13. června 2016

Nový typ haarpového kruhu z lotyšského radaru

Zajímavost z dnešního radaru: nový, dosud neviděný typ haarpového kruhu, vydaný lotyšským radarem někde v blízkosti Rigy. Nepochybně má souvislost s výrobou silné bouře na pobřeží Polska, kterou produkoval místní radar (viz soustředné kruhy). Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz





Animace:
https://youtu.be/lIO9hAECJ_g

4 komentáře:

  1. Jak to, že ten lotyšský HAARP sedí s tou výsečí na mapě? Není to nakonec jen výseč sledovaného území a nám se to pak jeví, že to je uměle vyvolané?

    OdpovědětVymazat
  2. To spíš vypadá jako chyba ve snímání radaru. Je to přesný okraj kružnice, stejně jako šedé plochy na jihu Litvy. Kružnice se středem v Rize (Riga, Lotyšsko), kde je pravděpodobně radar umístěn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď jsi nezkušený, nebo trolíš. Kdo si trochu někdy všímal radarových zobrazení, ví, že normálně se nic takového kolem radarů neukazuje. Tyto obrazce se objeví výjimečně, vždy současně či v souvislosti s výrobou extrémního počasí.
      Meteurologové to samozřejmě svádějí na "chybu radaru". Bohužel to není chyba radaru, naopak jeho zcela správná funkce, radar zcela správně zobrazuje, že po určitou dobu vysílal určité frekvence za účelem ovlivnění atmosféry/počasí.
      Zkušenosti s pozorováním radarového zobrazení můžeš snadno získat na odkazu http://www.radareu.cz/?lng=c .

      Vymazat
  3. no..tak to je síla. Nebude to ve finále ''vzkaz'' části Polákům za rusofobii :-D Anebo z druhej strany za slabou podporu NATO a nedostatečnou spolupráci s USA ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.