17. června 2016

Závěrečná válka o planetu Zemi: Globalisté versus nacionalisté, 2. část.


Závěrečná válka o planetu Zemi: Globalisté versus nacionalisté, 2. část

By Anonymous Patriots
State of the Nation Exclusive
14. 6. 2016
Překlad: Orgonet

1. část zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/06/zaverecna-valka-o-planetu-zemi.html


Falešné vlajky 2 v 1

Scénář bílého střelce, který zabil křesťanskou zpěvačku Christinu Grimmie, byl prvkem globalistické agendy, ukazujícím, že "stát se zbraní a zabijákem může každý; nikdo není v bezpečí, takže musejí být zkonfiskovány všechny zbraně".

Střelec i oběť zapadají do agendy globalistů, že „zbraně zabíjejí křesťany“. Křesťané ve strachu pak budou naléhat na Kongres, aby přijal zákon o kontrole zbraní a strategii Dohody OSN o malých zbraních. Dodatečný benefitem bude, že křesťané, kteří rozsáhle podporují kandidaturu Donalda Trumpa, by mohli přenést své sympatie na globalistku Hillary Clintonovou, která chce, aby Američanům byly odebrány všechny zbraně a aby do 100 dní od jejího nástupu do funkce zmizely všechny hranice. Tato strategie je známa jako „zabít dvě mouchy jednou ranou“.

Ale to, co se skutečně stalo, byla prostě VRAŽDA.

O 4 dny později nacionalisté použili stejnou metodologii, jakou globalisté používají již po mnoho let: FALEŠNÉ VLAJKY. Nejvýraznější z nich bylo Sandy Hook, a dalšími bylo San Bernardino (alespoň ta část, kdy tři bílí muži zabili návštěvníky párty konané v Krajském centru), a Orlando. Nacionalisté si řekli: „Tuto hru mohou hrát i dva.“ A inscenují své vlastní falešné vlajky, a narušují ty, o nichž vědí, že je mají v plánu globalisté.

Nacionalisté potřebovali prosadit odlišnou báchorku, a aby nebyli předstiženi globalisty, zajistili si, aby střílení dle jejich plánu bylo tak velké a odporné, že smrt Christiny Grimmie na Internetu brzy zanikne díky krátké paměti otupených Američanů.

Střelec a oběti „masakru“ v Orlandu zapadly do báchorky nacionalistů: „ISIS zabíjí gaye“. Opět tu máme „dvě mouchy jednou ranou.

Čistým výsledkem je, že gayové (komunita LGBT) a mnozí další Američané teď nakupují zbraně a posílají svým kongresovým zástupcům více žádostí, aby chránili Druhý dodatek, čímž odsunují do pozadí a zapomenutí agendu globalistů na přijetí Dohody OSN o malých zbraních. A dále, ti z komunity LGBT, kteří jsou příznivci hnutí #NeverHillary (HillaryNikdy), by mohli volit Trumpa, aby zabránili Hillary, globalistce, v její závěrečné globální hře: totálním zničení Spojených států jako nezávislého státu.

Stejně jako v Sandy Hook, kde žádné děti nezemřely, bychom se měli utěšovat tím, že v Orlandu nebyli zabiti žádní příslušníci LGBT. Možná tam zemřel jeden nastrčený muslim, alespoň to tvrdí oficiální báchorka. Možná nezemřel nikdo.

Bude Obama prolévat obrovské slzy za zavražděné oběti z Orlanda? Globalisté přikázali Obamovi již dříve, že jejich hlavním cílem při transformaci Ameriky je odzbrojení všech Američanů. Musí se mu podařit podepsat Dohodu OSN o malých zbraních předtím, než opustí úřad. Inscenovaná událost v Sandy Hook byla zrežírována poté, co americký kongres přijal zákon o státní bezpečnosti NDAA, který zákonně umožňuje státu propagandu pomocí falešných vlajek a terorizování občanů. Obama zklamal. Je nás příliš mnoho, kteří jsme báchorce neuvěřili. Takže potom globalisté z americké vlády inscenovali falešnou vlajku v San Bernardinu. Tu story znáte. Tři bílí ozbrojenci vstoupili do Regionálního centra a pozabíjeli plnou místnost lidí. To aspoň byla první vydaná oficiální story, která byla podpořena četnými očitými svědky, která pak byla popřena: ale ne, takhle se to nestalo. Promiňte.

Byli to najednou dva muslimové, Tashfeen Malik a Syed Rozwan Farook, kteří postříleli plnou místnost lidí. My FBI to víme jistě, protože jeden svědek řekl, že mu jeden člověk umírající v jeho náručí řekl, že určitě poznal Syeda a Tashfeen jako střelce, i když oba prý měli na tváři masky a na těle vybavení speciálních jednotek SWAT.

Takže, přátelé, tohle se stalo, když nacionalisté zjistili, co udělali globalisté v San Bernardinu, a vyšachovali je tím, že do toho zamíchali jako zabijáky muslimy, čímž podpořili svou vlastní historku: je to nyní slavná „falešná vlajka v rámci falešné vlajky“. A bylo to poprvé, kdy jsme viděli obě strany v otevřeném vzájemném boji: globalisty proti nacionalistům.

Zatímco globalisté plánovali svou story pro falešnou vlajku tak, aby naklonili veřejnost k zákazu zbraní, protože zlý skutek pocházel od „tří bílých mužů“ s útočnými zbraněmi, nacionalisté do toho vložili své nastrčené muslimské figurky na podporu své vlastní story: radikalizovaní islamisté zabíjejí Američany.

Nacionalisté v San Bernardinu svou propagandistickou bitvu vyhráli a Američané pokračovali v nátlaku na Kongres, aby ustoupil od omezení Druhého dodatku Ústavy.

Můžeme si představit, že Henry Kissinger a globalistická kabala povolali Obamu na koberec k serióznímu pohovoru ohledně jeho neschopnosti sebrat Američanům braně. Obamovi už ve scénáři nic nezbylo, kromě krokodýlích slz, což se přesně stalo poté, když volal po kontrole zbraní den před hlasováním kongresu o zákazu dlouhých zbraní a o vytvoření federálních regulací pro všech 50 států – což by převrátilo práva státu i Druhý dodatek.

Video níže ukazuje, jak Obama pláče pro údajné oběti hned po střelbě v San Bernardinu 5. února 2016, a těsně před tím, než Kongres odmítl legislaci na kontrolu zbraní, kterou si tak zoufale přál.

Video: Obama pláče pro oběti střelby po falešné vlajce v San Bernardinu
Obama Crying About Victims of Gun Violence After San Bernardino False Flag


Ale falešné slzy nebyly pro globalistu Obamu ničím novým, zde pláče pro oběti po střelbě v Sandy Hook (kde žádné děti nezemřely):

President Obama oplakává hoax v Sandy Hook:
President Obama Tears Up Over the Sandy Hook Hoax


Uvidíme, jak dlouho bude Obamovi trvat, než zapláče pro oběti z Orlanda. Samozřejmě že to neudělá, protože jako žádný oddaný globalista nedokáže vyslovit pojem „radikální islámský terorismus“.

Žádné Obamovy slzy pro komunitu LGBT
Je pochybné, že Obama učiní projev, zapláče či uzná, že s tímto „zločinem nenávisti“ má co činit radikální islámský terorismus. Nacionalistické "vylepšení" falešné vlajky (pravděpodobně frakce FBI) vložením muslimského nastrčeného střelce bude ignorovat, protože to nemá význam pro odzbrojení Američanů. Ve skutečnosti nákupy zbraní pro homosexuální spolek „Pink Pistols“ , který učí gaye zacházet se zbraní, musejí právě teď explodovat. Globalistům (pravděpodobně frakce CIA) se možná v den prvních čtyř střeleb v okolí Orlanda zdálo, že vyhráli, ale celkově zvítězilo poselství nacionalistů, které bylo lidmi přijato a zapamatováno – že jsou to radikální muslimové z ISIS, kdo zabíjí lesby, gaye, bi- a transsexuálny na americké půdě. Takže, jaký bude příští tah globalistů?
  • Více výkonné aktivity ze strany Obamy? Tato strategie dosud nefungovala.
  • Více falešných vlajek, které by nebyly narušeny nacionalisty? Zdá se, že dosud ani toto moc dobře nefungovalo. 
  • Inscenovaný finanční kolaps? Výhrůžky od Federální rezervy a Mezinárodního měnového fondu zatím také nefungovaly. Příští kolaps způsobí zhroucení celé pyramidy.
  • Hrozby, že americká měna zkolabuje, když Měnový fond povolil ruskou a čínskou měnu jako rezervní? To už se stalo, a nemělo to na americkou měnu žádný vliv.
  • Předstírání dalšího cyklu růstu/pádu na Wall Street? Toto bylo provedeno loni v září, a o peníze přišli pouze miliardáři, kteří se snažili manipulovat trh.
  • Nahnat veškeré peníze ze zámořských daňových rájů do USA? To už se stalo se všemi ráji kromě britských, a nyní je Amerika největším zámořským daňovým nebem na světě. Sehnali bohaté kriminálníky na jedno místo, aby je mohli globalisté okrádat, teď, když je decimována střední třída i třída prekariátu
  • Vybombardovat více muslimských státu a zajistit nové teroristy, odhodlané zničit Ameriku? Obama je jediným presidentem, který je „ve válce“ během celého funkčního období. Je to v historii USA masový vrah číslo 1 – společně s Hillary Clintonovou, jeho státní tajemnicí, která podporovala tyto válečné zločiny. 
  • Inscenovat přistání mimozemšťanů, kteří požádají, aby lidstvo složilo své zbraně? Podle papeže se to v minulosti stalo, a papež František očkává příchod mimozemšťanů každým dnem. 
  • Vyhlásit diktátorské právo? Obama již si přisvojil exekutivní pravomoci týkající se všech typů útoků proti americké státní bezpečnosti: vojenskou, ekonomickou, bankovní, kyberútoky, útoky na měnu, a mnoho dalších, takže president může nyní vést válku, aniž o tom řekne Američanům slovo. To už se ostatně stalo, při bombardování Sýrie, Iráku, Libye, Somálska, Jemenu, Súdánu, Turecka a Afghánistánu. 
  • Dát kontrolu nad Spojenými státy Organizaci spojených národů (globalistům)? To se děje rychle, ať už o tom víme či ne. Je to pravděpodobně nejjistější cesta, jakou Obama a globalisté mohou dobýt Spojené státy americké. 
Jsme ve válce, a pokud o tom nevíte, můžete být příští obětí.

Pokračujeme v psaní těchto článků, protože jsme moc staří na to, abychom bojovali na bojišti spolu s našimi mladšími spoluvlastenci. To, co nabízíme, je vědění a světový názor, který vidí širší obraz než ti, kteří se musejí hodně snažit, aby zaplatili své účty a uživili své rodiny.

Pokud můžete, vezměte naše slova a články a předejte je komunitě lidí, kde máte vliv. Musíme podat protest proti zákonu Patriot Act, ozbrojit se, postavit se za svou zemi a ochránit její hranice, jazyk a kulturu, její Ústavu a Listinu práv.

Potřebujeme, aby příští president okamžitě zrušil veškeré exekutivní příkazy vytvořené Obamou během jeho sedmileté vlády teroru. Potřebujeme vyhnat OSN a okamžitě přestat financovat agendu globalistů, do níž patří i operace CERNu. Prosím, přečtěte si článek o CERNu, o této další obří falešné vlajce: viz článek anglicky: „CERN je největší vědecký podvod v historii“:
CERN is the Biggest Science Scam in History

Musíme sesadit globalisty z jejich slonovinových věží korporací „příliš velkých, aby byly prozrazeny“, válečné bankstery OSN a finanční manipulátory jako je George Soros, a bankéřské rodiny jako Rotschildové, Rockefellerové, Morganové, Warburgové a další.

Musíme podpořit svou zemi a zajistit, aby americká armáda, FEMA, Homeland Security, FBI, CIA, ATF a další federální agentury infiltrované prostřednictvím globalistů nadále nepodrývaly americké svobody a demokracii.

Musíme se naučit poznat, kdy nás média krmí falešnými vlajkami namísto pravdy, a kdy Ministerstvo obrany vede propagandu proti svému vlastnímu lidu.

Proto Anonyme Patriots připravili návod pro analýzu masové střelby, pomocí které lze poznat, zda jde o falešnou vlajku, a předávají je všem Američanům, aby se pravé záměry temného bratrstva mohly dostávat na denní světlo. Viz článek anglicky "12 způsobů, jak poznat falešnou vlajku": http://themillenniumreport.com/2016/01/false-flags-are-legal-propaganda-produced-by-the-department-of-defense/

Buďte silní a svobodní, přátelé vlastenci a nacionalisté, a nedovolte nikomu, aby kontroloval vaše spojení s volností, prosperitou, klidem, radostí a svobodou.

A děkujeme našim přátelům z Nového Zélandu, kteří nám připomínají, jak snadné je ovládat stádo ovcí strachem ze štěkajících psů. Kéž my všichni žijeme beze strachu a běžíme kdykoli na jakoukoli pastvinu se nám zachce!

VIDEO: "Hnaní stáda ovcí na Novém Zélandu": Mass Sheep Herding in New Zealand

3 komentáře:

  1. http://www.novarepublika.cz/2016/06/putin-vyhral-3svetovou-valku.html Tento článek jsem náhodou našla na internetu.Docela zajímavé

    OdpovědětVymazat
  2. Počasí 17.6.2016 Vichřice dnes porazila ve středních Čechách DVĚ památkové staleté lípy..Chybí mi LEVA NET a jeho matrice,co to pro zaprdlý kráter znamená https://www.youtube.com/watch?v=p5GKU8OUZlU

    OdpovědětVymazat
  3. Nesrovnalosti k zamyšlení: http://www.novarepublika.cz/2016/06/byla-poslankyne-jo-cox-proste-obetovana.html#more
    Falešná vlajka?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.