29. září 2016

Chemtrailsová obloha ráno 29. 9. 2016: Liberec

Chemtrailsová obloha ráno 29. 9. 2016
Orgonet
29. 9. 2016

Letecký provoz dnes ráno nad Libercem.
(Stupeň chemické zabílenosti české oblohy můžete sledovat průběžně na webových kamerách ČHMÚ, snímky oblohy z 98 lokalit po celé ČR po 5 minutách, z odkazu http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ Ukázka: dnes 8:10 nad Libercem.


Video: Letecký provoz nad Libercem 29. 9. 2016 ráno.


https://youtu.be/HG4DPtNkA9o


Tyto chemtrails jsou součástí chemtrailsové vaty - vysoké chemické oblačnosti, která i dnes, stejně jako po dva dny předtím, přechází přes naše území a působí zřejmě jako clona snižující teplotu.





34 komentářů:

  1. To, co dělají na obloze dnes, 30.9.2016, je naprosto šílené. Kdy ta hrůza skončí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná až když vystoupíme z NATO a EU

      Vymazat
    2. Všimněte si, celý den, 2x sleduji Ryder Cap a jejich Americká obloha je čistá, bez těch příšesnech čar sra..., no sobě si to dělat nebudou, že..., ale Evropanům ano? To jsme pěkně v pr....

      Vymazat
  2. Dívám se na flightradar24, ale ta práškovací letadla se tam asi neukazují. Nad námi (Kutná Hora) jich teď v 9.30 hodin prolétá plno, ale na radaru nejsou. A taky je zajímavé, že chemtrailsové mraky nejsou na meteoradaru vidět. Má být jasná obloha, ale ta začíná být šedobíle potažená. Je to hnus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před pár lety se má známá dívala na oblohu jak letadlo sprejuje a po chvilce se zastavilo, přestalo sypat,vylétlo z něho něco stříbřitého a zmizelo. Zbyla po něm jen nedokončená chemočára,dodnes neví co to bylo.

      Vymazat
  3. Roudnice nad Labem,ten stejnej hnus,vcera 40 km pesi tura po vrcholech Krusnych hor a tam to bylo fakt super znat,silenci ovladly svet.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete, v Brně je to dtto! Dnes obzvláště silné.
    Všichni kašleme už týden.
    Hezký den, Hela

    OdpovědětVymazat
  5. Brno taky jasno bez slnka , krasen sprejovali

    OdpovědětVymazat
  6. Proč by někdo vynakládal tolik námahy na změnu počasí ? Komu by to prospělo ? Jediná logika, která mě napadá je, že by se hodilo ochlazení a k němu přiměřená dávka virů, nebo jiného materiálu, způsobující nemoci typu chřipky, které by byly přiřaditelné právě "náhlému" ochlazení. Kolem sebe už pozoruji denně zvýšený výskyt kašlajících lidí, kteří tento stav připisují ochlazení. Zvýšená intenzita chemtrails také možná souvisí s generováním počasí pro válečné využití - bude potřeba eliminovat ruské extrémy počasí (fenomén, který hral rozhodující roli ve válce s Napoleonem i Hitlerem) v případě války s Ruskem. A území mlčících spojenců je pro tento účel zcela vhodné. Těch důvodů je ale víc - depopulace, Monsanto (Bayer...) atd. Jak dlouho můžou lidi tento teror ještě vydržet....?

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, přesně tak dnes vypadala obloha u Uh. Hradiště. Je to asi 3 týdny co po takové chemo dece byl velký nárust nachlazení, které nemohlo být od výkuvu počasí, protože to bylo beze změny. Jenom to chemo. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...moc na to myslíte...

      Vymazat
    2. Pro Anonymní29. září 2016 21:00:
      Sedni si na pětku připínáček a nepozoruj se! ;-)

      Vymazat
    3. Nerozumiem Vašej "reči" pane, rozumiem tomuto :
      http://orgo-net.blogspot.sk/2014/01/merlain-chemtrails-haarp.html#more

      Vymazat
  8. Niektoré látky potláčajú emócie niektoré ich zas vyvolavaju.Môže to byť hnev,zlosť,pomatenost,únava atď.Otázka je kto to platí a načo to komu slúži.Určite sa jedná o veľký biznis moze ísť o sport biznis zdravotníctvo politika rozmyslajte čo takého dôležitého sa dneška ma udiať.

    OdpovědětVymazat
  9. Dnes ve Slovinsku v Triglavském národním parku chemují jak šílení, ráno slunce, te´d kolem 14,40 zataženo, přitom T 22 st.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Praha od včerejška permanentně sprejovaná.

    OdpovědětVymazat
  11. Je rozhodující doba pokud tohle přežijeme (chemtrailsování plné jedů) tak už potom asi všechno. Jen doufám že to nebude tak husté jako v aktech X kde v poslední epizodě nastala globální genocida kterou přežil jen člověk s vybrannou mutací DNA. Kdo pozorně sleduje média a čte mezi řádky vždy najde upozornění (programování vědomí) na to co se mocní (nemocní) tohoto světa připravují udělat. Snad se jim to vězení rozpadne dříve než naše zdraví... Držme se.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den, tak to samé pozoruji už 4 den i ve Frýdku-Místku. Je to hrůza.

    OdpovědětVymazat
  13. je to aj na zap.slovensku hlavne okolie Senica, Borsky Mikulas, Malacky. Je to vsade. Rosta

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky všichni,Bílé Karpaty děs,všude šedivé mříže,pokašláváme a bolí krky...Je mi z toho smutno.Hezký večer Petra

    OdpovědětVymazat
  15. Lošánky u Kolína: od rána máme nad hlavou totální šílenství a absolutně pravidelný rastr, jako podle pravítka.

    OdpovědětVymazat
  16. co je vetší tajemství než to, že naši Zemi neustále práškují? :-D

    OdpovědětVymazat
  17. To,co jsem dnes viděl nad Prahou mne ohromilo.Ty čáry na azurově modré obloze se pomalu rozšiřovaly,varhánkovaly a spojovaly se dohromady-a byl z toho najednou mrak.

    OdpovědětVymazat
  18. Určitě o tom ví i mistři rozprašovači : ) http://galacticconnection.com/the-big-wave-of-high-dimensional-frequencies-is-now-coming-through/

    OdpovědětVymazat
  19. SEVER - TEPLICE TOTÁLNĚ ZACHEMKOVÁNO, DNESKA JEDOU BOMBY !
    souhlas Flyradar24 cenzura - a když se práškovací "čmeláci" na flyradar24 představí,je to vesměs low cost air...,bony a klid: hele klídek ,DOHODA je jasná, my dodáme palivo zdarma, jasný? vy odvezete těch 10 passengerů a voba vyděláme ! ten zmrrrrrrd havlů,co to tehdy podepsal,prrravdaa láska k prrachům zvítězí AMEN

    OdpovědětVymazat
  20. P.S. CO MĚ DNES DOSTALO ? ..sekám trávu a moje 6 letá dcera, se dnes podívá na nebe a říká (sama od sebe):
    " Táto ,co to tam kreslí ty letadla? " co jí odpovědět...

    OdpovědětVymazat
  21. Dnešní Mimoň to samý, asi od českých a amerických parašutistů vlastně teroristů, co řádili na letišti v Hradčanech

    OdpovědětVymazat
  22. Roudnice.Vcera praskovali do noci,a dnes rano vykouknu z okna a jeste horsi des,patej den v kuse,to uz vypada fakt na to ze sme totalne likvidovani.sakra ale co stim delat?

    OdpovědětVymazat
  23. Havířov - už 3 dny to samé. Totální mříže a maras. Tvoří to vlnky a jazyky a nakonec se vše sleje dokupy a vytvoří stříbrnou omáčku.

    OdpovědětVymazat
  24. Podle Flyradaru to vypadá, že kromě "neoznačených letadel (možná i dronů - často letí vedle sebe dva - jeden čistý - doprovod a druhý plněnaložený) nejenom low costi v tom jedou (každopádně prím hraje wizzair a ryanair), ale stejný princip (možná nátlak) uplatnili i u ostatních (téměř všichni: Pegasus, Air Berlin, Blue Air, KLM), ale ve velké míře Quatar a Saudové and Turkish a British Airlines. Kdo sleduje "geo"politiku, chápe jak to všechno souvisí...

    OdpovědětVymazat
  25. hm, hm, že tu dáko stichlo octovanie, že Orgonete ?

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní30. září 2016 17:03
    ...možná proto, že když proti něčemu bojuješ, tak to posiluješ? Jestli sis nevšiml, tak zde máš informace + komentář orgonetu, ale žádný(nebo mizející tendence k tomu) nátlak k nějakým protiakcím. Ocet je dobrý. Všechno stejně musí proběhnout, aby většina pochopila okolnostmi sama, jaxe věci mají, jinak se s lidstvo kvalitativně neposune. Anebo je to jinak :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  27. chjo, ne a ne naplniť fenoména stej opice....
    apropo, ja octujem, nie ako boj proti, ale ako pomoc Za vyčistenie .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.