28. září 2016

Kdo vyhrál presidentskou televizní debatu? Podváděla Hillary jako obvykle? Hi-Tech kontaktní čočky DARPA s rozšířenou realitou.


Kdo vyhrál presidentskou televizní debatu? Podváděla Hillary jako obvykle? Hi-Tech kontaktní čočky DARPA s rozšířenou realitou.
Orgonet
28. 9. 2016
Zdroje jsou uvedeny v článku.


Nevím, kde vzala česká média svou jásavou jistotu, že Hillary tu debatu vyhrála. Dle zahraničních zdrojů vyhrála totiž pouze v hlasování CNN, avšak ve většině ostatních významných mediálních a internetových hlasování vyhrál Trump, jak ukazuje následující obraz (printscreen z Twitteru Trumpa):


 

Kdo by tomu nevěřil, zde je přehled anket významných médii online, můžete tam i hlasovat.
Zdroj Hannity.com.


Only one significant poll, CNN, had Clinton running ahead of Trump.
Here's the rundown of the online polls:
Time Magazine: Trump 55%, Clinton 45%
CNBC: Trump 68%, Clinton 32%
The Hill: Trump 57%, Clinton 37%
Fortune: Trump 53%, Clinton 47%
Breitbart: Trump 76%, Clinton 24%
Drudge: Trump 82%, Clinton 18%
Be sure to take our poll at Hannity.com!


Podváděla Hillary v televizním přenosu? 

Dvojnice?

Jeden blogger, který se intenzívně zabývá otázkou dvojnic a rozlišuje Hillary, Dvojnici 1 a Dvojnici 2, tentokrát na základě srovnávání fyzických rysů konstatoval, že v debatě vystoupila nejspíš pravá Hillary. (Prý smůla pro ty, kteří se těšili, že už se vypařila nadobro.)
Podrobnosti v článku anglicky zde: "Kdo byl na debatě?"  https://steemit.com/hillaryshealth/@aggroed/hillary-clinton-body-double-saga-who-was-at-the-debate


Zdravotní stav?

Jak zvládl její zdravotní stav 90minutové vystoupení vestoje? Hillary se jevila přes nedávný údajný kolaps, zápal plic a potíže s chůzí v dobrém zdravotním stavu. Altmédia si neodpustila rýpanec, že to byl zázrak medicíny: vydržela 90 minut stát na nohou! 



Čtecí zařízení?

Hillary, jak je dobře známo, se při veřejných vystoupeních neobejde bez čtecího zařízení neboli teleprompteru (vlastně dvou), odkud čte své projevy. Viz snímek níže.

Zdroj snímku zde. Trump: Hillary 5. 9. použila největší telepromtery, jaké jsem kdy viděl.


(Aby nemusela mluvit spatra, vyhýbá se dotazům novinářů, až natolik, že v posledním roce své kampaně po 283 dní v tahu nepořádala žádnou tiskovou konferenci; první z nich po této pauze (v letadle, pravděpodobně Dvojnice 1,) byla opět čtená přednáška (na téma Putin a Trump jsou největším zlem pro USA).

"Povzdech".

Zábavná epizodka byla zaznamenána v červnu 2016, kdy Hillary jako obvykle četla projev ze svých teleprompterů. A jelikož tam má rozepsaný podrobný scénář/jevištní poznámky i s gesty a emocemi a pauzami, tak tam dokonce přečetla i jednu z těch jevištních poznámek. „Sigh.“ „Povzdech.“ 

Video: Hillary přečetla "Sigh.", "Povzdech." 
 

Na jedné fotografii z televizní debaty má Hillary pod kabátem na zádech jakýsi „drát“; někteří si kladou otázku ohledně podezřelé náušnice. Že by jí někdo našeptával tímto způsobem do ouška?
(Podle mě ten "drát" mohlo být i něco, co jí umožnilo udržet se na nohou, made by DARPA, ale kdoví...)




A následující možnost se mi zdá coby milovníku hračiček přímo úchvatná: Hillary možná dostávala informace prostřednictvím sofistikovaných kontaktních čoček. Viz následující článek, který překládám celý:

Jak Hillary Clintonová dostávala informace při debatě s TrumpemLame Cherry
http://stateofthenation2012.com/?p=50401Překlad: Orgonet

"Pro ty, kteří sledovali debatu Trumpa a Clintonové, nebo jsou ochotni se na ni znovu podívat: někteří si všimli, že když paní Clintonová odříkávala své věty, bylo to, jako by jí je někdo předkládal po částech a ona je překládala.

Kdybyste se na to znovu podívali, tak na začátku Clintonová podivně mrká, jako by se snažila soustředit. V další debatě se potom její oči stáčejí stále doleva, jako kdyby něco četla. A ještě později jsou její oči extrémně doširoka otevřené.

Co asi mohlo způsobit tyto reakce?

Mimochodem, mimo tento blog bylo zjištěno, že paní Clintonová dostala otázky předem a měla čas, aby si je připravila.

A teď vám Lame Cherry vysvětlí, na co paní Clintonová reagovala. Neměla tentokrát v uchu přijímač, jako v předešlé debatě, ale namísto toho měla ultramoderní kontaktní čočky, které fungují doslova jako čtecí zařízení neboli teleprompter.

Proto její věty byly jakoby v dávkách a kompaktní. Stejný způsob, jako když překládají třeba tlumočníci v OSN, které jste jistě slyšeli: nějakým způsobem dostáváte informaci a musíte ji říci nahlas.

Jmenuje se to kontaktní čočky s rozšířenou realitou, a vyrábí je DARPA, neboli futuristická vojenská vývojová skupina, která vyvíjí po léta různé nejmodernější systémy pro armádu.


Viz článek anglicky: "Americká armáda vyvíjí multifokální kontaktní čočky s rozšířenou realitou": http://www.extremetech.com/computing/126043-us-military-developing-multi-focus- 
A další článek anglicky: "DARPA předvádí high-tech kontaktní čočky": http://phys.org/news/2012-04-darpa-sights-high-tech-contact-lenses.html

Z článku:

„Uživatel se může dívat na dvě věci současně, a to na informace promítané v blízkosti oka i na vzdálené pozadí. Sítnice přijímá oba obrazy v ohnisku. Inženýři použili nanotechnologie, aby vyvinuli čočky, které fungují jako zaostřovací prostředek stejně jako brýle. Podle výrobce Innovega mají čočky iOptik schopnost zaostřit obraz v blízkosti oka díky vloženým optickým elementům. Mikrokomponenty však neruší normální vidění osoby používající čočky.
Společnost řekla, že její systém umožňuje lidskému oku vidět informace na mikrodispleji v blízkosti oka současně s okolním prostředím. Společnost předpokládá, že kromě DARPA jejich technologii bude moci využít i široká veřejost, ale bude to trvat ještě několik let. Výrobek prochází klinickými testy, které jsou součástí schvalovacího procesu amerického ministerstva pro potraviny a léky. Možnou aplikací by mohly být hry, sledování 3D filmů na velké obrazovce a budoucí produkty s rozšířenou realitou, které vkládají obrazy do reality. Podle Innovega by mohla být technologie dostupná veřejnosti koncem roku 2014.“

Samozřejmě že Hillary Clintonová podváděla, tak jako podvádí vždy. Teď víte, jako to dělala, a proč její oči reagovaly různě, a proč její řeč zněla jako řeč robota.

Víme s naprostou jistotou, že vystoupení bylo týmem Clintonové předem detailně připraveno. Napsali jí to, a paní Clintonová to četla ze svých high-tech čoček.
Chudák Hillary, podváděla, moderátor jí pomáhal, na otázky měla taháky, a přesto ji Trump smetl.

Slyšel jsem, že DARPA má už i umělý mozek. Možná by ho Hillary příště mohla zkusit, aby zase mohla prohrát s Donaldem Trumpem.
To, co jsem vám řekl, má hodnotu daru 350 000 dolarů od čtenářů milionářů."



Závěr Orgonet: 

Sledoval jsem část té debaty, dokud mě to bavilo, a můj dojem byl rovněž ten, že Hillary odříkává jen to, co má naučené k tématu nebo co jí někdo napovídá. Klidně to mohlo být pomocí těch čoček. Neumí mluvit improvizovaně. STÁLE SI VEDLA SVOU, jako by vůbec neslyšela, co říká Trump a moderátor. Nevedla dialog, na podněty reagovala omíláním stranických klišé.

Opravdu připomínala překladatele, který musí rychle číst/poslouchat a pak rychle chrlit, aby stíhal…














12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. jo, souhlasím, vše bude dobré, po roce 2023, kdy už podle věšteb Vangy bude po všem.

      Vymazat
  2. Připadlo mi, že hlavní diskutér alias bavič tam byl jen Trump. Opravdu, větší divadlo pro ovce už člověk ani nevymyslí ! Clintonová bojuje o post prezidenta a není schopná adekvátně bez pomoci nanotechnologie reagovat ?!! Musí to být pro tu elitu, která tohle vše režíruje opravdu smrtelný důvod. Asi se opravdu hraje o cosi víc.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. ..i takhle se to dá udělat !
    https://www.youtube.com/watch?v=TLf0sLqGcPs

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Na Slovensku to isté sa snažia podsúvať ľudom: http://svet.sme.sk/c/20287552/prva-debata-trump-krical-klamal-a-prehral.html?ref=tit


    Ak oni povedia, že prehral, tak viem, že vyhral, aj keď ovčanov je dosť, ktoré im to veria a šíria neraz ďalej...Ešte že ich majú...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc tuhle linku nesleduji, ale jak jsem viděl Hilary v debatě. Tak můj první dojem byl "co tak koulí očima a divně mrká". Celkově je nějaká nepřirozená. Japonci už asi dělají opravdu kvalitní roboty, haha. Každopádně hrát to na tuhle kartu je zoufalství.

    OdpovědětVymazat
  6. No, možná ten umělý mozek má a to by vcysvětlovalo všechny ty prapodivnosti...

    OdpovědětVymazat
  7. malý postřeh od pozorného diváka, v debatě je celkem jasně vidět, že Hillary má na levé klopě mikrofon ( a od toho vede ten drátek k té krabičce na zádech) záhada vyřešena

    OdpovědětVymazat
  8. btw, dnes v piatok 30.9. mala padnúť Deutsche Bank...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.