17. června 2016

Charakteristické rysy umělé výroby silných bouří nad ČR 16. 6. 2016

Charakteristické rysy umělé výroby silných bouří nad ČR 16. 6. 2016
Orgonet
17. 6. 2016


Klimateroristé již několik týdnů bičují Evropu uměle vyvolávanými silnými bouřemi, které způsobily mnoho škod i oběti na životech.

Umělé bouře vytvořené klimateroristy nad územím ČR 16. 6. 2016 měly následující rysy charakteristické pro tuto činnost, sledovatelné na radarovém a satelitním zobrazení:

(O přípravě atmosféry na tyto umělé bouře viz článek zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/06/finske-radary-vydavaji-kruhy-suche.html )

1. Haarpové linie

Tento systém srážek byl vytvářen/posilován nejen haarpovými liniemi ve Švýcarsku a okolí, ale i velkým haarpovým kruhem z českého radaru Brdy.


Systém byl posunován směrem na severovýchod, kde vydal silné srážky nad Polskem; k tomu byl vyzařován haarpový kruh radarem někde v Gdyni/Gdaňsku.



Animace pohybu srážkového systému: Video ukazuje postup srážkového pásma a jeho aktivaci/intenzifikaci různými haarpovými liniemi, z nichž nejvýraznější je haarpový kruh radaru Brdy.
https://youtu.be/dXlzZAi0PnU


2. Čtverec

Srážkový systém byl organizován, jak je obvyklé, do čtverce - tři rovné linie bouřek.



3. Radarové kruhy

Radar Riga zřejmě přitahoval systém na SV nějakou novou technologií, a to nejen již předtím zaznamenanými modrými okraji, ale i "prázdným kruhem" a "prázdnou výsečí". (dosud nevídané).
Viz video.
https://youtu.be/I1GWafN9CC0



5. Silný EM puls, viditelný na satelitním zobrazení.

Bouřky nad ČR byly vytvořeny po okraji výše popsaného srážkového systému, vlastně mimo něj.
Systém se na satelitním pohledu jeví jako nenápadná nepříliš hustá oblačnost.




V 10.00 byl vydán nad severní polokoulí nějaký silný puls, který změnil barevnost snímku, a měl zřejmě aktivizovat atmosféru pro silné bouře.



5. Bouře "z čisté oblohy", tvořené současně na několika místech.

Klimateroristé tentokrát použili technologii bouřkových pásů; obvyklá je i technologie bouřkových kruhů - koláčů, i jejich kombinace.



Animace ukazuje, jak se nad Rakouskem začíná z ničeho vyvíjet menší pás velmi vysoké bouřkové oblačnosti, který dojde až do Česka a způsobí silné bouřky v jižních Čechách. Poté jsou našlehány i další větší bouřkové pásy severněji.
https://youtu.be/DhLikDWYDLQ




6. Šlehací komíny/otvory na bouřkových pásech.



Závěr: 

Viděl jsem z dálky okraj bouřkové oblačnosti nad jižními Čechami (Budějovice nezasáhla), a žasl jsem, do jaké obrovské výšky mraky dosahovaly. Za mého mládí jsme takhle vysoké hradby mraků mohli vidět nejblíže nad Středozemním mořem.
Údajně klimateroristé dovedou tyto mraky našlehat nad Evropou až do výše 16 km, to jest stejně vysoko, jako dosahuje oblačnost v tropech. Čím výše dosáhnou, tím více srážek/krup/kusů ledu stáhnou dolů.
Tam, kde jsou na satelitních snímcích vidět nejvyšší "komíny", řádila bouře nejvíce. Viz na snímku pořádna "hromada" někde nad Příbramí. Viz http://pribramsky.denik.cz/zpravy_region/kroupy-zasypaly-pribram-hasici-zachranovali-divky-z-altanu-20160617.html




9 komentářů:

  1. Ty kruhy vznikají složením z několika radarů. Každý radar má různou přesnost, takže proto tohle vzniká.
    Kruhy začínají přesně tam, kde končí dosah radaru. Když nejsou žádné srážky, nejsou vidět ani tyto kruhy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč tedy nejsou vidět obrysy kruhů ostatních radarů, pokrývajících výše popisovanou srážkovou oblast? Třeba Drážďany, i Skalky, i radar na německé straně Šumavy by podle této logiky musely ukazovat obrys. (Kdyby ukazovaly a prolínaly své haarpové kruhy, to by tady byl pěkný mazec. To by nás bouřky vymazaly ze světa.) Ale neukazují,protože frekvence k manipulaci počasí vydává jen ten radar/několik radarů, které jsou zrovna zapotřebí k hnaní pásma žádoucím směrem. - Poté severnějí toto srážkové pásmo převzal radar Gdyně/Gdaňsk, a taky na to stačil sám, jiný radar mu do toho nepouštěli.

      Vymazat
  2. Můžete mi prosím vysvětlit, proč by měl někdo záměrně investovat peníze a čas do tvorby bouřky? Co tím podle Vás sleduje?

    OdpovědětVymazat
  3. A co gifting orgonity u věží a cloudbustery - ty by přece měly(v dostatečném množství) být k neutralizaci klimatických zbraní účinné - nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
  4. Když naposledy armáda NATO projížděla Evropou a přes nás, tak za nima šla kalamita. U Němců vichřice, u nás menší, a v Polsku taky byla nějaká kalamita. Bylo to předloni, pokud se nepletu. Teď se situace opakuje. Něco mi říká, že místní "místo-držící (hubu)" dostávají od někoho signál, co bude následovat, pokud se tady ti šmejdi ze západu budou moc producírovat. LI

    OdpovědětVymazat
  5. ano mám dokonce fotku takového mráčku..našlehaného až jsem nechápala kde se to vzalo ...a teď už to chápu..žiji v okr.Příbram...

    OdpovědětVymazat
  6. Obávám se, že uváděný tzv. haarpový kruh meteorologického radaru Brdy neodpovídá praktickému, ani teoretickému dosahu tohoto radaru, který má obdobnou frekvenci jako WiFi 5 GHz. Možno si zkonfrontovat zde:
    http://www.zive.cz/Client.Gallery/show.aspx?id_file=310963534&article=176256
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/info_czrad/
    Výkon radaru je 250 kW, zisk 46 dB a úhel svazku cca 1 stupeň, pulz trvá max. 2 mikrosekundy. Výpočtová intenzita elektromag. pole ve vzdálenosti 260 km je cca 2 V/m (ve skutečnosti bude ještě nižší), což je srovnatelné s domácím WiFi routerem 1-2 metry od něj a je to tedy slabší než mobil u hlavy. Pokud nemá nějaký vliv ultrakrátká rychlost slabého pulzu, pak se to celé jeví jako nesmyslná konstrukce.

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujímave,že takáto konšpiračná webová stránka ešte nikdy dopočula vzájomných útokoch klimatickými zbraňami medzi USA a Ruskom.Samozrejme ,že tieto zbrane sú ešte len v počiatkoch ale najmä západná Európa a USA už svoje pocítili. Samozrejme svoje zažil aj juhovýchod Ruska.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.