23. června 2016

Vrah britské poslankyně Jo Coxové a potenciální vrah Donalda Trumpa byli mentálně naprogramováni CIA

Vrah britské poslankyně Jo Coxové a potenciální vrah Donalda Trumpa byli mentálně naprogramováni CIA

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2060.htm
June 21, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.



Nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby SVR pro vnitřní potřeby Kremlu dnes přináší závažné údaje ohledně zavraždění britské členky parlamentu Jo Coxové a pokusu o vraždu Donalda Trumpa. Útočníci obou spiknutí mají společné to, že byli hospitalizováni v téže britské vojenské psychiatrické nemocnici.

Podle zprávy SVR 16. června Thomas Mair zavraždil v Birstallu v západním Yorkshiru britskou poslankyni z Labor Party Jo Coxovou, a o 48 hodin později, 18. června, se Michael Sandford v Las Vegas v USA pokusil zavraždit amerického presidentského kandidáta Donalda Trumpa

Thomas Mair

Michael Sandford


Co se týče politických okolností obou těchto vražedných spiknutí, zpráva uvádí, že při vraždě Jo Coxové šlo o ovlivnění britské kampaně referenda na odchod z EU „Brexit“ tento týden, a co se týče USA, presidentská kadidatura Donalda Trumpa vyvolává velké obavy v celém americkém elitním vládnoucím systému.

Zájem ruské výzvědné služby SVR o Maira a Sandforda se dle zprávy zvýšil v minulém roce na vysoký stupeň z důvodu jejich styků s Centrální výzvědnou službou CIA, konkrétně s agentem pro tajné operace Lawrence (Larry) Sanchezem, o němž ukazují záznamy ruské rozvědky, že v dubnu 2015 odletěl z USA do Velké Británie letem z vojenské základny McGuire Field v New Jersey na základnu Královského letectva Spojeného království v Lakenheath.

I když americké veřejné záznamu ukazují, že operativní agent Sanchez odešel v roce 2004 z CIA do penze, záznamy SVR říkají, že pokračoval v práci pro CIA až do r. 2012, kdy byl uvolněn z dozoru nad špionážní operací pro Newyorskou městskou policii, kde vytvořil nejúspěšnější jednotky kontrarozvědky pro boj s islámem inspirovaným terorismem v USA.


(Zdroj snímku: http://hosted.ap.org/interactives/2011/nypd-intel/profiles.swf)


Od roku 2012 až dosud pracoval operativní agent CIA Sanchez v 87. lékařské skupině na spojené základně McGuire-Dix-Lakehurst na různých projektech Air Force týkajících se bioenvironmentálního inženýrství, a když v roce 2015 odletěl do Velké Británie, bylo to, jak se domnívají analytikové SVR, právě kvůli těmto projektům.

Avšak po příletu do Velké Británie odjel operativní agent CIA Sanchez do Lincolnshire v Anglii, za doprovodu britské Tajné výzvědné služby MI6, a tam nastoupil do nemocničního zařízení známého jako the Lincolnshire Partnership.

Nemocnice Lincolshire Partnership je dle zprávy ruské zpravodajské službě již dlouho známa jako místo, kde britská armáda a výzvědné služby hospitalizují těžce mentálně postižené vojáky a špióny. Nemocnice funguje pod dohledem Lékařským obranných služeb (Defence Medical Services – DMS).

A v záznamech o pacientech během návštěvy operativního agenta Sancheze v dubnu 2015 figurují dle zprávy jak Thomas Mair, tak Michael Sandford, jako „vysoce střežení“ pacienti – avšak, což je nanejvýš podivné, Sandford byl propuštěn, předán do opatrovnictví operativního agenta CIA Sancheze a letecky dopraven na spojenou leteckou základnu McGuire-Dix-Lakehurst v USA, kde byl předán do lékařského dozoru 87. lékařské skupiny. 



I když ani Thomas Mair ani Michael Sandford nebyli předtím ruské službě SVR známi, jejich jména byla „elektronicky asociována“ s agentem CIA Sanchezem, a počítačové záznamy SVR vydaly 16. června, kdy Mair zavraždil Jo Coxovou, „poplach“.

Po analýze tohoto poplachu ohledně agenta CIA Sancheze 16. června ruskou službou byl uplatněn již dříve vytvořený protokol o informování britských a amerických výzvědných agentur v rámci vzájemné „pomoci a asistence“, kterému ruští analytikové SVR připisují zásluhu o záchranu života Donalda Trumpa.

Odvážné tvrzení, že SVR svou činností zachránila život Donalda Trumpa, mohlo být učiněno díky Tajné službě Spojených států (USSS), která 17. června změnila svou ochranu Donalda Trumpa na „snap-snap-snap“, v jejím rámci byly personál místní policie a vládní agentury chránící jeho život náhle a bez předchozího uvědomění vyměněny za zcela jiný personál. 



Americké zprávy o pokusu Michaela Sandforda zavraždit Donalda Trumpa rovněž podporují toto tvrzení SVR, protože uvádějí, že vrah měl v úmyslu použít k zabití Trumpa zbraň, kterou by v nestřeženém okamžiku sebral místnímu policistovi;; chtěl ji rychle popadnout a vystřelit na Trumpa alespoň dvě rány; poté by byl zabit bezpečnostními agenturami. Jak se vyjádřil, "kdyby byl zítra na ulici, pokusil by se o to opět."

Dále zprávy v USA uvádějí, že vrah Jo Coxové Thomas Mair byl „osamělý střelec, který potřeboval léčbu pro mentální onemocnění“, a že Trumpův potenciální vrah Michael Sandford měl diagnózu Aspergerova syndromu (forma autismu), a v minulosti se pokusil o sebevraždu.

Zpráva v závěru praví, že potenciální vrah Trumpa, Michael Sandford, byl pravděpodobně více trénován než Thomas Mair, jelikož zdroj jeho příjmů při setrvávání v USA nebyl dosud odhalen, ale měl k dispozici vozidla, cestoval letadlem a měl dlouhodobé drahé pobyty v hotelech; to vše ukazuje na to, že tohoto agenta CIA, jakož i jiné (z nichž většina je ruské výzvědné službě SVR známa), učil speciální mistr špión CIA Sanchez.

Taktika CIA k ovládaní svých agentů je rovněž dobře známa, 
 Text dokumentu: 

2. Slečna (zaškrtáno) dostala pak instrukce (předtím vyjádřila strach ze střelných zbraní a jakéhokoli zacházení s nimi), aby použila jakoukoli metodu k probuzení slečny (zaškrtáno), která byla v hlubokém hypnotickém spánku, a kdyby se jí to nepodařilo, aby vzala poblíž ležící pistoli a vystřelila na ni. Dostala instrukci, že bude mít tak velký vztek, že nebude váhat "zabít" slečnu (zaškrtáno), protože se jí nepodaří ji probudit. Tyto instrukce provedla do posledního písmene, včetně toho, že na ni vystřelila z (nenabité pneumatické pistole) a pak upadla do hlubokého spánku. Po dalších instrukcích byly obě probuzeny, a obě vyjádřily naprostou amnézii ohledně toho, co se právě stalo. Slečně (zaškrtáno) byla podána opět zbraň, na kterou (v probuzeném stavu) odmítla sáhnout či vzít si ji od operátora. Absolutně popřela vše, co se odehrálo v předchozí sekvenci. 






June 21, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.



3 komentáře:

  1. Dal jsem si fotku pana Lawrence Sanchenzo vyhledat pomocí Google a řekl bych, že je to George Tenet, bývalý ředitel CIA. Pokud autor není schopen dohledávat takovéto základní informace, pak asi nemá smysl číst článek do konce, bohužel a přitom ten potenciál tam je.. škoda.

    Radek

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, máš pravdu. Vypadá to na toho Teneta. Tak já to dám pryč, stejně je to fotka jen na ozdobu.
    Číst cokoli do konce tě nikdo nemůže nutit (:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. A přidávám skutečnou fotku skutečného Lawrence ("Larry") Sancheze (huby mají velmi podobné), a na Googlu fakt nejsou víc než dvě jeho fotky....
    A možná to bude s ním mnohem složitější, pro tajnou službu Kuby pracoval nějaký Lorenzo Sanchez, ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.