15. června 2016

Paul Craig Roberts: Střelba v Orlandu


Střelba v Orlandu
Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/13/orlando-shooting-paul-craig-roberts/
13. 6. 2016
Paul Craig Roberts
Překlad: Orgonet


Několik čtenářů se mě ptalo, co si myslím o střelbě v Orlandu.

Ještě nevím, ale podívejme se společně, zda můžeme vytvořit nějaký rozumný pohled.

Začněme zásadní první otázkou. Dříve než může být prohlášena vražda, musí být tělo, Viděl někdo v televizi či novinách obrázky mrtvých těl? Těla by měla být snadno dostupná, jsou-li pravdivé zprávy, že bylo zabito 50 lidí a stejně tolik nebo více zraněno a v nemocnici.

Nesnáším presstituty v televizi a tiskových médiích. Jsou to propagandistické organizace na plný úvazek. Doufám, že někteří z vás si podrželi nos, koukli se do zpráv a doplní mi údaje. Je něco z toho, co nám bylo řečeno, podpořeno skutečným důkazem?

Nejprve jsem viděl zprávy CNN a RT. Obě byly plné slov o „krvi, která byla úplně všude“, ale jediný vizuální důkaz byli tři lidé, údajně zranění, kterým poskytovali pomoc nikoli lékaři či záchranáři, ale kolemjdoucí lidé. Pár lidí pomáhalo muži s tetováním místo košile, ale neměl nikde žádné známky krve. Několik lidí pomáhalo lidem v policejních uniformách nést osobu, kterou pak naložili dozadu na korbu malého nákladního auta, nikoli do taxíku. Asi 6 lidí neslo po ulici člověka vodorovně nataženého jako na nosítkách, ale bez nosítek.

Nikde žádná krev, a vypadalo to jako představení krizového herectví. Proč ho nesli nataženého? Je zraněná osoba schopna udržet své tělo tak zpevněné, že může být neseno vodorovně se zemí? Kam ho vůbec nesou? Je to jenom procházka kvůli kameře? (Viz video http://edition.cnn.com/videos/us/2016/06/12/orlando-nightclub-shooting-witness-sot.cnn/video/playlists/orlando-nightclub-shooting/ )


Co se stalo s protokolem, že netrénovaní lidé se nemají pokoušet pomáhat zraněným lidem? Když se na scénu dostane policie, obvykle odežene kolemstojící, a nechce po nich, aby asistovali při jejích aktivitách, ani jim nedovolí odnášet raněné a mrtvé.

Čtenáři si všimli, že vizuální důkazy se neshodují s verbálními zprávami. Čtenáři oznámili, že Fox News a MSNBC opakovaně ukazují tytéž výše popsané záběry kolemstojících, kteří údajně odnášejí zraněné oběti, jejichž výrazy tváře jsou naprosto bez stresu a neukazují žádnou bolest, strach ani krev.

Viděl tedy někdo nějaké mrtvé tělo? Nějaký vak na mrtvoly? Nějaké zraněné, jak je vezou sanitky do nemocnice? Někoho z nemocnice, kdo by poskytoval rozhovor televizním reportérům? Ověřil si někdo z reportérů údaje v márnici?

Lidé uvnitř místa masakru údajně telefonovali a posílali SMS z mobilů. Ale nikdo nic nevyfotil ani nenahrál na video? Cožpak tam nejsou bezpečnostní kamery? Žádný vrátný, který by si všiml, že vstupuje těžce ozbrojená osoba?

Bylo-li zabito 50 lidí a dalších 50 či více zraněno, a zprávy mluví o oceánech krve, mělo by tedy být plno důkazů. Viděl někdo z vás nějaké?

Pokud vím, mrtvá těla, jiná nežli těla samotných pachatelů, se při teroristických útocích objeví zřídka, vlastně nikdy. Při pařížských útocích se nematerializovala žádná mrtvá těla, kromě těl údajných pachatelů. Žádné mrtvoly se nevynořily při střelbě v Sandy Hook. Jediná mrtvá těla, na která si vzpomínám ze San Bernardina, byla těla údajných pachatelů – manželského páru, která měla ruce spoutány za zády. Policie tedy nasazuje pouta mrtvým lidem, které sama policie rozstřílela na kousky? Nevzpomínám si na žádné mrtvoly z Bruselu, jenom na zprávy o mrtvých tělech.

Dalo by se říci, že média nechtějí vstupovat do soukromí mrtvých lidí a jejich příbuzných tím, že ukáží mrtvá těla, nebo že média nechtějí ukazovat hrůzné scény – kromě videí, jak muslimští teroristé uřezávají lidem hlavy. Nezodpovězené otázky z různých těch střeleb vytvořily již tolik skepticismu, že člověk by si myslel, že média musejí poskytnout pro oficiální prohlášení podpůrné důkazy.

Možná že poskytla. Připouštím, že na zprávy presstitutů se nedívám.

K zastřelení/postřelení stovky lidí by údajně použitá zbraň AR-15 musela být několikrát nabita. Tato procedura trvá dostatečně dlouho, aby se několik lidí vrhlo na střelce a přemohlo ho.

Je možné, aby jedna osoba zastřelila/postřelila 100 lidí, ale nebyla schopna zasáhnout ani jednoho policistu, když se objeví policie? Vzpomeňte si na Charlie Hebdo. Dva zabijáci byli vysoce profesionální, když postříleli celý personál magazínu i policistu na ulici, ale později, když byli konfrontováni s policií, byli tak bezradní a neschopní, že by člověk myslel, že to nebyli stejní lidé. Vzpomeňte si na střelbu v San Bernardino. Tři očití svědkové řekli, že střelci byli tři svalnatí muži oblečení v černé, a nikoliv manžel a jeho drobná žena s malým dítětem.

Co je na těchto střelbách nejotravnější, je, že příběh se zdá být již předem připraven vládou a okamžitě po události nasazen do médií. Příběhem jsme krmeni dříve, než byl vůbec čas na jakékoli vyšetřování vládou či médii. Média nikdy nic nezkoumají. Média pouze opakují vládní historku pořád dokola, až pronikne do všech myslí. Důkazy o opaku nejsou brány v úvahu.

Údajní viníci jsou vždy zabiti, takže už od nich nic neuslyšíme. Jediný přeživší z těch různých terorismů je mladší bratr Carnajev, který je držen incommunicando. Nikdy od něj přímo nic neuslyšíme.

Člověk by si teď myslel, že americká méda projeví alespoň ždibec skepticismu. Konec konců, za minulých 15 let jsme vyplýtvali trilióny dolarů na války na Středním východě na základě lží, že Saddam Hussein má zbraně hromadného ničení, a že Assad použil chemické zbraně proti svému vlastnímu lidu. Tak proč jsou média tolik ochotna přijmout cokoliv, co řekne vláda, bez zkoumání či vůbec jen bez položení otázky?

Předseda, místopředseda a právní poradce oficiální vyšetřovací Komise 9/11 řekli veřejně, že americká vláda komisi lhala, že jim byly zadržovány informace a že komise „byla odsouzena k nezdaru“. Když vláda neřekne pravdu Komisi 9/11, proč by vláda říkala pravdu nám obyčejným lidem?

Zprávy jsou jenom k tomu, aby opakovaly prohlášení vlády. Totéž dostáváme i ve zprávách o zaměstnanosti, nezaměstnanosti, inflaci, terorismu a „ruské agresi“.

Pošlete emaily s odkazy na zprávy, kde ukázali mrtvá těla a další reálné důkazy. Neposílejte své spekulace. Mohly by být zajímavé, ale my se zde snažíme zjistit, jestli existují nějaké reálné důkazy ohledně nejnovější historky masového vraždění uvnitř nočního klubu.

Bude těžké, snad i nemožné zjistit jakoukoli pravdu o střelbě v Orlandu. Při vládním vysvětlování je v sázce příliš mnoho silných a dobře organizovaných zájmových skupin. Oficiální historka podporuje antimuslimskou lobby a Trumpovu kampaň, která nechce pouštět muslimy do země, a ty, kteří tu již jsou, chce zatkýkat a deportovat. Podporuje lobby na odebrání zbraní lidem. Podporuje progresívní levici, která chce normalizovat homosexuály a transgendery, a hodí se jí výlev sympatie se zastřelenými v nočním klubu. Podporuje špionážní průmysl a policejní stát, který chce, abychom neměli žádnou kontrolu nad jeho aktivitami. Podporuje vražednou zahraniční politiku Washingtonu – co na tom, když vyhodíme do vzduchu pár muslimských dětí – podívejte se, co nám udělají, až vyrostou. Což je totéž, co říkají Izraelci o Palestincích. Podporuje neokonzervativce a vojenskobezpečnostní komplex, pro které je válka proti muslimům pokrokem v jejich agendě a namastí si na ní kapsy.

Veškeré tyto zájmy jsou daleko mocnější než právo obyčejných lidí znát pravdu.



4 komentáře:

  1. Rozumný a střízlivý Craigsův článek mě potěšil...
    Média přidávají další a další detaily ohledně "pachatele", a těžko říci, zda je něco z toho pravdivé, takže nemá cenu to sledovat. Za chvíli se na všechny detaily stejně zapomene.
    Jen perlička: samozřejmě sleduju Sorcha Fall, zda bude mít něco zajímavého ale tam to příliš páchne antihillary-ismem a protrumpismem a nějak mi to nestojí za překlad. Ale dnes mě fakt pobavili - to oni mě původně přivedli na to video, kde lidi nosí raněné před kamerou opačným směrem atd. Další den však vypustili další článek s vysvětlením, že jak zjistili ruští analytikové, střelba vlastně začala v jiném klubu nedaleko, že tuto falešnou vlajku uspořádala (Hillaryina) agentura G4S, a že ti ranění, co jsou neseni kolemjdoucími, jsou střelci/snipeři této bezpečnostní agentury, kteří byli postřeleni statečnými náhodně vstoupivšími policisty, kteří jim tímto zmařili akci; jsou správně neseni DO klubu Pulse, kde si je agentura shromažďuje. - Když si to představíte ... tak touto slátaninou se u mě Sorcha Fall dost shodili, to si myslím zasloužíme od nich lepší úroveň oblbování, kterou si obvykle udržujou (:-))) Tímto jim vzkazuju, že doufám, že se polepší (:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodla som sa nájsť dokazy sama pre seba. O celej fraske, kriz.hercoch. jeden nezvratny dokaz...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Na moje O B R O V S K E P R E K V A P E N I E som nasla presny opak. Nasla som Mrtvych, Obete, Pribehy plne zufalstva, Strach, NAHRAVKU priamo z klubu tesne pred strelbou a z jej zaciatku, skutocnu hrozu a neistotu pribuznych, ked urady zverejnovali zoznamy ranenych a mrtvych, vypovede ranenych , nahravky priatelov obeti, ...

    Dost ma zaskocilo, ze prave toto media neponukli ako hlavne spravy!!!!!! Nerozumiem tomu... preco ukazuju pochybne, nepresvedcive zabery...

    No kazdopadne, aspon uz viem, ze pre hladajucich, pri troche stastia, by sa dalo dopatrat casom ako sa veci vyvinuli ked media stichnu a chytia sa dalsej senzacie...
    Aj pri leteckych katastrofach, inych atentatoch..

    Mozem sem zajtra pridat odkazy, info, teraz sa mi cez mobil uz nechce hore dole prepinat, kopirovat, ukladat, pre tych co chcu, alebo mozem poslat rovno na mail ORGONET, ak by si mal zaujem.

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, nenašla jste oběti ani krev, ani skutečné příběhy, našla jste jen ŘEČI o nich, zcela vykonstruované pro média. To je to nejmenší, co propaganda umí lehce udělat, podvrhnout tyto věci do sociálních sítí atd. Kdybyste dál pátrala, skutečné lidi byste neobjevila.

      Vymazat
    2. Kdyby ty vaše nalezené "příběhy" dali na hlavní stránky médií, bylo by hned více lidem jasné, že ta a ta paní, která vypráví v televizi zoufalý příběh, vůbec neexistuje, nebo že ta paní je úplně někdo jiný, než říká. Oni musí být opatrní, proto podstrkují ty věci do ústraní Internetu jakoby mimochodem, pro zvědavější lidi jako vy, kteří se s tím už spokojí, a dál už pátrat nebudou (ani nemají jak), jestli ta nějaká rodina skutečně existuje, nebo jestli ta nahrávka je skutečně z klubu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.