19. října 2016

Je Julian Assange mrtvý?

Je Julian Assange mrtvý?
Dle zdrojů uvedených v textu editoval Orgonet.
19. 10. 2016


Julian Assange byl údajně během minulého víkendu vládou Ecuadoru na londýnské ambasádě "potrestán" tím, že byl (prý dočasně) "odříznut" od internetového připojení. 


Některé weby alternativních zpráv spekulují o tom, proč vláda Ecuadoru změnila názor na jeho svobodu slova,  jiné spekulují o tom, že je to jen pouhé krytí faktu, že byl buď zatčen nebo zabit.
(Také proto, že podle twitterového účtu WikiLeaks se aktivoval systém dešifrovacích klíčů "mrtvého muže".) Assange ani nikdo z jeho spolupracovníků se od "odstřihnutí" neozval, na telefony nereagují.

Další a další složky uniklých a hacknutýchj emailů vydávaných WikiLeaks téměř denně jsou velmi destruktivní nejen pro kampaň Clintonové, ale pro celou vládu USA. (Viz např. článek "Seznam 17 nejdestruktivnějších dosud zveřejněných e-mailů z WikilLeaks", http://endingthefed.com/heres-a-list-of-the-17-most-damaging-wikileaks-emails-released-so-far.html) Takže vláda USA musela zasáhnout a Assanga jakkoli umlčet...

Následující dva články poskytují základní orientaci v aféře.
=Orgonet=




Tajemství kolem osudu Juliana Assange se prohlubuje
Tyler Durden, 18. 10. 2016
Překlad: Orgonet



Následující tweety včera zveřejněné na WikiLeaks vyvolaly masové spekulace ohledně osudu Juliana Assange, který se již téměř 4 roky schovává na ecuadorské ambasádě v Londýně.

Mnoho spekulací se týká toho, proč vláda Ecuadoru náhle změnila postoj k podpoře Assange, a zda jim byla „vnucena“ Obamovou vládou změna postoje, protože vydávání uniklých emailů se ukázalo velmi škodlivým pro presidentskou kampaň Hillary.







Nyní, dnes ráno, na Wikileaks vyšel následující tweet, zmiňující „mnohé americké zdroje“, které praví, že John Kerry osobně požádal ecuadorskou vládu, aby zastavila Assange a jeho úniky emailů Clintonové.




Jak je zřejmé, navzdory snahám o odstřižení Assange od internetu se vydávání dokumentů nikterak nezpomalilo. Avšak jak oznámil Associated Press, umlkli i lidé z blízkosti Assange, včetně pracovnic redakce Kristinn Hrafnssonové and Sarah Harrisonové, a ambasáda Ecuadoru odmítá poskytnout jakékoli update o osudu Assange.
„Pracovnice WikiLeaks Kristinn Hrafnsson and Sarah Harrison neodpovídají na opakované vzkazy žádající o komentáře. Žena, která na ambasádě bere telefony, řekla, že nemá povolení cokoli říci.“
Je samozřejmě skutečnou otázkou, do jaké míry je vláda Ecuadoru kompromitována a co to znamená pro osud Assange. Assange si samozřejmě za léta publikování důvěrných informací, které byly trapné pro mnohé světové vůdce, udělal četné nepřátele. A Hillary dala jasně najevo, jaký má názor na zacházení s Assangem, slovy: „Nemůžeme na toho chlápka prostě poslat dron?“


„Ministerstvo vnitra Clintonové bylo pod tlakem presidenta Obamy, vnitřního kruhu Bílého domu i světových vůdců mezinárodně, aby zabránilo Assangovi v publikování mailů, a pokud tato snaha selže, pak aby vybudovalo strategii, jak minimalizovat pohoršení veřejnosti nad obsahem mailů. A tak při setkání nejvyšších státních pohlavárů toho časného listopadového rána padaly různé návrhy, jak ho zastavit, zpomalit nebo jak překroutit nákazu šířenou WikiLeaks. Tehdy, jak praví zdroje, z frustrované Clintonové vypadla kontroverzní připomínka.
Podle zdrojů Ministerstva vnitra se Clintonová otevřeně zeptala: „Nemůžeme prostě na toho chlapa poslat dron?“, nabízejíc tím prostý lék k umlčení Assange a zklidnění WikiLeaks pomocí plánovaného útoku vojenským dronem. Výrok vyvolal v místnosti smích, který však rychle utichl, když státní tajemnice pokračovala strohou řečí o tom, že Assange je konec konců relativně snadným cílem, protože se „volně prochází“ a dělá si dobrý den ze všech postihů ze strany Spojených států. „

Podle různých mediálních zdrojů ekvádorská vláda neposkytla žádné bezprostřední vysvětlení ohledně zrušení přístupu na internet, ale ministr zahraničí Guillaume Long potvrdil, že Assange zůstává pod ochranou vlády, a že tato ochrana bude trvat tak dlouho jako „okolnosti, které vedly k udělení azylu“:


Podle Reuters   je ecuadorský president Rafael Correa horlivým podpůrcem Assangova práva na svobodu řeči, i když připouští, že má osobní vztah k Hillary Clintonové a prohlásil, že by měla získat presidentský úřad „pro dobro Spojených států i světa“, což řekl minulý měsíc pro zpravodajství RT.

S tím, jak se blíží den voleb 8. listopadu, se domníváme, že „politické páky“ použité Obamovou vládou proti vládě Ecuadoru se budou stupňovat. A při tomto narůstajícím politickém tlaku, kterému bude president Correa v příštích týdnech čelit, bude zajímavé pozorovat, nakolik opravdu podporuje Assangovo „právo na svobodu řeči“.




Jim Stone: Nikdo mu internet neodstřihl. Je mrtvý nebo zavřený. 
http://82.221.129.208/basepagen4.html
October 17 2016


Nikdo mu žádný internet neodstřihl. Uvažujme takhle: Julian je programátor. To znamená, že než přišel na tu ambasádu, měl logicky mobil, tablet, asi tak 3 laptopy a 1-2 stolní počítače. Logicky měl internetové připojení od nejméně tří poskytovatelů. Možná že byl Julian tak mazaný, že když šel na ambasádu, tak zahodil svůj mobilní telefon, ale když už tam byl …

Julian má okno a balkón. Přímé spojení s vnějším světem, odkud ho můžete přímo vidět. Ambasáda ma také přední vchod, kterým může kdokoli vejít. Že by mu za 4 roky, co získal pozornost světa svým WikiLeak, nikdo nepřinesl 3G laptop, mobilní telefony, nebo cokoli jiného?



Já mám tři počítače a více než 4 mobilní modemy. Mám několik levných serverů. Vše je stále provozuschopné, a pořád to běží (na poslední opravu jsem vydal 4místnou cifru, díky čtenářům za příspěvky). To vše běží s pomocí vašich darů, a potřebuji na to 550 dolarů měsíčně, čili 6 000 ročně. Čtenářská základna je asi 200 000 pravidelných čtenářů. Jenže Assange má čtenářskou základnu miliónů čtenářů. Pořád vydává aktuální zprávy. WikiLeaks má rozpočet přes 500 000 dolarů ročně.

Při tomto rozpočtu máme snad věřit, že Assange je závislý na počítačích ambasády, na internetu ambasády, na lince, kterou je možno odstřihnout, a věřit tomu, že nemá mobilní telefon? Ale jděte, Assange má přece další lidi ve své organizaci, a ti mohou na ambasádu přímo zajít a dát mu laptop, tablet, mobil, cokoliv, a oni nám chtějí namluvit, že to nemá? On je počítačový programátor, a s tímhle rozpočtem nemá vlastní počítač? 

Lidi, to páchne. Assange je evidentně připojený stejně tak dobře jako matrix. Internet mu prostě nemohou jen tak odříznout. Má mobilní telefon s internetem, i kdyby v nejhorším případě musel skutečně používat počítač ambasády. A zde je přesvědčivý důkaz: Je nepředstavitelné, že nyní, když byl „odříznout od internetu“, by nikdo nezašel na ambasádu, nepřinesl mu 4G laptop a opět ho nepřipojil. A ambasáda má i telefony, proč nezavolal ven? Má balkon, tak proč se neukázal?

Závěr: Assange je buď zavřený, anebo mrtvý. Není žádný jiný způsob, jak ho definitivně odříznout. Není online, protože fyzicky nemůže být. Že by při tom všem povyku nikdy nevzal telefon nebo nevyšel na balkon říct Hi? 

Pokud ho zlikvidovali, je pro nepřítele snadné dál řídit WikiLeaks, protože jen málo lidí, pokud vůbec někdo, ví, kdo tam vlastně má být. Nikdy se nedozvíte, zda komunikuje skutečná WikiLeaks. Takže toto je pojištěno, a bude to odpovídat oficiální historce. Zbytek obstarají tělesní dvojníci a počítačová grafika.

Takže, po tom všem těžko mohu uvěřit jakékoliv story, že Assange je stále mezi námi, ledaže by to sdělil ze své vězeňské cely. Jenže Assange bojoval proti clintonovské mašině smrti. To znamená, že pokud někdy uviděl vězeňskou celu, tak jen proto, aby ho tam zpracovali pro posmrtný život.

Naštěstí Assange prý zanechal způsob, jak potvrdit, zda je s ním konec či ne – kontrolní dešifrovací klíče „mrtvého muže“. Teď je má každý, a pokud budou fungovat, tak vše, co otevřou, je skutečné. 




Ať se stalo cokoli, ať byl otráven, zatčen, cokoliv, i kdyby vystrčil hlavu ze svého okna na balkon, je to způsob, jak zjistit, co je pravda. Buď jeho klíče fungují nebo ne. To by mělo ukončit řeči jako „ti, co říkají, že je zatčený nebo mrtvý, jsou trollové“, což se nyní šíří na webu. Jediný způsob, jak zastavit vydávání mailů, je fyzicky ho zlikvidovat či umlčet ve vězení.
RT hlídkuje před ambasádou, ale nemyslím, že tam Assange ještě je a že něco zjistí. Přístup na ambasádu byl zablokován vozem bezpečnostní agentury, aby nebylo nic vidět.

FBI dnes údajně vypustila „100 stránek“ o Hillary. 100 stránek není nic, jen tam chtěli dát dost velké číslo, které by zaujalo dětinské mysli, s nadějí, že odpoutají pozornost od Assange. Podle mého se FBI podílela na jeho sejmutí, a teď bude hrát hloupou hru, aby se zdála důležitá a spolehlivá. Neměli žádný důvod, aby dnes o Hillary cokoli zveřejňovali, pokud by nebyli zapleteni v tom, co se stalo minulé noci, a kdyby nepotřebovali, aby se lidé dívali jinam. Koukejte, lidi, FBI jsou teď vaši přátelé, zveřejnili 100 stránek o Hillary a stínové vládě! Právě v den, kdy zmizel Assange, hurá!

Věřím v tuto chvíli, vše bylo zablokováno, zastaveno a zavřeno a dešifrovací klíče „mrtvého muže“ že byly vydány americkou vládou. Jsem si jist, že dál už nic nebude. Web už vlastní „oni“, a když jde do tuhého, mohou udělat, co se jim zachce. Nic dalšího významného už nebude. Myslím, že už je konec.

Volby budou ukradeny, lidé budou umlčeni. Žádné dešifrovací klíče nebudou. Dokumenty zůstanou v tajnosti, a budou „odhalovány“ trolly.

Jak by Assange mohl vydat tweet o tom, že je odstřižen od internetu, kdyby byl skutečně odstřižen? Byl by prostě odstřižen a nic by už nebylo, konec.

Není bezdůvodné podezření, že ho otrávila Pamela Andersonová:

16. 10. navštívila Assange na ecuadorské ambasádě Pamela Andersonová, známá herečka a aktivistka za práva zvířat, a přinesla mu tam veganský oběd. Poté vyjádřila novinářům obavy o jeho zdraví, zdál se jí "bledý". Assange prý řekl, že je to proto, že 4 roky nebyl na slunci. Veganský oběd snědl, i když tse vyjádřil, že to jsou pro něj "muka". 


Pamela Andersonová nese oběd Julianu Assangovi. Podívejte se na knihu, se kterou se Pamela přitom dala vyfotit. Je tam chlápek polepený novinami, má urvaný jeden rukáv, a název je "Získej si život". Je to vzkaz pro Hillary a ostatní, že akce začíná? Je to možné. 








14 komentářů:

  1. Orgo, díky za zprávy!!
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Z celého mi dává nejvíc smysl otrávení Pamelou... Tak jak, je to konec, nebo začátek? A vůbec, jak moc bude chybět jeho práce? Jak moc bude chybět wikileaks? Přes hromady materiálů usvědčujících světové vůdce ze zločinů různé závažnosti, se stejně nic neděje...nebo ano? Cokoli co Wikileaks vydá a objeví se v mediích tak je to jen jako taková perlička. Lidi to zhltnou a jdou dál. V dnešní době mám vůbec pocit že ikdyby televize i rádia i noviny hlásaly pravdu o stavbě pyramid a o stáří lidstva a o starých civilizacích před civilizacemi, které ofiko uznáváme, ikdyby na obrazovkách televizí stál živej a naprosto reálnej mimozemšťan s tykadly, tak se stejně nic nezmění. Furt budeme banda ovcí, otroků, naprosto ztracených duší uvězněných v nemocných tělech. Jsme dokonale zpracovaní, dokonale naočkovaní, dokonale napojeni na Matrix. A i my co si myslíme, že víme, víme pěkný kuloví, tím spíš pokud jsme stále napojeni na síť. Tuny informací jsou prima, jenže se v takové, stále rostoucí, hromadě, snadno ztratí pravda.

    OdpovědětVymazat
  3. čo tam tá ženská doniesla ? Obed ? To ako že ona je jeho gazdiná :-/
    Oukydouky - ja považujem Juliana za poslanca od inde. Urobil svoju robotu, misiu, a odišiel. Kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten čumí...
    Je preč, proces bude pokračovať na základoch, ktoré položil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom je právě ten vtip: Pamela nenávidí Trumpa - často ho v tisku odsuzuje, ale pro tento účel ze sebe udělala "přítelkyni Assange" (ten se určitě podivil). Assange je na straně Trumpa, už jen tím, že bojuje proti Clintonové.

      Vymazat
    2. http://video.aktualne.cz/dvtv/ceske-turisticke-znaceni-je-jedno-z-nejlepsich-na-svete-bez/r~0c24482896c711e6b5600025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

      Vymazat
  4. http://aeronet.cz/news/vime-prvni-za-odstrizenim-internetu-juliana-assange-stoji-goldman-sachs-banka-si-vzala-za-rukojmi-ekvadorske-zlato-a-vlada-ted-musi-poslouchat/

    Toto vysvětlení se mi zdá pravděpodobnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo dobré vysvětlení. Je jasné, že mají na Ekvádor vydírací páky, které použili. Goldman Sachs, to je, jako by řekli Hillary Clinton. Problém je v tom, že Assange určitěa logicky nebyl závislý na nějakém LAN připojení ambasády, které lze odpojit, když jsou všude spousty poskytovatelů wifi a mobilního internetu, hoplaa a podobně. Nebyl tam neprodyšně izolován, ale přijímal balíky i návštěvy. Nechal si denně donášet jídlo. Mohl mít a určitě měl cokoliv z komunikační techniky. - Jestliže od té soboty nekomunikuje (nejen mailem, ale ani telefonem, ba ani nevykoukne z okna), není to proto, že by měl ustřižený kabel, ale proto, že fyzicky nemůže, neboť je v harestu či mrtev. Obávám se, že to druhé.

      Vymazat
    2. Proč Assange nepoužívá bezdrát, vysvětlil Administrátor v diskuzi pod článkem na str.4.

      Vymazat
  5. ..no, a co když mu "za zvláštní dohodu " ven z toho dobrovolného vězení pomohl sám miliardář Trumpe ? Dávalo by to větší smysl, než věechny teorie okolo. Trumpe se přeci sám vyjádřil, že Clintonku dostane za mříže. A on není hloupý. Ví, že potřebuje silné svědectví. Možná je si vědom toho, že kdyř se Clintonů nezbaví, bude mrtvým mužem on sám. A Asange mu asi může velmi pomoci. A tak...Assange prostě zmizel..

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Chýbaš mi Julian Assange, ale neozývaj sa ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Kaddáfím se také tu a tam traduje, že nezemřel, že to byl jeden z jeho "dvojníků", a že ten pravý je amíky údajně zařazen do programu tzv.tajného exilu.Kdoví, ještě možná o něm někdy uslyšíme.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.