22. června 2016

Zachránci v Orlandu nesou figurínu

Zachránci v Orlandu nesou figurínu. Nesený raněný mimo kameru odchází po svých. 
Orgonet
22. 6. 2016


Pozorní diváci si všímají dalších detailů na divadelních scénách z Orlanda, dokazujících, že režie inscenace pro média měla značné nedostatky.  Anebo soudila, že pro ovčany/sheeple je to dost dobré, oni tomu uvěří, a mají pravdu. Většina lidí tomu divadlu věří.

Na níže uvedené fotce je vidět v hnědém klobouku a americké vlajce hvězda "zachránců", Christopher Hansen,  krizový herec, který podal pro média. několik odlišných rozhovorů o své úloze zachránce. A je tam jasně vidět, že "zachránci" nesou figurínu. (:-))))

To vysvětluje, jak už jsme se dříve divili, proč raněný drží tak "štajf" v leže, což by skutečný zraněný těžko dokázal...



Nesení figuríny na videu:



Kromě toho, i v Americe platí, že těžce raněného amatérsky nepřenášíme, abychom ho více nepoškodili, nýbrž zajistíme základní životní funkce a vyčkáme záchranářů. Režisér mediálního dramatu o "přesunu raněných" to asi nevěděl.  Taky, že případně poškozený by jistě své "zachránce" soudně žaloval, zejména v USA. A v Orlandu dokonce režisér "dramatu" natočil, jak hodili "raněného" na korbu náklaďáku...

Na dalším videu je vidět, jak parta zachránců nesoucích "raněného" mládence v červených botách po průchodu kolem kamery, když si myslí, že již nejsou v záběru, "raněného" postaví, trochu se otřepou a všichni společně i s raněným po svých odcházejí.








10 komentářů:

  1. Nejlepší je ten s tou čapkou kloboukovou. Jak to prožívá a co to má za tričko s hvězdičkami, že by USA vlajka ? Jak takovéto akce prospívají světu ?

    OdpovědětVymazat
  2. Na tom všetkom niečo strašne nehrá... Tak rada by som poznala PRAVDU!!!!

    PREČO robia to divadielko???

    A čo tým sledujú?
    V klube sa strieľa, sú mŕtvi, a oni si najmú hercov , ktorí nosia ako živých (ne)ranených aj figuríny? Prezentujú vlastné príbehy.... kde je ten zásadný rozdiel, od skutočnosti? Prečo skutočnosť musí byť pozmenená? Čo sa tam stalo, že si takto musia vypomáhať, takto dosť očividne a nešikovne..
    V dnešnej dobe, keď sa snažia vytvoriť reálne presvedčenie ako sa to stalo, to odfláknu na prezentácii pred verejnosťou???

    A to, že sa tam strieľalo, že skutočné obete sú, je takmer isté! Posielala som do komentov dosť presvedčivú ukážku strachu a komunikácie v reálnom čase, od ustráchaných príbuzných obetí, našla som ich viac, ale neviem z akého dôvodu sa tu nezverejnili...

    tu si môžte pozrieť záznam z mobilu obete, čo bola zastrelená http://www.tmz.com/2016/06/13/orlando-shooting-snapchat-inside-pulse/

    Už len V SKRATKE:Amanda Alvear- obeť, reakcie príbuzných

    http://img24.cz/images/76710711068320859599.jpg

    http://img24.cz/images/97246754967429183292.jpg

    http://img24.cz/images/92259062861106730906.jpg

    http://img24.cz/images/58702496620311918678.jpg

    http://img24.cz/images/50308916209428078595.jpg

    http://img24.cz/images/96878798251027417165.jpg

    A.



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 10:18
      Oběti budou. Vždy a všude, kde se objeví nežádoucí očitý svědek nahrávaného divadélka. To jsou ti skuteční svědci...ti mrtví, okterých se už tolik v médiích nemluví,

      dan.

      Vymazat
  3. svět chce být klamán...chjo, tak je. Není jim nic špinavého pro účely cíle. Figuríny, herci, kamery, média....a což až zapnou hologram, to bude teprve estráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je načase si uvědomit-pochopit, že biologické tělo je jenom nástrojem a také karmickým zdrojem - Probuzení je o tom uvědoméní se, čím doopravdy jsme. v ráji jsme nebyli tělem, získali jsme ho až poflakováním se v tomto bohemzapomenutém světě.

      Vymazat
  4. Vysloužilý pracovník bezpečnostních složek řekl: Teroristické akce jsou všechny práce tajných služeb. Pokud se vrátíte zpět a zapíšete si místa, data, oběti a pachatelé, pak s tím výrokem budete souhlasit.

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje teorie nemá jako obvykle naprosto žádnou logiku. Bylo by mnohem jednodužší přenášet skutečné lidi, figurínu opravdu pozná každý.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.