20. října 2016

Kdo vyhrál závěrečnou presidentskou debatu?

Kdo vyhrál 3. presidentskou debatu?
Sepsal Orgonet
20. 10. 2016
Zdroje uvedeny v textu.


Česká média dnes opět jásají, že Clintonová vyhrála závěrečnou debatu, což usuzují zřejmě na základě maximálně dvou amerických online hlasování, anebo to mají dáno rozkazem. (:-))) 

Jenže online hlasování jsou v Americe desítky, a já jsem si našel stránku poskytující odkazy na 20 z nich (nejsou to samozřejmě všechna, co existují, ale zřejmě ta významná). Poctivě jsem je proklikal i odhlasoval, sepsal si výsledky a vytvořil níže uvedené tabulky. 

 Stav hlasování 20. 10. 2016, 9:42 českého času byl následující:


Hlasování: Kdo podle vás vyhrál závěrečnou debatu?
19. 10. 2016



Trump vyhrál:
  1. Drudge Poll HERE:                                Trump 80,5%, Clinton 19,5% 
  2. Washington Times Poll HERE               Trump 73, Clinton 21
  3. Right Daily Poll HERE                          Trump 87, Hillary 11 
  4. FiveNews Online Poll HERE                 Trump 80, Clinton 20 
  5. The Horn News Poll HERE                   Trump 93, Clinton 7 
  6. Locker Dome Poll HERE                       Trump 68, Clinton 26 
  7. New Jersey dot Com Poll HERE ←       Trump 65, Clinton 31 
  8. KPLC Poll HERE                                    Trump 96, Hillary 4 
  9. Heat Street Poll HERE                           Trump 91, Clinton 7 
  10. Hollywood Gossip Poll HERE               Trump 75, Clinton 25 
Dodatek Orgonet: ABC News, Poll Here         Trump 80, Clinton 5

Clintonová vyhrála:
  1. Fox 61 Poll HERE                                 Trump 38%, Hillary 60% 
  2. Fox 5 San Diego Poll HERE                 Trump 30, Clinton 60 
  3. Fox 13 Utah Poll HERE                        Trump 42, Clinton 56 
  4. Fox 6 Milwaukee Poll HERE                Trump 44, Clinton 56 
  5. Fox Hartford Online Poll HERE            Trump 38, Clinton 59 
  6. Right Scoop Poll HERE                        Trump 27, Hillary 71
  7. Breitbart Media Poll HERE ←              Trump 41, Clinton 58 
(Sorry, barvičky mám obráceně, podle chlapeček - holčička; jinak normálně demokrati bývají modří a republikáni červení. (:-)))

Závěry Orgonet:

  • Skóre z těchto 17 hlasování je tedy 10 : 7 pro Trumpa. (+ 1 dodatek: ABC News, takže 11 : 7)
  • Tři odkazy z 20 uvedených v článku jsem zde nepoužil, protože se výsledek nezobrazil nebo se má zobrazit až odpoledne. (Na jednom z nich podle reakcí čtenářů vyhrál přesvědčivě Trump, takže skóre by i s nimi mohlo být maximálně 11 : 9 pro Trumpa.)
  • Procenta jsou zaokrouhlena na celá čísla. Součet někde nedává 100%, což je tím, že různá hlasování mají různý počet voleb - od 2 do 5 i více, takže někde čtenáři mohli hlasovat i pro jiné kandidáty, pro remízu či další možnosti.
  • Trump vyhrál všude s velkým náskokem hlasů.
  • Clintonová vyhrála 5x hlasování na místních zpravodajstvích téže agentury Fox, s nepříliš výrazným rozdílem. 
  • Pokud má Hillary Clintonová jistě vyhrát volby, musí je "ukrást", znamená to, že její tým musí podvodným způsobem připočítat hlasy. Při výsledcích předběžného hlasování např. 75% : 25% pro Trumpa by to bylo nápadnější než z výsledku 44% : 56% pro Clintonovou, takže loyální/podplacená média jí do hlasování nějaká ta procenta přidávají už dávno. Právě Fox již byl z těchto manipulací obviněn, a to nejen Trumpem. 
  • U voleb pak demokrati (mimo jiné) zřejmě použijí známou techniku podvodných volebních seznamů, na něž jsou připsána jména neexistujících/zemřelých osob či přistěhovalců, stejně jako v minulosti. Na volební seznamy jsou v Americe lidé zapisováni podle adresy bydliště. Takže není problém, aby "komise" k adrese připsala několik dalších jmen lidí, kteří tam jako bydlí. 
  • Po předchozích volbách o tom napsal jeden pán na internetovou diskusi, a dodnes to koluje po netu, že šel s manželkou volit (v Kalifornii, která je pod vládou démonkratů), a nějak omylem nakoukl do volebního seznamu, kde se odškrtávají odvolení voliči (normálně se do těch seznamů lidi ani nedívají), a viděl, že na jeho adrese jsou připsána další dvě (mexicky znějící) křestní jména s jeho příjmením. Zděsil se, co je to za podvod, chystal se to vyfotit, nenechali ho, pán spustil velký povyk o falšování voleb, policie přijela, seznamy honem sklidili, řekli, že to vyšetří, nic se samozřejmě nestalo... (Celá story anglicky zde.) Kolik se dá takto vpašovat na seznamy falešných voličů? Řekl bych, že neomezeně. 
  • I vy můžete jen tak z legrace ovlivnit americké hlasování ve výše uvedených průzkumech, není třeba žádné registrace, ale výsledky myslím neovlivníte (:-))), a stejně na tom nezáleží, je to jen hra. 
  • Uvidíme, koho osud postaví do role presidenta. Ty hrátky kolem jsou sice nechutné, ale není nezajímavé a je docela legrační sledovat, jakým způsobem se elity perou o moc a kontrolu nad něčím, nad čím stejně koneckonců kontrolu mít nemohou (:-)))


31 komentářů:

  1. Michal Janovič: „Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradice evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie.“
    http://www.severoceskapravda.cz/index.php/ohlasy/279-plat%C3%ADme-si-ksindl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://video.aktualne.cz/dvtv/ceske-turisticke-znaceni-je-jedno-z-nejlepsich-na-svete-bez/r~0c24482896c711e6b5600025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

      Vymazat
    2. Nikdo nechce na ČT, aby se dívala na světové události ruskýma očima. Ale nikdo zároveň nechce, aby vše sledovala očima americkýma.
      Severočeská pravda je asi jen severočeská, ale jsou i jiné pravdy.

      Vymazat
    3. Nevím o žádných humanistických tradicích Evropské unie. Vím, že byla založena na fašistických tradicích např. Bilderbergu. Mnoho humanistů je evropského, ale také ruského původu.

      Vymazat
    4. Přesně tak! Pryč z unie!! Sice se mi trochu zkomplikuje práce,ale zato to stojí!
      Jenže to by se museli ovčané vzbudit!
      Mimochodem,v sobotu i neděli celý den krásně,bez jedinného chemu na obloze (aspoň tady na Moravě) a že těch ledadel bylo! A dnes ráno opět samá čára a z některých už hážou snad i samotný hnůj vidlemi,protože to je už fakt maras,co za sebou nechávají! A lidem to pořád nepřijde divné,nechápu...

      Vymazat
    5. Úhel pohledu nám čt ukázala v pátek 28.10. večer. Co se dělo za servilní hnus na "Staromáku" dle scénáře jůesej, a kde hlavními servilními kolaborantskými aktéry byli Horáček, Gazdík a Němcová. Docela věřím tomu, že dav byl složen převážně z komparsistů, kteří měli už předem připraveny transparenty a provokativní hesla. Doufám, že jim to domorodci vezdejší nežrali i s navijákem. Mělo by se to zažalovat, a nenechat ty dolarové slouhy provádět taková svinstva. Ještě se ti deprivanti chlubili na kamery, že je to placeno z peněz daňových poplatníků ! Satanáši se opravdu zabydlují v české kotlince dost hustě.

      Vymazat
    6. OrgoNete, chtělo by to udělat nějakou dobrou analýzu toho cynického představení na Staroměstském náměstí v Praze v pátek 28.10. To bylo až k nevíře, co se tam všechno sběhlo. A TV nehnula proti tomu ani brvou.

      Vymazat
    7. Anglo saský živel v Evropě, a německo italský živel v usa jsou to nejhorší, co mohlo lidské pokolení přivést na tento svět. Fašisty, mafiány, bankstery atd. atd. Vůbec nic pozitivního pro nás.

      Vymazat
    8. Kdoví jestli to není pravý důvod odstranění bílé (závadné) rasy z povrchu zemského.

      Vymazat
  2. aj tak to skončí tak, ako sa im to bude hodiť, vobec nezáleží na hlasovaní, všetko sa dá zmanipulovať, a oni manipulujú až sa práši..uvidíme koho nakoniec domanipulujú do víťazného konca...a celý svet to bude musieť zožrať aj s navijákom, lebo oni to tak rozhodli..sme v tomto uplne bezmocní a možeme sa akurat priblblo pozerat na predhodené výsledky:))a tak je to dneska naoozaj všade a vo všetkom....nemocní sú mocní a mocní sú bezmocní..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právÉ V TOM SE MíLíTE, kdyby si člověk uvědomil, jak je mocný a nekymácel se v pohnutích své mysli, tak tehdy by se opravdu stal člověkem svéprávným

      Vymazat
    2. Tak, tak, ale aj tak to všetko nakoniec dobre skončí, lebo takto to už ďalej nejde!

      Vymazat
    3. Jak pro koho. Pokud vyjde vítěz, tak už jen nakrátko. Proto to celé nemá smysl v podstatě pro NIKOHO.

      Vymazat
  3. Názov článku je, kto vyhral? Samozrejme kabala!:)) Alebo Jezuiti? Je to ako keď si vezmeš do ruky H..O a voniaš ho z jednej, alebo z druhej strany, vždy to bude to isté H..o!!! Ako s toho von? Nevoňajme H..o!!! :)) Ježiš by povedal : Zanechajte to, v čom žijete a nasledujte ma.Myšlienkou dokážete preniesť horu! Odvráťte svoje myšlienky! A žite lásku! A zmeníte svet!!! Ľudia musia pochopiť že sú deťmi boha a ako bohovia tvoria realitu v ktorej žijú! Je to slobodná vôľa každého jednotlivca! Zákon stej opice.Začnime meniť realitu, každý v sebe a tak zmeníme svet v ktorom žijeme.Naša myseľ môže vnímať : Ako hnusne prší!:(( Ale môže vidieť ako krásne prší! : ))))) Je to na každom z Nás!!! enoch. :))
    P.s. Toto "divadlo" sa dá vyhrať jedine pochopením, ako funguje táto hustota 3 realita. hm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak.Přesně toto je i moje pravda.Jenže to vysvětlujte někomu,kdo je uvízlí v matrixu.Ještě proteče hodně vody,než tuto pravdu lidé pochopí.

      Vymazat
    2. Čas je v současnosti velmi drahá komodita. A té se elitám lačnící po světovládě jaksi nedostává. A koupit nebo ukrást si jej nemohou, prostě to nedokážou,ani kdyby se rozkrájeli. Vymezený čas je tlačí jako noční můra.

      Vymazat
  4. Breitbart Media: Trump uz vedie!

    OdpovědětVymazat
  5. Vrabce zo CIA vypustili šum, že jeden kandidát odstúpi, tak voľby nebudú. Nádo nam zaslať vopros do Kremľa ... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mimo téma
    na severu opět po roce vrcholí úkaz polární záře:
    https://www.nrk.no/nordland/solstorm-ga-nordlys-i-hele-nord-europa_-men-na-er-toppen-nadd-1.13181489
    https://www.nrk.no/nordland/_-nordlyset-kan-bli-synlig-langt-sor-i-europa-1.13177486
    (s automatickým překladem)

    A také
    Podařilo se vyfotit postavičky z knihy o Mumíncích:-)
    http://www.yr.no/artikkel/hattifnatter-samlet-pa-hostfjellet-1.13166685
    Anna

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=DZcMpPWD6cc

    OdpovědětVymazat
  8. Není to první ani poslední překroucená lživá kampaň, kterou celému světu média předkládají. O výsledku je i v této hře: "na život a na smrt" , už dávno rozhodnuto...

    OdpovědětVymazat
  9. stavím 1000Kč na Killary, myslím, že jsem už vyhrál.Když počítam s manipulací, tak jdu na jistotu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhodené peniaze...Dnes chrlia všetky ich média, aj tu na SK, že e-maily Hillery sa idú opäť preverovať FBI, prečo asi? Lebo Trump to už vyhral a ona tým končí...

      Vymazat
    2. Nějaká sázková kancelář v Anglii prý už dokonce vyplatila výhry na sázky vítězství Clintonovky. Takže zase média udělají konečné veřejné mínění navzdory faktům.

      Vymazat
  10. Byly časy, kdy jsem věřil v Americkou demokraciji. Dnes jen se dívám jak jsem se hrozně mylil.I tyto volby to dokazují. Protože jsem spavec a na noční pořady se nedívám tak jsem si to nahrál, byl to druhý přenos a tam bylo slyšet jak diváci po výroku Trumpa aplaudovali. Komentátor je hned zarazil a stejně naše televize prohlásila za vítězku Hilari.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejste na to sám a poprvé. Za raného komunismu v ČSSR také lidé věřili v socialismus a společné budování státu a lepších zítřků. A po čistkách v 50-tých letech a pak následně osmašedesátém mnohý vystřízlivěl. Až dnes, kdy zažíváme i kapitalismus na vlastní kůži, můžete shledat, že komunismus a kapitalismus jsou jen dvě strany stejné mince ! Zlo je vytloukáno jiným zlem, a nikomu se neuleví ani na chvilku.

      Vymazat
  11. Preco sa mame stale jedovat s veciami ktore su od nas tisicky kilometrov?
    Kto nas tu zahadzuje a blbne s ko...tinami co sa nas ani netykaju???
    Preco nikto nehovori o tom co trapi vela ludi tu na slovensku?
    KTO TU JE ZVEDAVY NA NEJAKU VYSINUTU CLINTONKU KED MA NA KRKU 3 EXEKUTOROV
    A HLAVNY UZERNIK JE PREZIDENT????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ehm, načo mi sú plačky o Vašich exekútoroch ? Ja chcem vedieť čo sa deje vo svete, to nie je len o Clintonovej, to je o Clintonových a spol.

      Vymazat
    2. Co, jen 3 exekutory ? Znám jednoho, co jich má v patách 13 !

      Vymazat
    3. Nejak ste si pomýlili miesto.

      Vymazat
    4. Vždy si kazdy baca strazil svoje stado na svojom kopci... a ked nad tym kopcom na nejakom vrchu prdel nejaky "velkomozny" na nejakej vysokej skale a myslel si ze je on ten
      Najvyssi, zafukal vietor a ten najvyssi spadol medzi bacov a ovce ty ho nechali nechali napospas svojim duncom... lebo vedeli ze tie ovce su pre nich uzitocnejsie ako nejaky zaprdeny , vchrtnuty vlcik z ineho chotara

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.