21. září 2016

Pravou Hillary už neuvidíme? Tři různé podoby během týdne.

Pravou Hillary už neuvidíme? Tři různé podoby během týdne.
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v článku.
21. 9. 2016


Hillary Clintonová je dle některých zpráv již mrtvá, (též např. https://youtu.be/uiYrlIZvMCc) dle jiných umírá na mozkovou sepsi na své tajné klinice. Masová média však umožňují, aby mediální volební cirkus běžel celkem nerušeně dál, a to prostřednictvím technicky manipulovaných videí a dvojnic... Média a ti, kdo je řídí, se mohou spoléhat, že téměř všichni lidé bezmezně věří tomu, co slyší/vidí ve zprávách zpravodajských agentur (ovládaných elitami).

Po kolapsu v New Yorku 11. 9. 2016 (viz zdejší článek inscenaci videa http://orgo-net.blogspot.cz/2016/09/fake-video-kolapsu-hillary-clintonove.html ) byla Clintonová odvezena dle oficiálních informací do bytu své dcery na Manhattanu, 10 minut od místa pietní akce. Jak zjistila alternativní média, na této adrese se nachází i plně vybavená klinika péče o seniory http://truthfeed.com/bombshell-chelsea-clintons-ny-apartment-listed-address-for-senior-care-facility-metrocare-home-services-inc/23208/ .



Z tohoto "bytu dcery" po dvou hodinách vyšla k novinářům "Hillary" zcela svěží a radostná, avšak s viditelnými rozdíly ve vzhledu (tvar a váha těla, vrásky na krku, dvojitá brada, tvar uší, tvar nosu, chybějící mateřské znamínko nad pravou stranou úst, délka prstů, a další rozdíly), což svědčí o použití dvojnice. (Nemám čas na překládání detailů, zájemci si vše mohou projít (anglicky) např. v souhrnu článků a videí na http://www.rense.com/general96/hillbodydoubcont.htm .)


Video: Důkazy dvojnice:
https://youtu.be/1w3NFTzyMmg



Čtyři dny po kolapsu se (opět jinak vypadající) "Hillary" zdánlivě zúčastnila předvolební akce v Greensboro v Severní Karolíně, avšak videozáznamy prozrazují, že tato akce byla falešná a že její "záznamy" byly pořízeny digitální technologií (green/blue screen), která přidala k záznamu projevu "Hillary" publikum v popředí a pozadí. (Diváci v popředí drží mobily nad hlavami a pilně natáčejí, avšak Hillary zůstává na jejich displejích kupodivu neviditelná (:-))... Diváci v pozadí se zase dívají všude jinam a tváří se všelijak znuděně, a téměř nevěnují pozornost blízkosti vrcholné političky. Navíc, digitální obraz "Hillary" před pruhovaným pozadím se občas rozkládá a v některých rámech videa úplně chybí...)

Z videa https://youtu.be/eXZp2LZucP0:


Video: "Vše je falešné - tisková konference i projev v Greensboro"
https://youtu.be/ouGHDEon4SM



I ruské výzvědné služby, které nepřetržitě sledují pohyb vrcholných politiků (aby v případě války okamžitě znaly cíl), konstatovaly mimo jiné, že dle jejich údajů v době konání akce v Greensboro Hillary Clintonová neopustila výše zmíněnou kliniku na Manhattanu (Viz http://www.whatdoesitmean.com/index2119.htm )


Během týdne se tedy ukázaly na veřejnosti 3 různé Hillary, což znamená, že byly použity dvě dvojnice:

Toto je zřejmě pravá Hillary 7. září 2016 na fóru vojenských velitelů:


Toto je zřejmě pravá Hillary na pietní akci v New Yorku 11. září 2016.



A toto je jiná "Hillary" v den kolapsu 11. září, vycházející "z bytu své dcery":



A další, opět jiná "Hillary" 15. 9. 2016 na předvolební akci v Greensboro v Severní Karolíně: 



A tato "zombie Hillary", sotva oči držící, se ukázala novinářům 18. 9. 2016, aby komentovala výbuch na Manhattanu (celé video zde.) Vrcholní politikové zřejmě mají doktory, kteří je udrží v provozu i během srdečního záchvatu (:-))



Video: Porovnávání detailů dvojnic: "Je Hillary mrtvá?  3 různé Hillary během jednoho týdne. Porovnejte obrázky."
https://youtu.be/IBqag5STpVo



Podle některých zdrojů má Hillary i dvojnici hlasu pro natáčení projevů ... (viz video https://www.youtube.com/watch?v=f6Xhv6gu1kk&feature=youtu.be ), a její dvojnice na veřejnosti nosí v puse aparátek, který činí jejich hlas podobnější hlasu Hillary.


Závěrem:

Show must go on. Bude celkem zábavné sledovat, kam až může v této záležitosti dospět falešná mediálně vytvořená realita, aniž by si toho široká veřejnost povšimla ... 
Myslím, že klidně až tak daleko, že roli Hillary jako kandidátky i eventuelně jako presidentky může loutkovodičům a veřejnosti hrát její dvojnice, či několik dvojnic, ba i umělá inteligence, pokud na tom mají vystavěn nějaký plán.
(Podobně jako loutkový president Barack Obama, jehož osobnost je rovněž mediální fikcí (i když dvojníka asi nepotřebuje) - (skoro) všechno je s ním jinak, než jak ho vykreslují masová média.)

Youtube obsahuje desítky dalších videí s rozbory na téma dvojnice (double) , stačí zagooglovat.
(Dobrý souhrn má Jeff Rense, viz odkaz (již uvedený výše). )

25 komentářů:

  1. možná to nejak souvisí s pádem dvojiček taky to byli dvojičky...11.9.2001

    OdpovědětVymazat
  2. Pojďme se všichni domluvit a celou Ameriku "vylidnit" tak jak to udělali Američani s Indiány... a bude konečně klid.

    OdpovědětVymazat
  3. Pojďme se všichni domluvit a celou Ameriku "vylidnit" tak jak to udělali Američani s Indiány... a bude konečně klid.

    OdpovědětVymazat
  4. Tie 3 dvojnicky maju buducnost istu a nebude veru dlha...

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to tedy skutečně na několik dvojnic,jsem hodně zvědavý na to, jak se s tímto faktem popere naše prolhaná čt která dělá Clintonové předvolební kampaň.Ale lidem u nás je to celkem jedno a až se objeví jako že se už objevila zpráva že ji otrávil Putin, tak to byl Putin a tečka.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím zmínit skutečnost, že se v Sionistickém světě očekává konečné vtělení se Satanela do vhodného (darovaného) lidského těla a tak má začít jeho svrchovaná vláda. O tom je celé to sionistické snažení. Je tedy možné,že Clintonová bude náhle k vidění. A svět bude žasnout.Kdyby se tohle mělo stát, pak je 100% jistota, že to bude "jiná " Hillari. Je dobré si na tohle dát pozor.
    Je tu ale větší jistota, že kampaň a případně Bílou chatu bude zastupovat poslušná dvojnice. Která se nyní osvědčí. Tak nebo tak, bude to zlé. Nic dobrého z toho nekouká.

    Chtěla bych podotknout ještě k tomu videi, co Orgonet zmínil. Tzv. akce v Greensboro, která mnohým američanům nedává spát. Narazila jsem na video autora, který je přímo šokovaný tím nepodařeným blue sceenem, kde Clintonová po závěrečné řeči se obrací zcela očitě na americkou vlajku za svými zády a mává na ni.Autor vylučuje omyl manipulátorů a je zděšený skrytým poselstvím šedých eminencí a ptá se zděšeně, co to znamená: Dává Clintonové sbohem Amerika (tedy umřela) nebo Clintonová dává sbohem Americe (pouští Titanik ke dnu ) ?! Je to tady ( https://www.youtube.com/watch?v=HjI6K4m4E80 ), sama nevím, co si o tom myslet, co mají ti lumpové v úmyslu dělat.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen si v této souvislosti vzpomeňte, co říkala loni anglická královna, že tyto vánoce (2015) jsou poslední (jakože křesťanství asi bude brzy hustě v Evropě pronásledováno).

      Vymazat
  7. A Trump bude snád iný ?? Len možno je zdravý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíte, že tramp se před koncem kampaně stáhne, a předá moc Hitlery.

      Vymazat
  8. Áno, Hillary je už pravdepodobne mŕtva alebo neschopná verejnej prezentácie. Na tom videu v predošlom článku, tak som si to pozrela ďalej mnohokrát. Aj na iných videách, je jasne vidieť, ak sa zameriate postupne na detaily, že Hillary je opretá o ten stĺp, mŕtva alebo v bezvedomí resp. je paralyzovaná. Hillary tam na 100% stojí opretá s rukami za chrbtom, má na sebe nejaké zariadenie alebo putá, ktoré sú omotané aj okolo toho stĺpika.
    Keď príde auto, všetci idú akoby podľa scénara.
    Jedna žena ju drží zatiaľ čo ďalšia uvoľnuje ( oceľové lanko?) zo stĺpika, vidieť to úplne jednoznačne, lebo keď ho zloží tak Hillary ide do kolien a žena ju musí silno pridržať. Hillary je ako bábika lebo nie je pri vedomí, alebo mŕtva. Príde k nej pán a presne v tom momente ako ju chytí pod rameno, sa spustí ten oceľový zvuk a pri pravej nohe Hillary jasne vidieť ako niečo spadne na zem, asi sa to zaleskne na svetle a potom ako čierny gombík dopadne na chodník, zároveň to isté sa udeje aj pri nohe jednej zo žien.. ( Možno to odpojí ten chlap, černoch, čo sa tiež postaví k stĺpiku a niečo drží v ruke) . To je ten kovový zvuk, to uvoľnenie "lanka"? , ktoré držalo Hillary ako keby čakajúcu na auto, bez zjavnej pomoci. Po uvoľnení lanka je vidieť ako ruky spoza chrbta jej dávajú pred seba, ešte sa tam zaleskne nejaký predmet, možno aj časť toho zariadenia. .
    Ibaže po uvoľnení lanka ju nesú minimálne traja ľudia do auta, jasne viedieť, že Hillary neurobí sama ani krok, len ju kúsok posunú, lepšie chytia, ale Hillary je Off, príde obrubník a padá do predu, celú cestu je ťahaná. Vidno to na nohách, že je úplne bezvládna..
    Ešte dvaja ľudia skontrolujú ten stĺpik o ktorý bola priviazaná, kým ju naložia do auta..
    Hillary sa správa abnormálne ak by sme vzali do úvahy , že jej je zle. V jeden moment sa nakláňa do zadu ale ostatná časť je nehybná. neotáča hlavou, nemá automatické pohyby keď strácate balanc. Proste nie je pri vedomí..

    A veľmi zaujímavé je, že keď si tam akože tak len stojí a čaká na aute tak ľudia z ochranky sú rozostúpení, a keď ju nakladajú, tak sa tam všetci natlačia ..prečo? aby nebolo vidieť, že je absolútne mimo? Áno bolo to divadielko.. To čo si všetci myslíme, že vidíme, nie je to, čo sa tam skutočne odohrala..

    Odporúčam to pozrieť na pôvodnej, čo najostrejšej verzii, to je na tej čo príde auto z ľava a odznaky majú na ľavej strane. https://www.youtube.com/shared?ci=cWohcbFci5Q

    A toto je čistý, ostrý obraz aj s tými guličkami , či uvoľnením toho oceľového lanka, je počuť aj zvuk keď ho rozopnú, aj je tu vidieť , že stojí opretá s rukami za chrbtom a po uvoľnení toho lanka je úplne bezvládna, len možno jej krk spevnili aby jej hlava nepadala dopredu či dozadu.. ... https://www.youtube.com/shared?ci=6VNyGTt2Oz0

    Z toho však vyplýva, že to mali dopredu pripravené. Museli vedieť alebo zariadiť aby skolabovala, či rovno umrela, museli mať pripravené všetko do posledného detailu. aby to bolo takto nenápadné ale pritom stále viditeľné.. Je to ako iluzionistický trik. Divák vidí ženu , ktorej je zle a pomáhajú jej do auta...
    Ale pri tom tam sa deje niečo úplne iné.. malé, nenápadné ťahy rukami, šnúrkami, zariadeniami .. len aby vyvolali ten dojem..


    Ale PREČO???

    Arya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ? nečítate Fulforda ?

      Vymazat
    2. Ešteže to už končí...

      Vymazat
    3. To je otázka, kdo nebo co vlastně končí. Je rozehráno tolik partií najednou, že se v tom jeden sotva vyzná.

      Vymazat
  9. Planeta Země je Modrý Klenot a slétají se k ní dobří i ti druzí. Skončí u ní galaktické války. Ale vítězství navěky od přirozenosti může být dáno jen přirozeným a dobrým; těm druhým nikoliv. Ti, kdož si hrají na bohy, k vítězství nemají žádné opodstatnění a jen se zmůžou na jeho oddalování. Ale oddalování je stojí spoustu síly a ta se jednoho dne vyčerpá. Měli to tady v plánu udolat, ale tahle planeta se nedá. Je takové proroctví, že až se to ve Státech začne vařit, tak poznáme, že přišel čas...Mezi dneškem a 21.12.2016 mohou přijít změny směřující ke změně paradigmatu.
    Zde je odkaz z webu Cobry na video k celosvětovému soustředění a posílení kolektivního vědomí (titulky automaticky naskočí v češtině, jinak tam je dalších cca 16 jazykových verzí: https://www.youtube.com/watch?v=KWLEejkuQzw&index=14&list=PLVOwQLKLBlsMQjaVR8-ZHKWuY_lQx79gO
    Společné soustředění mj. začne přesně v okamžiku rovnodennosti, což je 22.září v 16:21 našeho času.
    Další informace přeložené do češtiny mj. o významu dne 21.12.2016 jsou zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/03/plan-vzestupu.html
    Ať jsou všechny bytosti sťastny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prečo sa Cobra volá Cobra ? Je reptoš ?

      Vymazat
    2. Protože reptá, tak je reptoš.

      Vymazat
  10. Již od kolapsu u auta, kdy Hitlery ztratila botu, tvrdím, že je mrtvá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo se cyborg alias Hitlery porouchal či byl vypnut na dálku?

      Vymazat
    2. Ste sa blysli hrdinovia - prečo komolíte mená ?

      Vymazat
  11. "Dôvera Američanov v masmédiá klesla na najnižšiu úroveň v histórii. Agentúra Gallup uskutočnila prieskum verejnej mienky, z ktorého vyplynulo, že len 32% ľudí verí mainstreamovým médiám...Za nedôveru médiám v tomto roku je podľa agentúry Gallup zodpovedná predvolebná kampaň na amerického prezidenta, keďže médiá hlavného prúdu očividne podporujú a propagujú Hillary Clintonovú a o Donaldovi Trumpovi hovoria len v negatívnom zmysle." Source: http://www.hlavnespravy.sk/vacsina-americanov-nedoveruje-mainstreamovym-mediam/835263

    OdpovědětVymazat
  12. napadlo vás n&ěkdy, že to samé se stalo s Putinem? porovnejtejeho dřívější fotky zprvního prezidentování a ty po roku 2012...je jiný, také má své dvojníky...a proč bylo jeho dětství vymazáno z Wikipedie i to, že jeho dědeček pracoval jako kuchař u Lenina? komu to mohlo vadit, ještě před rokem to bylo v anglické verzi, te´d už ani tam to není...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on je svietivý, preto vyzerá inak....

      Vymazat
    2. No hold, hrali si s náma hrali na slepou bábu...

      Vymazat
    3. Někdo totiž dostal mandát moci "shůry", jiný si jej uzmul mocí nečistou. Hádejte, kdo vyhraje...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.