10. října 2016

Chemtrails nad Ruskem

Chemtrails nad Ruskem
Orgonet 10. 10. 2016





Slíbil jsem před pár dny, že prověřím chemtrails v Rusku, protože i když tu o nich mám spoustu dokumentace, někteří jste napsali, že ty fotky jsou staré a že tam už od roku 2012 či 2015 chemtrails kvůli nějaké dohodě/zrušení dohody nejsou.

Hledal jsem prvně náhodné aktuální fotky a videa oblohy. Ne že by od roku 2015 žádné nebyly, ale je jich mnohem méně než dříve. A i když jsou videa/fotky vystaveny třeba v poslední době, není poznat, zda i záběry jsou z poslední doby; takže to není průkazné.

  • Třeba tohle chemtrailsové video z května 2016: Химтрейлы. Цель - осушение почвы. "Chemtrails: cíl: vysušení půdy. https://youtu.be/MLVwYzeaNJw.) využívá i záběrů z USA.
  • Ruská chemtrailsová skupina na sociální síti VK zveřejňuje taky spíše záběry ze zahraničí. https://vk.com/club86989217.  
  • A vida, dnes se tam objevilo něco nového aktuálního, 9. 10. 2016 v Moskvě. Velký nálet to není, ale chemtrails to jsou: https://vk.com/yuranstepanov?w=wall153595802_40396




Taky jsem hledal na webkamerách z Ruska, ale zrovna se nikde nekonal velký viditelný chemický nálet, to se nekoná často. I když, starší snímky z těchto náletů jsou u některých kamer použity jako náhled,  Například Lomonosova univerzita v Moskvě má jako náhled níže uvedený snímek, kde chemtrails tvoří malebné prostorové pozadí. Ale je to takový oblíbený snímek prolezlý všemi médii, a bude to jistě staršího data než 2012, což mi nepomohlo.



A co satelitní zobrazení?

Z NASA EOSDIS Worldwide https://worldview.earthdata.nasa.gov/ je nad slunce jasnější, že i nad Ruskem každodenně probíhá stejné řízení počasí jako všude na světě, což je nejočividnější podle rozsáhlých oblastí chemtrails a rozsáhlých oblastí řad mraků, takzvaných "streets", pochodujících ve směru elektromagnetického řízení.

(Zobrazení NASA Worldwide vřele doporučuji zájemcům o světové počasí a jeho řízení, je tam celý svět denně jako na dlani. Je to jeden velký snímek denně složený ze záběrů družic MODIS Terra a Aqua, a velmi snadno se to načítá, posunuje, přibližuje, atd. Až se tam podíváte, budete žasnout, a budete znechuceni, jak obrovský rozsah řízení počasí denně po celém světě probíhá...)


Několik printscreenů chemtrails nad Ruskem: snímky jsou z posledních dní, náhodně vybrány. 





Z Eumetsatu http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/: dokud chemtrails nezačali retušovat (letos v létě, snížením rozlišení - rozmazáním), byly nad Ruskem dobře vidět i na tomto zobrazení, sektor 16, i když je to hodně "z boku". Jsou tam pořád, ale řádně rozmazány, takže nový pozorovatel je nebude vnímat jako čáry. Budu si muset počíhat na něco zřetelného. +

Tak aspoň dnešní (retušovaný) snímek níže (oblast 13):  ukazuje chemtrailsové čáry nad oblasti Kaspického moře (Kazachstán). To není sice Rusko, ale skoro...



Závěr: 
V Rusku řízení počasí probíhá se stejnou intenzitou jako na celé planetě, jak dokazují satelitní snímky. Kdo ho provádí, zda sami Rusové, nebo globální geoinženýři, to je bohužel z tohoto místa nezjistitelné. Pokud někdo víte více, napište.

28 komentářů:

  1. Kedy vám vypečencom na orgonete konečne dôjde že všetci či Rusko,Čína alebo Usa to hrajú spolu?

    Všetci sú proti obyčajným ludom. To jak ked čítam komentáre (na idnes.cz) čechov aký je FICo spasitel pritom 90% slovákov ho nenávidí. A čo si myslíte že u rusov to je inak ? Že oni Putina milujú ? To že si prečítate na czechfreeprse jak sú rusi skvelí majú silnú menu a že nakopú všetkým prdel nieje pravda. A tak isto to platí aj pre američanov čínanov židov a neviem koho ešte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100% souhlas,říkám to pořád.......jsou to komedianti a hrají spolu,myslím,že se náramně baví.

      Vymazat
    2. Obávám se, že máte pravdu. Je to celé jedno velké divadlo a my dzuvaci ani nevíme vo co go. Sedí to tak. Je to proste jen taková jako naděje. Špatný Amik hodný Rus nebo naopak. Jen zástěrka daleko vyššího levelu.

      Vymazat
    3. Bojují elity proti elitám, jde jen o moc, zisk, devastaci životního prostředí, drancování zdrojů, brutální těžbu všeho co se dá zpeněžit. Jedno jestli USA, Čína nebo Rusko, na životě obyčejných lidí psychopatickým elitám nezáleží.

      Vymazat
    4. ONI nechtějí 7, 10 nebo 20 mld. lidí, pouze 500 milionů. To prý jim na rajský život úplně stačí. Mají to dobře spočítané. Ostatní "zbytečné jedlíky" budou "likvidovat" jakýmkoli způsobem ve stále větším a větším měřítku.

      Vymazat
    5. Jde o něco více, jde o naše duše a o život věčný, totiž o spasení. Celý svět je o velkém nepřátelství satana a Boha. Satan, to je "přímý nadřízený" všech těch Putinů, Trampů, Klintnů, Buschů, Havlů a kdo ví jaké ještě havěti. Pokud se nepřimknete ke Kristu, jedete v tom s nimi.

      Vymazat
    6. nepřimknete ku Kristu ? Ako sa môže křovák primknúť ku Kristovi, alebo Eskymák,Indián, ..atp Nechápete, že Kristus fungoval ako človek len na obmedzenom území. To zavrhujete ostatných, len preto, že ho nepoznajú ? Spamätajte sa. - Veď vy sa vyhrážate !!! Nemáte právo niekoho súdiť. Egoisto.

      Vymazat
    7. Pro anonymní 17.10.2016 17:26
      Reagujete jak podrážděný štěkavý pes, a ne jako homo sapiens.

      Vymazat
  2. www.windyty.com
    není to chema ale je to špica :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Čím viac zastrenej oblohy, tým menej zdravých slnečných lúčov a menej telesnej imunity. No zároveň viac vitamínov z lekárne a viac ziskov pre farmaceutický priemysel. Sme iba čísla a výrobné prostriedky. Elita drží spolu. Vojny sú len vtedy, ak náhodou niekto z nich ju chce ovládnuť.

    OdpovědětVymazat
  4. Z toho křížení a směru čar na sat. snímcích je jasně patrné,
    že Fico nakopal trolly do prdele tak, že se rozprchli na všechny stránky.. (webové).
    Právě nám tu jeden přistál : )))

    OdpovědětVymazat
  5. Bože, aspoň se podepiš,vypečenče!
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volám sa Pítr hoffman :P A sledujem tvoj pohyb. Pracujem pre FBI aj CIA. A som platený židmi.

      Vymazat
    2. Vypečený a zamrazený ...

      Vymazat
    3. To bylo poněkud slabší, nuda ...

      Vymazat
  6. Jestlize v dobe, kdy se kockuji USraelci s RF v Syrii a NATO harasi zbranemi nazapadni hranici RF jsou prokozatalne chemtrails na RF, ktere provadi zejmena nizkonakladove, cargo letadla s Arabskeho poloostrova a vojenske leouny NATO pripadne Ciny, pro mne to znamena, ze zehli pruser v globalnim meritku. Jaky presne nedokazu rici, ale nekolik teorii davam k zamysleni:
    zmena spektralni tridy Slunce
    zakryti boju na obezne draze (viz caste pady neceho y nebe v poslendi dobe)
    vytvoreni plazmatickeho media pro detekci mimozemske aktivity v atmosfere
    globalni modifikace pocasi na zaklade dohod o pristupu k bohatstvi severu a ropusteni ledovce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odhadl/a jste to velmi dobře. Děje se toho mnohem víc, co před námi skrývají. Ale času už mají velmi málo, a celé to nakonec praskne, a bude mela i tady na zemi. Připravení už vědí, co mají dělat. Ostatní čekají tvrdé šoky.

      Vymazat
  7. Díky Orgo za info o chemtrails z Ruska ... vlezl jsem na stánku Prepare for Change .. zde je link na položení otázek Cobrovi ... informátor o tajných vesmírných projektech na Zemi. http://prepareforchange.net/cobra-questions/ ... Položil jsem mu otázku o chemtrailsu, proč se neustále chemtrailsuje nad Evropou a Ruskem, vím že do toho je zapojeno i NATO. Zřejmě se jedná o jeden z nejtajnějších projektů geoinženýringu zde na Zemi.
    Až odpoví, podělím se o jeho odpověd, k tomuto tématu.
    Díky, dost mě překvapuje, že nad Ruskem jsou chemtrails. Už mi to hlava nebere, co se tu děje za hry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špinavé satanské hry = hry o nás bez nás !

      Vymazat
  8. Zaujímalo by má, že ak sú Rusi proti NWO a americkéj politike prečo dovolia tieto prelety aj na svojom území? Vedel by my to tu niekto vysvetliť? Potom by to bola jedná banda, ktorá hrá iba pred obyčajnými ľudmi divadlo, ako to tu píše__Anonymní10. října 2016 12:41_

    OdpovědětVymazat
  9. 4. obrázek:
    https://cz.sputniknews.com/foto/201610103941398-podzim-hory-Altaj/

    OdpovědětVymazat
  10. No von te celej geoiženýring je zastřešen druhou největší teroristickou organizací (ihned za North-Atlantic-Terrorist-Organization) OSN, respective panel pro kontrolu ovzduší IPPC pokud si jejich stránky prostudujete najdete tam zasévání mraků i tvorbu aerosolů v ovzduší pomocí letadel/contrails, pokud se nemýlím tak součástí OSN je i rusko.
    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rusko OSN předsedá, a má tam právo veta !!! Kdo to ještě nevíte...

      Vymazat
  11. Nechci řešit, jestli si RF sprejuje svoje nebe taky, nebo to jenom trpí, nebo je proti. Napadlo mě ale, že pokud jde o Moskvu, tak ta je pár km od hranice. A řekněme že 2 dny je chem. vyditelný. Když uvážím, jakou rychlostí se mraky po obloze v té výšce posouvají, tak je velice pravděpodobné, že alespoň polovina jich byla vyrobena mimo území RF. Navrhuju se podívat na proudění větrů (lze dohledat i zpětně) a pak to porovnat s šířením chem. CZK

    OdpovědětVymazat
  12. myslím že plán je zdevastovať planétu na taký level že všetci vymreme. Nieje to len chemtrails...je to aj Fukushima...každý den odteka do ticheho oceanu 300ton odpadu. Na severnom pole je zase dalsia skladka radioaktivneho odpadu ktory tam nechali USA. To ked sa roztopi tak je morsky svet v prdeli. Po kontaminácii Zeme a vymretí obyvatelstva budu moct konecne vyliezt reptiliani na povrch. Reptilom alebo plazom az tak radioaktivita nevadi...happy day :)...toto ale nieje jediná realita! pozri film Matrix, alebo najnovsi Doctor strange...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. vy ste tomu dali, prispeli ste do spoločného Vedomia , ale shitom ...

      Vymazat
    2. Jestli jste si toho nikdo dosud nevšiml, tak vám říkám, že tu někdo zatraceně hustě provádí TERRAFORMING, a nebude to pro lidi.

      Vymazat
    3. Trúsite tu skepsu , pozeráte moc filmy :-D
      So zemou to nie je také zlé - sústavne žije, na tom sa nič nezmení. Ale pomôžeme celkovo keď budeme dvíhať svoje vibrácie, na to tu sú fotóny a ďalšie nápomocné energie vysokovibračné. Jedincovi na výške ani nejaká ta radioaktivita neublíži totálne destrukčne.
      Takže, zmeňte myslenie, a cítenie, každý jeden, lebo len my si tvoríme realitu, terajšiu i budúcu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.