30. září 2016

Jak mohla Hillary vydržet při presidentské debatě 90 minut stát? Měla na sobě soft exoskeleton?

Jak mohla Hillary vydržet při presidentské debatě 90 minut stát? Měla na sobě exoskeleton? 
Orgonet
30. 9. 2016
Zdroje uvedeny v textu.


Ještě k nápovědě během debaty

Alternativní blogosféra stále ještě řeší, jakým způsobem Hillary dostávala nápovědu během televizní debaty s Trumpem, jelikož je všeobecně známo že se bez ní neobejde. (Kromě toho dostala předem otázky a moderátor jí evidentně pomáhal - např. nedával jí následné otázky a utínal řeč Trumpovi.)

Pro shrnutí, hlavní teorie nápovědy zatím jsou:

1. Měla bezdrátová sluchátka v uchu a drát na zádech byl anténa. Proti: se sluchátky v uších už jednou měla ostudu, proč by to dělala znovu? Fotky růžového naslouchátka v uchu se prý zdají fotošopované,
2. Měla bezdrátová sluchátka připevněná přímo na hlavu/lebku a začesaná vlasy. Drát a krabička na zádech je baterie a anténa.
3. Mohla mít čtecí zařízení na speciálním "kouzelném" řečnickém pultíku, který na Hillary aktivně reagoval - sám se při jejím příchodu rozsvítil, apod., (Trumpův nic takového nedělal). Rozborem snímků se sice ukázalo, že tam čtecí zařízení nebylo, ale záhada jeho činnosti zůstává.
Podrobnosti ve videu  (anglicky) Presidentská debata a magický řečnický pult, z něhož je snímek níže.




4. Měla na očích high-tech kontaktní čočky DARPA s rozšířenou realitou, drát na zádech byl anténa. viz článek Kdo vyhrál presidentskou televizní debatu? Podváděla Hillary jako obvykle? Kontaktní čočky s rozšířenou realitou.


Měla Hillary nějakou podporu těla, s níž vydržela stát?


Zatím jsem nezaznamenal, že by někdo na netu řešil, jak je možné, že Hillary vydržela 90 minut stát ("zázrak medicíny"), a potom ještě sešla se schodů a různě se samostatně pohybovala, i když jindy se pohybuje od opěry k opěře a chytá se rukama všeho kolem. Tak jsem to vyřešil svou teorií, k níž je opět klíčem DARPA, americká agentura odpovědná za vývoj pokročilých vojenských technologií.

DARPA pracuje již dlouhá léta na vývoji tzv. robotického exoskeletonu - vnější kostry, pro tzv. supervojáky. Robotický exoskeleton připevněný zvenku na tělo dává obrovskou sílu a výdrž, takže supervoják unese obrovskou zátěž na velmi dlouhou vzdálenost a ještě plní bojové úkoly, to vše bez únavy. Jistě jste už nějaký obrázek "vojáka-robota" viděli, třeba viz  video. https://youtu.be/p2W23ysgWKI

Jistá americká/izraelská firma vypracovala verzi exoskeletonu pro potřeby ochrnutých lidí, kteří pomocí robotického zařízení zvaného ReWalk dokážou sami chodit (stojí to jen 69 000 dolarů). (Viz článek česky zde.)

Ani jedno z výše uvedeného by však Hillary pod svůj kostýmek neschovala. Ale DARPA má i něco lehčího.

Armáda zjistila, že by se jí hodila lehčí verze této podpory, a tak vyvinula DARPA měkký a lehký robotický exosuit (exooblek), který se dá snadno schovat pod normální oděv a má malou spotřebu energie, takže baterie může být malá. Tento robotický měkký oblek pomáhá tělu v pohybu a nesení zátěže, takže oddaluje únavu a možnost zranění, atd. atd.


Viz  názorné video anglicky: DARPA a Wyss Institute: Test lehkého měkkého robotického exoobleku.
https://youtu.be/CWwm39Xx2YQ



Technologie vnější podpory těla tedy existuje. A když je takto zveřejněna, znamená to, že armáda ji má k dispozici už dávno v mnohem pokročilejší verzi. Přizpůsobit ji pro potřeby Hillary by byla jistě maličkost.

Zda tohle Hillary měla na sobě při debatě pod svým obligátním kalhotovým kostýmem, to nevím. Zezadu se její pánev jevila jakási široká a hranatá, což by mohlo ledacos skrývat (zlí jazykové to připisují plenám), ale klidně by to mohlo být i tohle podpůrné prádélko. Rozhodně by to vysvětlovalo magické zlepšení jejího zdravotního stavu po oněch 90 minut.

(Zejména když druhý den po debatě byla zachycena, jak při chůzi ze schodů a do letadla se opět chytá každé opory... (sorry, teď nemůžu ten odkaz najít, ale dodám).
(Dodatek: něco mám, ale ne přesně to, co jsem viděl původně. Je to z 30. 9.: Hillary si volá na pomoc muže z ochranky, aby mohla sejít po pár schodech: https://twitter.com/charliespiering/status/781900578125324289/video/1)


9 komentářů:

  1. http://www.casopis-sifra.cz/valka-teroru-stala-5-bilionu-dolaru-teroristicka-cinnost-se-zvysila-6500/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mnozí o tom neví, ale ak půjdeš cestou peněz, zjistíš, že casopis-sifra.cz je sorosův maskovaný bulvár...

      Vymazat
  2. Nemohu se zbavit pocitu, že ta skutečná Clintonová tam vůbec nebyla ! To, že jsme na začátku a na konci viděli, že si s ní Trump podává pravici,že jsme je viděli spolu komunikovat, vůbec nic neznamená ! Celé je to divadlo a s Clintonkou velmi, velmi umělé (přetechnizované). Jistě je technologicky možné učinit cokoliv. I potvůrky v Holywoodských trhácích dokáží ožívat v nejrůznějších podobách :-D ..a nikdo nevíme, jak to filmaři dokázali !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byla a je živá až až

      Vymazat
    2. anonymní 20:02
      Nic nemůžeme prokázat. Čas možná napoví víc

      dan.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. máš pravdu, jak pro koho....

      Vymazat
    2. anonymní 3:16
      Pokud tomu sám věříte, tak je vše v pořádku :-)

      dan.

      Vymazat
  4. Co se týče toho "obleku",je to víc než pravděpodobné že ho měla.Je to sice jednoduchý oblek,tedy jeho koncepce.Na obrázku je patrno vidět kde se nachází aktivní zony.Tyhle zony mají za úkol dráždit impulsy v GHz část svalu či svalstva.Rusové toto už měli v 80-tých letech,stejně asi jako Amerika.Jen pro zajímavost,je záměrně vynecháno srdce a některé břišní orgány.Sic se můžete počůrat :-),ale to nejhorší Vás potká.Pokud by jste používali oblek pravidelně,do roka je z Vás mrzák na vozíčku a ještě mnohem víc.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.