30. října 2016

Paul Craig Roberts: Selhání demokracie. Jak oligarchové plánují ukrást volby


Selhání demokracie. Jak oligarchové plánují ukrást volby

http://www.paulcraigroberts.org/2016/10/28/the-failure-of-democracy-how-the-oligarchs-plan-to-steal-the-election/
The Failure of Democracy, How The Oligarchs Plan To Steal The Election
October 28, 2016
Paul Craig Roberts
Překlad: Orgonet



V tuto chvíli jsem přesvědčen, že oligarchie, která vládne Americe, má v úmyslu ukrást lidem presidentské volby. V minulosti oligarchům bylo jedno, který kandidát vyhraje, protože vlastnili oba. Ale Trumpa nevlastní.

Velmi pravděpodobně ani nevíte, co Trump lidem říká, protože média o tom neinformují. Člověk, který mluví takto: https://youtu.be/EYozWHBIf8g , nehledá přízeň oligarchů. 



Trumpova řeč o Novém světovém řádu (NWO). Překlad z videa: Orgonet
"Není nic, co by politický establishment neudělal. Žádná lež, kterou by neřekl. Udržují si své postavení a moc na váš úkor. A to je to, co právě probíhá. Washingtonská vládnoucí skupina a finanční a mediální korporace, které jsou jí financovány, existují pouze pro jediný důvod: aby sama sebe chránila a obohacovala. 
Vládnoucí skupině jde v těchto volbách o trilióny dolarů. Například, jenom jedna jediná obchodní smlouva, kterou by rádi prosadili, zahrnuje trilióny dolarů, kontrolovaných korporacemi mnoha států. Pokud jde o ty, co ovládají páky moci ve Washingtonu, pro globální speciální zájmy se spolčují s lidmi, kterým nejde o vaše dobro. Naše kampaň představuje pro ně skutečnou existenciální hrozbu, jakou nikdy dříve nezažili. 
Nejsou  to jenom obyčejné volby za čtyři roky. Je to křižovatka v historii naší civilizace, která předurčí, zda my, lidé, získáme zpět kontrolu nad naší vládou nebo ne. Politický establishment, který se nás snaží zastavit, je táž skupina, která je odpovědná za naše katastrofické obchodní smlouvy, masívní ilegální imigraci i ekonomickou a zahraniční politiku, která způsobila úplné vykrvácení naší země.  
Pro ně je to válka, a nezastaví se vůbec před ničím. Toto je bitva o přežití našeho státu. Tyto volby určí, zda budeme svobodný stát, nebo zda budeme mít pouhou iluzi demokracie, ale ve skutečnosti budeme ovládáni malou hrstkou speciálních zájmů, kteří manipulují systém. Protože systém je zmanipulován. Taková je realita. Vy to víte, oni to vědí, já to vím, a ví to vlastně celý svět.
Establishment a jejich média umožňují, aby měli pod kontrolou tento stát, skrze prostředky, které jsou velice dobře známy.  Kdokoli ohrozí jejich kontrolu, je označen za sexistu, rasistu, xenofoba, a morálně deformovaného. Budou na vás útočit, budou vás pomlouvat, budou se snažit zničit vaši kariéru a vaši rodinu. Budou se snažit zničit všechno vaše, včetně vaší reputace. Budou lhát a lhát a lhát, a pak udělají ještě horší věci než to. Udělají cokoli, co bude nutné. Clintonovi jsou zločinci. Na to pamatujte. Zločinci. 
Naše skvělá civilizace zde v Americe a všude v civilizovaném světě došla do momentu zúčtování. Vidíme to i ve Spojeném království. Volí, aby se osvobodili od globální vlády a globálních obchodních smluv a globálních smluv o imigraci, které ničí jejich suverenitu, jako zničily již mnoho států. 
Ale centrální základna světové politické moci je právě tady, v Americe. A je to právě náš zkorumpovaný politický establishment, který je největší silou za těmito snahami o radikální globalizaci a o odebrání volebního práva pracujícím lidem. Jejich finanční zdroje jsou doslova neomezené. Jejich politické zdroje jsou neomezené. Jejich mediální možnosti jsou nepředstavitelné. Ale co je nejdůležitější, hloubka jejich nemorálnosti je absolutně neomezená."



Kdo jsou oligarchové?
  • Wall Street a megabanky, příliš velké na pád, a jejich agent Federální rezerva, federální agentura, která dala přednost záchraně 5 bank na úkor miliónů amerických vlastníků domů, které nechala spláchnout do kanálu. Aby Federální rezerva zachránila balanční listy megabank před jejich nezodpovědným chování, upřela důchodcům jakýkoli úrok z jejich osmiletých úspor, čímž donutila staré lidi vybrat si své úspory, takže jejich dědicové, kteří byli vyhnáni ze svých pracovních míst přenosem zaměstnaneckých míst do zámoří, zůstali bez haléře.
  • Vojenský a bezpečnostní komplex, který vydal trilióny dolarů nás, daňových poplatníků, na 15 let zbytečných válek, založených na zcela lživých důvodech, aby se obohatil a získal větší moc. 
  • Neokonzervativci, jejichž šílená ideologie o USA jako hegemonu světa tlačí americký lid do vojenského konfliktu s Ruskem a Čínou. 
  • Americké globální korporace, které poslaly americká pracovní místa do Číny, Indie i jinam, aby obohatily jedno procento elity vyššími zisky při nižších nákladech na pracovní sílu. 
  • Agrobyznys (Monsanto a další) - korporace, které otravují půdu, vodu, oceány a naše jídlo svými genetický modifikovanými produkty, herbicidy, pesticidy a chemickými hnojivy, a zabíjejí včely, které opylují plodiny. 
  • Těžební průmysl – energetika, těžba surovin, frakování a dřevařství – které maximalizují své zisky ničením životního prostředí a zásob vody. 
  • Izraelská lobby, která ovládá americkou politiku na Středním východě a páchá genocidu na Palestincích, stejně jako Američané spáchali genocidu na domorodém obyvatelstvu. Izrael využívá Spojených států, aby se zbavil suverénních zemí, které mu stojí v cestě. 

Co mě přesvědčilo, že oligarchie má v úmyslu ukrást volby? Velké rozpory mezi zpravodajstvím presstitutů a skutečnými fakty.

Podle presstitutů Hillary tak vysoko vede, že Trumpovi příznivci se ani nemusejí namáhat volit. Hillary má volby vyhrané ještě před hlasováním. Hillary byla vyhlášena na 93% jako vítěz.

Já jsem podobná znamení o Hillary zatím ještě nespatřil, ale znamení o Trumpovi jsou všude. Dostávám zprávy, že veřejná shromáždění Hillary Clintonové jsou bez diváků, ale na Trumpa chodí tolik lidí, že je musejí posílat pryč. Zde je zpráva jedné ženy z Floridy:

„Trump přitáhl na celé Floridě obrovské množství lidí. Tento týden tu měl kampaň. Všude, kam jedu, vidím jenom jeho znaky a nálepky. Včera jsem byla na večeři v mexické restauraci. Za mnou seděly dvě ženy mého věku a mluvily o tom, že se snažily jit na Trumpa v Tallahassee. Odešly dříve z práce, přišly na místo ve 4 hodiny, program měl začít v 6. Sál byl už přeplněný, takže je poslali pryč. Prý už ve 2 tam bylo tolik lidí, že jim museli otevřít a pustit je dovnitř. Říkaly, že v davu byli lidé všech ras a všeho věku.“

Osobu, která mi podala tuhle zprávu, znám, a nemám žádnou pochybnost ohledně věrohodnosti.

Podobné zprávy dostávám od čtenářů z celé země.

Krádež voleb by měla proběhnout takto: média soustředěná v několika korporátních rukou udělají vše, aby přesvědčila Američany, ale i celý svět, že Donald Trump je tak nemožný kandidát, že má volby prohrané ještě předtím, než dojde k hlasování.

Jelikož toto vysvětlování mají ve své moci, když budou volby ukradeny, ti, kteří je zpochybní, nebudou mít žádnou mediální podporu. Veškeré mediální zprávy budou říkat, že to bylo přesvědčivé vítězství Hillary nad Trumpem, který nenávidí ženy a imigranty.

A liberální a progresívní názory budou zlehčeny a dostanou se mimo veřejnou pozornost, protože Hillary nás zatáhne do jaderné války.

To, že oligarchie má v úmyslu ukrást americkému lidu volby, je ověřeno oficiálně zveřejněným chováním hlasovacích strojů při předčasných volbách v Texasu. Presstitutové NPR prohlašují, že Hillary je natolik favoritkou, že i v republikánském Texasu volby jistě vyhraje.

Pokud je tomu tak, proč bylo nutné naprogramovat hlasovací stroje, aby měnily hlas pro Trumpa na hlas pro Hillary? Stěžovali si voliči, kteří si všimli, že volili Trumpa, ale zaznamenána byla Hillary. Pořadatelé voleb to prohlásili za závadu a přešli na hlasování papírovými lístky. Ale kdo chybné hlasy spočítá? - Žádné zprávy, že by hlasy pro Hillary přešly k Trumpovi, nejsou. 

(Pozn. Orgonet: GIF níže - od Jima Stona: hlas přeskakuje k demokratům. "Volební podvod potvrzen. Toto dokazuje nad vší pochybnost, že výsledky voleb nejsou platné. Natočte video, udělejte gify a pošlete na web." (16 států, kde se používají volební stroje, zakázalo proto vnášení mobilů a veškerých přístrojů pořizujících obrazový záznam do volební místnosti.) Podrobnější video s přeskakováním hlasu zde https://youtu.be/2kfXV5aX7ZQ, (včetně ukázky, jak volil Homer Simpson (:-)). )



Nejgeniálnějším filmem naší doby je Matrix. Tento film zaznamenal život Američanů manipulovaných falešnou realitou. Jenomže ve skutečné Americe je nedostatečná bdělost a žádný Neo, snad jen kromě Donalda Trumpa, který by ohrozil systém. Američané všech vrstev – akademikové, vědci, novináři, republikáni, demokraté, pravice, levice, američtí poslanci, američtí senátoři, presidenti, korporátní mogulové, Američané i cizinci s vymytým mozkem – žijí ve falešné realitě.

Ve Spojených státech jsou dnes presidentské volby zásadního významu procesem, v němž se Hillary ani presstitutové nevyjadřují k žádnému důležitému problému. Je to totální selhání. Demokracie, kdysi naděje celého svět, v USA totálně selhává. Trump má pravdu. Američané musejí obnovit odpovědnost vlády vůči lidu.

6 komentářů:

  1. A co jinak ?? http://energieupramene.blogspot.cz/2016/10/mam-uz-toho-dost.html

    OdpovědětVymazat
  2. Podobné to bylo i u nás. Kárl už i hymnu zpíval.... a jak to dopadlo? Ať to dopadne pro planetu a lidstvo dobře. Všichni asi tušíme, co by následovali vítězstvím HeelLáry.... Staří Čechové na to měli i pořekadlo:" Ó běda těm, kterým žena vládne!" Viď Spolková republiko Německo
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kárl tehdy nezpíval, jen ztěžka usínaje žvatlal jak Žvahlav, ani česky ani německy.

      Vymazat
    2. Ne nadarmo se v Čechách říká, že kam čert nemůže, ženskou nasadí.

      Vymazat
  3. Ta chazarská mrcha prý má ve čtyřech státech kontrolu nad hlasováním, je možný volební podvod.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle jsem našla na YT...srovnání úspěčnosti kampaně obou kandidátů. Foto přeci mluví za vše:
    https://www.youtube.com/watch?v=jZQUzcHsNcE
    .. a ještě tady:

    https://www.youtube.com/watch?v=3KYYTD8QB9s (hezký !! :-D )

    dan.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.