15. června 2016

Další divný haarpový obrazec ze švédského radaru

Další divný haarpový obrazec ze švédského radaru
Orgonet
15. 6. 2016



Klimateroristé již několik týdnů udržují rozjitřenou atmosféru nad Evropou: pumpují tam horem chladný vzduch ze severu a spodem teplý vzduch od jihu - proto tu máme pěkné teplo, i když prší; promícháním pomocí EM frekvencí a experimentují s tvořením bouří různými technologiemi.

I dnes jsou na pozdní odpoledne plánovány silné bouře (u nás na východě republiky).


K tomu byla brzy ráno vyrobena mohutná oblačnost nad jižní Evropou, a hnána haarpovými frekvencemi (i z radaru Brdy, bohužel radarový snímek už je nedostupný) k severovýchodu.


V tuto chvíli vytváří haarpový kruh radar v Polsku (viz dvě šipky na obrázku níže, kliknutím zvětšíte), a radary na severu Evropy vytvářejí modré "suché frekvence" neboli "falešné srážky", aby systém neunikl rychle na sever.

Kuriózní a nevídány obrazec právě vytvořil radar na jihu Švédska. Šipka ukazuje na jeho "šišatý čtverec" nebo jak to nazvat. (Radar musí být nějaký speciál, už jsme ho jednou přistihli při divném obrazci, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/svedsky-radar-dela-sestiuhelnik-s-kruhy.html)



Animace - šišatý čtverec. Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz
https://youtu.be/xy10ZKFTJyI




9 komentářů:

  1. jak pracuje brdský radar bylo vidět ráno okolo 9hod,(ty kruhy co vytváří)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. většina radarů se točí do kola ...

      Vymazat
  2. Kruhy kolem radaru v Brdech byly dokonce dnes dopoledne vidět i na snímcích při předpovědi počasí v ČT. Byl to mžik, ale vidět byly.

    OdpovědětVymazat
  3. Na ty kruhy je možno se ještě podívat asi od 8.40 do 10 hod., když si spustíte animaci 24 hod. http://radar.meteopress.cz/ Jsou tam krásně vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám prosbu. Můžete mi říci co tyto impulsy Adělají s vaším zdravím a náladou?
      Alena

      Vymazat
    2. Skoro nič - mne zaberajú iné energie posielané z Vesmíru, ktoré neutralizujú tieto útočné. - Jasne však viem, že keď mi zrazu príde nie/voľno, uvidím na oblohe rozplizlé známe mračná... Myslím si, že nie tak chemické prípravky ale vibrácia BOvis týchto chemikálií, /ktorá musí byť hodne nízka/ spôsobuje zchaosenie mysli, tela... Keď chcete odskúšajte, chaos iónov upravuje napr. zapálený bobkový list, jeho dym, dnes som zistila, že stačí aj na horúcej platničke nechať zhorieť. - Ľudia majú rôzne pocity - niektoríá tu píšu o škriabaní v hrdle, pálení očí a pod. Ja to nemám. Lenže tieto príznaky môžu byť aj neznámymi energiami vyvolané, prosto tam kde máte deficit, tam vás to "škrábe". :-) Myslím si tiež, že oblasti kde sa to robí hodne intenzívne sú oveľa prudšie útočné, u nás to robia tak raz za dva dni, a už sme mali viac ako mesiac pokoj. ?

      Vymazat
  4. Uz besnia na vsetky strany...
    "Teroristicke utoky, tornada v europe...."
    Uz melu z posledneho...Tak sa to snazia vyvazit ako topiaci ked sa slamky chyta...
    Sv.ne!
    A suhlasim z verejnenim mojej I.P. adresy!!!
    Nech si ma podaju...

    OdpovědětVymazat
  5. Řekli, že pokud má přijít konec jejich světového panství, seberou co nejvíce z nás do pekel s sebou. A to teď dělají mírou právě vrchovatou - zatracují duše. Chtějí mít otroky i v pekle.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.