31. května 2016

Pokus klimateroristů o povodně v jižních Čechách 31. 5. 2016


Pokus klimateroristů o povodně v jižních Čechách 31. 5. 2016
Sepsal Orgonet
31. 5. 2016

V časných ranních hodinách přešla přes jižní Čechy od západu  k východu dosti vydatná srážková oblast.
V 8:55 bylo vydáno varování před intenzívními dešti v jižních Čechách, které by mohly způsobit zvednutí toků.

Při sledování radarů je zřejmé, že klimateroristé se snaží uměle vytvořenou srážkovou oblast nad Rakouskem a jižními Čechami otočit znovu k západu a hnát znovu kolem dokola. Hnaní excitované oblasti srážek několikrát dokola, to je technologie, kterou klimateroristé vyrobili i ony pověstné záplavy v roce 2002 /viz http://orgo-net.blogspot.cz/2012/08/10-vyroci-povodni-2002.html).

Na fotografii a následné animaci si povšimněte prvků této akce:
  • Radary na severu Evropy vydávají různé zajímavé obrazce "falešných srážek" neboli "suchého signálu", což znamená odpuzování případné oblačnosti - bránění postupu oblačnosti na sever.
  • V západní Evropě se náhle objevily haarpové kruhy, které mají udržet otáčení již zřejmě důkladně klimateroristicky zionizované a zchemizované vzduchové masy nad Evropou a intenzifikovat srážky. 
  • Oblast vydatných srážek, postupující v časných ranních hodinách přes jižní Čechy, se "zarazila" o překážku tvořenou zřejmě "suchými/odpuzujícími frekvencemi" tamějších radarů, které mají oblast nasměrovat směrem k východu a udržet ji v otáčení. Tipuji, že se to nepovede, i když "přidali" dodatečné oblasti srážek, které postupují od východu a měly by se zapojit do otáčení.
(Radarový snímek z http://www.radareu.cz/?lng=cz. Kliknutím zvětšíte.)


Animace z http://www.radareu.cz/?lng=cz:

https://youtu.be/huKDhFBSLMQ



Osobně tipuji, že se srážková oblast, která má způsobit vydatný déšť (eventuelně i záplavy) na jihu Čech, rozpadne, a že klimateroristům tento plán nevyjde, i když se dost snaží.





23 komentářů:

  1. Dobrý večer,
    posledních asi 6 měsíců sem občas mrknu.A dnes jsem měla tušení...a ejhle.Váš článek mě utvrdil,že to,co se děje,není normální.Zrovna včera u nás,aniž by byla bouřka,či pršelo,byla na JVstraně duha,krásně vybarvená,tak jsem se kochala a od JV se začaly blížit černé mraky,nízko,pod tou duhou některé podplouvaly.Bylo to divné.Pak jakoby ji pohltily,zahřmělo,lehce popršelo a dost.Bydlíme na východním kraji SČ.Vždycky bouřky přicházely od Z nebo SZ.Pokudd vyjímečně z druhé strany,byla mela,tentokrát nic(a když vidím,co se děje,tak si říkám,že neštěstí nic).Abych to zkrátila - ty pohromy snad naznačují,že Čechy a hlavně Češi nesplňují čísi představy.Koukala jsem,že i Němci a Poláci taky dostávají zabrat.Díky za Vaše články přeji pevné zdraví a hodně sil.V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děje se to po celém světě..., a Chem Tr. je na vině jen z malé části ...zkuste to kulaté na krku ..používat

      Vymazat
  2. Je opravdu zajímavé sledovat jak dokáží vytvořit z ničeho srážky a přívalové deště.Takhle kdysi vznikaly bouřky z horka,ale dnes k tomu vůbec nejsou podmínky.Žádný přehřátý vzduch nad Čechami není a přesto najednou vznikne(během několika minut)oblačnost plná vody a vzápětí o se o kus dál vyprší.Přitom o pár kilometrů vedle svítí sluníčko.
    A taky mne bolí hlava,jako kdyby mne někdo přišlápnul a přidusil.Není to poprvé a ihned poznám,Že bude zase pršet.A není to přírodní déšť.To se cítím naprosto jinak.

    OdpovědětVymazat
  3. K nynějšímu zvednutí toků v Texasu: https://www.rt.com/in-vision/345041-flooding-texas-devastating-rains/
    Snad se už blíží konec v hraní si na bohy, pozemské karantény i izolace. Před časem zde byl zajímavý článek: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/02/steven-greer-prednaska-o-ilegalnich.html a k tomu se na aktuální téma do souvislosti hodí tento překlad o iniciativě doktora medicíny S. Greera: http://cestyksobe.cz/globalni-kontakt-s-mimozemskymi-civilizacemi-4-cervna-2016/13802

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas, už v té době 2002 povodně, bylo zaznaménáno silný chamtrails nad místy kde byli brutální srážky, z mohutného jednolitého mračna.
    Takhle to točí už pár dní, nejhorší srážky, prý odneslo jižní německo. Stromy z hor se valili proudem.
    Tady končí veškeré servítky s tím, že chamtrails je vojenské tajemství. Jejich potřeba vzduchu pro své datové přenosy, včetně civilních vzdušných datových uzlů.
    Nemohou bez toho existovat již, bez svých počítačů a datových míst. Sbírají přeci data z celého světa.
    Snaží se jen vyrovnat, když příroda si řekne už dost a fyzikální zákony, jsou najednou i součástí vesmírných zákonů, astrálních, kvantových atd. že.
    Tak takhle ne, jedinou naději vidím jen v tom, že místo radiových vysílačů dokáží uplatnit kvantové atomy, které se již vyrábějí ve fabrykách např. Japonsko, ve státek po celém světě.
    Umět uplatnit vlastnosti kvantových atomů a umět přenést energie, data, na dálku mezi nimi, pro satelity a veškeré vysílače nad 10GHz, pak chamtrails nebude potřeba a nebude se neustále dít, to co se děje v takových zbytečně nenasitných touhách víc a víc, ale ustrnuli a trochu naslouchali opravdu všemu. Bylo by to vše jinak.
    Jinak nevěřím tomu, že si řeknou och ... ono to škodí světu, tak to promiňte mi s tím hned přestaneme, protože už to budeme dělat jinak. Opět by se báli, že by nad kvantovou komunikací datovou, ztratili moc a sílu, tím pádem budou raději ničit svět.
    Děje se to i v jiných sférách, vrstvách atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. povodně jsou kvůli něčemu jinému než kvůli sprejování, sprejovalo se i před tím ..a nic tak velkého se nedělo, přečtěte si příspěvek , níže...viz Pleja

      Vymazat
  5. Záplavy jsou i v Německu:http://www.hlavnespravy.sk/zaplavy-v-bavorsku-si-vyziadali-styri-obete-na-zivotoch/789416

    OdpovědětVymazat
  6. Tie záplavy hlásia vo Francúzsku.

    OdpovědětVymazat

  7. 12:46 GMT
    Paris metro line to be shut down, Louvre might follow as Seine rises
    Dle www.rt.com ze dne 2.6. stoupá hladina Seiny v Paříži - byla proto uzavřena níže uvedená stanice metra a možná, že uzavřou i muzeum v Louru: Paris is preparing to close an underground metro line as water levels in the River Seine continue to rise. The RER C suburban Metro line will be closed within Paris from 4pm (14:00 GMT), rail operator SNCF said. Staff at the Louvre museum were told the venue was likely to close too. “It is highly likely that we will have to shut the museum and ask for volunteers’ help this afternoon,” Louvre museum chief Jean-Luc Martinez told employees, Reuters reports.

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1942:monty&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128

    OdpovědětVymazat
  9. PROJDEME ZKOUŠKOU?
    Inkarnovali jsme se do negativního prostředí, dobrovolně, abychom poznali, jaké to je žít mimo Jednotu a mimo Lásku. Přináší to sebou i velmi tvrdé zkušenosti, které jsme si před vstupem na Zemi naplánovali prožít. Abychom pochopili jak je život cenný, museli jsme poznat jaké to je, když ztratíme život, abychom si vážili druhých lidí, museli jsme je ztratit... Různé ty lekce nás měli naučit, abychom pochopili svou životní cestu. Nyní všechny tyto zkušenosti máme, mají obrovskou hodnotu. Lekcemi už neprocházíme, teď procházíme tvrdými zkouškami. Projdeme skrze ně?
    Ano, počasí začíná být velký extrém. Ty bouře se silnými lijáky, krupobitím je čištění Země od starých energii. Lidé si za to mohou sami. Ne že nepřijímají uprchlíky (jak víme, vesměs jsou ekonomičtí) kteří se stali oběťmi systému ale že k nim lidi cítí nenávist, zlobu a tím zasévají negativitu na Zemi. Brečí na špatném hrobě jak se říká. Tito lidé z různých národů, jsou jen zneužiti, využiti nečistými úmysly mocenských elit, k jejich vlastním cílům. Takže ta nenávist není vůbec ku prospěchu, ale ku naší škodě. Škodíme si tím sami. Takovéto situace máme řešit s klidnou myslí, moudře a v lásce, ne v nenávisti a zlobě. Ale taky neznamená, že se necháme zotročovat a vzdávat se své svobody. Ano, máme být milující a soucitní, láskou k bližnímu svému ale taky máme být moudří, obezřetní a nenechávat se zotročovat systémem. Je potřebné abychom správně rozlišovali, co je pro nás přínosné a co není. Byli více vnímaví energiím, toho, co se skutečně děje. Jeden malý kontinent přece nemůže přijímat milióny lidí, z národů s odlišnými zvyky a mentalitou. To je "sebevražda". Máme pomáhat bližnímu svému, ale v rámci možností. Lásku ano, ale ne nenávist. Takže testem nyní procházíme bídně a pak to vypadá, tak jak to zrovna je. Jenže není se čemu divit, nejsme všichni stejní, jsme směsice vědomí, pocházející z různých úrovní Bytí. Jak se potom můžeme domluvit, když je mezi námi i různých pravd, názorů, rozhodnutí, činů? Nemá to v této hustotě 3D, lehké nikdo z nás. Ale informovanost je už natolik dobrá, že by se lidé v Evropě už konečně mohli zvednout ze dna a pozvedávat vibrace, namísto jejich snižování. Nenávistí se tak akorát posiluje zlo a to my nesmíme dopustit. A pojmenovávat se mezi sebou, xenofobem, islamofobem, sluníčkářem /?/ fašistou není hodno naší Duše, to k nám nepatří, není naší přirozeností. Naší přirozeností je pouze Láska v srdci.
    S láskou <3 PLEJA
    Tady a Teď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co s tím, když rituály přiblblá pakistánka zapálí svou dceru ze to, že se vdala za někoho jiného, než jí vyhlídla ona sama. Jsou tam mezi nimi tuzí sobci, pokrytci a egoisti, ještě horší než v na tom tzv.konzumním západě.

      Vymazat
    2. Milá Plejo, vaše "Ne že nepřijímají uprchlíky (jak víme, vesměs jsou ekonomičtí) kteří se stali oběťmi systému ale že k nim lidi cítí nenávist, zlobu a tím zasévají negativitu na Zemi." atd To nemyslíte vážně?! Zloba lidí, co já vím, je na představitele EU, kteří neumí a nechtějí řešit situaci s nima, navíc byli spoluprachateli v prvopočátku. Lidé se selským rozumem a zkušenostmi vidí dobře tuto hrozbu pro Evropu. To není xenofobie jako dg. ale realita! Milá Plejo, pak tu máme tzv sluníčkáře, kteří rozdávají lásku tím, že PÁCHAJÍ dobro. Co je horší? A pak tu máme "duchovní lidi" kteří hlásají Lásku pro druhé...ale ruku na srdce....kdo z nich maj opravdouvou lásku v sobě? Asi tak ;-) Klasik praví: "kecy nemaj cenu" . Hezký den

      Vymazat
    3. ano tvé key nemají cenu, ..škoda že nerozumíš ani tomu co píšeš ...

      Vymazat
  10. Orgonete,
    něco pro Tvou duši: https://www.youtube.com/watch?v=e8NnY_qJigI
    (Naši Andělé strážní Eckhart Tolle, Patrick Mc Donnel)

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8132-cia-priznava-mimozemske-entity

    OdpovědětVymazat
  12. Obama letos odhalí pravdu o mimozemšťanech. uvidíme.

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8119-obama-odhaleni-mimozemstane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou to mimozemšťané jak je známe z knih nebo filmů. Jsou to padlí andělé, satanovi pacholci a služebníci, kteří nají za úkol pro svého pána zotročit Zemi, potažmo všechny lidi. Kdo jej neuzná za krále světa a nepokloní se mu jako Bohu, ten bude odstraněn. Ta doba je už příliš blízko, takže to mnozí ještě zažijete na vlastní kůži.

      Vymazat
    2. ty nejvíce...

      Vymazat
  13. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/kl-ov-ud-lost-v-glob-lnim-m-itku?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahady/4539-dyka-v-tutanchamonove-hrobce-byla-vyrobena-z-mimozemskeho-materialu

    OdpovědětVymazat
  15. ale vyšlo jim to, cílem byly Rakousko a Německo
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.zvedavec.org/vezkratce/12896/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.