24. září 2016

Rasové boje v Charlotte jsou tajnou vládní operací

Rasové boje byly podníceny, aby zastřely zuřící třídní zápas. Sorosem financované protesty napomáhají kampani Clintonové.
“Race Riots Incited To Overshadow Raging Class Warfare”, Soros-funded Protests Aid The Faltering Clinton Campaign.
State of the Nation
http://stateofthenation2012.com/?p=49898
22. září 2016
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.




Proč Obamova vláda tolik trvá na rozpoutání rasové války? 
Why The Obama Administration Is So Determined To Start A Race War

„Právě je podněcována plnohodnotná rasová válka, která má přesměrovat hněv lidí a odvést jeho energii od právě probíhajícího třídního zápolení mezi 1%, které vlastní vše, a nemajetnými 99%." — SOTN
Charlotte v severní Karolíně je pouhým nejnovějším pokusem Obamovy vlády vyvolat letos na podzim plnohodnotnou rasovou válku. Výsledek voleb je pro demokratickou stranu americké padělané mince příliš zoufalý. Vědám že Hillary už prohrála – a to na celé čáře. Svou energii už nemůže získat zpět. Její rychle se zhoršující zdraví, nekonečné množství politických kiksů, bezkonkurenční zátěž, bezkonkurenční počet spáchaných kriminálních činů a patologické lhaní jsou překážkou, kterou už nikdo nedokáže překonat … a oni to vědí.

Video: Šokující: Necenzurované záběry z pouličních bojů v Charlotte : SHOCKING: Uncensored Charlotte Riot Footage

Vítej, pláne B.
Ano, Obama & Company to nevzdají bez boje … jako při OBROVSKÉM celostátním požáru. Toto byl vždy jejich záložní plán. Nic neděsí a neznepokojuje americký lid tolik, jako strašidlo rasových nepokojů ve všech velkých městech země. Chaos a zmatek plíživě a nenápadně umožní demokratům, kteří již zcela kompletně ovládají volební proces a volební mašinérii, aby v těchto zařídili volby ve prospěch Hillary. Proto doslova obracejí každou městskou džungli ve válečnou zónu, aby mohli poté získat moc ve státech obsahujících tato bojiště.

„POLITICO idetifikoval 11 států, kde mohou být volby 2016 vyhrány i ztraceny: Colorado, Florida, Iowa, Michigan, Nevada, New Hampshire, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Virginia a Wisconsin.“ (Zdroj: Které jsou nerozhodné státy v roce 2016? What are the swing states in 2016? )

Není náhodou, že kandidátka Clintonová nedávno strávila něco svého vzácného času v Charlotte. Bylo i zaznamenáno, že byla donucena zrušit jednoho podporovatele. Kdo to kdy viděl? A potom jeden z charlottských policistů – z ničeho nic – zastřelí černého muže, který ho neprovokoval, a celé město vzplane. To se zrovna hodí! Ano, Clintonová absolutně potřebuje Severní Karolínu, pokud chce vyhrát volby.

Ve skutečnosti ani jeden z kandidátů během voleb 2016 nemá prostor pro nějaké změny plánů. Jediný rozdíl mezi oběma je ten, že tým Clintonové 2016 udělá cokoli, co je v jejich moci, aby vyhrál volby. Prostě odmítají prohrát, a tak zahájí rasovou válku, aby 8. listopadu získali vítězství. Proto podněcují jednu umělou krizi za druhou, což bylo vždy znakem vládnoucí kabaly, a to je to, co oni (vlivné skupiny v rámci politické třídy, mezinárodní bankovní kartel, vojenskoprůmyslový komplex, bezpečnostní složky státu atd.) umějí dělat nejlépe.


Video: Sledujet, co se děje, když se společnost rozpadne po nějaké krizi.
WATCH WHAT HAPPENS WHEN Society Breaks Down After A Crisis




Speciální poznámka:

Tento web (SOTN) je si plně vědom, že policie v Americe se naprosto vymkla kontrole; samozřejmě s výjimkou případů některých inscenovaných událostí se střelbou, kdy víme, že některé složky se na nich podílejí. Černoši ve velkých městech byli vždy pohyblivými cíli z důvodů, které přesahují téma tohoto článku. Avšak tato realita je nyní zcela záměrně v médiích nafukována do živých barev jako „Léto vzteku“, a během tohoto „Podzimu pouličních bouří“ se bude dále zhoršovat. Je nepochybné, že i tam, kde zabití policistou jsou skutečná, toho „oni“ využívají k mnoha svým účelům. Mezi těmito nezákonnými akty policejní brutality je příliš mnoho chladnokrevných vražd, které byly nepochybně pečlivě narežírovány jako tajné vládní operace. Ano, policejní oddělení po celých USA jsou v současné době naváděna, aby toto prováděla. A také je řada bezpečnostních agentur, které jsou cvičeny v Izraeli, a jsou tam pečlivě programovány, aby používaly stejné barbarské postupy, které izraelská policie používá proti Palestincům v Gaze a na Západním břehu. Toto nehumánní jednání je pak využíváno politickou stranou, která je u moci, k tomu, aby využívala napětí a konfliktů, které nyní převažují v americké společnosti – zejména konflikty týkající se ras, náboženství, pohlaví a sexuální orientace.

Sledujme ode dneška až do voleb místo každého policejního střílení a protestů.

Během příštích 8 týdnů si všímejme, kde dojde k nějakému zabití občana policistou. A ještě důležitější, sledujme. kde se zdánlivě spontánně objeví protesty nebo rasové pouliční boje. Můžeme si být jisti, že za každým z nich stojí Sorosovy finance a Obamova koordinace.

Video: Žena vystavila na stream názorné video zastřelení svého přítele policií: Woman streams graphic video of boyfriend shot by police

Celá tato strategie perfektně odráží hegelovskou dialektiku: Problém – reakce – řešení. Tým Soros-Obama využívá tohoto schématu k rozdělení a získání občanstva po celých minulých 8 let. Vzpomeňme si, že stejnou taktiku „Divide et impera“ – Rozděl a panuj. používal Saul Alinsky, politický aktivista v Chicagu, který je Obamovou inspirací. Takticky prováděné protesty a pouliční boje jsou pak vždy financovány vládními sociálními inženýry a vměšujícími se globalisty jako je George Soros.

Kdo je za pouličními boji? Police v Charlotte říká, že 70% zatčených protestujících má poznávací značky z jiných států. Who Is Behind The Riots? Charlotte Police Says 70% Of Arrested Protesters Had Out Of State IDs


Toto zločinné spiknutí má ještě další zákeřnou stránku, jak ovládnout významná města všech rozhodujících států, která se mohou stát bojišti. Každé město (i stát), které se nepostaví do lajny diktátu kampaně Clintonové, se může octnout v různých problémech. Již jsme zažili, co se stalo těm, kteří se dostali do konfliktu s Obamovou vládou. Nejprve to byl Ferguson, pak Baltimore, a nejnověji to byl Dallas. (Viz odkazy pod článkem.) I noviny Dallas Morning News se po 76 letech přihlásil k podpoře demokratů a Clintonové!


Takže, stupeň přímé moci a hlubokého vlivu, který nyní mají demokraté se svou mašinou na pouliční boje „Black Lives Matter“ („Životy černochů mají cenu“), je zcela děsivý a zastrašující. Když města jako Charlotte mohou být proměněna ve válečnou zónu zmítanou nepokoji v řádu hodin, je jasné, že místní představitelé musejí něco udělat, aby se takové eventualitě vyhnuli. Takže ode dneška do 8. listopadu to bude buď podle Hillary, nebo … Takhle přesvědčivý může být kandidát vybraný kabalou Nového světového řádu; a to ještě ani není v úřadu.

Dallas Morning News podporuje Hillary Clintonovou, prvního demokrata za 76 let
Dallas Morning News endorses Hillary Clinton, backing first Democrat in 76 years




Závěrem:

Je 22. září, první podzimní den, a nás čeká sezóna uměle vyvolávaných protestů a režírovaných pouličních rvaček. Přesně takto TPTB (ThePowersThatBe - ti, co mají být u moci) vyrábějí konsensus mezi občany a současně odvádějí pozornost lidových mas od vlastních nekonečných zločinů. V obou případech skuteční pachatelé operují za scénou, provádějíce masívní sociálně inženýrský experiment.

Rovněž mají v plánu zbavit Američany práva vlastnit zbraň daného Druhým článkem Ústavy, práva na svobodu řeči i svobody náboženského praktikování. V podstatě mají celý seznam práv a svobod, která zamýšlejí během presidentského úřadu Hillary Clintonové lidem odebrat.
Říjnové „překvapení, které zastaví Trumpa“, je spjato se Sorosem: kampaň k registraci 8 miliónů „globálních občanů“ (=Američanů žijících v zahraničí) jako voličů. Soros-Linked ‘October Surprise That Will End Trump’: The Campaign To Register 8 Million ‘Global Citizens’ To Vote

Co se stane mezi dneškem a volebním dnem, to bude více než pravděpodobně nepřetržitá řada a nekončící série „říjnových překvapení“. Budou přicházet v mnoha formách a velikostech, a budou určeny k rozptýlení pozornosti od třídní války, která probíhá od roku 2008. Bohaté elity vědí, že jejich čas je u konce. Také vědí, že pod váhou tolika institucionálních podvodů prováděných hráčským kasinem po celou historii Wall Street se brzy zhroutí trhy.

Ikona hedžových fondů Leon Cooperman dělá to, co všichni, aby zbohatl – insider trading.
Hedge Fund Icon Leon Cooperman Does What They All Do To Get Rich—Insider Trading

Kabala NWO také ví, že občané USA se konečně probouzejí a začínají si uvědomovat, jak jsou oškubáváni, čehož si nevšimli po mnoho desetiletí! To proto vsadila do funkce presidenta USA figurku jako je Barack Hussein Obama, a totéž zamýšlejí učinit s Hillary Rodham Clintonovou. Jakoby náhodou, kdykoli se v masmédiích použijí všechna tři jména osoby, je tato osoba typicky masovým vrahem nebo něčím podobným.

State of the Nation
September 22, 2016



Reference:



11 komentářů:

  1. Hezké, i překladač Google napsal na odkazu 1% plutokratů vlastní 99% všeho.

    OdpovědětVymazat
  2. No, a u nás jsme tradičně narozdíl od emriky o pár let pozadu. Ale nejsme na tom o mnoho lépe. Mimo to, že se v Evropě snaží "mezeru" barevného multikulti vyplnit převážně araby , oproti emrice, kde v té "mezeře" jsou adaptováni černoši, začínají se objevovat články typu: v Británii utloukli poláka tyčí, zabili českého podnikatele či jinak. Kam jinam by to mělo vést, než do stejného varného kotle, v kterém se nyní dusí emrika ?Oni tvrdí, že na ovládání je nás už mnoho.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Vše je dobré :) 💗

      Vymazat
    2. A kdypak bude vše dobré...?

      Vymazat
    3. A kedy konečne ?

      Vymazat
    4. Vše bude dobré..

      Vymazat
    5. Tady a teď :) čemu se věnuje pozornost, to existuje.

      Vymazat
  4. U nás prudí vytrvale jen směšná TV,taky Sobotka a političtí dvorní šašci Kalousek s knížetem pánem,o neziskovkách nemluvě.Většina lidí rozum nepotratila a myslí si svoje.Soros tu valí peníze zbytečně,tady není amerika plná mutantů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že u nás je karieristů víc než dost. A ti mohou napáchat mnoho škod, ani se vám nezdá.

      Vymazat
  5. To se ale šeredně pletete.... Lidi muzujou jeje

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.