21. června 2016

Další pozoruhodné výkony krizových herců a falešní lékaři v Orlandu

Mnohé youtubery pobouřila tisková konference s "obětmi střelby" v Orlandu, kde oběti pronesly mnoho nesrovnalostí. Například:

1. Angel Colon, 6x až 12x (jak kdy) zasažený "střelnou zbraní", avšak za dva dny již zázračně uzdravený, zcela svěží gay:




Oběť jménem Angel Colon (narážka na anální sex?), kde tento herec pronášel očividné nesrovnalosti, takže lze nalézt mnoho videí rozebírajících jeho zdravotní stav a několik rozhovorů pro televize, při nichž pokaždé vyprávěl jinou historku.
Na tiskové konferenci sedí viditelně nezraněn tam, kde říká, že je raněn, a v perfektní formě - ačkoliv podle vlastních slov byl střelen do rukou a do hlavy, několikrát (sám neví kolikrát) do nohy a do boku. A jak to, že mu na intenzívní péči nechali vlastní košili, když je raněn do boku atd. atd.
(Na ty herce holt není spolehnutí, sice se našprtají nazpaměť scénář, ale při trémě před kamerou se pak rozpovídají jinak, proto je zezadu často někdo "podpírá", aby jim dal stiskem znamení, kdyby se rozkecali úplně blbě...)
Autor následujícího videa dokonce volal do nemocnice jako přítel ze školy, spojení dostal, Angel řekl, že byl raněn do rukou, na dotaz, proč na videích není vidět ani obvaz ani zranění, byl hovor uťat...

https://www.youtube.com/watch?v=FATxueGJclQ





2. Patience Carter, která přežila se zraněním nohy (její přítel byl zabit), je reportérkou televize FOX News. 



https://youtu.be/nRvfEePBmPY




3. Falešní lékaři na tiskové konferenci/v nemocnici ošetřující "zraněné". 

Jeden youtuber si dal práci a prověřil jména a kariéry údajných lékařů sedících s cedulkami na tiskové konferenci, a hovořících tak, jako by .
Jejich jména a kariérní profily byly na internet doplněny v posledních dnech, takže např. na webech "Ohodnoť svého doktora" nemají žádné recenze, i když údajně praktikují už 15 a více let.
Jediná fotka lékařského personálu nemocnice v Orlandu je z doby po střelbě, žádné fotky z doby předtím ani na Googlu neexistují.
Přesto, že jsou označení jako "uznávaní odborníci", nikde neexistují žádné záznamy o jejich odborné či publikační činnosti.

https://youtu.be/Q6lh7-Gc6KA





4. Nikoliv z tiskové konference, ale "nejlepší nakonec": Neuvěřitelná proměna: Christine Leinonen, původně zdrcená, nyní šťastná matka zastřeleného syna Christophera.



Matka, původně v televizním vystoupení naprosto zdrcená, když nevěděla, co je s jejím synem, je při dalším interview, kdy již ví o jeho smrti, absolutně vyrovnaná a šťastná a jen si libuje, jak ten její syn byl výborný kluk.
(Možná je pod vlivem drogy/léku, nebo je jiným způsobem pod kontrolou mysli, nebo je to skutečně tak mizerná herečka jako jsme už viděli, anebo spíše dostala tučný honorář z Fondu pro oběti střelby, a je ráda, že má akci za sebou.)

https://youtu.be/GA4V85qMtjk








 

4 komentáře:

  1. Jedno divadelní představení střídá další, hlavní štáb pod Ženevským jezerem se vší pravděpodobností řídí celoplanetární "VELKOU HRU" a vystrašení obyvatelé, kteří se ještě pořád bojí odevzdávají svou energii přiživujícím se parazitům planety. Musí to být skutečně zdrcující pohled od entit z vyšších světů, když sledují co se na planetě Zemi děje. Pan president Obama nepořídil sebrat bezúhonným občanům USA zbraně, tak se můžeme těšit na další událost pod falešnou vlajkou. Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, teď už nemusí dělat vůbec nic. Odměnu mají přislíbenou ať už byli mezi "zabitými" nebo plačkami. Krásný příklad je tady (opět ty děti ze Sandy Hook. Kdo by si na ně dnes vzpomněl, že ? :-) )
    https://www.youtube.com/watch?v=q2P0C4GmszU

    anebo celebrity -kosmonauti. Co zahynuli v raketoplánu Challenger roku 1986 :

    https://www.youtube.com/watch?v=4HQSptqjp60

    ...ano. Všechny ty plačky a "oběti" čeká skvělá budoucnost. Lži mocných sahají až do nebes.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako spieva Slobodná Európa...Všetko je podvod!

      https://www.youtube.com/watch?v=uVL9EEbVcEo

      Vymazat
  3. https://cz.pinterest.com/hanakdan/false-flags-crisis-actors/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.