20. června 2016

Rodiny Omara Mateena i bratrů Carnajevových jsou ve spojení s CIA


Proč mají „identifikovaní“ teroristé často přímé konexe s CIA?

Rodiny Omara Mateena i bratrů Carnajevových jsou ve spojení s CIA

Zdroj: http://stateofthenation2012.com/?p=40656
19. 6. 2016
Překlad: Orgonet



Seddique Mir Mateen, otec Omara Mateena, obviněného ze zabití 50 gayů ve jménu ISIS v Orlandu, pracoval pro americké tajné služby v Afghánistánu během války proti komunistické vládě a jejímu spojenci Sovětskému svazu (1979-89). Poté migroval do USA, kde se narodil Omar.

Je televizním moderátorem pro afghánskou diasporu v USA. V současné době uvádí na satelitní televizi Payam-e-Afghan se sídlem v San Franciscu program The Durand Jirga Show, jehož cílem je údajně spojení Pashtunů z oblasti Durand, která je rozdělena státní hranicí Pákistánu a Afghánistánu. Pochází z kmene Pashtunů, a podpořil Taliban při založení „Mudžahedínů svobody“, které zorganizovala CIA se saudským miliardářem Bin Ladenem na boj proti Rusům. Po odchodu presidenta Hamida Karzaje v září 2014 odmítá uznat dohodu mezi Ashrafem Ghani a Abdullahem Abdullahem, a rád by se stal afghánským presidentem v exilu, jak navrhuje ve videu na svém youtube kanálu. Vyjádřil lítost nad činem svého syna, který byl vždycky „dobrým synem“.

Jeho syn, Omar Mateen, nastrčená figurka pro střelbu v nočním klubu Pulse, byl zaměstnán v multinacionální bezpečnostní firmě G4S. Nikdy nebyl označen za politicky či nábožensky radikalizovaného. I když je ženatý, navštěvoval noční klub gayů, kde spáchal své zločiny, a měl sexuální vztahy nejméně s jedním návštěvníkem klubu.

Bratři Džokar a Tamerlan Carnajeovi byli nastrčenými figurkami při útocích Bostonském maratonu 15. dubna 2013; jejich strýc měl za manželku dceru Grahama E. Fullera, bývalého důstojníka CIA, který řídil v Afghánistánu veškeré operace povstání mudžahedínů proti Sovětskému svazu.

Ansor Carnajev, otec obou teoristů, je Čečen, který pracoval pro CIA v Sovětském svazu, předtím, než migroval do USA. V roce 2012 se jeden z obou teroristů, Tamerlan, zúčastnil semináře gruzínské asociace Kavkazský fond, vytvořený fondem Jamestow, který založila CIA a který měl připravovat mladé lidi na „destabilizaci Ruska“. Bratři Carnajevové nebyli nikdy označeni za politicky či nábožensky radikalizované.


Jak řekl analytik Webster Tarpley :
„Objevil se tento vzorec: bývalí zahraniční bojovníci, kteří pracovali pro CIA či Ministerstvo vnitra v zónách konfliktů, emigrují do Spojených států, aby prožili „americký sen“. Zůstávají v těsném kontaktu s americkou výzvědnou komunitou. Jejich děti, často narozené v USA, jsou předurčeny pro teroristické operace, stejně jako kdysi mezi evropskou šlechtou byl nejmladší syn předurčen pro vojenskou kariéru.“ (http://tarpley.net/ )







6 komentářů:

  1. To je mi překvapení)))
    Nezapomínejme i na ,,spáče" z dílny MK-ULTRA.

    Stále stejný vzorec:Problém - Reakce - Řešení

    Jaroslav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím netušíme, kolik spících zabijáků MK ULTRA vyprodukovala. Možná to bude hrozivé číslo, možná, že je vyrábějí dosud. Obávám se, že zombíků a nejrůznějších cyborgů bude brzy více než skutečných lidí. A to ani netušíme, kolik je v záloze bojových robotů a dalších represivních strojů.

      Vymazat
    2. ... hlavne si to vyhoďte z hlavy, pretože se říká: " s čím kdo zachází, tím také schází.."

      Vymazat
  2. "The pattern is by now familiar: veteran, experienced intelligence operatives with a pedigree of working for the CIA and the State Department in conflict zones around the world to emigrate to the United States and live the good life. They stay in close contact with the US intelligence community. The next generation, often born in the United States, is consigned to terrorist operations in the same way that the cadet (younger) sons of the European nobility were once sent to make a career as junior officers in the army."

    Souhlas, perfektně napsáno. Otázka ale zní: student medicíny Dzhokhar Tsarnaev nyní je/není ve vězení a nevěděl/věděl předem, k čemu ho (a staršího bratra) chtěl jeho strýc s jobem v CIA využít? A věděl to Omar Mateen? Protože mohou být předurčeni pro teroristické operace v různé míře - od obětního beránka až po skutečného spolupracovníka.

    To be consigned to terrorist operations as a scapegoat?! Sounds nothing great, haha.

    Například v roce 2013 byl v USA odsouzen k pěti letům vězení Marokánec Mohamed Mamdouh, protože "plánoval vyhodit do povětří deset synagog na Manhattanu", respektive jenom o tom mluvil před agentem - provokatérem, to bylo vše. S Marokáncem se tedy rozhodně nikdo nemazal.
    Zdroj: http://www.nydailynews.com/new-york/mohamed-mamdouh-5-years-plotting-blow-synagogues-article-1.1328598

    OdpovědětVymazat
  3. Domnívám se, že jdou do toho vědomě, se slibem CIA, že z toho vyváznou, ale když se do akce zaplete jiná agentura formou "vlajky ve vlajce", CIA je klidně obětuje. Anebo možná nejsou mrtví ani ve vězení, jsou někde dobře zaopatřeni, a vše jsou jen báchorky pro média.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyloučit nelze ani jedno. Určitě kombinují fikci s relitou, což je předstupeň matrixu nwo.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.