou nevinné, bezprostřední, autentické a přirozené, kdežto psychopaty štve, že jsou pouzí nepřirození bioroboti bez jakýchkoliv citů a emocí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože opak je pravdou děti jsou ty největší monstra. Už jsi viděl nebo ses účastnil dětských her se zvířátky?

      Vymazat
    2. Jsou posedlí démony, a ti je ovládají. Proto ta neuvěřitelná zvěrstva. Vždyť jejich temný pán je častuje slovy : milujte mě jako já vás (myšleno lidi) nenávidím.

      Vymazat
  3. Včera dne 12.4.2016 byla prý ve zprávách na FTV Prima reportáž o mimozemšťanech, že je prokázáno, že jsou a že nás brzy navštíví. Zprávy jsem si dnes pustil zpětně na netu a nic takového jsem tam nenašel. že by to odstranily? Viděl tu reportáž také ještě někdo? Říkala mi to jedna kolegyně v práci, že se na to dívala. Z historie vím, že ve zprávách na Primě již byla reportáž o chemtrails. Takže možné to je.
    Dík za případný odkaz na tu reportáž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo všechna media lžou a ty věříš zprávám o blbostech jako chemtrails nebo emzáci. Nepochybuj že emzáci jsou ale těžko tady poblíž a pokud by sem dorazily tak je na čase se k nim začít modlit protože z našeho "přízemního" pohledu to budou bohové. Přeci jenom technologie která by takovým hypotetickým emzákům umožnila docestovat až sem pravděpodobně z jiné sluneční soustavy je povyšuje na toto místo.Modlit se můžeš za to aby nebyli agresivní tedy něco jako vulkánci (viz. star trek). Země nemá efektivní obranu proti útoku z oběžné dráhy. jim stačí pár šutrů které vezmou někde sebou.

      Vymazat
  4. Nassim Haramein https://www.youtube.com/watch?v=n2K9uU0l6xQ&nohtml5=False&nohtml5=False#t=1325.067796

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pan Sorcha Faal jen potvrdil, co si myslím i já. Bůh Baal (má myslím cca 10 jiných jmen, ale jde vždy o jednoho) je z pohledu našeho pokolení "praotec" okultismu a magie. Je to vlastně ten, který začal tyto věci učit pozemské děti. Ani potopa světa ani všelijaké přerody, ze země tyto "posvátnosti" nevymazaly. Jak je to možné ? Jako příklad poslouží naše klasická archeologie. Vždy znova a znova toto učení přivádí pár šílenců, jeden klan, k životu. A tu nacházíme i jasný důvod, proč se vynakládá na archeologii tak velké množství finančních prostředků, byť z pohledu "obyčejného občana" naprosto neužitečná věc. "Jádro pudla" se prostě hledá v podzemích do dnešních dnů a to velmi intenzívně !
    Ještě bych zestručnila ,že celý měsíc duben je ve skutečnosti prošpikován všelijakými okultickými a rituálními svátky. Co se dětských obětí týče, dá se očekávat, že "někde" bude nalezeno mrtvé děvčátko. Zmizelé za podivných okoloností atd...až se tohle stane (vzpomeňme na tu holčičku před lety, kterou policajti hledali myslím celý týden až ji našli v pražské zahrádkářké kolonii. Zneužitou, udušenou...) až se o tom bude psát a vše bude vypadat "podivně", vzpomeňme, že lidské oběti spadají na začátek dubna až začátek května. Nebudu to rozepisovat, Ale přečtěte si něco o Anežce Hrůzové (Hilsneriáda). A tohle mám na mysli.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Filipojakubské noci z 30.4. na 1.5. roku 2013 byl v Praze v utajovaném zednářsko satanském templu na svět vyvolán satanael, jediný satanův syn. satan se tak opičí po Bohu, jenž má také jen jediného Syna - Ježíše čili Krista. Už se mu od té podařilo zasít válku na Ukrajině, na Blízkém Východě, a půjde dál i proti Rusku. Protože je tam sídlo pravého uctívání Boha, a on má za úkol od svého otce satana tuto pravoslavnou církev zničit. Vatikán už jej nevzrušuje, poněvadž se sám poddal do jeho moci. Věrní křesťané po celém světě však v satanských praktikách neúčinkují, a neprovokují pyšně a zpupně svého Boha. Kdo žije v bázni Boží, ten má naději. Kdo se však staví vůči Bohu, jakoby byl více než On, rouhá se, tresty jej neminou. Nemůžete Bohu nic vyčítat, poněvadž jen On je universálním majitelem celého vesmíru, který stvořil. Už jen proto, že nám dal život, svobodu a volnost, mu nebudeme nikdy dost děkovat za takový velký dar.Mohl si nás klidně stvořit jako služebné tupé otroky. Ale k čemu by Mu to bylo. Vložil do našich srdcí sám sebe, abychom s Ním jako Jeho Boží dítky prožívali blízkost společenství Pokoje, Klidu, Míru a Lásky. Proto nereptejme, nezlořečme a konejme pokání a nápravy všech našich vin a zlých činů. To je jediná cesta, která nás může vyvést z temnoty, do které se čím dál tím více díky své hlouposti, chamtivosti a zlé vůli propadáme stále hlouběji.

      Vymazat
    2. Nejsem si jistý jestli vůbec víš co to tady píšeš. Osobně to vnímám jako blábolení frází. Kdyby si aspoň ty žvásty vzájemně neprotiřečily... Uklidni se, zbav se toho psychologickýho strachu, uvědom si kdo jsi, a tím nejlíp pomůžeš nejen sobě, ale i všemu ostatnímu. Hodně štěstí. Vojta

      Vymazat
    3. Bůh Baal má také jméno Jahve.

      Vymazat
    4. Anonymni 21:50,
      To neni pravda! Jahve, Jehova, JHVH, YHWH, Hospodin je Buh Stvoritel vesmiru a nasi modre planety. Jehova odmital lidske obeti narozdil od krvaveho Baala, kteremu byly obetovany nemluvnata.

      Vymazat
    5. 18:09

      Chápu tvoji Boží vášeň (planoucí srdce) ale to jsi přehnal s tím Satanovým synem (Satan se musí psát s velkým S ).

      Bůh nemá jediného Syna (Krista) ! Každý jsme v jádru Božím synem či dcerou , jde jen o to , jestli se Mu chceme přiblížit a být jako ON :-)

      Vymazat
    6. satan se nemusí psát s velkým S.A dělá to především ten, který si satana a jeho díla neváží, a nestaví ho na roveň nebo dokonce výš, než stojí Bůh, Stvořitel, Hospodin a jeho Dílo. Obecně píši s malým začátečním písmenem u každého, koho si nevážím a nevěřím mu ani nos mezi očima. A o otci lži (satanovi) to platí 100 násob ! Tím, žes napsal/a toto : Satan se MUSÍ psát s velkým S , dokazuješ, že stojíš na straně temného !

      Vymazat
    7. Mluvíš jako satan. Bůh má naopak JEDINÉHO NESTVOŘENÉHO SYNA Ježíše námi lidmi ukřižovaného Krista.satan se po něm opičil (on totiž nic jiného kromě lhaní a podvádění neumí), a vyvolil si jednoho zvláště oddaného a poslušného démona za svého pekelného syna, jemuž dal jméno satanael. A ten teď v posedlých lidských tělech chodí po světě mezi námi, a zosnuje a provádí zkázu všude, kam se hne. Za své centrum světové moci si zvolil Prahu. A naši jemu oddaní politici (zednáři a satanisti), lobbisti, miliardáři, byznysmeni,showbyznysmeni, umělci a další podobná havěť se chystají zasvětit mu tajně Prahu vč.celé ČR i s jejími obyvateli. A tomu musíme zabránit za každou cenu.

      Vymazat
  6. Sorcha faal je ženská ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:35
      Nevím, dle jména to není možné rozeznat. Já to tipuji na muže

      dan.

      Vymazat
    2. Není to náhodou člen nějakého falického kultu ?

      Vymazat
  7. Kde sa berú všetky tie fantasmagórie o všelijakých bohoch, satanoch..zdá sa mi že ich vytvorila ľudská myseľ a tá ich taktiež udržuje pri existencii..keby sa to prestalo rozoberať, hovoriť o tom a myslieť na to, tak to stratí svoju silu, je to nič..všetky tieto bludy môžu zmiznúť v okamihu, človek sám je tým strašiakom ktorého sa bojí, bojí sa sám seba..to človek nevie ovládnuť svoju myseľ ktorá si myslí na čo chce a vyrába démonov..mnohí nespia pre veci ktoré sa nikdy nestanú..ale..ak už sme pri bohoch, viete kto je otcom boha Baala? Prezradím Vám, no predsa boh Timor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše překvapení vychází z naivity, kterou bezesporu máte, poněvadž NIC nevíte o dějinách, starověku a ještě starších obdobích. Kdy nebylo dne, aby by se modloslužebničilo, obětovalo a vzývala barbarská a animistická božstva. Naši předkové mívali ve svých příbytcích CELÉ PANTHEONY božstev, jimž se klaněli a přinášeli oběti. To vy jako současný ateista můžete jen těžko chápat ! Stačilo by, abyste se vrátil/a tak 200 let nazpět, a nestačil/a byste se divit, co vše by se okolo vás denně v tomto kontextu dělo.

      Vymazat
    2. Na Východním Timoru před lety při jedné vojenské invazi "zmizelo beze stopy" přes 500.000 domorodců. Nenašly se po nich ani mrtvoly, ani hroby. Dodnes jsou pohřešováni. Je to už více jak 20 let. Podobně se stalo s více než 40.000 uprchlíky při balkánských válkách v 90.letech 20.stol. Dodnes nebyli nalezeni. Proto vzniká otázka, kam tito lidé zmizeli, a kdo nebo co to způsobilo ?

      Vymazat
    3. Anonym 11:04 - isteze uctievali, je to celkom mozne..ale este raz si precitajte co pisem, nepredpokladajte, citajte..nevadi mi ze sa snazite povysovat tvrdenim ze iny nevie ale vy ano a tym zdanlivo chcete vzbudit dojem nadradenosti..podme k veci..predpokladate ze tu boli bozstva a ja som neznaly tychto faktov..na co som chcel ale poukazat bolo to, kto vytvara tieto fikcie..nezalezi na case, kedy kto vymyslel boha toho a toho..je predsa jedno ci to bolo v takzvanom staroveku, nic to nemeni na tom ze je to mozno cele blud, fantasy world, plny bohov, kreatur a podobne..
      Alebo takto: boli tu skutocne ludia ktori mohli dosvedcit existenciu bohov z vlastnej skusenosti, alebo tu boli ludia ktori nevedeli vysvetlit veci a javy a vymysliet riesene boha bolo tym prijatelnym riesenim..alebo mozno to cele co nazyvate znalostami o staroveku je nejaka zbierka faktov z dostupnych zdrojov ktore nie je mozne priamej verifikovat..aj dnes si vymyslame terminy a fantasmagorie vsetkeho druhu, myslite si ze kedysi to bolo inak?
      Alebo este takto: Ako by ste si dnes predstavili situaciu, je tu nejaky boh..vidite ho na vlastne oci? A tomu videnemu davate meno? Ako by ste vedeli ze tu je..? Neironizujem teraz vobec, prisaham..ja si totiz vobec neviem predstavit co by som mal vidiet aby som potvrdil existenciu nejakeho baala..napriklad..

      Vymazat
    4. Vy lidi vy jste tak naivní jste druh který neměl být nikdy vytvořen.

      Vymazat
  8. V Londýně odhalili repliku triumfálního oblouku z Palmýry
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/v-londyne-odhalili-repliku-triumfalniho-oblouku-z-palmyry--1605230
    Jedenáctitunový oblouk zamíří po třech dnech do dalších světových měst, jako třeba New Yorku nebo Dubaje.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.